Deze week in cryptocurrency – 19 januari 2018

Wat een dip: Er gaat niets boven een tumultueuze dip om de meeste beleggers in cryptocurrency scherp te houden. Hoewel de markten woensdag weer begonnen te herstellen, was er een periode waarin de overgrote meerderheid van cryptocurrencies tussen 25% en 45% daalde. Yikes!

Wees niet bang voor CoinCentral-lezers. We zijn hier om u enkele van de populairste nieuwe artikelen in de cryptocurrency-wereld te brengen.

Bitcoin: Het geesteskind van Satoshi is deze week in totaal ongeveer 16% gedaald en daalt op een gegeven moment tijdelijk onder $ 9.500, het is het laagste sinds 26 november 2017 – ongeveer 7 weken geleden. Oh, de horror! Bitcoin staat momenteel op $ 11.717,00

Ethereum: Ethereum is ongeveer 15% gedaald ten opzichte van de vorige week van explosieve groei en bedraagt ​​momenteel $ 1066.

Rimpeling: Als er deze week één top-vijf-token was die echt tegen een stootje kon, was het Ripple. Hoewel het momenteel slechts 20% daalt, was er een punt waarop het in twee dagen meer dan de helft van zijn waarde verloor.

NEO blijft positief: Ondanks al het bloedbad is NEO deze week nog steeds met ongeveer 17% gestegen. Een manier om positief te blijven in een kamer vol negativiteit, NEO!

CMC

BitConnect wordt uitgeschakeld na Ponzi-schema: Crypto-uitleensite Bitconnect werd officieel gesloten op 16 januari na het ontvangen van brieven van toezichthouders in Texas en North Carolina. Velen hebben gespeculeerd over de betrouwbaarheid van de site, waaronder de beroemde fondsbeheerder Mike Novogratz, die BitConnect belde “Een oude school ponzi”. Verrassend genoeg kondigde het bedrijf aan dat ze de activiteiten binnenkort zullen herstellen, en verklaarde zelfs: “we verwachten nog steeds dat BitConnect-munt (BCC) zijn waarde terugkrijgt.”

Toonaangevende Hardware Wallet Company Ledger haalt $ 75 miljoen op De Franse firma Ledger verkocht 1 miljoen portefeuilles in 2017 en 30.000 portefeuilles in 2016, een toename van ongeveer 33x. Omdat de vraag bleef stijgen, had de startup het moeilijk om tijdig een stabiel aanbod te leveren. Met de nieuwe financieringsronde op zak is Ledger van plan om de activiteiten een boost te geven, zodat klanten niet twee maanden hoeven te wachten om hun bestelling te ontvangen.

grootboek

4 jaar later, Vircurex Customer’s Want Frozen Funds Back: Na een reeks hacks in de kinderjaren van Bitcoin, bevroor de uitwisselingssite Vircurex veel van het geld van zijn leden. Terwijl sommige rekeninghouders hun geld hebben teruggestort, klaagt één klant het bedrijf aan. Met de recente groei van Bitcoin worden de bevroren rekeningen geschat op ongeveer $ 50 miljoen.

Het Amerikaanse Department of Veterans Affairs (VA) Eyes Blockchain Tech: Volgens VA CTO Charles Worthington, “zullen we naar de industrie komen met problemen die we hebben, en als je denkt dat blockchain een geschikte oplossing is, breng het dan naar ons.” Sommige problemen die de VA teisteren, zijn interoperabiliteit & het verspreiden van zorggegevens onder entiteiten. Hoewel hij niet gelooft dat blockchain de problemen van de ene op de andere dag kan oplossen, gelooft hij wel dat er een geloofwaardige kans is dat blockchain oplossingen kan bieden voor een groot aantal andere problemen..

Zaken van het Amerikaanse Department Veterans

Colorado zoekt naar blockchain om de gegevensbeveiliging te verbeteren: Dinsdag introduceerde de Senaat van Colorado Senaatswet 86 in een poging om het verouderde datastructuursysteem te verbeteren. In de afgelopen jaren heeft de VS een explosie in cyberaanvallen gezien (waaronder de beruchte WannaCry-ransomwareaanval). De nieuwe wetgeving benadrukt de kwetsbaarheid van het gegevensopslagsysteem van de staat Colorado en beoogt de mogelijkheden van het systeem om identiteitsdiefstal te weerstaan ​​te verbeteren.

Dallas Mavericks om cryptocurrency te accepteren Als je een basketbalfan en cryptogebruiker bent, heb je nu iets dat beide interesses combineert. Shark Tank-ster en Dallas Mavericks-teameigenaar Zegt Mark Cuban dat fans van volgend seizoen kaartjes in Bitcoin kunnen kopen. Cubaan, die was voorheen redelijk anti-Bitcoin, lijkt te zijn opgewarmd door de ides van 2017.

buitenbeentjes

Blockchain ETF’s beginnen: Op woensdag kunnen investeerders die willen profiteren van de technologie van Bitcoin dit nu doen zonder zelf in vluchtige cryptocurrencies te investeren. Volgens Reuters kunnen investeerders “aandelen kopen van bedrijven zoals Hitachi Ltd, Accenture plc en Overstock.com Inc die kunnen profiteren van de digitale activa die aan de technologie ten grondslag liggen.”

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Nog een spannende week voor CoinCentral staat in de boeken. We hadden plezier met het uitbrengen van een aantal nieuwe en geweldige gidsen, die een veel grotere variëteit bestreken dan normaal.

 • 3 veelvoorkomende ‘mazen in de cryptocurrency-belasting’ en waarom ze niet werken: Veel mensen in de cryptocurrency gaan ervan uit dat ze het belastingseizoen van de IRS kunnen ontwijken. Lees waarom dit een vergissing is.
 • Wat is DragonChain ?: Disney + blockchain? Lees meer over wat DragonChain wil bereiken.
 • Markt ontmoette schijnbaar jaarlijkse massale correctie: De dip van deze week was meer dan alleen willekeur en memes.
 • Wat is FunFair ?: Bekijk hoe FunFair online casino gaming wil veranderen.
 • Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met Bitcoin.
 • Ripple partners met MoneyGram voor grensoverschrijdende betalingen: Dit was groot nieuws voor XRP-investeerders. Lees meer over dit waardevolle partnerschap.
 • Wat is VeChain Thor ?: Blockchain-as-a-Service met een werkend product. lees meer over VeChain Thor.
 • Wat is Zcash ?: Volledig anoniem of openbaar zichtbaar, de keuze is aan u. Ontdek wat Zcash drijft.
 • Wat is ChainLink? Lees meer over hoe dit project een brug wil slaan tussen on-chain en off-chain ecosystemen.
 • NEO DevCon in San Francisco: NEO brengt wat zij beschouwen als hun “belangrijkste conferentie van het jaar” naar San Francisco op 30 en 31 januari.
 • Wat is BitClave: Deze nieuwe jongen is van plan om het internet terug te nemen van de huidige technische oligarchie.
 • Wat is Raiden ?: Een inleiding in de wereld van Raiden, een project dat geavanceerde schaalbaarheid naar de Ethereum-blockchain wil brengen
 • Bittrex, Binance en anderen accepteren geen nieuwe accounts meer: Dit is waarom sommige grote beurzen hun deuren sloten voor nieuwe accounts.
 • Wat is Waltonchain ?: Waltonchain combineert blockchain met IoT en zou een belangrijke rol kunnen spelen bij het effenen van de weg voor een veel robuustere IoT-wereld.
 • De prijsdaling van Ripples uitleggen: Inzicht in de FUD die crypto-investeerders ertoe aanzette Ripple te verkopen.
 • Psychologie van goedkope munten: Onderzoek naar de psychologische aantrekkingskracht van goedkope munten.
 • Ripple en R3 zetten juridische strijd voort: Een zaak over “verkeerde voorstellingen, weglatingen, halve waarheden en het niet nakomen van [zijn] beloften”.

blockchain connect

Dit is de laatste wekelijkse herinnering voor Blockchain Connect in San Francisco op 26 januari 2018. De conferentie is aanstaande VRIJDAG en veel van de invloedrijke mensen achter veel van de innovatieve projecten waarover we schrijven, zullen spreken. Gebruik de code “Coincentral” voor 30% korting.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Nu de Crypto-regelgeving aan de gang is, wordt Koreaanse functionaris beschuldigd van handel met voorkennis: Volgens The Korea Times verklaarde het hoofd van de Financial Services Commission Choi Jong-Ku: “ We hebben de aantijgingen erkend dat een FSS-functionaris crypto-activa heeft verkocht op basis van voorkennis vóór de bijgewerkte aankondiging van de regering om de markt te reguleren. We zijn deze zaak aan het onderzoeken. ” Met de recente ‘crypto-rage’ en de versterking van het witwassen van geld, probeert Zuid-Korea orde te scheppen in de cryptocurrency-markt.

korea crypto

Toonaangevende Japanse bank om Cryptocurrency Exchange op te zetten Mitsubishi UFJ Financial Group, een van de top tien banken ter wereld, lanceert in maart een cryptocurrency en uitwisseling. Met een waarde van $ 2,32 biljoen, zullen de grootschalige plannen van het bedrijf golven veroorzaken in de cryptocurrency-gemeenschap.

E-commerce gigant Alibaba richt Crypto Mining Platform op: Ondanks recent nieuws dat de Chinese regering probeert alle cryptocurrency-mijnbouw in het land te verbieden, ging Alibaba door en deed het toch. “P2P Nodes”, geregistreerd in Nanjing, gaat samenwerken met meerdere elektriciteitsleveranciers in de regio.

alibaba mijnbouw

Frankrijk & Duitsland maakt plannen bekend voor Bitcoin-voorschriften: In een gezamenlijke Frans-Duitse persconferentie kondigde de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire aan dat de twee landen van plan zijn Bitcoin en andere cryptocurrencies te reguleren. Le Maire verklaarde: “we zullen een gezamenlijke Frans-Duitse analyse hebben van de risico’s die verband houden met bitcoin, reguleringsvoorstellen en deze zullen als een gezamenlijk voorstel worden ingediend bij onze G20-tegenhangers tijdens de G20-top in Argentinië in maart.”

Centrale Bank van Litouwen lanceert “LBChain” om innovatie te stimuleren: Zoals gerapporteerd op de officiële pagina van de bank, zal LBChain binnenlandse en buitenlandse bedrijven in staat stellen om “een van de meest toekomstige FinTech-innovaties – blockchain-gebaseerde oplossingen – in de regelgevende en technologische sandbox-platformdienst te ontwikkelen en te testen.” Bestuurslid Marius Jurgilas hoopt dat de technologie talent en investeerders naar het land zal trekken om de nieuwe golftechnologie te versnellen.

Litouwen

Israël belast ICO’s: Woensdag heeft de Israëlische regering een voorstel om een ​​belasting over de toegevoegde waarde (btw) toe te voegen aan ICO’s met een groot aantal mogelijke strategieën om verder te gaan. Onzeker over de beste manier om de voorgestelde maatregelen te nemen, vraagt ​​de regering om een ​​publieke aanbeveling om het ontwerp te optimaliseren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me