Deze week in cryptocurrency – Wekelijkse nieuwsoverzicht

Prijzen blijven stijgen: Een ruime meerderheid van cryptocurrencies zette hun prijsstijgingen van vorige week voort.

Terwijl het vorige verhaal was dat Bitcoin Cash Bitcoin zou inhalen, hebben beide deze week een aanzienlijke groei doorgemaakt. Bitcoin nadert $ 8.300 en Bitcoin Cash ondervonden een 51,07% sprong in prijs.

Ethereum beleefde tegen het einde van de week ook een behoorlijke run met een 37,81% sprong in prijs voor de week. van de top 10 munten, Bitcoin Cash (+51,07%, Ethereum (+37,81%) en Dash (+32,54%) zagen de grootste prijssprongen. IOTA (-8,17%) ervoer een beetje een val van de enorme toename in de week ervoor.

Muntgroei

Bron: coinmarketcap

Problemen met ketting: Tether beweerde op 19 november voor ongeveer $ 31 miljoen gehackt te zijn nadat $ 30.950.000 USDT naar een ongeautoriseerde digitale portemonnee was gestuurd. Als u niet bekend bent, is Tether een startup waarmee gebruikers digitale tokens kunnen gebruiken die worden ondersteund door fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar, euro en yen. USDT is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en wordt zogenaamd volledig gedekt door activa op de reserverekening van Tether.

Problemen voorspellen: De New York Times heeft een artikel uitgebracht deze week voorzag lezers van waarschuwende woorden bij het gebruik van niet-gereguleerde uitwisselingen, waarbij Bitfinex werd genoemd als een uitwisseling met een hoger risico omdat het een ‘ondoorzichtige operatie’ is. Toevallig is Tether ook eigendom van dezelfde mensen die Bitfinex bezitten. Bitfinex beweert de grootste beurs ter wereld te zijn, en een vergelijkbare succesvolle aanval op de beurs kan grote schade aanrichten aan de cryptogemeenschap.

Now You See Me, Now You Don’t: Confido, een startup die $ 374.000 USD ophaalde van een ICO en liep van 6 tot 8 november, verdween plotseling met alle investeringstokens. De startup had een oplossing voor het volgen van zendingen en het doen van betalingen. Een Confido vertegenwoordiger gepost op Reddit, “Kijk, ik heb absoluut geen idee wat hier is gebeurd. Het verwijderen van al onze sociale mediaplatforms en website is voor mij een complete verrassing. ” Was Confido een strategisch uitgevoerde zwendel? Ontbreekt het echt en zien we misschien “Have You Seen Me?” posters op straathoeken? De tijd zal het leren.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Fijne Thanksgiving allemaal, we hopen dat je het fantastisch hebt gehad om uit te leggen hoe Bitcoin werkt voor je tantes, ooms, grootouders en vervreemde neven.

Deze week heeft het CoinCentral-team wat meer interessante bronnen samengesteld:

Nieuwe cryptocurrency-gidsen gemaakt deze week:

  • Wat is Ark? – Lees wat ARK is en welke problemen het team wil oplossen.
  • Wat is Hshares? – Een kijkje in een token dat is ontworpen om waardeoverdracht tussen blockchains en tussen blockchains en blockless cryptocurrencies mogelijk te maken.
  • Wat is Tangle – Een beginnershandleiding voor wat een revolutionaire nieuwe structuur zou kunnen zijn (en wat IOTA mogelijk maakt).
  • Een beginnershandleiding voor Ethereum-papieren portefeuilles

Meer cryptocurrency-nieuws van overal op internet

Nieuwe ATH voor Bitcoin: Bitcoin bereikte deze week opnieuw een All-Time-High en schommelde rond de $ 8.290 op het moment van deze update. De prijs is blijven stijgen, ondanks de snelle groei van de schijnbaar antagonistische Bitcoin Cash. Dit was een fenomenaal jaar voor Bitcoin, aangezien het 2017 louter begon $ 970, waardoor de prijsstijging year-to-date ruim boven de 700% ligt.

JP Morgan overweegt te ploeteren in Bitcoin-futures: Ondanks de fel anti-Bitcoin-uitspraken van de CEO, overweegt JP Morgan Chase toegang te verlenen tot de handel in futures van de Chicago Mercantile Exchange (CME) via zijn eigen futures-platform. Nu steeds meer financiële instellingen de investering in Bitcoin en andere cryptocurrencies beginnen te ondersteunen, lijkt het erop dat JP Morgan uiteindelijk zal worden gebukt onder de keuzewoorden van CEO Jamie Dimon om iedereen die in Bitcoin investeert ‘dom’ te noemen..

Team Lange Termijn HODL: Rick Falkvinge, de zelfbenoemde CEO van Bitcoin Cash, merkte op dat als Bitcoin zijn belofte nakomt (“en er is geen indicatie dat dit niet het geval zou zijn”), het equivalent van een enkele Bitcoin tussen de $ 2.000.000 en $ 5.000.000 zou moeten liggen. Deze visie komt ook met het logische gevolg dat het niet langer zinvol zou zijn om de waarde van Bitcoin in USD of Euro te meten, aangezien fats onder hun eigen gewicht zouden zijn ingestort..

Team korte termijn HODL: Mike Novogratz, miljardair en Bitcoin-stier op lange termijn, voorspelt dat de prijs van Bitcoin in 2017 rond de $ 10.000 zal eindigen en de prijs van Ethereum rond de $ 500 zal liggen. Ik denk dat we het jaar letterlijk eindigen op $ 10.000 in Bitcoin. Ik denk dat dat een goede zet is vanaf hier. Ik denk dat we het jaar eindigen met bijna $ 500 in Ethereum. ” Novogratz kocht Bitcoin voor $ 50 per stuk in 2013 en haalde Ether bij de beursintroductie op voor ongeveer $ 0,30 per stuk. Hij beweert ook 10% van zijn spaargeld in zowel Bitcoin als Ether te hebben gestoken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me