Afgezien van een aanzienlijke terugval in de afgelopen 24 uur, boekten cryptocurrency-markten de afgelopen week aanzienlijke winsten.

In de week is Bitcoin gestegen 13%, Ethereum omhoog 34%, XRP omhoog 24%, Binance Coin omhoog 27%, Stellair omhoog 31%, Monero omhoog 18%, IOTA omhoog 35%, NEM explodeerde 72%, Vergeer 38%, en de meeste andere tokens stegen met dubbele cijfers.

De oorzaak van groei is echter niet zeker. Sommigen veronderstellen dat de piek te wijten was aan de traditionele New York Blockchain Week-piek, anderen zetten hun schijnbare econoompet op en voerden aan dat het te wijten was aan de escalerende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China, terwijl sommigen de potentiële stablecoin van Facebook toeschrijven..

17 mei TWIC

Bitcoin ETF’s aan de horizon ?: Maandag sprak SEC-commissaris Hester Peirce over het huidige regelgevingsklimaat voor Bitcoin ETF’s, en benadrukte haar ontevredenheid over het gebrek aan regelgevende kaders van de SEC voor cryptocurrency. Ze zei: “Ik dacht dat de tijd rijp was een jaar geleden – zelfs langer dan dat … Mijn eerste kans om er commentaar op te geven was een jaar geleden … Zeker, de tijd is rijp, maar er zweven nog steeds vragen rond de SEC die om zoveel mogelijk door jullie allemaal te worden beantwoord. ” Er zijn momenteel drie ETF’s aan de top van de voedselketen:

  • Bitwise Bitcoin ETF (14 augustus) ingediend door NYSE Arca Inc.
  • Vaneck Solidx Bitcoin ETF (21 mei) ingediend door Cboe BZX Exchange Inc..
  • Crescent Crypto Index Fund (geen herzieningsdatum) zojuist ingediend door United States Commodity Index Funds Trust.

Amazons Crypto-patent stimuleert gefluister van integratie: Amazon heeft onlangs een patent aangevraagd dat te maken heeft met cryptografisch proof-of-work, en een deel van de cryptogemeenschap is opgewonden in wat misschien te voorlopige opwinding is. Hoewel veel mensen hopen (* bidden *) dat Amazon Bitcoin zal integreren voor zijn meer dan 100 miljoen shoppers, lijkt het patent zich te richten op het verminderen van kwaadaardige denial-of-service-aanvallen met behulp van een soort proof-of-stake-mechanisme om de aanval te ontmoedigen..

Coinbase CEO benadrukt optimisme over institutioneel crypto-beleggen: Brian Armstrong, CEO van Coinbase, verklaarde dat hij ervan overtuigd is dat investeringen in de cryptocurrency-ruimte zullen groeien als gevolg van een golf van institutionele. Hij gebruikte het voorbeeld van hoe zijn bedrijf Coinbase Custody in twaalf maanden sinds de lancering $ 1 miljard aan beheerd vermogen kon verzamelen. Wat betreft de top van de lijsten met digitale activa? Armstrong wijst naar BTC.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

De eerste politieke adviseur van Uber wil mobiel stemmen aanpakken met blockchain: Bekijk ons ​​exclusieve interview met Bradley Tusk. Tusk adviseerde verschillende snelgroeiende startups zoals Uber, Lemonade en Eaze over politiek en regelgeving. Hij is een groot voorstander van mobiel stemmen voor lokale en nationale verkiezingen, en hij denkt dat blockchain kan helpen om dit te realiseren.

Ethereum upgraden: ETH 2.0 en de zoektocht naar schaalbaarheid: Het is geen geheim dat de routekaart van Ethereum in de loop der jaren veel tegenslagen heeft gekend, niet in de laatste plaats vanwege de omvang van de vereiste innovatie. 2019 ziet er echter zeker uit als het begin van Ethereum 2.0 en het begin van een echt gedecentraliseerde wereldcomputer.

Hoe Blockchain-stemmen werkt & Waarom we het nodig hebben: Digitaal stemmen was een moeilijke uitdaging omdat het moeilijk is om te verifiëren dat elk stembiljet geldig is en tegelijkertijd anoniem te houden. Blockchain-stemmen kunnen dat veranderen met zijn cryptografie.

Hetzelfde nummer, dezelfde inzet: In een klassieke Bitcoin-maximalist versus ETH-schermutseling herhaalde Jimmy Song en Ethereum mede-oprichter Joe Lubin een weddenschap van Consensus 2018, waar Lubin zei dat hij Song ‘elke hoeveelheid bitcoin’ zou betalen dat de dapps van Ethereum over vijf jaar een aanzienlijk aantal gebruikers zouden hebben..

Het oorspronkelijke gesprek:

Nu Consensus / MCC en andere gebeurtenissen nabij zijn, wil ik iedereen herinneren aan wat er vorig jaar is gebeurd. Het is bijna een jaar geleden en @JosephJoseph is nog steeds bezig met deze weddenschap die hij in het openbaar en op het podium heeft voorgesteld. Joe, je ego schrijft cheques uit die je lichaam niet kan incasseren. pic.twitter.com/1V1gkidbGF

– Jimmy Song (송재준) (@jimmysong) 6 mei 2019

Yang Gang geeft de Crypto Crowd wat het wil horen: 2020 Presidentiële hoopvolle Andrew Yang merkte op dat hij een toekomst met blockchain voor ogen heeft. In lijn met zijn progressieve pro-universele basisinkomenstandpunt en futuristische ondertoon, zei Yang: “Ik geloof dat blockchain een groot deel van onze toekomst moet zijn. Als ik in het Witte Huis ben, oh jongen, gaan we wat lol hebben in termen van de cryptocurrency-gemeenschap. ” In april, Yang gepubliceerd een nationaal kader voor regulering van digitale activa, dat pleit voor meer duidelijkheid. Zou dat niet leuk zijn?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me