Deze week in cryptocurrency – 16 maart 2018

I Dip, You Dip, We Dip

Net toen we dachten dat we uit de pits waren, gooit de cryptocurrency-markt ons er meteen weer in. De prijzen vertonen een gestage neerwaartse trend sinds de totale marktkapitalisatie van crypto’s medio vorige maand weer een positieve basis heeft gekregen. Op 17 februari bedroeg de marktkapitalisatie $ 519 miljard. Nu wordt het geschat op $ 336 miljard, een 35% drop op de maand en een 7% drop op de week.

Het zou een belastingseizoen kunnen zijn voor Amerikaanse burgers, zou de FUD kunnen zijn van Google die cryptogerelateerde advertenties verbiedt. Ongeacht de katalysator is de markt op dit moment bearish, en we vragen ons af of dit de voortdurende verberaties zijn van de crash van februari..

Bitcoin: Met een prijs rond de $ 8.500, is Bitcoin sinds vorige week 5,5% gedaald. Natuurlijk, geen verwoestende daling, maar nog steeds niet het soort prijsactie dat u wilt zien.

Ethereum: De zilveren mededinger van Crypto heeft deze week weinig voor een zilveren voering. In vergelijking met Bitcoin verkeert Ethereum in dubbele problemen, met een verlies van 11% op de week tegen de huidige prijs van $ 619.

Rimpeling: Nummer drie op onze lijst verkeert in de slechtste vorm van zijn concurrenten, aangezien Ripple deze week 12% daalde op $ 0,70 per XRP.

cryptocurrency marktgrafieken 16 maart

Binnenlands nieuws

Crypto komt naar het congres – deze keer het Huis van Afgevaardigden: Het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten hield woensdag deze week een formele hoorzitting over cryptocurrencies. Onder toezicht van de subcommissie Capital Markets, Securities and Investments brachten academici en marktleiders de MO van crypto’s naar de Amerikaanse wetgevers, waaronder de leider van de Congressional Blockchain Caucus Tom Emmer. De bijeenkomst diende als een inleiding voor congresleden die zich niet bewust waren van de crypto-reguleringsstatus, met een speciale focus op ICO’s.

Risico’s afdekken? SEC onderzoekt hedgefondsen voor cryptocurrency: We weten van het belang van de SEC met ICO’s, maar nu gaat de Amerikaanse regelgevende instantie achter crypto-hedgefondsen aan. Om de belangen van de consument te beschermen, heeft de SEC informatie opgevraagd over onder meer de beveiligingsfuncties van het fonds, prijsmodellen en naleving, en sommige fondsen hebben blijkbaar zelfs dagvaardingen ontvangen van de handhavingsafdeling van de SEC..

Wetgevers in Tennessee dringen aan op tegenstrijdige rekeningen op Crypto, Blockchain: Voor beter of slechter, het wordt in het zuiden warmer voor crypto. Zowel het Tennessee State House als de Senaat verwerken wetgeving die investeringen van pensioenfondsen in cryptovaluta zou verbieden, maar ze hebben ook rekeningen op tafel die zouden instemmen met “de wettelijke autoriteit om Blockchain-technologie en slimme contracten te gebruiken bij het uitvoeren van elektronische transacties” en zouden “[ beschermen] eigendomsrechten van bepaalde informatie beveiligd door Blockchain-technologie. ” Versies van beide wetsvoorstellen zijn aangenomen in de Senaat, terwijl het Huis nog moet stemmen over hun versies van de wetgeving.

Skyline van Nashville

Verrassing, verrassing: utility-tokens bieden volgens de wetgevende macht van Wyoming utility als een nieuwe activaklasse: In weerwil van federale regelgevende instanties die de afgelopen maanden lijken te zijn verwikkeld in een strijd om de juridische classificatie van crypto, helpt Wyoming cryptocurrency zijn eigen weg te banen. Wyoming House Bill 70 werd deze week ondertekend in de wet, de eerste wetgeving ter wereld die crypto als zijn eigen unieke activaklasse erkent. Caitlin Long, mede-oprichter van de Wyoming Blockchain Coalition, hoopt dat de historische wetgeving “een voorbeeld zal zijn van hoe dit een standaard zou kunnen worden onder de federale wet.”

Circle Invest nu beschikbaar voor Amerikaanse staatsburgers in 46 landen: 2018 belooft een actief jaar te worden voor het blockchain-gerichte bedrijf Circle. Een maand nadat de organisatie Poloniex Exchange heeft overgenomen, heeft het team aangekondigd dat ze hun nieuwe cryptocurrency-investeringsplatform, Circle Invest, zullen openen voor ‘vroege toegang’ voor Amerikaanse burgers in elke staat behalve Minnesota, Hawaii, Wyoming en New York ( die ze verwachten ‘zeer binnenkort’ toe te voegen).

De Petro blijft de wetgevers afkeuren: Als een moderne dictator besluit om met de crypto-hype-trein te rijden, wees dan niet verbaasd als de rest van de politieke wereld dit afkeurt. Eerder deze week stuurde senator Bill Nelson uit Florida een brief naar minister van Financiën Steven Mnuchin over de ICO van Venezuela voor de petro, de door de staat gesponsorde cryptocurrency. Nelson maakt zich, samen met andere internationale politici, zorgen dat de Venezolaanse president Nicolas Maduro de ICO-financiering zal gebruiken om sancties te vermijden en zijn regime te financieren..

Nicolas Maduro en een Bitcoin

Nieuwe rekening zou sekstokens kunnen verknoeien: Volgens een paar professionals uit de industrie, zowel uit de volwassen industrie als de crypto-wereld, kunnen twee nieuwe rekeningen die door het Congres worden gepusht problemen opleveren voor cryptocurrencies die zich richten op legaal sekswerk. De verpakte dealrekeningen, Bestrijding van de wet op de online seksuele handel en Stop met het inschakelen van de wet op sekshandelaren (Afgekort FOSTA-SESTA) zou “een probleem kunnen veroorzaken voor iedereen die betrokken is bij sekswerk”, meent Janith Griffith, medeoprichter van Spankchain, aangezien “[producenten] in de problemen kunnen komen door het ‘bevorderen van prostitutie’ [en] het kan mogelijk ook een probleem veroorzaken voor tokenhouders. “

Winklevoss-tweeling wil cryptofraude uitroeien met zelfregulerende organisatie: Cameron en Tyler Winklevoss hebben het goed gedaan voor sommige jongens die, aantoonbaar, het concept voor Facebook onder zich hadden weggevaagd. Het (in) beroemde duo is met de Gemini Exchange branchevijver geworden in de blockchain-wereld. Nu gebruiken ze hun invloed om een ​​zelfregulerend orgaan voor te stellen voor uitwisselingen in de VS. De Virtual Commodity Association zouden volgens hen bijdragen tot het verbeteren van de veiligheid, transparantie en beheersnormen over de hele linie voor uitwisselingen.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe een whitepaper over cryptovaluta te lezen: Ja, whitepapers kunnen vaak aanvoelen als een mijnenveld van technisch jargon en pijnlijk abstracte concepten, maar als u in een project investeert, is het cruciaal om te weten waar het over gaat – en wat is een betere manier dan rechtstreeks uit de mond van het paard?

Wat is metaal (MTL)? Beginners gids: Lees meer over hoe het Metal-team adopties wil versnellen met een toegankelijke, allesomvattende portemonnee-oplossing voor al uw crypto-behoeften.

Wat is World Wifi / WeToken (WT)? Beginners gids: World Wi-Fi is een blockchain-project dat de toegang tot draadloze routers in privébezit symboliseert.

Met deze stripclub in Vegas kun je betalen voor dansen in Crypto: Heb je een bankschroef voor gokken op magisch internetgeld en seks? Super goed. Nu kun je je wulpse neigingen voeden met je crypto-stack in Legends Room in Las Vegas.

Wat is WAX ?: WAX, een afkorting van Worldwide Asset eXchange, is een wereldwijde gedecentraliseerde marktplaats voor virtuele activa van videogames.

House Subcommittee houdt allereerste hoorzitting over cryptocurrencies, ICO’s: Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft afgelopen woensdag eindelijk gehoor gegeven aan de opkomende markt voor cryptocurrency.

Cryptocurrency-oplossingen die de pot-industrie helpen met zijn groeipijnen: wat ze zijn, wat ze kunnen doen: Beiden zouden waarschijnlijk afkeuring krijgen van de vader van je vriendin, dus waarom zouden de twee niet samen gaan??

Maak kennis met Alexandra Prodromos, de drijvende kracht achter de opkomst van Chicago als een toonaangevende blockchain-hub: Soms wordt de blockchain-industrie bekritiseerd omdat ze niet genoeg vrouwen omvat, terwijl andere keren de vrouwen in de industrie tot de meest invloedrijke leden behoren..

Binance lanceert zijn eigen Blockchain for Exchange, BNB Token: Als reactie op de API-phishingaanval op sommige van zijn gebruikers, verhoogt Binance de ante door zijn eigen blockchain te ontwikkelen.

U heeft gehoord van ICO’s, maar hoe zit het met durfkapitaalinvesteringen in Crypto: Het is een truc van een oude hond, maar hij houdt het redelijk goed tegen de groep ICO’s die zijn grasmat uitdagen.

Wat is Golem (GNT)? Beginners gids: Stel je een wereldwijde supercomputer voor die wordt aangedreven door blockchain-technologie. Nu u het idee heeft, kunt u onze gids raadplegen voor meer informatie.

Wat is DDEX? De gedecentraliseerde digitale uitwisseling: DDEX maakt het mogelijk om cryptocurrencies van portemonnee tot portemonnee te verhandelen. Het grote voordeel van de DDEX-uitwisseling is dat u veilig tokens kunt verhandelen zonder een account te hoeven openen en uw naam, adres en andere persoonlijke informatie te delen.

Lighting Labs brengt eerste Mainnet-bèta uit en onthult seed-financiering: Lightning Labs heeft zojuist hun Lightning Network Beta uitgebracht, en deze release kwam met een goodybag met investeerders voor de verdere ontwikkeling van de technologie.

Loom Network lanceert Ethereum Scaling Solution: Deze week, Loom Network implementeerde hun dApp-schaaloplossing voor productie, samen met een testsite – DelegateCall.

Welke stad wordt de hoofdstad van blockchain-technologie ?: Er zijn een handvol steden die strijden om blockchain in Silicon Valley, maar die zullen winnen?

Bitcoin Full Nodes: wat ze zijn en hoe je er een instelt: Deze knooppunten ondersteunen de Bitcoin-blockchain, en als je de leercurve kunt doorstaan ​​om er een op te zetten, kun je je eigen rol spelen in de gedecentraliseerde revolutie als eigenaar van een knooppunt.

Blockchain bestormt de freelancewereld: zes startups om in de gaten te houden: Naarmate de technologie vordert, is freelancen een levensvatbaarder alternatief geworden voor traditionele loopbaantrajecten, en crypto is van plan dit nog meer te doen.

Estland’s e-Residency en blockchain-governance, uitgelegd: Het E-Residency-programma stelt iedereen over de hele wereld in staat bij te dragen aan of een bedrijf te starten in Estland, een passende aanvulling op de gedecentraliseerde toekomstige cryptovaluta waarnaar wordt gewerkt.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Beanie Babies, Chicken McNuggets en Gambling: John Oliver Talks Crypto: In zijn tv-segment Last Week Tonight sneed John Oliver het onderwerp blockchain aan in zijn typische sardonische stijl. Van bijtende tot ronduit neerbuigende opmerkingen, hij vergeleek investeren in de markt met gokken, lachte om vergelijkingen van blockchain met kipnuggets, haalde de eeuwenoude Beanie Babies-vergelijking tevoorschijn en sprak zelfs over EOS. Bovenal doordrong één enkele boodschap zijn segment: investeerders pas op en betreed voorzichtig.

Introductie van Binance Chain, de volgende stap in de crypto-reis van Binance: Dat klopt: Binance werkt aan het lanceren van zijn eigen blockchain. De uitwisseling maakte de ontwikkelingen deze dinsdag openbaar in een blogpost, zonder vaste datum voor wanneer het team van plan is de ketting live te nemen. De verhuizing lijkt een reactie te zijn op de recente API-hack die Binance-gebruikers hebben geleden, en onder het migreren van BNB-munt naar de nieuwe blockchain, wekt het de indruk dat de uitwisseling mogelijk naar een gedecentraliseerd model gaat..

Binance groeide te snel en had het te druk om met iets anders te beginnen. Dus alles wat we konden doen, is gewoon nog een Binance starten. https://t.co/r5RjPNyrDq

– CZ (geen crypto weggeven) (@cz_binance) 13 maart 2018

Zuid-Korea verlicht, geeft ICO’s groen licht: De Zuid-Koreaanse regering onderneemt stappen om het verbod op binnenlandse ICO’s ongedaan te maken. Eind vorig jaar hebben Zuid-Koreaanse functionarissen ICO’s verboden uit angst voor investeerdersrisico’s en fraude, maar volgens een geciteerde overheidsfunctionaris in lokale nieuwsuitzendingen “hebben [de] financiële autoriteiten gesproken met de belastingdienst van het land, het ministerie van Justitie en andere relevante regeringskantoren over een plan om ICO’s in Korea toe te staan ​​wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. “

Thailand’s SEC ingesteld om Gameplan voor Cryptocurrency-voorschriften vrij te geven: De Thaise regering heeft plannen om formele wetgeving vrij te geven om toezicht te houden op de cryptocurrency-industrie, onthulden rapporten van eerder deze week. De regering hoopt dat de wetgeving fraude en het witwassen van geld in hun thuisland zal verminderen en een officieel kader zal creëren voor het belasten van cryptocurrencies. De regelgeving wordt tegen het einde van de maand gepubliceerd.

Eerste Facebook, nu Google: crypto-advertenties worden binnenkort uitgesloten van de services van Google: Een van de opperheren van internet houdt de stroom cryptogerelateerde advertenties op zijn services en platforms tegen. Google zal in juni stoppen met het weergeven van alles wat met cryptocurrencies te maken heeft, “inclusief maar niet beperkt tot initiële aanbiedingen van munten, cryptocurrency-uitwisselingen, cryptocurrency-portefeuilles en advies over cryptocurrency-handel.”

Israël vertelt Crypto Nee op aandelenindices van Tel Aviv: Een formele Aankondiging De Israëlische veiligheidsautoriteit geeft aan dat de Israëlische regering alle cryptocurrency / blockchain-gerelateerde bedrijven zal weren van indices op de beurs van Tel Aviv. Daarom kan elke financiële instelling die handelt, mineert of investeert in cryptocurrencies geen index op de beurs vermelden, maar de aandelen van dergelijke bedrijven komen nog steeds in aanmerking op de beurs.

Jeruzalem, Israel

Zuid-Koreaanse regering doet invallen bij drie uitwisselingen wegens verduistering: Volgens lokale berichten zijn enkele gewetenloze Zuid-Koreaanse beursbeheerders in hechtenis genomen. De verdachten worden beschuldigd van het verduisteren van klantgelden, en de aanklager van het Seoul Southern District heeft mobiele telefoons, harde schijven en harde documenten in beslag genomen als bewijs om deze vermoedens te staven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me