Deze week in cryptocurrency – Wekelijkse nieuwsoverzicht

Prijzen stijgen: In de afgelopen 7 dagen hebben de overgrote meerderheid van cryptocurrencies gezien gezonde prijsstijgingen.

Terwijl sommigen begin deze week dachten dat Bitcoin Cash op weg was om Bitcoin in te halen, lijkt dat idee te zijn gestopt. Gisteren Bitcoin brak $ 8.000 en op het moment van schrijven is dit geprijsd op $ 7.911,16 (+ 17% in de afgelopen zeven dagen). Zondag, concurrent Bitcoin CashDe prijs bereikte meer dan $ 2.400, maar is sindsdien op het moment van de pers gedaald tot $ 1.099,42.

De pomp in de prijs van Bitcoin Cash zette BCH tijdelijk op de tweede marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies. Na de dump van BCH, Ethereum zit momenteel terug op de tweede plek ($ 332,97, + 9,03% afgelopen 7 dagen).

Bron: coinmarketcap.com

Van de huidige top 10 crypto’s is de IOTA cryptocurrency zag de grootste prijsstijging (+ 63,25% in de afgelopen 7 dagen). Iota, dat alleen op twee grote beurzen verkrijgbaar was, was toegevoegd aan de chinese OKEX. Deze week gingen er ook geruchten dat IOTA naar Bittrex zou komen nadat “IOTA” was gevonden op een van hun API’s, maar het is sindsdien verwijderd uit de API.

Kijkend naar de top 20 crypto’s, Haandelen is het meest gestegen in de afgelopen 7 dagen (+ 102,38%).

RIP Bitcoin Classic: Voor uw dagelijkse dosis “wacht, die bestaat nog steeds?” Bitcoin Classic heeft bevestigd dat het wordt afgesloten. Tom Zander, de releasemanager van Bitcoin Classic prees Bitcoin Cash en zei dat Bitcoin Classic “zijn belofte nakwam” van “terugkomend op de munt die Satoshi als zijn doel aangaf.“De sluiting was te wijten aan het feit dat ontwikkelaars beweerden dat Bitcoin Cash tegen mei 2018 de originele” Bitcoin “zal worden.

Square Cash Me Outside: De populaire peer-to-peer-betalingsapp Square Cash testte de nieuwe functie om Bitcoin vanuit de app te kopen of verkopen. Als een van de meest populaire betaalapps zou dit een enorme stap kunnen zijn voor de commercialisering van Bitcoin.

Een woordvoerder van Square merkte op: “We luisteren altijd naar onze klanten en we hebben ontdekt dat ze geïnteresseerd zijn in het gebruik van de Cash-app om Bitcoin te kopen. We onderzoeken hoe Square deze ervaring sneller en gemakkelijker kan maken, en hebben deze functie uitgerold naar een klein aantal Cash App-klanten. We geloven dat cryptocurrency een grote invloed kan hebben op het vermogen van individuen om deel te nemen aan het wereldwijde financiële systeem en we zijn verheugd om hier meer te leren.​

Het zal interessant zijn om te zien of en hoe andere peer-to-peer betalingssystemen zoals Venmo en PayPal reageren.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Deze week was het personeel van CoinCentral hard aan het werk, omdat we elke week regelmatig meer educatieve inhoud maken.

Nieuwe cryptocurrency-gidsen gemaakt deze week:

  • Bitcoin Cash versus Bitcoin – Ontdek wat Bitcoin Cash is en hoe het verschilt van Bitcoin.
  • Wat is Bitshares? – Een kijkje in het “peer-to-peer gedistribueerde grootboek voor crypto-equity van industriële kwaliteit”.
  • Wat is PIVX? – Een beginnershandleiding voor een van de snelstgroeiende privacymunten.
  • De beste volledig anonieme Bitcoin-portefeuilles

We hebben ook een aantal bronnen toegevoegd om veel van de meest voorkomende vragen met betrekking tot Ethereum te beantwoorden:

  • Is Ethereum Mining winstgevend?
  • De top 3 opties voor Ethereum-mijnbouwpools
  • Hoe Ethereum voor USD te verkopen

Meer cryptocurrency-nieuws van overal op internet

Zimbabwe wendt zich tot Bitcoin: Temidden van burgerlijke spanningen, kapitaal overspoelde de Zimbabwaanse Bitcoin-markt. De Golix-beurs in Zimbabwe zag de prijs per Bitcoin stijgen naar $ 13.499, bijna het dubbele van de prijs waartegen het op andere markten handelde. Zimbabwe heeft momenteel geen eigen valuta en neemt de Amerikaanse dollar en de Zuid-Afrikaanse rand over, omdat hyperinflatie hun officiële dollar in wezen uit de commissie heeft gehaald.

1 biljoen Zimbabwe

Afbeeldingsbron

Vind het niet erg als ik dat doe: Tijdens het weekend nam de prijs van Bitcoin een scherpe duik onder de $ 6.000 te midden van het Bitcoin Cash-drama. Tijdens de dip haalde één koper bijna $ 20 miljoen aan Bitcoin binnen. De koper werd later geïdentificeerd als Mike Novogratz, de miljardair die een cryptofonds runt met de naam ‘Galaxy Investment Partners’. Novogratz verklaarde in de Reuters Global 2018 Investment Outlook Summit: “De institutionalisering van deze ruimte komt eraan. Het komt vrij snel. ”

Nou, die dip wierp zijn vruchten af ​​in slechts een paar dagen. Ervan uitgaande dat hij $ 20 miljoen aan Bitcoin kocht voor (laten we zeggen) $ 6.000, maakte hij winst door * wat wiskunde op de achterkant van een servet te schrijven * $ 6.666.666. Hoewel een aantal dat een paar mensen misschien ongemakkelijk maakt, geen slechte winst voor een paar dagen.

Big Bucks zegt geen bel: Tim Draper, prominente venture capitalist en vocale Bitcoin-liefhebber, verklaarde dat Bitcoin geen bubbel is. Draper zei: “Dit is de beste technologie sinds het internet. Dit is een sociologische transformatie, het is een beweging. ” Wat Draper onderscheidt van de overdreven enthousiaste Bitcoin-nerd zoals ik, is het feit dat hij naar schatting 30.000 Bitcoins bezit, wat neerkomt op ongeveer $ 240.000.000.

Water is de essentie van nattigheid: Een start-up van zes personen in Oostenrijk beweert het hoge energieverbruik van cryptocurrency-mijnbouw te kunnen oplossen door uitsluitend hernieuwbare energie te gebruiken. HydroMiner draait momenteel cryptocurrency-servers op twee Oostenrijkse waterkrachtcentrales en gebruikt koude alpine stromingen om hun apparatuur koel te houden. Hun plan is om meer dan 2.000 kleine waterkrachtcentrales in Oostenrijk te gebruiken, waarvan de meeste stilstaan. Het bedrijf betaalt eigenaren van de molens ongeveer 4,5 cent per kilowattuur, ver onder het geschatte break-evenpunt van 19,3 cent om winstgevend bitcoins te delven.​Bloomberg

Wijsheid uit het Oosten: In een tijd waarin de meeste westerse landen op zijn best pessimistisch ongerust zijn als het gaat om het reguleren van Bitcoin, Japan lijkt jaren vooruit te lopen. In april 2017 werd Bitcoin als officiële legale betaling beschouwd toen 4.500 winkels de munt begonnen te accepteren. Bitcoin-borden worden prominent weergegeven in winkels in het hele land. Burgers hebben zelfs de mogelijkheid om hun energierekeningen te betalen met een speciale bitcoin-korting via een bedrijf genaamd Remixpoint. Japan is een zeer technologisch vooruitstrevende natie en beschouwt ‘regulering’ van cryptocurrency als aanmoediging van verantwoord gebruik terwijl de burgers worden beschermd, terwijl de meeste westerse landen ‘regulering’ zien als zichzelf beschermen tegen het witwassen van geld..

Sneaky, Sneaky Miners: Een man genaamd Willem de Groot ontdekte een verborgen cryptocurrency-mijnwerker in een gratis pop-upscript voor cookietoestemming op de website van Albert Heijn, de grootste supermarktketen van Nederland. De Groot beweert te hebben ontdekt dat het script op 243 andere websites draait met behulp van de PublicWWW-zoekmachine. De mijnwerker is inmiddels verwijderd.

Tezos geslagen met een andere rechtszaak: In minder dan een maand is Tezos geslagen met twee rechtszaken. Degene ingediend deze maandag heeft betrekking op de inzamelingsactie in juli die $ 232 miljoen opbracht voor een project dat naar verluidt niet duidelijk maakte aan de bijdragers dat het einddoel meer dan drie jaar zou duren. Dit zou wel eens de tweede van vele kunnen zijn, aangezien veel andere advocatenkantoren binnenkort op de procestrein kunnen stappen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me