Deze week in cryptocurrency – Wekelijkse nieuwsoverzicht

Bitcoin breekt $ 6.000: Kort nadat we vorige week de nieuwsbrief “This Week in Cryptocurrency” hadden gepost, overtrof Bitcoin voor de eerste keer ooit op vrijdag $ 6.000. De prijs bleef stijgen en bereikte zaterdag een hoogste punt van $ 6.194 (bron).

Niemand lijkt zich zorgen te maken over Bitcoin Gold: Na de Bitcoin Gold-vork deze week is de prijs van BTG gedaald tot een huidige prijs van $ 128,15. Dit brengt de prijs van BTG slechts iets boven de prijs van 1/3 van Bitcoin Cash. Naast investeerders die ogenschijnlijk ongeïnteresseerd zijn in de nieuwe gevorkte munt, is er weinig nieuws over BTG. Het enige BTG-nieuwsbericht met een aanzienlijk aantal aandelen geeft aan hoe de website van BTG onmiddellijk na de splitsing een enorme DDOS-aanval heeft ondergaan.

Wil de Real Slim Shady, alstublieft opstaan: Alsof de cryptocurrency-wereld niet bewogen genoeg was, vraagt ​​de aankomende Bitcoin SegWit2x-vork rond 16 november mensen zich af welke Bitcoin als de echte Bitcoin zal worden beschouwd. Elke kant is gevuld met respectabele figuren in de Bitcoin-gemeenschap, evenals een groot aantal onvermurwbare ideologen die elkaar op Twitter noemen.

Voorbereiding op de vork: De splitsing zal naar verwachting plaatsvinden rond 16 november. Om u voor te bereiden, volgt u de uitwisselingen die aankondigen wat ze voor de vork zullen doen. Coinbase heeft bijvoorbeeld aangekondigd dat ze “gaan de ketting met de meeste opgebouwde moeilijkheidsgraad Bitcoin noemen​Gemini herhaalde dit standpunt en zei: “… we zullen de totale cumulatieve computationele moeilijkheidsgraad van de blockchain meten om te bepalen wat we Bitcoin en BTC zullen noemen en op het Gemini-platform​.

Zodra we dichter bij de SegWit2x-vorkdatum komen, zullen we een diepgaand rapport opstellen over de SegWit2x-procedures van elke grote beurs. Blijf ons volgen voor dit rapport.

“Oké jongens, blockchain kan een bedreiging zijn”: Moody’s, het meer dan honderd jaar oude kredietbeoordelingsbedrijf voor obligaties, bracht een rapport uit met de titel ‘Consumer Digital Payments – US’ waarin stond dat de ‘dreiging’ van cryptocurrencies en blockchain ‘ver weg’ is, maar dat bedrijven uiteindelijk de technologie zullen gaan gebruiken. [Bron: Bitcoin Magazine

Thuis bij de ICO: De ouderwetse e-commercegigant Overstock.com wil de grootste ICO-rondes ooit op $ 500 miljoen ophalen voor zijn meerderheidsdochteronderneming t0 (alternatief tZERO). Overstock bestaat al sinds 1999 en was vanaf augustus 2017 een van de eerste grote e-commercebedrijven die Bitcoin als betaling begon te accepteren. Hun CEO Patrick Byrne is ook geweest een fervent voorstander van blockchain-technologie. Bovendien werd Overstock.com het eerste beursgenoteerde bedrijf dat in december 2016 zijn aandelen via blockchain uitgeeft, waarbij het zijn t0-dochteronderneming gebruikte om 126.565 aandelen te verkopen. Overstock heeft gewerkt om t0 te ontwikkelen tot de allereerste handelsplatform voor aandelen en effecten op basis van blockchain. In een persbericht verklaarde Byrne: “Hoewel velen twijfelden, heeft het tZERO-team hard gewerkt om aan de top van de speer te staan ​​bij het creëren en lanceren van geloofwaardige, capabele en institutioneel schaalbare blockchain-technologieën voor crypto-activa.” De ICO wordt naar verwachting op 15 november gelanceerd en duurt tot 31 december.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

  • Wat is de volgende Bitcoin? – CoinCentral-schrijver Aaron Mangal neemt een kans op deze veelgestelde vraag.
  • [Bijgewerkt] Ethereum-gids kopen – Onze Ether-kopersgids is bijgewerkt met aanvullende uitwisselingen en meer informatie over de verschillen tussen toonaangevende beurzen.
  • Meer uitwisselingsrecensies en vergelijking – We zijn doorgegaan met het toevoegen van meer uitwisselingsrecensies en uitwisselingsvergelijkingen om onze gebruikers te helpen de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor hun behoeften te vinden.

Als je nieuw bent bij cryptocurrency of net nieuw bij CoinCentral, bekijk dan zeker enkele van onze meest populaire cryptocurrency-handleidingen voor beginners:

  • Wat is Bitcoin?
  • Wat is Ethereum?
  • Wat is Ripple?
  • Wat is Monero?
  • Ethereum versus Ethereum Classic

Meer cryptocurrency-nieuws van overal op internet

Duim omhoog van Woz: Steve Wozniak, de sympathieke mede-oprichter van Apple Computers, sprak op de Money2020-conferentie en beschreef Bitcoin als “echt en echt” in de zin dat het niet kan worden verdund, terwijl hij fiat-valuta’s zoals de afdrukbare Amerikaanse dollar verwees als ” nogal nep. ” [Bron: Bitcoin Magazine

Niets nieuws in de wereld van Bitcoin nee-zeggers: De hoofden van de financiële wereld hadden deze week weinig te zeggen nadat Bitcoin tijdelijk $ 6.000 bereikte. Dit brengt ons aan het denken over hoe kapiteins van de financiële sector, zoals Jamie Dimon, de CEO van JP Morgan, die iedereen die het verhandelde ‘stom’ noemde en Larry Fink, de CEO van Blackrock, die Bitcoin ‘een index van witwassen’ noemde, in een decennium. Je moet niet zo snel zijn om voorspellingen te doen, maar iets zegt me dat als Bitcoin blijft groeien, we misschien wat PR-opgeblazen verhalen en excuses gaan zien.

MIT doet MIT-dingen: Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) maakt weer nieuws en herinnert de wereld eraan waarom het wordt beschouwd als een krachtpatser en incubator van technologisch talent door een proefprogramma aan te kondigen voor diploma’s uitgeven via de Bitcoin blockchain. Met behulp van een app genaamd de Blockcerts Wallet krijgen 111 afgestudeerden diploma’s en kunnen ze “hun diploma’s vrijwel onmiddellijk delen met wie ze maar willen, gratis, zonder tussenkomst van een tussenpersoon.” Dus in plaats van dat een MIT-afgestudeerde je onvermijdelijk vertelt dat ze een diploma van MIT hebben, kunnen ze je het laten zien via blockchain.

Regelgeving van Down Under: De Australische regering zal stemmen over wetten die de regulator voor financiële inlichtingen AUSTRAC nieuwe bevoegdheden zullen geven om toezicht te houden op digitale valuta-uitwisselingen. Australië streeft ernaar om het witwassen van geld via Bitcoin te gaan reguleren en andere cryptocurrencies, en indien aangenomen, zouden deze wetten uitwisselingen vereisen om zich bij de overheid te registreren.

Amazon mei Begin met het accepteren van Bitcoin: Het gerucht gaat dat de e-commerce gigant Amazon al eind oktober Bitcoin gaat accepteren. Deze geruchten zijn gebaseerd op beweringen van financiële technologiebronnen in Silicon Valley, aldus de Duitse krant Welt. James Altucher, bekend om zijn boeken, podcast, ondernemerservaring en zijn incidentele cringe-waardige “Crypto-Millionaire Hosts Free Cryptocurrency Masterclass” gerichte Facebook-advertenties, beweerde ook dat Amazon de Bitcoin-aankondiging zou kunnen doen tijdens een inkomstenconferentie op 26 oktober. Op het moment dat dit wordt geschreven, kost Bitcoin niet $ 7.000 +, dus het lijkt erop dat er geen nieuws kwam van de telefonische vergadering.

Het is belangrijk om te herhalen dat dit verhaal een gerucht, en moet als zodanig worden behandeld.

Venezolanen mijnen om inflatie te overleven: Wat ooit een van de rijkste landen van Zuid-Amerika was, heeft te maken gehad met extreme hyperinflatie, die volgens het IMF dit jaar 720% zou kunnen bereiken. Veel Venezolanen zijn begonnen met het delven van Bitcoin en andere cryptocurrencies als alternatief voor de huidige omstandigheden. Mijnbouwactiviteiten die $ 800 per maand opleveren, bieden burgers een betere levensstijl in een land waar het minimummaandsalaris $ 40 is, aangevuld met overheidsvouchers van ongeveer $ 56. Venezolanen doen dit echter met het risico gearresteerd te worden voor energiediefstal.​Yahoo News

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me