Marktupdate voor cryptocurrency

We gaan de zomer groen van start. Hopelijk is het nu veilig om je crypto-winterjassen op te bergen en wat badkleding aan te trekken als we de eerste dag Zomer 2019 ingaan.

De Big Bad Bitcoin nadert momenteel een hindernis van $ 10.000 en is gestegen 17,57% tijdens de week. De laatste keer dat BTC bijna $ 10k bedroeg, was het in vrije val midden in de cryptowinter op 5 mei 2018. $ 10k voelt gewoon beter als het onderweg is.

Ethereum had ook een geweldige week 12,31% en bijna $ 300 per ETH. XRP is omhoog 11%. Binance Coin maakte een comeback van vorige week en is op 16,88%. Privacymunten Monero en ZCash zijn op 22,55% en 23,69% respectievelijk, waarschijnlijk in verband met het nieuws van Facebook dat formeel de lancering van hun stablecoin aankondigt. MonaCoin, bekend als “de eerste Japanse cryptocurrency”, is in de lift 41.35​.

Het was echter niet alleen maar zonneschijn en madeliefjes. Een paar projecten misten de groene golf en zakten in het rood: Tezos naar beneden 7,11%, Nano naar beneden 8,71%, en Komodo naar beneden 10,45%, verliezen die nog dieper graven wanneer de enorme BTC-winsten van de week worden opgeteld.

crypto-prijs

The Big Cryptocurrency News of the Week

Facebook kondigt Libra-lancering aan voor controversiële menigten: Facebook heeft officieel het testnet en de lancering van de langverwachte Libra stablecoin aangekondigd, en iedereen en hun grootmoeder hadden een openbare opmerking erover. Met bijna 2,4 miljard maandelijkse actieve gebruikers, is het geen schok dat de oude FB wat golven heeft gemaakt. Een van de belangrijkste doelen van Weegschaal is het creëren van een wereldwijde valuta voor de wereldloze bevolking zonder bank. Met een vergelijkbare fungibiliteit als fiat-valuta, wil Libra iedereen helpen zijn geld veilig en toegankelijk te houden.

De grootste berichten-app van Japan om nog een cryptocurrency-uitwisseling te lanceren: Line, de meest populaire berichten-app in Japan met meer dan 80 miljoen gebruikers, wacht op goedkeuring van het Japanse Financial Services Agency om een ​​cryptocurrency-uitwisseling genaamd BitMax te lanceren. Line lanceerde eerder BITBOX, een cryptocurrency-uitwisseling in Singapore, en BitMax streeft ernaar om dezelfde technologie te gebruiken als de over het algemeen goed beheerde BITOX-uitwisseling. De goedkeuring zal al in juni 2019 plaatsvinden.

Mensen zeggen dingen

Bitcoin tot $ 15k? Tyler Winklevoss denkt van wel: Met een BTC van $ 10k in zicht tweette Gemini mede-oprichter Tyler Winklevoss $ 15k als het volgende logische prijsdoel voor het token. John McAfee stemde ook in en beweerde dat als BTC $ 100k breekt, het volgende doel een coole $ 1.000.000 zal zijn.

Als bitcoin 10k breekt, kun je er zeker van zijn dat het 15k gaat breken …&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19 juni 2019

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is weegschaal?​Een gids voor de aankomende cryptocurrency van Facebook: tenzij je de afgelopen week vastzit in de Himalaya, is de kans groot dat je over Weegschaal hebt gehoord.

Wat is LEO?​Alles wat u moet weten over de cryptocurrency van Bitfinex: LEO is een utility-token dat u op alle iFinex-platforms kunt gebruiken, inclusief Bitfinex en Ethfinex. De token ontleent zijn naam aan ‘Unus Sed Leo’, het motto van iFinex. De Latijnse uitdrukking beschrijft een verhaal waarin een zeug een leeuw hekelt omdat hij maar één kind heeft. De leeuw is het daarmee eens, maar stelt dat het ene kind een leeuw is en pleit voor kwaliteit boven kwantiteit.

Wat is grijns?​De eerste grote blockchain om MimbleWimble te implementeren: Grin is een privé, lichtgewicht MimbleWimble blockchain-project. Net als Monero en Zcash is het doel van Grin om uw identiteit en financiële geschiedenis privé te houden terwijl u deelneemt aan het netwerk.

Kan de Facebook (FB) -munt de crypto- en overmakingsmarkten echt verstoren: het zeer geheime Weegschaalproject van Facebook heeft de laatste tijd de krantenkoppen gehaald vanwege het enorme potentieel dat het heeft om zowel de internationale overmakingsmarkt als de cryptocurrency-sector te verstoren.

Weegschaal dwingt Amerikaanse regelgevers tot actie: In wat nieuws over het nieuws, heeft de lancering van Weegschaal door Facebook ook de slaperige beer die Washington is, geprikkeld. De Amerikaanse wetgevers en toezichthouders hebben lange tijd een lauw en tegenstrijdig standpunt ingenomen over cryptocurrency, en het belangrijkste punt van hun bezorgdheid tot dusver was het beschermen van consumenten tegen oplichting en het voorkomen van de financiering van illegale activiteiten. Echter, met een moederbedrijf dat al in het hete water zit vanwege de privacykwesties van gebruikers en mogelijk dreigende monopoliekosten, zullen Amerikaanse toezichthouders waarschijnlijk Weegschaal en de cryptocurrency-ruimte in het algemeen nauwlettend in de gaten houden..

Aankomende FATF-richtlijnen kunnen een ondergang betekenen voor sommige cryptobedrijven: Vandaag kan een “make or break” -dag zijn voor tal van cryptocurrency-bedrijven, met name beurzen en crypto-bewaarders. Op die datum geeft de Financial Action Task Force (FATF) richtlijnen vrij over hoe landen toezicht moeten houden op digitale activa, meldt Bloomberg..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me