Deze week in cryptocurrency – 22 december 2017

Bitcoin Cash gaat de Coinbase-ring binnen. Bitcoin krijgt een hit: Coinbase heeft spontaan Bitcoin Cash toegevoegd, de vork van 8 MB & potentiële aartsvijand van Bitcoin, waarvan het nieuws de prijs met meer dan omhoogschoot 50% en liet Bitcoin met meer dan $ 1800 vallen.

De kampioen neemt een grotere adem: Bitcoin zette zijn inzinking voort van een explosieve maand, die snel werd versneld door Coinbase die BCH toevoegde. Op het moment van schrijven zit Bitcoin rond $ 13.200,00.

Ripple blijft HAM gaan: Vorige week bereikte Ripple een ATH van $ 0,87 tot verbazing van veel houders die eraan gewend waren dat Ripple rond het $ 0,30-bereik hing. Deze week raakte Ripple bijna $ 1,40.

Kerstmis kwam vroeg voor Alts: Tokens zoals Ripple (+62,30%), Cardano (+112%), NEM (+68%), QTUM (+192,74%), TRON (+150%), Lisk (+123%), Komodo (+200%) en Hshare (+90%) zag een enorme piek in marktkapitalisatie en aandacht. Zelfs Verge kon het goed vinden met een nederige +588% krijgen. Alle twintig tokens met de hoogste marktkapitalisatie bereikten deze week recordhoogtes. De snelle groei van de alt-muntenmarkt begint steeds meer aandacht te trekken voor de vele blockchain-gebaseerde projecten die worden gebouwd.

… .Dat was tot donderdag toen alles een steile neus duik in het rood. De langverwachte marktcorrectie leidde ertoe dat de meeste tokens een 20% – 40% hit in een tijdsbestek van slechts een paar uur, waarbij Bitcoin terugvalt in de hoogte $ 12.000. Valt de lucht? Waarschijnlijk niet. Als je al een tijdje naar cryptocurrency-markten kijkt, ben je waarschijnlijk gewend aan af en toe een terugval.

muntenmarktkapje december

Goldman Sachs gaat cryptocurrency trading desks oprichten: Volgens

Bloomberg, Michael DuVally van Goldman Sachs zei in een verklaring “Als reactie op de interesse van klanten in digitale valuta, onderzoeken we hoe we hen het beste van dienst kunnen zijn”. Als Goldman Sachs doorgaat met de verhuizing, zal het de eerste grote Wall Street Bank zijn die cryptocurrency-markten creëert. Laten we onze tweemaandelijkse herinnering niet vergeten Jamie Dimon, CEO van JPMorgan, die iedereen die Bitcoin koopt “stom” noemde.

Gevoed door Bitcoins Momentum, NYSE-bestanden om Bitcoin ETF’s weer te geven: De voorgestelde regel de wijziging wordt beoordeeld door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Indien aangenomen, zou de uitspraak plaats maken voor investeerders om te wedden op het succes van Bitcoin met behulp van een voertuig dat geheel nieuw is in de cryptocurrency-wereld.

Buzz rond welke valuta Coinbase zal toevoegen Volgende: Veel speculanten zijn van mening dat elke munt die aan Coinbase wordt toegevoegd, naar verwachting in waarde zal stijgen. Gezien wat er met Bitcoin Cash is gebeurd, is dit geen ongegronde veronderstelling. Geruchten neigen naar Ripple, Dash en Iota, onder anderen, creëren een hype over wat de volgende geldkoe in cryptocurrency zal zijn.

Geruchten geven de voorkeur aan rimpel ?: Na een spectaculaire week voor Ripple en het passeren van de mijlpaal van $ 1, explodeerde XRP opnieuw van ongeveer $ 0,65 op 15 december naar een ATH van $ 1,22. De push was grotendeels verbonden met de circulerende geruchten dat Coinbase de valuta binnenkort aan zijn uitwisseling zal toevoegen. Veel mensen in de cryptocurrency-gemeenschap speculeren dat Ripple heel goed de volgende munt zou kunnen zijn die wordt toegevoegd.

Coinbase onderzoekt claims van handel met voorkennis:

Het beleid van Coinbase verbiedt werknemers om de mogelijke toevoeging van nieuwe valuta aan het platform te bespreken met iemand buiten de organisatie. In een blogpost door Brian Armstrong, CEO van Coinbase, “Als we bewijzen vinden dat een werknemer of aannemer ons beleid – direct of indirect – schendt, zal ik niet aarzelen om de werknemer onmiddellijk te beëindigen en passende juridische stappen te ondernemen.” Dit bericht komt na de sterke prijsstijging in BCH-uren voordat de valuta aan de uitwisseling werd toegevoegd.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Deze week hebben we u een handvol nieuwe handleidingen en bronnen gebracht over verschillende nieuwe opwindende projecten. Nieuwe cryptocurrency-gidsen gemaakt deze week:

  • De aankomende Bitcoin Forks: wat u moet weten – Aangezien steeds meer projecten van plan zijn om van Bitcoin te splitsen, is het belangrijk om te weten wat u kunt verwachten.
  • Wat is Tether – Lees meer over deze ietwat controversiële aan de dollar gekoppelde activa.
  • BitConnect: is het legaal of een Ponzi-regeling? -Is dit investeringsplatform te mooi om waar te zijn?
  • Wat zijn Masternodes? Een inleiding en gids – Welkom bij een integraal onderdeel van veel op blockchain gebaseerde projecten.
  • Wat is Augur? – Dit gedecentraliseerde marktplatform voor voorspellingen kan een enorme disruptor zijn voor een grote verscheidenheid aan industrieën en sectoren van de samenleving.

Als je geïnteresseerd bent om enkele van de slimste koppen in de cryptocurrency te zien, zoals Tim Draper, Brad Garlinhhouse (CEO van Ripple) en Charlie Lee (oprichter van Litecoin), kom dan naar ons toe op Blockchain Connect in San Francisco op 26 januari 2018. Oh, onze lezers kunnen ook 30% korting krijgen met de code “coincentral”

blockchain connect coin central

Meer cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Litecoin-oprichter verkoopt al zijn Litecoin: Vanwege een “belangenconflict” verkocht de oprichter van Litecoin, Charlie Lee al zijn munten. Hieronder staat een verklaring waarop hij heeft gepost Reddit om de beslissing uit te drukken.

“Het afgelopen jaar heb ik geprobeerd weg te blijven van prijsgerelateerde tweets, maar het is moeilijk omdat prijs zo’n belangrijk aspect is van de groei van Litecoin. En telkens wanneer ik twitter over de prijs van Litecoin of zelfs gewoon goed of slecht nieuws, word ik ervan beschuldigd het voor persoonlijk gewin te doen. Sommige mensen denken zelfs dat ik LTC kort maak! Dus in zekere zin is het belangenconflict voor mij om LTC te houden en erover te tweeten omdat ik zoveel invloed heb. Ik heb altijd afgezien van het kopen / verkopen van LTC voor of na mijn grote tweets, maar dit is iets dat alleen ik weet. En er zal altijd twijfel zijn of een van mijn acties mijn eigen persoonlijke rijkdom zou bevorderen boven het succes van Litecoin en crypto-valuta in het algemeen.

Om deze reden heb ik de afgelopen dagen al mijn LTC verkocht en gedoneerd. Litecoin is financieel erg goed voor me geweest, dus ik heb het goed genoeg dat ik mijn financiële succes niet langer hoef te koppelen aan het succes van Litecoin. Voor het eerst in 6+ jaar heb ik geen enkele LTC meer die niet in een fysieke Litecoin is opgeslagen. (Ik heb er een paar als verzamelobject.) Dit is absoluut een raar gevoel, maar ook op de een of andere manier verfrissend. Maakt u zich geen zorgen. Ik stop Litecoin niet. Ik zal nog steeds al mijn tijd besteden aan het werken aan Litecoin. Als Litecoin slaagt, zal ik nog steeds op veel verschillende manieren worden beloond, alleen niet rechtstreeks via het bezit van munten. Ik geloof nu dat dit de beste manier is om toezicht te blijven houden op de groei van Litecoin.

Vraag me alsjeblieft niet hoeveel munten ik heb verkocht of tegen welke prijs. Ik kan je vertellen dat het aantal munten een klein percentage was van het dagelijkse volume van GDAX en dat het de markt niet crashte. “

De Woeful Souls of Lost Bitcoin: Bitcoin-wallets hebben complexe wachtwoorden en beveiligingssleutels die voorkomen dat hackers Bitcoin stelen. Sommige ongelukkige early adopters van Bitcoin zijn hun wachtwoorden vergeten en wenden zich wanhopig tot hypnotiseurs zoals Jason Miller om hen te helpen herinneren. En dan is er James Howell, de man die vandaag $ 126 miljoen in Bitcoin waard zou zijn als zijn hardware-portemonnee niet zou worden begraven op een stortplaats in Newport, Wales.

Niets als een lekker, koud slokje Blockchain: Voorheen bekend als Long Island Iced Tea Corp. (LTA), voegde het drankenbedrijf “Blockchain” toe aan zijn naam. De voorraad steeg vrijwel onmiddellijk tot 180%. Voor sommigen doet dit griezelig denken aan het dotcom-tijdperk waarin elk bedrijf een “.com” aan zijn naam kon toevoegen en in prijs kon stijgen. Hoewel het bedrijf in de drankenindustrie blijft, beweert het dat het blockchain-infrastructuur gaat bouwen en kopen om de financiële dienstensector te betreden. Kijk uit wereld.

Estland wordt het eerste land dat een ICO lanceert: Kaspar Korjus, algemeen directeur bij e-residentie, kondigde onlangs de oprichting aan van Estlands eigen ‘estcoin’. Het token wordt uitgegeven aan alle leden van het e-residency-programma.

EtherDelta schort service op na hack: EtherDelta-gebruikers stonden woensdag voor een schok toen het populaire cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat was gehackt. De hack heeft gebruikers misleid om tokens naar de hacker te sturen in plaats van naar de exchange. Ongeveer 308 ETH ($ 266.789), evenals een paar honderdduizend dollar aan andere tokens, werden gestolen tijdens de tijd van de digitale aanval.