Zware week voor Ethereum

Vorige week daalde de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency 14,33%, grotendeels als gevolg van het uitstellen van de beslissing door de SEC over een Bitcoin-ETF voorgesteld door CBOE, VanEck en SolidX.

Deze week gleed de markt voor cryptocurrency weer een andere 5,7%, wat niet zo erg is als je rekening houdt met de steile daling van woensdag, rondhitsend $ 189.666.000.000, de laagste marktkapitalisatie sinds begin november 2017.

Bitcoin is in feite op 1,35% en de algehele marktdominantie is aan 52,31%, zijn hoogste niveau voordat het op 18 december 2017 verschuift.

Het geesteskind Ethereum van Vitalik Buterin werkt niet 16,90%, het laagste sinds begin november 2017.

Ripple is naar beneden 5,12%, en een totaal van 91,46% omlaag vanaf zijn hoogste punt ooit op 4 januari 2018.

Bitcoin Cash en EOS zijn gedaald 8,42% en 11,46% respectievelijk.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Bitangels Mede-oprichter Slaps AT&T met een rechtszaak van $ 224 miljoen:

Michael Terpin, cryptocurrency-investeerder en mede-oprichter van de eerste Angel Investor Group gericht op Crypto BitAngels, uitgevende telecomgigant AT&T vanwege hacks die werden ingeschakeld door AT&Het is fraude met simkaarten. Terpin beweert $ 24 miljoen aan cryptocurrencies te hebben verloren aan hackers en gelooft dat zijn telefoons zijn blootgesteld door een AT&T-medewerker (s) die samenwerken met hackers. Terpin eist ook $ 200 miljoen aan schadevergoeding. De klacht merkt op: “Wat AT&T deed was als een hotel dat een dief met een nep-ID een kamersleutel en een sleutel van de kamerkluis geeft om sieraden in de kluis te stelen van de rechtmatige eigenaar. “

SEC boetes en verbiedt 76 jaar oude frauduleuze olie ICO-oprichter:

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft aangekondigd actie te hebben ondernomen tegen David Thompson Laurence en zijn olie- en gasexploratiebedrijf Tomahawk Exploration LLC. David Thompson Laurence, een 76-jarige inwoner van Californië, is het enige beherende lid van het bedrijf.

Hoewel de ICO er niet in slaagde geld in te zamelen, vond de SEC een probleem met de tokens die werden uitgegeven als onderdeel van het premieprogramma van de tokenverkoop en beschouwt ze ze als effecten. Laurence stemde in met een last onder dwangsom, een officier en directeur bar, een penny stock bar en een boete van $ 30.000.

Thompson zou de olieproductieprognoses hebben opgeblazen die werden tegengesproken door de interne analyse van zijn eigen bedrijf in zijn promotiemateriaal, en suggereerde misleidend dat zijn bedrijf huurcontracten had voor boorlocaties terwijl dat niet het geval was. Tomahawk beweerde ook dat eigenaren van tokens in staat zouden zijn om de tomahawkcoins om te zetten in eigen vermogen en mogelijk te profiteren van de verwachte olieproductie en secundaire handel in de tokens, “beweerde de SEC..

Amerikaanse senaat om de energie-efficiëntie van Blockchain te onderzoeken:

De commissie voor energie en natuurlijke hulpbronnen van de Amerikaanse senaat komt op 21 augustus bijeen om de impact van de toegenomen vraag naar blockchain op de elektriciteitsprijzen te bespreken. Het zullen echter niet allemaal negatieve gerommel zijn. Ze gaan ook onderzoeken hoe blockchain de energiesector ten goede kan komen. Deze hoorzitting zal de eerste in zijn soort zijn met een specifieke focus op blockchain en de energiesector.

Cleveland wordt eerste stadspartner van Blockchain Research Institute:

Cleveland is misschien de laatste in de NFL, maar de stad is een van de beste plekken voor acceptatie van blockchain. Donderdagochtend kondigde het Blockchain Research Institute een partnerschap aan met de Rock and Roll-hoofdstad tijdens een Greater Cleveland Partnership-bijeenkomst. De twee kwamen grotendeels samen dankzij autogigant Bernie Moreno. Moreno hoopt van Cleveland een centrum van blockchain-innovatie te maken door middel van een inspanning die ‘Blockland’ wordt genoemd.

SEC start onderzoek naar Riot Blockchain

Het eerste NASDAQ-beursgenoteerde bedrijf dat zich exclusief richt op blockchain- en Bitcoin-gebaseerde bedrijven, Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), onthulde dat de Securities and Exchange Commission een onderzoek heeft gestart dat zou kunnen voorkomen dat de eigenaren en aandeelhouders aandelen onder een bepaalde registratie verkopen verklaringen.

Riot Blockchain begon oogballen te trekken in oktober 2017, toen het een nieuwe naam kreeg van Bioptix en zijn spil aankondigde in de blockchain- en cryptocurrency-wereld. Na de aankondiging verdubbelde de aandelenkoers van Riot Blockchain bijna. Riot Blockchain lanceerde ook een reeks overnames en aankopen, waaronder een belang van 11% in de Canadese cryptocurrency exchange Coinsquare en een mijnbouwoperatie in het Amerikaanse middenwesten met 3000 Antminer S9’s en 12 MW stroomcapaciteit.

Playboy klaagt wereldwijde blockchain-technologieën aan:

Het lijkt erop dat konijntjes niet zo zacht en knuffelig zijn als je zou willen doen geloven. Playboy Enterprises klaagt investeringsmaatschappij Global Blockchain Technologies aan wegens contractbreuk. Blijkbaar heeft Global Blockchain hun belofte om een ​​digitale portemonnee te produceren niet nagekomen die zou kunnen worden geïntegreerd met de mediasite van Playboy, Playboy.tv. De onderneming van Heff beweert ook dat de investeringsmaatschappij er niet in geslaagd was $ 4 miljoen over te dragen, een aanzienlijk deel van de deal.

Ohio erkent wettelijk Blockchain-gegevens:

Na jarenlang wees te zijn geweest, worden blockchain-gegevens nu opgenomen in het wettelijke kader van Ohio. De wet, afgelopen vrijdag ondertekend, herkent gegevens die zijn opgeslagen op de blockchain en via slimme contracten als elektronische records. Ohio voegt zich nu bij Arizona in de coole kinderclub van staten die blockchain-opgeslagen gegevens legaal erkennen terwijl Californië nog in de maak is.

wat is nieuw bij coincentral

Wat is het Quadrant Protocol (QUAD)?​Beginners gids – Lees meer over deze marktplaats voor gegevensbronnen om informatie efficiënter te verkopen aan gegevensconsumenten. Het team erachter is van mening dat we aan de vooravond staan ​​van een datagestuurde toekomst en willen de vele problemen oplossen die ze al zien optreden in de branche.

Ooit afgevraagd waarom regeringen de neiging hebben om cryptocurrencies te pesten? – Sinds de rage op het gebied van cryptocurrency, hebben overheden over de hele wereld moeite om ze te reguleren, vooral na de prijsexplosie van Bitcoin vorig jaar.

Satoshi-valuta: grip krijgen op Bitcoin-breuken – Volg mee terwijl we Bitcoin-fracties verkennen en uitleggen hoe gemakkelijk de Satoshi-valuta werkt in vergelijking met alledaags contant geld.

CoinCentral-functies: Ripple (XRP) op proef zetten | Een dissectie van de meest controversiële munt van Crypto – Met geruchten over omkoopruil voor aanbiedingen en een verhitte rechtszaak met R3, is het gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen een hekel hebben aan het project. Maar verdient Ripple het luchtafweergeschut dat het heeft ontvangen??

5 tekenen van bloeiende blockchain-innovatie in AustraliëHet huis van kangoeroes, koala’s, AC / DC en vegemite is hard op weg om een ​​wereldleider te worden in de blockchain-ruimte. Hier zijn op dit moment minstens vijf tekenen van blockchain-innovatie in Australië.

Crypto-monitoren reguleren blockchain om uw activa uit het vuur te halen: Crypto-monitoren functioneren als regelgevende tsaren om cryptocurrency-voorschriften vast te stellen, en dit komt voort uit de noodzaak om investeerders te beschermen.

Cryptocurrency is levend en wel: Luister niet naar de haters en nee-zeggers. Cryptocurrency is springlevend. Het gaat nergens heen. Elke markt kent periodes van bull en bear. Het is natuurlijk en buitengewoon gezond dat de markt zichzelf corrigeert na een enorme bull run. Welkom bij de huidige staat van crypto rond augustus 2018.

Wie is Ross Ulbricht?​Een reis naar het Dark Net en cryptocurrencyThe Silk Road was een baanbrekend project dat profiteerde van de fundamentele gedecentraliseerde eigenschappen van Bitcoin.

De CoinCentral Cryptocurrency Tool Kit: We vroegen onze lezers en beginners van cryptocurrency naar hun grootste, brandende vragen. We hebben met cryptocurrency-experts geraadpleegd over de beste informatiebronnen en de meest relevante dingen die iemand in de ruimte zou moeten weten. We hebben ons eigen onderzoek gedaan op basis van persoonlijke ervaringen en alles verpakt in een lezersvriendelijke gids voor slechts $ 7.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Saoedi-Arabië verbiedt Bitcoin

Het Koninkrijk Saoedi-Arabië heeft via de Saoedi-Arabische Monetaire Autoriteit verklaard dat cryptocurrency zoals Bitcoin illegaal is in Saoedi-Arabië met als doel “personen tegen zichzelf te beschermen” tegen de “negatieve gevolgen” en “hoge risico’s” die met digitale valuta samenhangen. De Saudi Arabian Monetary Authority is de centrale bank van het koninkrijk en is verantwoordelijk voor het reguleren en uitgeven van de Riyal, het toezicht op banken en buitenlandse beurzen en het bewaken en beschermen van het binnenlandse financiële systeem.

SAMA merkte op: “De commissie verzekerde dat virtuele valuta, inclusief bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot, de Bitcoins illegaal zijn in het koninkrijk en dat geen enkele partij of individu een vergunning heeft voor dergelijke praktijken. De commissie waarschuwt alle burgers en bewoners voor het afdrijven naar een dergelijke illusie en een plan om rijk te worden vanwege de hoge regelgevings-, veiligheids- en marktrisico’s, om nog maar te zwijgen van het ondertekenen van fictieve contracten en het overmaken van geld naar onbekende ontvangers / entiteiten / partijen. “

UEFA verdeelt Super Cup-tickets via Blockchain:

Verheug je, sportfans. Op blockchain gebaseerde tickets kunnen binnenkort de nieuwe norm worden. De UEFA test sinds begin dit jaar een blockchainsysteem voor mobile ticketing. En tot nu toe gaat alles vlot. Zo erg zelfs dat de organisatie zich op haar gemak voelde bij het uitbreiden van de blockchain-systeemdistributie naar de Super Cup deze week. Tickets op de blockchain verminderen het risico op frauduleuze tickets en helpen de markup van secundaire marktverkopen te verminderen. De UEFA verklaarde dat ze in de toekomst blockchain zullen blijven gebruiken.

Zuid-Korea zet veel in op Blockchain:

Zuid-Korea verdubbelt hun technologie. Het ministerie van Economie en Financiën onthulde deze week dat de regering 1 biljoen won (~ $ 880 miljoen) heeft begroot voor technologische innovatie in 2019. De technologische uitgaven zullen worden besteed aan gebieden rond Big Data, AI en natuurlijk blockchain. De 1 biljoen gewonnen toewijzing is een stijging van 80 procent ten opzichte van de uitgaven in 2018.

Iran geeft de VS de runaround en ontwikkelt eigen crypto:

In een poging om Amerikaanse sancties te omzeilen, kondigde Iran plannen aan om zijn eigen nationale cryptocurrency te ontwikkelen. De aankondiging is schijnbaar een reactie op de verklaring van president Trump dat de VS zich zouden terugtrekken uit de Iraanse nucleaire deal. De Iraanse economie is de afgelopen jaren op zijn best wankel geweest, waardoor veel Iraniërs naar externe activa zoals Bitcoin kijken om hun waarde te behouden. Het lijkt erop dat de Iraanse regering hoopt kapitaal binnen het land te behouden door middel van de lancering van cryptocurrency.

Britse overheid warmt op voor slimme contracten in de wet:

De Britse regering doet haar best om bij de tijd te blijven en de Britse wetgeving in lijn te houden met moderne technologie. De Britse Law Commission onthulde in hun jaarverslag dat er een wettelijk kader voor slimme contracten in de maak is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me