Deze week in cryptocurrency – 2 februari 2018

Is er een dokter in de kamer om het bloeden te stoppen?

De archaïsche kunst van het aderlaten was een gangbare medische praktijk die werd gebruikt door artsen van de oude Grieken tot Europese chirurgen in de 19e eeuw. Aangenomen werd dat de lichaamsvochten (bloed en andere lichaamsvloeistoffen) ziekten en aandoeningen met zich meebrachten, zodat doktoren hun zieke patiënten zouden bloeden in de hoop hun kwalen te verlichten.

Nou, de markt voor cryptocurrency bloeit momenteel hevig, en net als de verouderde praktijk doet het weinig om dingen beter te maken – het is ook verre van humoristisch.

Bitcoin: Deze grote kerel heeft betere dagen gekend. De onderkant is niet weggevallen, maar we beginnen ons af te vragen waar de onderkant is, aangezien Bitcoin steeds naar lagere ondersteuningsniveaus daalt. De zware slagman van Crypto is uitgeschakeld 18% vanaf zijn prijs tot afgelopen vrijdag, ongeveer $ 9.000. Zoals velen van ons gisteravond in onze bedden zaten, zakte Bitcoin naar beneden $ 7800, lager dan de megacorrectie van januari en het laagste sinds de tweede helft van november.

Ethereum: De zilveren medaillewinnaar van Coin Market Cap is deze week Bitcoin eigenlijk aan het verslaan, ook al staat het nog steeds in het rood. Ethereum heeft ongeveer verloren 8% van zijn waarde van vorige week, momenteel geprijsd op $ 950. Net als Bitcoin had het gisteravond een flitsdip naar een aantal extreme dieptepunten, waarbij het landde op $ 779 voor het eerst sinds de eerste dag van het nieuwe jaar.

Rimpeling: Net als vorige week is Ripple de ergste uit onze top drie gehaald. Het is naar beneden 28% vanaf de intrede in afgelopen vrijdag met een vraagprijs van $ 0,88, en het ging zo laag als $ 0,64 ‘s nachts.

feb mark

Eervolle vermeldingen: Ondanks het algemene bloedbad op de markt, DigixDAO ($ 319) is op 28% gedurende de afgelopen 24 uur en 23% in de afgelopen week. Daarnaast zwemt niets anders op de markt goed tegen de stroom van dalende prijzen in.

Meer dan 1 miljoen mensen sluiten zich aan bij Robinhood voor gratis cryptohandel: Een van de grootste problemen bij het verhandelen van cryptocurrencies zijn de hoge kosten. Coinbase rekent bijvoorbeeld 1,49% aan op alle koop- / verkooporders, een obsceen bedrag in vergelijking met de handelskosten van Binance van 0,1%. Er gaat echter niets boven gratis.

Grote Exchange Huobi opent kantoren in de VS. De in China opgerichte beurs Huobi kijkt naar San Francisco voor een nieuwe kantoorlocatie. In een verklaring aan het personeel van Coin Central verklaarde Huobi’s Chief Strategy Officer Cai Kailong: “de reden dat we voor de VS kiezen, is omdat het een enorme markt en institutioneel goede investeerders heeft.”

Ruby Tuesday, een nep-Uber en een verschrikkelijk geplande ontvoering: Volgens Fortune.com lokte Louis Meza zijn slachtoffer / medewerker naar een Uber die hij ‘had besteld’ na een diner bij Ruby Tuesday in Times Square. Eenmaal binnen eiste een schutter in de auto de sleutels van het appartement van het slachtoffer, en stal uiteindelijk de Ledger Nano S die hij erin vond. Meza maakte echter de noodlottige fout om het geld op een gemakkelijk traceerbare manier over te maken en geen masker te dragen bij het betreden van het slachtoffergebouw (dat bewakingscamera’s had).

Samsung begint met het produceren van chips voor cryptocurrency-mijnbouw: Zoals gemeld door TechCrunch, maakt Samsung ASIC-chips om cryptocurrencies zoals Ethereum en Bitcoin te minen. Een woordvoerder van het bedrijf vertelde de nieuwsgigant: “ Samsungs gieterijbedrijf houdt zich momenteel bezig met de productie van cryptocurrency mining-chips. We kunnen echter geen verdere details over onze klanten bekendmaken. “

Mastercard geniet van toename van de winst uit crypto-aankopen Hoewel u een Mastercard niet kunt gebruiken om een ​​Big Mac met Bitcoin te kopen, kunt u deze wel gebruiken om cryptocurrencies te kopen op sites als Coinbase. Hoewel deze aankopen de creditcardmaatschappij helpen, zijn ze op de lange termijn onbetrouwbaar, aldus Chief Financial Officer Martina Hund-Mejean. “Vorige week nog – toen sommige prijzen daalden – zag je de trend al vertragen”, zei Hund-Mejean over crypto-aankopen met hun creditcard..

Papa Zuck trekt de stekker uit crypto-advertenties: Afgelopen dinsdag heeft Facebook zijn advertentiebeleid vernieuwd om cryptocurrency-gerelateerde advertenties te verbieden. Onder verwijzing naar hun “misleidende of bedrieglijke promotionele praktijken” in een blogpost over dit onderwerp. Facebook wil het potentieel voor oplichters wegnemen om de gebruikers van het sociale mediaplatform te bereiken.

Je hebt het gekocht, ze controleren: Oud nieuws is nog steeds nieuws, en deze week hebben reguliere en cryptomedia nieuws opgezocht over twee dagvaardingen die zijn afgeleverd aan zowel Bitfinex Exchange als Tether. De dagvaardingen dateren van 6 december 2017, en ze onderzoeken de legaliteit van Tether, een populaire alternatieve munt die is ‘gekoppeld’ aan fiat-valuta’s.

The Sherrif’s Back in Town: Texas Orders AriseBank om haar activiteiten stop te zetten: Regelgevers van de Lone Star State zijn doorgegaan met hun inspanningen om de gewetenloze actoren van het wilde westen van crypto’s te temmen. Ze hielpen BitConnect te verwijderen, nu hebben ze hun sites ingesteld op AriseBank, een zelfbenoemde cryptobank in Texas. Ambtenaren in de staat beweren dat “[de] ophouden & Desist Order was gebaseerd op de bevinding van de Commissioner dat AriseBank Texas Finance Code Chapter 31 schond door de term ‘bank’ in haar naam en marketingmateriaal te gebruiken om aan te geven dat het in deze staat bankzaken is.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

 • Cryptocurrency-belastingen voor mensen in een haastU moet belasting betalen over uw winsten in cryptocurrency (geen uitzonderingen)! Bekijk deze korte handleiding om problemen met de IRS te voorkomen.
 • Tezos in beroering: Wat gebeurt er, vraag je je misschien af? Een rechtszaak hier of daar, administratieve moeilijkheden en een hele puinhoop van gevechten.
 • Wat is het Lightning Network ?: Als je ooit in Bitcoin hebt gehandeld, heb je misschien te maken gehad met transactietijden van een uur (of in het slechtste geval een dag), het bliksemnetwerk is hier om je daarbij te helpen.
 • Lightning Network is hier“De toekomst is net voor de deur gekomen!” Lees dit artikel om inzicht te krijgen in de allereerste fysieke aankoop met Lightning Network.
 • Wat is MediBloc?Ontdek hoe dit relatief nieuwe blockchain-project een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de gezondheidszorg.
 • Wat is het Request Network? Hoewel het Request Network probeert te concurreren met PayPal als het grootste wereldwijde betalingssysteem, is het veel meer dan dat. Lees waarom.
 • Wat is een Cryptocurrency Airdrop?Heeft u ooit een onverwachte stijging van uw cryptocurrency-portemonnee opgemerkt en wist u niet waar de gratis munten vandaan kwamen? Lees waarom in dit artikel.
 • Wat is Siacoin? Ontdek hoe Sia wil concurreren met gecentraliseerde oudere concurrenten zoals DropBox, Amazon, Apple en Microsoft.
 • CoinCentral + NEO DevCon Onze kernfilosofie is om onze lezers onderzoek en inhoud van de hoogste kwaliteit te bieden, dus om de informatie van onze lezers rechtstreeks uit de bron te halen, hadden we de gelegenheid om de oprichters van de vele innovatieve projecten in de NEO te ontmoeten en te interviewen. ecosysteem.
 • Wat is Rentberry ?: Ontdek hoe deze blockchain-technologie het verhuurproces voor zowel huurders als verhuurders zal stroomlijnen.
 • Wat is Cindicator? Neem een ​​kijkje in deze beginnershandleiding voor voorspelling van hybride intelligentie, een project dat gaat ‘voor het efficiënt beheren van het kapitaal van investeerders in traditionele financiële en cryptomarkten’.
 • Op naar de races: Lees meer over de 5 projecten die strijden om het beste Dapps-platform te worden. Wie komt er als beste uit de bus?
 • Bitfinex en Tether gedagvaard door Amerikaanse regelgeversIs Tether de hele tijd een oplichterij geweest? Ontdek waarom Bitfinex en Tether onder vuur liggen.
 • Wat is Ethos?Een diepgaande blik op de munt en hoe dit project het voor iedereen gemakkelijk wil maken om cryptocurrencies te bezitten.
 • Wat is Burstcoin?: Nu Bitcoin kritiek krijgt over verspilde energie, biedt Burst een milieuvriendelijkere manier om te minen en een gedecentraliseerde blockchain te runnen. Lees meer over de interessante technologie achter deze milieuvriendelijke munt.
 • Wat is bewijs van capaciteit? Dit artikel zal je helpen meer kennis te verwerven over proof of capacity mining, oftewel de mogelijkheid om lege ruimte op je harde schijf te gebruiken om gratis munten te delven.
 • Wat is DigiByte? Het is opgericht in 2014 en maakt deel uit van de oudere klasse van cryptocurrency-projecten. Ondanks zijn leeftijd en voortdurende ontwikkeling in de afgelopen vier jaar is DigiByte echter nog relatief onbekend.
 • Wat zijn Atomic Swaps? Een inleiding tot hoe atomaire swaps trachten de handel veiliger, efficiënter en betrouwbaarder te maken.
 • Op naar de races Het is een spannende race tussen deze munten. Lees meer over de 4 munten die strijden om de beste privacyoptie van crypto.
 • NEO en blockchains in heel China: Op het eerste gezicht lijkt het alsof cryptocurrencies en China niet altijd met elkaar overweg kunnen …. Hoe dan ook, NEO is niet van plan zijn ambitieuze plan te stoppen om blockchain-technologie over heel China te verspreiden.
 • Wat is QASH?Lees meer over hoe dit wereldwijde cryptocurrency-bedrijf liquiditeitsproblemen aanpakt die naar voren komen door crypto-investeringen.
 • Wat is Dentacoin? De missie van dit blockchain-project is om kwaliteitsvolle tandheelkundige gezondheidszorg beschikbaar te maken voor bijna 80% van de wereldbevolking zonder dit. Kijk eens hoe het van plan is dit te doen.
 • Wat is Nevels ?: Het internet van de toekomst? Een kijkje in Nebulas, de nieuwe “Google voor Blockchain” die veel meer biedt dan een zoekmachine.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De hoofdstad van Taiwan zal ‘Smart City’ bouwen dankzij het IOTA-partnerschapDe stad Taipei kijkt ernaar uit om haar burgers te helpen met blockchain-technologie en koos uiteindelijk voor de IOTA Foundation om de stad te helpen haar technologische doelen te realiseren. Commissaris van de afdeling Informatietechnologie in de regering van Taipei, Wei-bin Lee, verklaarde: “ Aangezien Taipei City altijd vooruit denkt en met de technologie van IOTA, is dit partnerschap een strategische stap om het tijdperk van slimme steden in te luiden voor de inwoners van Taipei. We verwelkomen de IOTA Foundation in Taipei City en kijken ernaar uit om samen aan de toekomst te beginnen. ” Projecten uit het partnerschap lopen al.

Is Bitcoin gevallen temidden van besprekingen over India-voorschriften? In een vertaling door de krant The Hindu, vertelde de minister van Financiën van India Arun Jaitley aan de wetgevers dat de Indiase regering “cryptocurrency niet als wettig betaalmiddel of muntstuk erkent en alle maatregelen zal nemen om het gebruik van deze crypto-activa te elimineren”. Een reden voor dit anti-crypto-sentiment van hun regering is het gebruik van cryptocurrencies bij criminele activiteiten, zoals het witwassen van geld..

Groot Europees nutsbedrijf weigert hernieuwbare energie te verkopen aan cryptomijnbedrijven: Het in Italië gevestigde bedrijf Enel vertelde donderdag aan Reuters dat ze “geen enkel belang hebben bij het verkopen van macht” aan het cryptocurrency-mijnbedrijf Envion. In het rapport verklaarde Enel dat het “een duidelijk pad naar decarbonisatie en duurzame ontwikkeling heeft ingeslagen en het intensieve gebruik van energie voor cryptocurrency-mijnbouw ziet als een niet-duurzame praktijk die niet past in het bedrijfsmodel dat het nastreeft.”

Deutsche Bank waarschuwt Crypto-investeerders dat ze “totaal verlies” kunnen ervaren: Volgens Markus Mueller, Global Head of Chief Investment Office, zijn we nog vijf tot tien jaar verwijderd van het “vereiste bestuur” dat nodig is om cryptocurrencies als een activaklasse te beschouwen, wat alleen zal gebeuren als vertrouwen en veiligheid worden gecreëerd. Mueller begrijpt de wrok niet van cryptoliefhebbers die bang zijn voor overheidsregulering, die investeerders kan beschermen tegen oplichting en fraude in de industrie.

‘Zachte’ crypto-verordening in de maak voor Saoedi-Arabië: In een interview met Business Insider vertelde een vooraanstaande financiële toezichthouder het nieuwsteam dat ze niet van plan zijn de markt voor cryptocurrency te verlammen; ze houden het echter nauwlettend in de gaten. “We zijn nog aan het evalueren wat onze gepaste regelgevende reactie zou moeten zijn”, zei Mohammed El-Kuwaiz, de voorzitter van de Saudi-Arabische Capital Markets Authority. “Ik denk dat we waarschijnlijk heel snel iets zullen bedenken.”

De officiële geldproducent van het VK, Royal Mint, lanceert Gold Backed Crypto: Het Britse overheidsbedrijf Royal Mint, opgericht in het jaar 886 (1132 jaar geleden), zegt dat de RMG-munt direct eigendom van goud zal bieden zonder te maken te hebben met beheer- of opslagkosten. Wat deze cryptocurrency van andere onderscheidt, is dat deze wordt ondersteund door een tastbaar actief, waarbij 1 RMG op de blockchain één gram vertegenwoordigt in de kluis van Royal Mint..

Zuid-Koreaans douanerapport: $ 600 mln aan illegale handel in cryptovaluta: In een persbericht van 31 januari gaf de Koreaanse douane commentaar op de geldstroom van burgers via het wisselen van vreemde valuta, die illegaal is in het land. Blijkbaar hebben Koreaanse burgers via deze buitenlandse uitwisselingen zo’n 637,5 miljard gewonnen (~ $ 600 miljard) verwerkt voor wat volgens de autoriteiten belastingontduiking, het witwassen van geld en fraude is.