Deze week in cryptocurrency – 26 januari 2018

Is het veilig om naar buiten te komen ?: Nou, het zag er zeker naar uit dat de dip in een stuiter veranderde. Maar of dat een maanstuiter was of een dode kat die stuiterde, kunnen we niet echt zeggen. Hoe dan ook, de markt is veel gezonder dan nadat hij vorige week meer dan 40% van zijn marktkapitalisatie had verloren, maar hij is nog steeds bezig met watertrappen nadat zoveel handen over het schip zijn gesprongen.

Bitcoin: Ole grootvader Bitcoin heeft betere dagen gekend, maar het is vanaf dit moment veel gezonder dan op het laagste punt in de laatste correctie van de markt ($ 9.500​Zoals het er nu uitziet, zweeft papa BTC net boven de $ 11.000, wat helaas lager is dan de prijs van $ 13.000 die hij droeg kort na de correctie, de hoogste sindsdien. Toch is BTC alleen down 5% vanaf de openingskoers afgelopen vrijdag, en dat is alles bij elkaar genomen redelijk goed.

Ethereum: Ethereum lijkt een schijn van stabiliteit te zijn in een markt die nog steeds probeert zijn positie te vinden. Afgelopen zaterdag stuiterde het naar $ 1.160 in een stijging na de dip, net als Bitcoin. Het is sindsdien gedaald, maar met zijn huidige prijs van $ 1050 is het alleen maar veranderd 1,8% vanaf de prijs van afgelopen vrijdag.

Rimpeling: Sorry XRP-fans, maar Ripple komt als laatste binnen, omdat de prijs de grootste verliezer van het stel is. Met $ 1,23 is het maar liefst gedaald 24% vanaf de invoerprijs tot vrijdag van vorige week. De week was niets anders dan een neerwaartse trend, met een dieptepunt van $ 1,16

Eervolle vermeldingen: We hebben een aantal nieuwe toevoegingen aan de Market Cap top 100 die een vermelding verdienen. Een van die toevoegingen, IOStoken, is op 140% van afgelopen vrijdag, zittend op $ 0,096. Een mooie verloren zoon voor een token dat pas op 16 januari op CMC stond.

Vervolgens geven we rekwisieten aan Cindicator. Na een piek ooit te hebben bereikt van $ 0,34, rust het op een comfortabele $ 0,27, hoger 22% van zijn positie vorige week.

deze week

Populaire betalingen Firm Stripe beëindigt Bitcoin-ondersteuning: Stripe, een van de grootste online betalingsplatforms voor bedrijven, kondigde woensdag het einde van de Bitcoin-ondersteuning aan. Met lange transactietijden en stijgende vergoedingen, stelt het bedrijf dat er “minder gebruikssituaties zijn waarvoor het accepteren of betalen met Bitcoin zinvol is.”

Ethereum krijgt een “B” in Weiss Ratings Eerste cijfers op cryptocurrencies: Woensdag publiceerde Weiss Ratings een lijst met ongeveer 80 cryptocurrencies van “A” (uitstekend) tot “E” (zeer zwak). Ethereum ontving een “B” en Bitcoin een “C”, en geen van de lijst kreeg een A of hoger. Volgens oprichter Martin D. Weiss zijn “veel cryptocurrencies duister, overhyped en kwetsbaar voor crashes. De markt heeft dringend de duidelijkheid nodig die alleen robuuste, onpartijdige beoordelingen kunnen bieden “.

cijfers

Coinbase harkt de $ $ $ binnen en externe investeerders willen een stukje van de taart: Mammoth exchange Coinbase verdiende in 2017 $ 1 miljard aan inkomsten, een dramatische 66% meer dan hun oorspronkelijke verwachte omzet van $ 600 miljoen. Terwijl externe investeerders er bij het bedrijf op aandringen om Coinbase op de beurs te noteren, zal het bedrijf privé blijven. Met meer dan 13 miljoen gebruikers heeft de populaire beurs meer gebruikers dan bank- en beursvennootschap Charles Schwab.

Over taart gesproken, het Lightning Network had zijn ‘pizza-moment’: Het langverwachte Lightning Network is live en is al gebruikt voor een echte aankoop. Reddit-gebruiker btc_throwaway1337 plaatste eerder deze week op r / btc dat hij het Bitcoin Lightning Network had gebruikt om een ​​VPN-router bij TorGuard te bestellen. Risicovolle zaken, die, terwijl het netwerk zich in het hoofdnet bevindt, nog steeds enkele knikken heeft die moeten worden gladgestreken. In een commentaargedeelte vol fanfare en jubileum konden gebruikers de aankoop niet anders dan vergelijken met de beroemde pizza-aankoop van 2010, waarin Bitcoin voor het eerst ooit van eigenaar veranderde voor een echte aankoop.

In Vermont, een huis kopen op de blockchain: Dankzij een bedrijf uit Palo Alto, CA, kunnen inwoners van Vermont hun vastgoeddocumentatie vastleggen op blockchain. Propy, Inc. heeft eerder deze week hun proefprogramma onthuld, dat erop gericht is koopovereenkomsten, eigendomsrecords van de overheid en het matchen van kopers en verkopers te stroomlijnen. Dit is slechts de laatste in een reeks blockchain-vriendelijke vastgoedinspanningen in de Verenigde Staten, aangezien Miami en New York onroerend goed hebben gekocht met cryptocurrencies.

Het is geen fase, moeder-lage volatiliteit op de aandelenmarkt drijft beleggers naar cryptomarkten: Blijkbaar worden mensen niet afgeschrikt door de hoge vluchtigheid en wilde fluctuaties van crypto’s, integendeel. De groeipijnen van Crypto hebben beleggers aangetrokken die niet onder de indruk waren van de kleine schommelingen op de aandelenmarkt. Masao Muraki, de wereldwijde financiële strateeg van Deutsche Bank, stelt dat, naarmate de volatiliteit van de aandelenmarkt afneemt, van beleggers wordt verwacht dat ze zich tot Bitcoin en vrienden wenden voor potentieel veelbelovende rendementen..

Heeft iemand een time-out nodig? CNBC Pundit zegt tegen collega dat ze ‘pissig’ moet zijn op live tv: Fervente cryptoliefhebbers en investeerders zijn waarschijnlijk naar de reguliere berichtgeving over cryptocurrencies gekomen. Maar als je door de institutionele FUD en soms niet-geïnformeerde meningen bladert, kun je een paar klompjes komedie vinden. In een CNBC Fast Money-segment dat sitcom werd, zei Dan Nathan tegen Rich Ross dat hij ‘pissig’ moest zijn nadat Ross Nathans langetermijngesprekken had aangevochten. Het werd lastig toen Nathan Ross ‘glib’ noemde omdat hij BTC een slechte investeringskeuze noemde in 2017, waarna Ross de investeringskeuzes van Nathan onder de loep nam, wat aanleiding gaf tot de opmerking..

Robinhood Stock Trading App om opties te openen voor Bitcoin, Ethereum: Het zal niet stelen van de rijken, maar Robinhood wil cryptocurrency-opties geven aan de behoeftigen. De mobiele investeringsapp, met de nadruk op het openen van investeringsmogelijkheden voor de gemiddelde Joe, heeft donderdag aangekondigd dat het Ethereum- en Bitcoin-paren zal openen voor klanten in Californië, Massachusetts, Missouri, Montana en New Hampshire. Met een gebruikersbestand dat 78% millennial is, heeft Robinhood het potentieel om meer youngins aan te trekken op zijn platform van 3mln actieve handelaren.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Cryptocurrency-kosten en Litecoin Soft Fork: U hoeft geen geld te verspillen. Lees hoe u kunt voorkomen dat u te veel betaalt aan transactiekosten voor cryptovaluta.

Wat is EthLend ?: Ontdek hoe dit project de macht en controle van traditionele banken wegneemt door middel van gedecentraliseerde leningen.

Mobiele aandelenhandel-app Robinhood verwelkomt Crypto: Deze gigantische app voor het verhandelen van aandelen heeft zojuist zijn deuren geopend voor de handel in cryptocurrency. Durf binnen te komen?

Wat is Binance Coin ?: De grootste crypto-uitwisseling ter wereld ging heel snel van nul naar held, en daar houdt het niet op. Lees meer over hoe deze munt handelaren bespaart van hoge transactiekosten.

Weiss Cryptocurrency-beoordelingen onthuld: Zou u een van de meest gerenommeerde, onafhankelijke ratingbureaus ter wereld vertrouwen? Of je nu wilt of niet, kijk eens naar hoe crypto’s het deden in deze beoordelingslijst, waar niemand een A krijgt.

Wie is Da Hongfei? Lees meer over de oprichter van NEO en zijn revolutionaire cryptocurrency die golven veroorzaakt in de cryptoscene

Op naar de races: Bekijk de 4 munten die strijden om de beste plek van crypto

Wat is CoinDash?Ontdek hoe deze munt uw handelspotentieel kan maximaliseren door u de mogelijkheid te bieden om volbrachte handelaars exacte bewegingen te kopiëren.

3 eenvoudige belastingplanningstools voor beleggers in cryptocurrencyVoorkom de hoofdpijn van een audit en gebruik de tools in deze gids om u te helpen niet met de IRS te rotzooien.

Wat is GAS?Net als de rijst voor je bonen, vult GAS NEO aan en ondersteunt het de slimme contracten en tokens die zijn gebouwd op de NEO-blockchain.

Van gaming tot muziek: Van gedigitaliseerde furballs tot een groep luchadora-gemaskerde Japanse geliefden, cryptocurrencies zijn de entertainmentindustrieën gaan doordringen.

Het Amerikaanse congres probeert het door cryptovaluta gefinancierde terrorisme te bestrijdenLees meer over waarom deze nieuwe antiterrorismewet cryptocurrencies in het vizier heeft.

Hoe u munten van Bitcoi kunt krijgenn VorkenDe keuze is aan jou – verkopen of HODL. Verken goede mogelijkheden om een ​​beetje extra geld te verdienen terwijl je de originele cryptokoning ondersteunt.

Wat is Kyber Network?Lees waarom Kyber snelheid, veiligheid en liquiditeit toevoegt aan het uitwisselingsproces van cryptocurrency.

Wat is LUXCoin (LUX)?: Een inleiding tot deze hybride cryptocurrency die de wereld van traditionele bankdiensten aanzienlijk zou kunnen opschudden.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Opnames bevroren nadat $ 723 miljoen verdwijnt van Japanse beursVolgens de voorzitter van de NEM Foundation Lon Wong, een van de grootste beurzen van Japan, Coincheck, heeft te maken gehad met “de grootste diefstal in de geschiedenis van de wereld”. Long bleef zeggen dat de beveiligingsmaatregelen die Coincheck gebruikte “erg relaxed” waren, waardoor Coincheck een gemakkelijk doelwit werd voor cyberhackers.

coincheck hack

Meningsverschillen in de Russische regering ontstaan ​​over crypto-voorschriften: Op 25 januari onthulde het Russische ministerie van Financiën de Digital Assets Regulation Bill, een holistische wetgevende poging om cryptocurrencies, mijnbouw, ICO’s, handel en dergelijke te accommoderen. De Russische centrale bank is het niet eens met deze wetgeving, omdat ze vinden dat utility-tokens – welke functie ze vinden, als financiële investeringen zoals effecten – alleen mogen worden verhandeld. Het wetsvoorstel was duidelijk dat alle tokens en munten echter financiële activa zijn, geen wettig betaalmiddel dat kan worden gebruikt voor betalingen in het land.

Zuid-Korea verbiedt buitenlanders en anonimiteit, legaliseert uitwisselingen Volgens opmerkingen door de Financial Services Commission, “zal de oprichting van het systeem voor‘ echte naamverificatie van stortings- en opnamerekeningen ’voor vereffening voltooid zijn op 30 januari 2018”. In wezen verbiedt de verhuizing buitenlandse burgers om op beurzen te handelen en dwingt het handelaren om bankrekeningen aan te houden die overeenkomen met hun naam.

anonieme bitcoin

OneCoin-kantoren overvallen door Bulgaarse politie: Zoals gerapporteerd door de Openbaar Ministerie van [de] Republiek Bulgarije, De servers van “OneCoin” werden vorige week door de Bulgaarse politie in beslag genomen in een reeks beschuldigingen die beweerden dat het project een “Ponzi-plan” was. OneCoin promootte zichzelf als een cryptocurrency die “betalingen gemakkelijker, sneller en tegen lage kosten” maakt, maar dankzij de autoriteiten is het niet langer in staat om gretige investeerders voor de gek te houden met valse beloften.

Noord-Koreaanse hackers blijven Zuid-Koreaanse uitwisselingen hacken: Noord-Korea lijkt niet onder de indruk van internationale berisping door aanvallen op Zuid-Koreaanse cryptocurrency-uitwisselingen voort te zetten. Het Amerikaanse cyberbeveiligingsbedrijf Recorded Future loopt weg met waardevolle digitale activa en beweert dat de Lazarus Group achter veel van de beveiligingslekken zit. Vorig jaar verloor de populaire beurs Bithumb bijna $ 7 miljoen aan Noord-Koreaanse hackers.

Noord-Koreaanse hackers

Indiase banken hevelen klanttoegang tot cryptocurrencies over: Grote banken in India willen niets te maken hebben met Bitcoin en zijn neefvaluta’s, en dat betekent de toegang voor klanten beperken. Tot dusverre hebben Axis Bank, ICICI Bank, HDFC Bank, de State Bank of India (SBI) en Yes Bank alle rekeningen gesloten die zijn gekoppeld aan cryptocurrency-uitwisselingen of regeerden ze. Hun strategie uit het internationale playbook halen ze frauduleuze / verdachte transacties als excuus om dergelijke acties te ondernemen.

Internationaal een oproep voor een wereldwijde strategie voor crypto: Hoewel sommige landen de groei van crypto’s liever negeren en beperken, wil het Internationaal Monetair Fonds het onderwerp liever rechtstreeks aanpakken. De financiële spreekbuis van de Verenigde Naties heeft de internationale gemeenschap opgeroepen om samen te komen om het fenomeen op te vangen. IMF-woordvoerder Gerry Rice dat er een dringende behoefte is aan “internationale discussie en samenwerking”, opdat regeringen niet zouden negeren wat het IMF gelooft als seriematerieel ten koste van hun bevolking..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me