Livin ’On a Prayer

“Wanneer de lof stijgt, komen de zegeningen naar beneden”, Chance the Rapper vertel ons. Nou, we hopen het beste dat hij gelijk heeft, want de cryptocurrency-markt kan nu een kleine voorzienigheid gebruiken.

Zittend op een marktkapitalisatie van $ 336 miljard afgelopen vrijdag, zakte de markt tegen zondag naar $ 275 miljard, om vervolgens de rest van de week gestaag op te knappen na de op cryptocurrency gerichte top van de G20. Tot gisteren klom de marktkapitalisatie boven zijn positie van vorige week, maar na een verlies van een paar $ 10mld, staat hij op $ 324mld, een 3% verlies van afgelopen vrijdag.

Op geen enkele manier het grootste geregistreerde verlies, maar het laat zien dat de markt nog steeds op de rand wankelt. Op dit moment wacht het op een omslagpunt – of dat nu omhoog of omlaag is, kan niemand raden. Dat gezegd hebbende, zou het ook enig evenwicht kunnen vinden door te handelen in een minder volatiel evenwicht. Sommige zijwaartse prijsacties zouden een zegen zijn voor de komende weken, dus voel je vrij om wat gebeden te zeggen voor een beetje consolidatie en een vlakke prijskaart.

Bitcoin: op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor $ 8.570, maar liefst 1% verhoging van de prijs van $ 8490 die deze week binnenkomt. Maar goed, het is nog steeds in het groen, en dat is iets om dankbaar voor te zijn.

Ethereum: Ethereum heeft het niet zo goed gedaan in vergelijking met Big Bro Bitcoin. Vorige week werd het vrijdagochtend sterk verhandeld op $ 622. Nu is het $ 526, a 15% afname over de periode van zeven dagen.

Ripple: Deze week staat de prijsactie van Ripple midden in de top twee van crypto’s. Met een vraagprijs van $ 0,64 is het gedaald 8% van de $ 0,70 die hij afgelopen vrijdag droeg.

cryptocurrency markt coinmarketcap

Binnenlands nieuws

De CEO van Twitter gelooft dat Bitcoin de enige valuta ter wereld zal zijn: “De wereld zal uiteindelijk één munt hebben, het internet zal één munt hebben. Persoonlijk geloof ik dat het bitcoin zal worden ”, zei Jack Dorsey, CEO van Twitter en Square. Hij is er sterk van overtuigd dat updates zoals het Lightning Network de komende tien jaar bitcoin zullen helpen om concurrenten in te halen. Dorsey heeft al $ 2,5 miljoen bijgedragen aan een SF-startup die zich richt op het bevorderen van Lightning Work.

Tegen 2028 zal er een Universal Payments Network zijn, zegt Jeb McCaleb: CTO en mede-oprichter van Stellar Jeb McCaleb weet niet welk blockchain-netwerk het universele betalingssysteem in de toekomst zal domineren, maar hij gelooft wel dat het gaat om een ​​’openbaar grootboek dat mensen kunnen zien en niet willekeurig kunnen veranderen’. Momenteel probeert McCaleb een dergelijk netwerk op te zetten via Stellar.

stellair netwerk

IBM kondigt Blockchain Starter Plan-oplossing voor bedrijven aan: IBM heeft onlangs hun nieuwe product onthuld waarmee iedereen gedistribueerde grootboeken kan bouwen. In een e-mail met CNBC schreef algemeen manager van Blockchain bij IBM Marie Wieck: “onze expertise in het bouwen en schalen van netwerken is van onschatbare waarde en zal worden gedeeld binnen een breed ecosysteem.” IBM maakte duidelijk dat ze zich zullen concentreren op gedistribueerde grootboektechnologie, niet op cryptocurrencies.

Ongeveer 50% van de ICO’s van 2017 is al mislukt: Het blijkt dat iedereen die je waarschuwde om op hun hoede te zijn voor ICO’s gelijk had. Volgens een onderzoek van Bitcoin.com zijn er van de 902 crowdverkopen die plaatsvonden in 2017, 142 niet voorbij de financieringsfase gekomen en 276 sindsdien mislukt. Berekend komt het neer op 46% van alle ICO-projecten die al op het crypto-kerkhof zijn beland.

Mislukte ICOS

Stellar lijkt het Lightning Network te adopteren: Een van de top 10 op de markt, Stellar Lumens, begint de protocollen van Lightning Channel in zijn netwerk te integreren. De aankondiging komt minder dan een week nadat Lightning Labs een bèta heeft uitgebracht voor Bitcoin’s LN. “Om het netwerk efficiënt en stabiel te houden”, zei Stellar-oprichter Jed McCaleb over de ontwikkelingen, “hebben we zoiets als Lightning nodig.”

Het congres brengt bullish rapport uit over de voordelen van blockchain: In een routinematig economisch rapport prijst het Amerikaanse Congres het potentieel van blockchain-technologie voor legacy-industrieën. “Blockchain-technologie biedt een gedecentraliseerde, veilige en efficiënte manier om bijna elke vorm van gegevens op meerdere platforms op te slaan. Ontwikkelaars, bedrijven en overheden erkennen het potentieel en zijn al begonnen met het implementeren van blockchains voor veel verschillende toepassingen ”, aldus het rapport. “Van toepassingen variërend van het beheer van het elektriciteitsnet en nutsbedrijven tot hoe bedrijven wereldwijde toeleveringsketens beheren, het potentieel van blockchain is echt revolutionair.”

Trump verbiedt burgers officieel om Venezolaanse petro te gebruiken: Venezuela houdt momenteel een eerste muntenaanbieding voor de Petro, zijn eigen door grondstoffen gesteunde, door de staat gesponsorde cryptocurrency. Ironisch genoeg heeft Trump nu in eigen land sancties opgelegd aan een alternatieve valuta die specifiek is gemaakt om Amerikaanse sancties te omzeilen. In reactie op de ICO van de petro tekende Trump een uitvoerende orde dat verbiedt dat burgers zowel in de VS als daarbuiten de Petro kopen of houden.

Trump Petro-verbod

Payza vastgepind met het witwassen van geld, Ponzi-regelingen: Ferhan Patel, mede-oprichter van Payza, een betalingsverwerker uit het VK, werd eerder deze week in Michigan gearresteerd. De arrestatie is het resultaat van een gerechtelijk bevel van november 2016 waarin Payza wordt aangeklaagd wegens “het [exploiteren] van een geldtransmissiebedrijf dat opereerde zonder de noodzakelijke staatsvergunningen en bewust geld heeft overgemaakt dat afkomstig was van illegale activiteiten”, zoals Ponzi-schema’s en kinderporno. . Payza begon vorig jaar XRP en ETH aan te bieden via zijn inkoopdiensten.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Zullen andere gedistribueerde grootboeken blockchain vervangen ?: Moeten we blockchain vervangen door iets anders? Dat is een vraag die veel technologen stellen in de nasleep van schaaluitdagingen voor belangrijke blockchain-platforms.

De broer van Pablo Escobar maakt een nieuwe cryptocurrency: Pablo Escobar werd in de jaren tachtig bekend als “The King of Cocaine”. Nu hoopt zijn broer Roberto succesvol te worden in een andere branche: cryptocurrency.

Wat is Veritaseum (VERI) ?: Is het oplichterij? Is het legitiem? “Op zijn eenvoudigst is Veritaseum de toegangspoort tot peer-to-peer kapitaalmarkten”, aldus de website van het project.

Wat is HEET ?: HOT is het teken van het Hydro-protocol. Het heeft niets met hitte of vuur te maken, maar verbetert de liquiditeit door prikkels te bieden aan professionele marktmakers.

Blockchain-landbouw zal de landbouw veranderen & Eten: Lees meer over waarom blockchain de sleutel zou kunnen zijn om echte, biologische, lokaal geproduceerde producten betaalbaar en voor iedereen beschikbaar te maken.

Rusland heeft mogelijk Venezuela geholpen Petro te lanceren om Amerikaanse sancties te ontwijken: Zoals TIME suggereert, hebben de Russen Venezuela misschien gebruikt als een experiment om een ​​gedecentraliseerde valuta te testen zonder het risico te lopen hun roebel omlaag te brengen..

Hoe u cryptocurrency accepteert in uw e-commerce winkel: In dit artikel laten we zien hoe u e-commerce blockchain kunt integreren en benadrukken we de voordelen van het accepteren van bitcoin (en andere cryptocurrencies) in uw online winkel.

Wat is Rivetz (RVT) ?: Ontdek hoe dit project een ongekende mate van intentie-zekerheid kan bieden achter elke transactie.

[Aankomend evenement] Wereldwijd Blockchain-forum, 2 – 3 april: De komende Wereldwijd Blockchain-forum conferentie vindt plaats in het Santa Clara Convention Center in Santa Clara, met miljardairs Tim Draper en meer.

Wat is GameCredits (GAME) ?: Een beginnershandleiding voor een cryptocurrency-project dat de eenmalige betalingsoplossing voor de online gaming-industrie wil worden.

Met Blockchain staan ​​eigenarenloze bedrijven aan de horizon: Hoe effectief kan een bedrijf echt zijn als de meeste beslissingen vier goedkeuringsniveaus nodig hebben voordat u actie kunt ondernemen? Welkom blockchain.

Wat is Abra ?: Lees meer over de investeringsapp die is gebaseerd op het Litecoin-netwerk.

Blockchain Art Provenance & de toekomst van digitale kunst: Een digitale kunstenaar zou getokeniseerde, gecertificeerde kunst kunnen verkopen om de gevolgen van vervalsing te verzachten en de ware eigenaren van originele, door kunstenaars gesanctioneerde stukken te bewijzen. Lees meer over de invloed van blockchain op de kunstindustrie.

Wat is Zclassic (ZCL) ?: Zclassic is een perfect voorbeeld van wat er gebeurt als je een munt kloont, een ontwikkelingsbudget verwijdert en er een door de gemeenschap aangestuurd gratis programma van maakt voor iedereen

ICO-recensie: OPEN-platform: Lees meer over OPEN, de eerste blockchain-betalingsinfrastructuur voor applicaties.

Op naar de races: de vier kaarten die strijden om de beste betalingsoptie van Crypto te worden: In dit artikel geven we een overzicht van de topprojecten die eraan werken om kaarten in uw handen te krijgen en besteedbare cryptovaluta in uw zakken.

Twitter-fraude, marktmanipulatie en slordige uitwisselingen: Een informatief stuk over veelvoorkomende cryptocurrency-scams waar u op moet letten.

Internationaal nieuws

Nee, Sierra Leone heeft niet de eerste op blockchain gebaseerde verkiezing ter wereld geleid: De National Electoral Commission Sierra Leone ontkent publicaties waarin wordt beweerd dat het zijn recente presidentsverkiezingen heeft gehouden met blockchain-technologie. In een Tweet zei de commissie dat ze “een interne database gebruikt om verkiezingsresultaten bij te houden” en “op geen enkele manier Blockchain gebruikt”. Het valse verhaal lijkt afkomstig te zijn van een Zwitsers blockchain-bedrijf genaamd Agora, wiens CEO het land feliciteerde met het gebruik van blockchain-technologie bij hun verkiezing.

pic.twitter.com/8cLMVvQPkQ

– Nationale kiescommissie van Sierra Leone (@NECsalone) 19 maart 2018

Geen cocaïne hier mensen; De broer van Pablo Escobar lanceert cryptocurrency:

Misschien is hij van manier veranderd, of misschien is het gewoon weer een winstgevend plan van de zeer rijke Escobar-familie. Hoe dan ook, Roberto Escobar lanceert zijn eigen cryptocurrency die naar verluidt vergelijkbaar is met bitcoin. Met de naam “diet bitcoin”, zegt Roberto dat hij in zijn carrière meer dan $ 100 miljard dollar heeft verdiend en dit digitale activum zal opnieuw een succes worden, door toe te voegen “koop zoveel dieetbitcoins als u zich kunt veroorloven, de waarde zal binnenkort zeer hoog zijn.”

15-jarige Britse jongen hackt “Tamper-Proof” crypto-portemonnee De in Frankrijk gevestigde hardware-wallet-startup Ledger beweert al jaren dat zijn cryptocurrency-wallets geen kwetsbaarheden voor hackers hadden. Onlangs bewees tiener Saleem Rashid dat de Ledger-beweringen fout waren en publiceerde hij op zijn blog hoe criminelen de privésleutels fysiek of op afstand kunnen stelen. Goed nieuws voor Ledger’s belangrijkste concurrent, Trezor, denken we.

Zuid-Korea is van plan ICO’s opnieuw te legaliseren Volgens The Korea Times “hebben de financiële autoriteiten met de belastingdienst van het land, het ministerie van Justitie en andere relevante regeringskantoren gesproken over een plan om ICO’s in Korea toe te staan ​​wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan”. Als de bron (die er de voorkeur aan geeft hun identiteit te verbergen) de waarheid vertelt, zal het nieuws een grote ommekeer betekenen voor de Zuid-Koreaanse regering die van mening was dat afgelopen september onwettig was.

Binance maakt de overstap naar Malta: Na nalevingswaarschuwingen van het Japanse Financial Services Agency verhuist Binance, een van ‘s werelds populairste cryptocurrency-uitwisselingen, naar Malta. Volgens de CEO van Binance hoopt de in Hongkong gevestigde beurs dat de progressieve houding van Malta ten opzichte van cryptocurrencies en FinTech in het algemeen een gezondere cultuur zal bevorderen voor het minder dan een jaar oude bedrijf..

Vereerd, meneer! Een deel van mijn oorspronkelijke citaat aan Bloomberg dat uit het artikel werd weggelaten. “Malta is erg vooruitstrevend als het gaat om crypto en fintech. We denken dat het ook een goede plek is voor andere cryptobedrijven om naar te kijken. ” https://t.co/cBZJnEgUGk

– CZ (geen crypto weggeven) (@cz_binance) 23 maart 2018

Rusland heeft Venezuela misschien een handje geholpen met de Petro: Het artikel van A Time, gepubliceerd op 20 maart, beweert dat Rusland Venezuela heeft geholpen bij de lancering van zijn nationale cryptocurrency, de Petro. Volgens de bron van TIME, een leidinggevende bij een Russische staatsbank die zich bezighoudt met cryptocurrencies, “ hebben senior adviseurs van het Kremlin toezicht gehouden op de inspanningen in Venezuela, en president Vladimir Poetin heeft het vorig jaar ondertekend. ” Hoewel niet bevestigd, is de beschuldiging verre van verrassend, hoewel ze wel een complexer beeld schetst voor de staat van de Amerikaanse en Russische betrekkingen, vooral in het licht van het Petro-verbod van president Trump..

Britse regering wil een taskforce voor cryptocurrency creëren: Philip Hammond, de Britse minister van Financiën, zal plannen onthullen voor de nieuwe cryptocurrency taskforks in het VK, suggereren rapporten van deze donderdag. Blijkbaar zal de taskforce de Treasury, de Bank of England en de Financial Conduct Authority omvatten. De ontwikkelingen worden verwacht naast andere FinTech-discussies tijdens de tweede jaarlijkse International FinTech Conference, georganiseerd door de Britse regering.

In Korea worden banken onderzocht op het uitwisselen van bedrijfsaccounts: Zoals oorspronkelijk gerapporteerd op Yonhap-nieuws, zal de Zuid-Koreaanse Financial Intelligence Unit en Financial Services Commission een onderzoek starten naar binnenlandse banken die zakelijke rekeningen aanbieden aan cryptocurrency-uitwisselingen. De sondes zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat alle banken voldoen aan de antiwitwasregelgeving van de overheid.

Colin Harper heeft deze post geschreven *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me