Deze week in cryptocurrency – 2 maart 2018

Prijzen stijgen – klaar voor vertrek?

Als een feniks die uit zijn as herrijst, bevindt de cryptocurrency-markt zich midden in een wederopstanding, maar is er genoeg wind onder zijn vleugels om hem te laten vliegen? In de loop van de week waren we een beetje bang omdat Bitcoin de weerstand van $ 12k niet kon doorbreken en terugviel naar $ 9,4k. Het is nu echter weer terug, maar niet helemaal terug. Als we $ 11,5k en mogelijk $ 12k naderbij komen, moet je de koopkracht in de gaten houden; als er genoeg volume is om ons over de vorige weerstand te duwen, kunnen we worden ingesteld om te stijgen. Over het algemeen vertoont de markt tekenen van leven, maar deze is nog niet helemaal herboren. Met een totale marktkapitalisatie van $ 455 miljard, is het maar liefst 0,04% van vorige week.

Bitcoin: Big Bird is weer hebberig geworden met zijn aandeel in de markt. Hoewel het nog lang niet de + 80% is die we vorig jaar op dit moment hadden, is de marktdominantie van Bitcoin terug naar ongeveer 40%, het hoogste dat het het hele jaar is geweest. De dip aan het begin van de week heeft de prijsactie van Bitcoin een beetje vertraagd, maar het is nog steeds aan de gang 6% gedurende de week met een vraagprijs van $ 10.900.

Ethereum: Naarmate de marktdominantie van Bitcoin toeneemt, worstelt Ethereum om marktaandeel en prijsactie bij te houden. De nummer 2 van Crypto draagt ​​momenteel een prijskaartje van $ 855, wat jammer is 3% daling vanaf het beginpunt tot vrijdag van vorige week.

Rimpeling: Op de derde plaats (zowel vanwege zijn rang in marktkapitalisatie als vanwege zijn prijsbewegingen deze week) verloor Ripple 11% van zijn waarde in de loop van de week, momenteel geprijsd op $ 0,90.

cryptomarkt 1 maart

Binnenlands nieuws

Bill Gates zegt dat cryptocurrencies mensen rechtstreeks doden: “Op dit moment worden cryptovaluta’s gebruikt voor het kopen van fentanyl en andere medicijnen, dus het is een zeldzame technologie die op een vrij directe manier doden heeft veroorzaakt”, zei de miljardair. Hij voegt eraan toe dat cryptocurrency gekoppeld is aan financiering van terrorisme, en hij gelooft dat crypto op de lange termijn “super riskant” is. Deze verandering van hart is vreemd van Gates, die eerder in een interview Bitcoin noemde als beter dan fiatgeld op Bloomberg TV.

bill poorten

Financiële reus HSBC omarmt Crypto, JPMorgan vreest het: HSBC is bezig met het lanceren van live blockchain-transacties in het bedrijf. “De technologie heeft een lange weg afgelegd, we zijn veel comfortabeler met de beveiliging en schaalbaarheid”, kondigde HSBC Senior Innovation Manager Joshua Kroeker aan. Aan de andere kant van het spectrum verklaarde de bank in een jaarverslag van JPMorgan dat dinsdagmiddag werd uitgebracht, dat cryptocurrencies risico’s kunnen toevoegen, zoals “vertraagde betalingsverwerking en andere diensten.” Verhoogde concurrentie van tech-startups zal ook dwingen de bank tot lagere prijzen en vergoedingen, waardoor ze uiteindelijk marktaandeel verloren. Boehoe.

$ 1 biljoen Money Management Firm zal gaan investeren in Crypto: Bedrijf gevestigd in Boston Wellington Management Co. wil meedoen en positioneert momenteel portefeuilles bij bedrijven die betrokken zijn bij mijnbouw en blockchain-technologie. Het bedrijf investeert bijvoorbeeld al ‘in geselecteerde chipmakers die componenten maken’, een goede keuze gezien het feit dat sommige fabrikanten van chips sinds 2017 meer dan 30% zijn gestegen. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs zijn systemen geüpgraded om handel in Bitcoin-derivaten mogelijk te maken..

Olympisch gouden medaillewinnaar schaatst zich een weg naar blockchain: Apolo Ohno kan net zo goed bitcoin om zijn nek dragen. Terwijl de schaatser veel energie heeft gestoken in het winnen van in totaal acht medailles tijdens de Olympische Spelen ’02, ’06 en 2010, richt Ohno zijn focus nu op de nieuwe blockchain-onderneming HybridBlock. Het wereldwijde uitwisselings- en leerplatform krijgt zijn ICO in april en zal naar verwachting $ 50 miljoen aan financiering ophalen.

apolo ohno

CFTC-medewerkers die officieel zijn toegestaan ​​om cryptovaluta te verhandelen: De Commodity Futures and Trade Commission van de Verenigde Staten heeft haar werknemers formeel toestemming gegeven om in crypto te investeren. CFTC General Counsel Daniel Davis gaf de toestemming eerder deze maand in een e-mail naar aanleiding van Giancarlo’s getuigenis voor de Amerikaanse Senaat. Volgens Giancarlo mogen werknemers niet werken aan regelgeving voor valuta waarin ze zijn belegd vanwege belangenconflicten.

Billion Dollar Baby: sinds de oprichting van Bitcoin heeft de Amerikaanse regering $ 1mld aan cryptocurrencies in beslag genomen: Oorspronkelijk gepubliceerd als een rapport door Fortune, heeft de Amerikaanse regering naar verluidt ongeveer $ 1 miljard aan cryptocurrencies in beslag genomen bij invallen op illegale activiteiten, zoals de arrestatie van Silk Road-oprichter Ross Ulbricht. Gewoonlijk worden deze activa stukje bij beetje verkocht op formele overheidsveilingen, waardoor opmerkelijke kopers als Tim Draper in het verleden werden aangetrokken. Je zou denken dat de stijgende prijs van cryptocurrencies in de loop van de jaren Amerikaanse functionarissen tot hodlers zou maken. Tweede gedachte, waarschijnlijk niet, aangezien $ 1mld niet genoeg is om het Amerikaanse staatsschuld.

Pseudo Satoshi in te diep? Craig Wright beschuldigd van het stelen van $ 5mld in Bitcoin: De man die zichzelf verkondigt Satoshi Nakamoto te zijn, de maker van Bitcoin, zit in de problemen. Craig Wright wordt aangeklaagd voor de Amerikaanse rechtbank van het zuidelijke district van Florida door een eiser die de nalatenschap van David Kleiman vertegenwoordigt. Na de dood van Kleiman, zo betoogt de eiser, heeft Wright “een reeks contracten vervalst die beweerden Dave’s bezittingen over te dragen aan Craig en / of door hem gecontroleerde bedrijven. Craig heeft deze contracten achterhaald en vervalst Dave’s handtekening erop. “

craig wright tweet

Berkley, CA, wordt de eerste stad in de VS die een ICO plant: De stad Berkley, die speels een “Initial Community Offer” wordt genoemd, is van plan om zijn eigen ICO te lanceren. Ben Bartlett, een lid van de gemeenteraad van Berkley, zei dat de plannen voor de ICO werden gestimuleerd door de Republikeinse belastingwet die eind vorig jaar door het Congres werd geduwd. De cryptocurrency zal proberen betaalbare huisvesting te bieden aan de kansarmen van Berkley, aangezien dakloosheid in de stad en in heel Californië als geheel toeneemt..

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is iExec RLC ?: Gedecentraliseerde cloud computing klinkt als een mooie combinatie van modewoorden die worden gebruikt om een ​​product te hype, nietwaar? Maak je geen zorgen, iExec heeft inhoud om de buzz te ondersteunen, en als dit de eerste keer is dat je over het project hebt gehoord, is dat logisch: het team is niet zo groot in hype.

Wat is tegenpartij (XCP) ?: Tegenpartij is een platform voor door gebruikers gemaakte activa op Bitcoin. Het is een protocol, een reeks specificaties en een API. Alles bij elkaar stelt het gebruikers in staat om activa te creëren en te verhandelen bovenop de blockchain van Bitcoin.

BitFlyer’s Hailey Lennon over het betreden van de Amerikaanse markt als Bitcoin Exchange: Vorige week had Steven Buchko van Coin Central het genoegen om te praten met Hailey Lennon, Director of Compliance bij bitFlyer USA. Ze bespraken Hailey’s sprong in crypto, het huidige regelgevingslandschap en hoe zij de regelgeving de komende jaren ziet evolueren..

Doug Polk Crypto stelt Heavy Hitters op voor nieuw podcastkanaal: Onze eigen Doug Polk heeft nu een cryptocurrency-podcast als aanvulling op zijn immer populaire YouTube-kanaal. Op de podcast bespreekt Doug alles wat met crypto te maken heeft, van technische zaken tot actuele gebeurtenissen, met opmerkelijke gasten in de branche.

NEO Airdropping ONT-tokens naar de gemeenschap: In dit artikel leggen we uit hoe je een aantal van deze “gratis” munten kunt krijgen via de airdrop.

Chinese online retail Behemoth JD.com lanceert Blockchain Accelerator: Lees meer over deze Chinese retailer met meer dan 266 miljoen klanten en meer dan $ 100 miljard aan bruto handelswaar.

Wat is Blocknet (BLOCK) ?: Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er momenteel honderden, zo niet duizenden blockchains. Blocknet verbindt de geïsoleerde blockchain-systemen die momenteel bestaan ​​om één samenhangend ecosysteem te creëren.

Wat is de Monaco Card ?: Monaco Card is een debetkaart van het Visa-merk die geld opneemt van een door cryptocurrency gefinancierde bankrekening. Omdat het een Visa-kaart is, kunt u uw Monaco-kaart op dezelfde manier gebruiken als elke andere kaart.

Door Goldman Sachs gefinancierde kring koopt Poloniex voor $ 400 miljoen: Gewoon weer een dag in crypto: Circle Internet Financial Ltd. kondigde onlangs de overname van Poloniex aan voor de coole prijs van $ 400 mln.

Uitgelekte e-mails lijken IOTA vrij te pleiten van vermeende kwetsbaarheden: Dit uitgelekte gesprek trekt het gordijn van IOTA’s terug vermeende kwetsbaarheid.

Wat is Polymath ?: Polymath vereenvoudigt het juridische proces voor het maken en verkopen van beveiligingstokens. Het maakt een nieuwe tokenstandaard, de ST20, en dwingt de naleving door de overheid af.

Wat is Nexus (NXS): Wat is Nexus precies? Ontdek waarom Nexus misschien wel een van de weinige projecten is die 20 jaar later nog in actie zijn.

Wat is Santiment (SAN) ?: Bekijk de alles-in-één feed-bron van objectieve cryptocurrency-informatie die nog in de kinderschoenen staat, inclusief onbevooroordeeld nieuws, projectanalyse en een bootlading aan andere gegevens.

NEO Eerste project dat in Weiss-ratings A-Tier breekt: Het Chinese blockchain-platform en cryptocurrency NEO is het eerste project dat doorbreekt in de A-Tier, zoals gedicteerd door Weiss Rating-normen.

Wat is Ubiq (UBQ) ?: Ontdek hoe dit project de blockchain-technologie wil stabiliseren voor gebruik in ondernemingen.

Wat is Nav Coin ?: Lees meer over het interessante werk in de privébetalingen en anonieme dApps-ruimte die dit project doet.

Wat is Syscoin (SYS): Is deze gedecentraliseerde markt de volgende Amazon? Bekijk Syscoin, het antwoord van blockchain op e-commerceplatforms.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

In Deutschland is Crypto nu wettig betaalmiddel (voor belastingdoeleinden): Zijn beslissing ontleend aan een Hof van Justitie van de Europese Unie uitspraak over belasting over de toegevoegde waarde, Het Duitse ministerie van Financiën heeft afgelopen dinsdag richtlijnen gepubliceerd voor hun standpunt over cryptocurrencies. Zijn standpunt geeft aan dat cryptocurrencies alleen voor belastingdoeleinden als wettig betaalmiddel zullen worden behandeld. Dit staat in schril contrast met de manier waarop de Verenigde Staten omgaan met crypto, die zegt dat in feite alle crypto-activa worden erkend als eigendom.

Singapore Eyes-voorschriften om beleggers te beschermen: De centrale bank van Singapore (The Monetary Authority of Singapore) vraagt ​​zich af of ze wel of niet meer regelgeving nodig heeft om investeerders te beschermen. De stadstaat wil een centrum voor cryptocurrency worden en reguleert digitale activa niet in de hoop technologiebedrijven naar het gebied te halen. De centrale bank legt echter wel regelgeving op aan digitale activa als deze inherente risico’s met zich meebrengen, en “beoordeelt of aanvullende regelgeving vereist is voor de bescherming van beleggers.”

Toronto-Dominion Bank sluit zich aan bij de Ban-wagen, blokkeert crypto-aankopen met creditcards: In navolging van zijn Amerikaanse en Britse collega’s, is TD bezig met het gebruik van creditcards voor cryptocurrency-aankopen. De in Canada gevestigde bank deed de aankondiging op 23 februari, een stap die aan het einde komt van de Royal Bank of Canada die debet- / creditcardaankopen van cryptocurrencies vereffent (terwijl de burgers natuurlijk worden gewaarschuwd voor inherente investeringsrisico’s).

De Marshalleilanden lanceren hun eigen cryptocurrency: De Republiek van de Marshalleilanden, die hun munt als Soeverein bestempelt, is van plan om het digitale activum dit jaar te lanceren en te laten functioneren als wettig betaalmiddel. “Dit was specifiek bedoeld voor de langetermijnbehoeften van het land”, zei David Paul, minister-in-assistentie van de president. Ongeveer 70.000 mensen bewonen de meer dan 1.100 eilanden die deel uitmaken van het land. De stap volgt op dezelfde manier als landen als Venezuela, die hopen dat door de overheid gerunde digitale valuta hun economie zullen helpen versterken.

Marshall eilanden

Dit net in: grenzeloos financieel systeem dat wordt gebruikt om internationale sancties te omzeilen: Is er iemand verrast? Media-onderzoek is doorgegaan met het uitkiezen van de manieren waarop gewetenloze landshoofden zich tot cryptocurrencies wenden om hun regimes te financieren en sancties te omzeilen. We hebben dit heel schaamteloos gezien met de pas gelanceerde petro van Venezuela, een cryptocurrency waarvan president Maduro min of meer heeft toegegeven dat hij bedoeld is om het land uit de economische putten van een ramp te graven. Op het oostelijk halfrond probeert Rusland zijn eigen nationale cryptocurrency, de crypto-roebel, te slaan en Noord-Korea staat nog steeds onder internationaal toezicht omdat het schijnbaar hackaanvallen op Zuid-Koreaanse uitwisselingen financiert.

De Oostenrijkse minister van Financiën wil dat de EU crypto behandelt zoals goud, andere derivaten: Hartwig Löger, de Oostenrijkse minister van Financiën, ontmoette deze week zijn Portugese tegenhanger Mario Centeno om mogelijke regelgeving te bespreken die de EU zou kunnen aannemen ten aanzien van cryptocurrencies. Uit de vergadering kwamen beide ministers tot de conclusie dat het baseren van regelgeving op regels die de handel in goud en derivaten dicteren, een verantwoorde basis kan leggen voor het verminderen van fraude, het witwassen van geld en het financieren van terrorisme – gebieden waar het cryptocurrency-rijk maar al te bekend mee is..

China neemt de rol van Big Brother op zich als politiemonitor Overseas Crypto-activiteiten: In een rapport van een Chinees nieuwscentrum Yicai, De Chinese autoriteiten hebben kennis genomen van mensen die “hun servers naar het buitenland hebben verplaatst of bedrijven in het buitenland hebben geregistreerd” om de regelgeving te omzeilen. Als zodanig zullen functionarissen binnenlandse bankrekeningen beoordelen die zijn gekoppeld aan die “waarvan wordt vermoed dat ze binnenlandse beleggers helpen bij het uitvoeren van digitale valutatransacties op buitenlandse beurzen.” Het rapport is niet verrassend, aangezien China een van de hardste critici van cryptocurrency is geweest met zijn voortdurende pogingen om het te verbieden.

1% van het mondiale bbp zal worden beïnvloed wanneer bellen barst: In een interview met Business Insider op 27 februari zei Sharmin Mossavar-Rahmani, chief investment officer van Goldman Sachs, dat wanneer de cryptobubbel barst, “slechts” 1% van het wereldwijde BBP wordt beïnvloed. Degenen die in crypto investeren ‘zullen gekwetst raken … maar het is een heel, heel klein deel van het wereldwijde bbp’. Ze zegt dat hoewel crypto momenteel een ‘hot topic’ is, cryptocurrencies in hun huidige vorm niet zullen blijven bestaan.

* Erin Gorsline heeft dit bericht geschreven *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me