Deze week markeert opnieuw een stevige inkeping in de aanhoudende stijging van de cryptocurrency-markten, en jongen, is het leuker om een ​​jaar lang over winsten op de cryptocurrency-markt te schrijven dan over wekelijkse verliezen.

Bitcoin groeide een andere 13% op de week, waardoor de prijs voor het jaar van $ 8.100. Ethereum is op 8,67%, Bitcoin Cash 17%, Litecoin 16,3%, Dash 19%, en golven 19%.

Zelfs de relatieve nieuwkomers kregen deze week een belangrijke actie, met Binance Coin 36%, Kettingschakel omhoog 47%, BitTorrent 51%, Holo 47%, en Aurora 156% (die op het moment van schrijven door een pomp en dump lijkt te gaan.)

Bitcoin-prijzen

Cryptocurrency-nieuws voor de week

Galaxy Digital verkoopt belang in Block.one: Galaxy Digital, een crypto-handelsbank die een ‘brug wil zijn tussen de crypto en de institutionele wereld’, opgericht door voormalig hedgefondsmanager Michael Novogratz, verkocht zijn aandelen in Block.one voor $ 71,2 miljoen en beweerde dat het een rendement van 123 procent op zijn investeringen realiseren. Novogratz verklaarde dat de redenen voor de verkoop van hun aandeel waren om “een passend niveau van diversificatie te handhaven nadat de positie was toegenomen vanwege de aanzienlijke outperformance ten opzichte van de rest van de portefeuille”. Volgens een Bloomberg rapport, Block.one waardeert zichzelf ongeveer $ 2,3 miljard (66x gestegen ten opzichte van de seed-financieringsronde van 2017), gebaseerd op het terugkoopprogramma van Block.one voor 10 procent van zijn aandelen.

Facebook lanceert ‘Globalcoin’ tegen eind 2019: Volgens de BBC is Facebook van plan om tegen het eerste kwartaal van 2020 een digitaal betalingssysteem in “ongeveer een dozijn” landen uit te rollen, met de intentie om in de loop van de zomer de plannen openbaar te maken. Waarom crypto? Facebook wil financiële barrières wegnemen voor zijn miljarden gebruikers op Facebook, WhatsApp en Instagram, en een wereldwijde cryptocurrency zal hen helpen de consumentenkosten voor het verzenden van geld te verlagen. Het gerucht gaat dat de munt een “Bitcoin-moordenaar” is.

Binance om margehandel uit te rollen: Een beetje laat voor de partij bij het toetreden tot beurzen zoals Kraken, GDAX, OKCoin, Poloniex en Huobi, bevestigde Binance dat haar gebruikers “binnenkort” in staat zullen zijn om te margehandel. Margehandel, of het lenen van geld van een makelaar om financiële activa te verhandelen, vereist dat gebruikers een minimale marge hebben die als onderpand zal dienen. Binance die margehandel lanceert, zal waarschijnlijk de handelsvolumes van zowel institutionele als particuliere beleggers vergroten.

Donkere modus &# 127770; of Lichtmodus &# 127773;? #Binanciën pic.twitter.com/pGSb1np4yp

– Binance (@binance) 24 mei 2019

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Blockchain-hulpprogramma’s zullen de energie- en watermarkten transformeren: Meer landen dan ooit tevoren zijn op zoek naar hernieuwbare energie en manieren om de afhankelijkheid van eindige hulpbronnen zoals olie te verminderen. Tegelijkertijd ondergaat de planeet een wereldwijde watercrisis, met het risico dat de vraag de komende decennia het aanbod overtreft. Zijn blockchain-hulpprogramma’s het antwoord?

Blockchain in de publieke sector: waar is de impact ?: Overheden beginnen niet alleen de mogelijkheden van blockchain-technologie uit te testen, maar deze technologie ook te gebruiken om het bestuur in de echte wereld te verbeteren. Hier zijn een paar voorbeelden van huidige toepassingen voor blockchain in de publieke sector.

Binance CZ kondigt BNB-weggeefactie aan na Bitcoin Heist, witwasnachtmerries blijven bestaan: De recente ongekende Binance-hack die leidde tot meer dan 7.000 bitcoins die werden gestolen, veroorzaakte schokgolven door de cryptosfeer en besmette het bijna onberispelijke beveiligingsrecord van de crypto-uitwisseling. En nu heeft CEO Changpeng Zhao, ook bekend als CZ, een weggeefactie van $ 1,2 miljoen aangekondigd in Binance Coin (BNB) als een ‘bedankje’ aan de klanten van het bedrijf voor hun steun in deze moeilijke tijden..

Crypto Virtual Wallet-hacks duwen bedrijven naar verzekeringen, geavanceerde beveiligingstechnologieën: Het groeiende aantal cryptoplatform-hacks is verlammend en bedrijven in virtuele portemonnees investeren in geavanceerde beveiligingsoplossingen en verzekeringsproducten om investeerders te verzachten.

Filmfinanciering … op de Blockchain: Ryan Kavanaugh, een filmproducent en Warner Brothers executive, kondigde een investering van $ 100 miljoen aan van Central Wealth Group uit Hong Kong en Step Ventures in het cryptocurrency-project van Proxima Media. Proxima Media is van plan een crypto-enabled financieringstool uit te rollen voor film, muziek, tv en andere IP-drive eigendommen via zijn cryptocurrency-token Proxicoin.

NEO Pump Fakes and Freaks People Out: “Whale watchers” zagen plotseling 29.461.168 NEO’s, ter waarde van ongeveer $ 326 miljoen, lieten een NEO-portemonnee achter en lieten alarmen van verwarring klinken. Het overgemaakte bedrag is ongeveer de helft van de totale marktkapitalisatie van NEO, dus mensen waren natuurlijk een beetje in paniek. Alle verwarring was van korte duur, want het bedrag ging snel terug naar de oorspronkelijke portemonnee en NEO corrigeerde de situatie en zei dat de overdracht routinematig en gepland was. NEO ontgrendelde 5,5 miljoen NEO en stuurde de resterende 29,4 miljoen NEO naar een adreswijziging voordat deze werd teruggestuurd naar het vergrendelde adres.

&# 128226; Opmerking: #NEO Foundation ontgrendelt 5.530.000 $ NEO zoals gepland. Deze fondsen worden gebruikt om het NEO-ecosysteem op te bouwen en de groei van de gemeenschap te ondersteunen. #EcoBoost #DEVcommunity

U kunt de kennisgeving in detail vinden via de onderstaande link,https://t.co/wx8lyr48Z2

– NEO Smart Economy (@NEO_Blockchain) 23 mei 2019

Betrapt! Europol sluit $ 200 miljoen Crypto Tumblr Bestmixer af: De Nederlandse Fiscale Informatie- en Opsporingsdienst (FIOD) nam zes servers van Bestmixer.io, een van de drie grootste cryptomixdiensten, in beslag en claimde dat een groot aantal gemengde munten op de dienst afkomstig was van criminele activiteiten zoals illegale financiering of het witwassen van geld. Een cryptocurrency-mixer, of tumblr, is een tool die beweert niet-privémunttransacties zoals bitcoin om te zetten in privétransacties door cryptofondsen te combineren, waardoor het moeilijk wordt om de oorspronkelijke bron van elke transactie te achterhalen. Sinds de lancering in mei 2018 had Bestmixer.io een gerapporteerde omzet van minstens $ 200 miljoen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me