Kom op, doe iets …

We hadden een relatief rustige week op de markt, qua prijs. De totale marktkapitalisatie daalde halverwege de week tot een dieptepunt van ongeveer $ 206 miljard, voordat hij vandaag steeg tot $ 221,1 miljard – een totale verlies van ongeveer 2% gedurende de week.

Dit gebrek aan prijsbewegingen volgde op bijna geen significant nieuws. Dus we zouden niet zo verrast moeten zijn. Hoewel het in weken als deze leuk zou zijn om de prijzen in de andere richting te zien evolueren. Laten we eens kijken naar de drie beste munten.

Bitcoin had alleen de beste week 1,01% verliezen van zijn waarde.

Ethereum zette zijn wekelijkse prijsdalingen voort (zij het een veel draaglijker) met een 1,60% verlies.

Na een fenomenale run vorige week, XRP eindigde deze week als de grote verliezer en plaatste een 3,83% prijsdaling.

Marktstatistieken cryptovaluta (28-09-18)

Marktstatistieken cryptovaluta (28-09-18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Bye Bye Blockchain Ban: Oh blije dag! Google kondigde deze week aan dat hun algemene verbod op cryptocurrency-gerelateerde advertenties in oktober zal eindigen. Het bijgewerkte beleid betekent echter niet dat het een gratis advertentie voor iedereen is. Advertenties voor ICO’s, portefeuilles en handelsadviezen staan ​​nog steeds op de zwarte lijst en goedgekeurde advertenties kunnen alleen in de Verenigde Staten en Japan worden weergegeven. In navolging van Facebook moeten cryptogerelateerde bedrijven een aanvraag indienen om reclame te maken voor hun producten of diensten.

Walmart Tells Suppliers, “Blockchain or Bust”: Maandag liet Walmart de partners weten dat leveranciers van producten uit Californië zich moeten aansluiten bij hun supply chain blockchain-systeem, anders verliezen ze hun bedrijf. De overstap naar het volgen van blockchain-producten zou Walmart moeten helpen het aantal terugroepacties in geval van besmetting te verminderen. Frank Yiannas, vicepresident Voedselveiligheid van Walmart, vertelde verslaggevers dat Walmart al twee jaar bezig is met het testen van blockchain-technologie, dus de vereiste “zou niet echt als een verrassing moeten komen.”

Het is waarschijnlijk dat deze vereiste ook niet zal stoppen met alleen produceren, aangezien de pilots van Walmart goed verlopen. Hopelijk zullen ook andere op voedsel gebaseerde toeleveringsketens aan boord springen. Ik kijk naar jou, Chipotle.

Crypto-leiders ontmoeten Capitol Hill Heavies: Meer dan vijftig deelnemers namen dinsdag deel aan een rondetafelgesprek, georganiseerd door Rep. Warren Davidson, R-Ohio, om de toekomst van de cryptocurrency-wereld te bespreken. Een belangrijk punt was dat het gewicht van onzekerheid op het gebied van regelgeving innovatie zal belemmeren, aangezien bedrijven bang zullen zijn om te veel middelen in te zetten om juridische overtredingen te begaan vanwege de verkeerde interpretatie van wetten..

Bovendien hadden de deelnemers kritiek op de toepassing van de “Howey-test”, een 72 jaar oude effectenwet, op digitale valuta. SEC-voorzitter Jay Clayton heeft eerder een vast standpunt ingenomen dat hij niet van plan is de “Howey Test” voor cryptocurrencies bij te werken. Mike Lempres, Chief Policy Officer bij Coinbase, gevestigd in San Francisco, merkte op: “We willen allemaal een eerlijke en ordelijke markt, we willen allemaal dezelfde dingen die toezichthouders doen. Het hoeft niet op dezelfde manier te gebeuren als in het verleden, en daar moeten we voor openstaan. “

Circle lanceert Stablecoin (USDC): In misschien een van de vreemdste trends in de cryptocurrency-ruimte, lanceerde het in Boston gevestigde betalingsbedrijf Circle zijn aan dollar gekoppelde stablecoin genaamd de USDC. Deze release volgt op de lancering van cryptocurrency exchange Gemini’s stablecoin (GUSD). Hoewel deze stablecoins geen directe concurrentie hebben, omdat ze waarschijnlijk alleen inheems zijn in elke exchange (Circle = Poloniex), zullen ze naar verwachting een deel van het marktaandeel wegnemen van de stablecoin-leider Tether (USDT)..

Media-verzameling

Deze verhalen zijn geen voorbeeld van baanbrekende adoptie, maar ze laten wel de kleine manieren zien waarop Bitcoin (en blockchain) de mainstream blijft binnenkomen.

Ik wil een vriend bellen: Bitcoin en blockchain verschenen in de Australische versie van de populaire spelshow Who Wants to be a Millionaire.

blockchain bitcoin over wie miljonair wil worden

Brickstring heeft een soort mooie ring. Afbeelding met dank aan Reddit-gebruiker MyPlanetpage.

Collectible Crypto Bobbleheads: De Los Angeles Dodgers hebben deze week meer dan twintigduizend fans kennis laten maken met Ethereum met digitale verzamelbare bobbleheads tijdens hun wedstrijd tegen de Padres.

B.I.T.C.O.I.N (11 punten): Scrabbleheads verheugen zich. Bitcoin staat nu officieel in het Scrabble-woordenboek.

wat is nieuw bij coincentral

Elkrem maakt de creatie van Blockchain IoT-apparaten mogelijk: Elkrem brengt de werelden van IoT en cryptocurrency samen. Lees hier hoe.

Carrières in videogames versnellen naar hyperdrive met cryptogames: dankzij cryptogames kun je nu wat extra geld verdienen op je bank in je PJ’s.

NSA-tools die worden gebruikt om Crypto Mining Malware door hackers te ontketenen: oeps! Een gelekte NSA-exploit maakt het voor hackers mogelijk om met behulp van uw computer crypto te minen. Iemand wordt ontslagen …

De voordelen van blockchain die verder gaan dan speculatie: ja, wanneer maan? memes zijn cool. Maar heb je ooit nagedacht over alle andere soorten waarde die blockchain met zich meebrengt?

Een gids voor de in het VK gevestigde Indacoin Cryptocurrency Exchange: Indacoin is Indahouse. We geven u alles over deze in het VK gevestigde beurs met fiat-conversies.

Ikigai-oprichter Travis Kling op Cryptocurrency Hedgefunds, ICO’s en meer: ​​gecompliceerde naam. Simpele missie – betere investeringen in cryptovaluta.

Hoe de nationale cryptocurrency van Venezuela werkt: zes maanden na de lancering bekijken we hoe de Petro het doet. Spoiler alert: Niet goed.

Een beginnershandleiding voor Stellite: een duik in de kern van een minder bekende privacymunt, Stellite.

Bitmain’s IPO: dreigende bedreigingen en inzichten van een bearmarkt: houdt Bitmain IPO nog steeds stand in het midden van een bearmarkt? Dat zoeken we uit.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Oostenrijk notariseert obligaties met blockchain: Zeg “Auf Wiedersehen” tegen traditionele databases. Aanstaande dinsdag is de Oostenrijkse regering van plan om voor 1,15 miljard EUR aan obligaties uit te geven in een veiling voor het publiek. Na de uitgifte zal de overheid gegevens van de obligatieveiling notariëren op de Ethereum-blockchain. Het lijkt erop dat dit ook niet de laatste is die we zien van blockchain in Oostenrijk.

Minister van Financiën Hartwig Löger verklaarde tijdens de aankondiging dat “blockchain-technologie een economische beleidsfocus voor ons is, en met de oprichting van de FinTech-adviesraad bij het ministerie van Financiën, ontwikkelen we strategieën om Oostenrijk te helpen optimaal gebruik te maken van deze ontwikkelingen. . ” Bedankt, Google Translate!

Bitmain IPO vergt wat kritiek: De Bitcoin-mijnbouw en ASIC-mijnwerker Bitmain heeft zijn IPO-prospectus vrijgegeven aan de beurs van Hong Kong en toonde een sterke, maar afnemende groei. Bezorgdheid begon te ontstaan ​​door de dreigende dreigingen van een bearmarkt en de afgeschreven aandelen van Bitmain in cryptocurrencies.

Swiss Crypto Bank haalt een Cool Hundred Mil op: Het in Zug gevestigde Seba Crypto AG beweerde 100 miljoen Zwitserse frank ($ 104 miljoen) te hebben opgehaald van particuliere en institutionele beleggers om een ​​van ‘s werelds eerste gereguleerde banken te worden die een eenvoudige uitwisseling van dollars en euro’s in cryptocurrencies mogelijk maakten. De Zwitserse financiële dienstverlener wordt geleid door ex-bankiers van UBS Group AG. De lancering van de onderneming hangt af van de goedkeuring van een bankvergunning van de Zwitserse financiële toezichthouder Finma, en het team is van plan om eind oktober een vergunningsaanvraag in te dienen..