Deze week in cryptocurrency – Wekelijkse nieuwsoverzicht

Een andere week. Nog een all time high. In de nieuwsbrief van vorige week was ons belangrijkste verhaal dat Bitcoin $ 6.000 brak. Slechts een week later kost Bitcoin nu $ 7.305 op het moment dat dit wordt geschreven.

‘S Werelds grootste Exchange-hop aan boord van Bitcoin: CME Group Inc., ‘s werelds grootste en meest diverse derivatenmarkt, verklaarde dat dit zou gebeuren tegen het einde van het jaar bitcoin-futures introduceren. Deze beslissing is mogelijk gedeeltelijk beïnvloed door Cboe Global Markets Inc., die verklaarde dat het van plan was om eerder dit jaar bitcoin-futures aan te bieden..

Rich Crypto-Fork Dad, Arme Crypto-Fork Dad: Het is u misschien opgevallen dat de prijs van Bitcoin de afgelopen weken explosief is gestegen. Dit komt grotendeels doordat de marktkrachten hun Bitcoin toewijzen om zich voor te bereiden op de aanstaande Bitcoin2x-vork. Laten we dit echter onderzoeken om echt te begrijpen waarom. Veel slimme Bitcoin-investeerders zien forks als een kans om in wezen te krijgen gratis geld wanneer de vork twee tokens creëert, zoals we zagen met Bitcoin en een Bitcoin Cash. Uitwisselingen die de vork ondersteunen, geven Bitcoin-houders een equivalent bedrag van het gevorkte token. Dus als je 100 Bitcoins hebt op het moment van de vork, krijg je 100 Bitcoins en 100 Bitcoin2xs na de vork (mits de vork natuurlijk werd ondersteund door de uitwisseling). Dit is waarom we meestal hebben de neiging om een vloed van mensen die hun activa in BTC besteden voorafgaand aan de vork duwen wat potentieel een kunstmatige high is, en een daaropvolgende uitstroom terug naar alts na de vork. Toegegeven, er spelen verschillende andere factoren een rol en dit is geen beleggingsadvies, maar u moet zich in ieder geval bewust zijn van een patroon als dit.

Bitcoin weer terug in China, misschien: Na de 19e Nationaal congres van de Communistische Partij van China op 24 oktober worden enkele tijdelijke beperkingen, voorschriften en polissen geannuleerd. Dit betekent dat de verbod op Bitcoin handel in China zou er mogelijk een van kunnen zijn. Gezien het feit dat China’s buren en nationale concurrenten zoals Rusland en Japan blockchain zijn gaan omarmen en snel handelen om China’s verloren terrein op te eten tijdens het verbod, lijkt dit niet zo vergezocht. Dit is echter nog steeds een kan zijn en het nieuws is nog in ontwikkeling, maar dit zou duidelijk een groot probleem zijn voor de Bitcoin-gemeenschap.

Zo goed als goud: In een interview met de Epoch Times, blockchain-onderzoeker Saifedean Ammous deelde enkele inzichten over waarom Bitcoin zo goed is als goud. Het belangrijkste aspect is de mogelijkheid om degelijk geld aan te bieden buiten de controle van een centrale overheid of autoriteit, waar ook ter wereld. Bitcoin is vergelijkbaar met goud in de zin dat het beperkte aanbod van 21 miljoen bitcoins het “hard money” maakt. Dit betekent dat de hoeveelheid moeilijk te vergroten is, waardoor het moeilijk is om de vraag te manipuleren. Waar Bitcoin echter boven goud uitblinkt, is de mogelijkheid om het direct te gebruiken als betaling die naar iedereen waar ook ter wereld wordt verzonden, en hoe relatief goedkoop het is om te verplaatsen en te beveiligen..

Indonesië is klaar voor Bitcoin: Indonesië heeft de op drie na grootste bevolking ter wereld, waarvan 80% geen bank heeft, offline is en contant werkt. Aangezien Bitcoin en andere cryptocurrencies geen bankrekening nodig hebben, kan het Indonesische burgers mogelijk “off the grid” de voordelen en het gemak van een digitale betaalmethode bieden zonder afhankelijk te zijn van de ernstig ontbrekende bankinfrastructuur. Er zou echter een veelvoud aan verschillende elementen moeten worden gecombineerd om dit realistisch mogelijk te maken. De grootste uitdaging zou zijn om miljoenen Indonesiërs aan boord te krijgen van een technologisch zwaar betalingsecosysteem, het aantal mensen met smartphones te vergroten en door een troebel regelgevingslandschap te navigeren.​Forbes

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

  • Deze week ging Steven Buchko van CoinCentral het veld in (een Chevron-benzinestation) om het uit te proberen met een Bitcoin-geldautomaat. Deze leuke lezing beschrijft de niet zo leuke tijd die Steven had met het gebruik van deze methode om Bitcoin te kopen.
  • In onze poging om de wereld te blijven informeren over cryptocurrency, hebben we een handvol nieuwe handleidingen toegevoegd voor verschillende alternatieve cryptocurrencies:
  • Wat is IOTA?
  • Hoe IOTA te kopen
  • Wat is Litecoin?
  • Wat is NEO?

Meer cryptocurrency-nieuws van overal op internet

Bitcoin Biz is Boomin ‘: De Bitcoin-gerelateerde arbeidsmarkt heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt, met Freelancer.com rapporteert een groei van 82% in Bitcoin-gerelateerde banen in hun derde kwartaal. Iedereen, van schrijvers van inhoud, redacteuren, ontwerpers, cryptografen, beveiligingsexperts, marketeers en ontwikkelaars, heeft een aanzienlijke toename gezien van aan cryptocurrency gerelateerd werk. Er is niet alleen meer werk, het vereist ook vaardigheden van een hoger niveau en betaalt gemiddeld 10-20% meer dan de standaard markttarieven. En als je een slechte schrijver bent die gepassioneerd is door cryptocurrencies, nemen we ook mensen aan &# 128521;

Rusland is iets van plan: In een korte tijdspanne van een jaar ging de Russische regering van het mogelijk uitdelen van 7-jarige gevangenisstraffen aan iedereen die Bitcoin gebruikt, tot een van ‘s werelds snelgroeiende cryptocurrency-hubs. De particuliere sector die blockchain omarmt, is niets bijzonders, aangezien particuliere bedrijven over de hele wereld innovatieve technologieën bouwen met blockchain. De plotselinge en snelle acceptatie en omarming door de Russische regering van een technologie die zij als strafbaar beschouwde, lijkt echter een beetje misplaatst. Er zijn een handvol theorieën zoals het stimuleren van economische groei zonder afhankelijk te zijn van olie en gas, of een manier voor Russische oligarchen om westerse sancties te vermijden, of, als je Reddit en sommige Facebook-groepen vraagt, Bitcoin te hodlen en lambo’s te kopen.

Zuid-Korea verordeningen Bitcoin als grondstof: De Zuid-Koreaans De centrale bank, de Bank of Korea, heeft aangekondigd dat Bitcoin gereguleerd gaat worden als handelswaar in plaats van als valuta. De centrale bank is niet van plan de verordening binnenkort te lanceren.

Waarschuwende woorden van Ron Paul: In een recent interview met Kitco Nieuws, voormalig presidentskandidaat Ron Paul drong erop aan dat de Amerikaanse regering moet een afwachtende houding aannemen in plaats van erin te springen. Wat betreft Bitcoin die concurreert met de Amerikaanse dollar, merkte Paul op dat als de mensen Bitcoin willen gebruiken, “de regering erbuiten moet blijven.”

Crypto-Hedge-fondsen in opkomst: Meer dan 90 hedgefondsen gericht op digitale activa zoals Bitcoin kwamen in 2017 uit het houtwerk, waardoor het totale aantal cryptofondsen op 124 komt. Er wordt geschat dat het door cryptofondsen beheerde vermogen ongeveer $ 2,3 miljard bedraagt, een flink forfaitair bedrag dat in staat is om markten in beweging te brengen, maar niet helemaal in de buurt van het record van $ 3,15 biljoen dat de hedgefondssector bezit..

Op naar de regulerende races: Met meer dan 30 wereldwijde toezichthouders Door hun individuele plannen aan te kondigen voor het benaderen van ICO’s en tokenverkoop, kunnen we zien dat zich een wereldwijd regulerend landschap begint te vormen. Japan heeft bijvoorbeeld 11 gereguleerde Bitcoin-beurzen en er wordt gezegd dat ze controle over 60% van de wereldwijde Bitcoin-markt, terwijl China de verkoop van cryptocurrencies en ICO’s ronduit verbood. De wereldwijde crypto-activamarkt wordt geschat op $ 180 miljard, waardoor het een belangrijk aandachtspunt is voor veel regeringen.

Zegeningen van Thiel: Peter Thiel, miljardair venture capitalist, steunt Bitcoin al lange tijd, en verklaarde dat mensen dat zijn onderschat het nog steeds. Als een van de medeoprichters van PayPal heeft Thiel aanzienlijk inzicht in het potentieel van Bitcoin die een revolutie teweegbrengt in de monetaire en betalingsruimte. Als iemand die het zat is om 2,9% te betalen om een ​​betaling te ontvangen, is het niet moeilijk om het met hem eens te zijn.

New York arresteert vermeende ICO-oplichtende zakenman: Maksim Zaslavskiy, een in New York gevestigde zakenman, werd gearresteerd wegens samenzwering over effectenfraude in verband met twee ICO’s. Zaslavskiy zou investeerders hebben gelokt door hoge rendementen te beloven. Als Zaslavskiy schuldig wordt, kan hij tot vijf jaar gevangenisstraf en een boete krijgen.​De CoinTelegraph

GDAX schetst zijn toekomstige tokennormen: Op 2 november publiceerde GDAX zijn Digital Asset Framework die de criteria schetste waaraan toekomstige tokens moeten voldoen om te worden vermeld. Enkele van deze criteria zijn onder meer of het digitale activum al dan niet in overeenstemming is met de waarden en missie van GDAX, en of het legaal zou zijn volgens de huidige Amerikaanse effectenwetten..

Hoe ziet Bitcoin eruit over twintig jaar? Als je zo ver bent gekomen via onze nieuwsbrief, ben je misschien niet iemand die goed (en lang) leest. dinsdag Daniel Jeffries probeerde de toekomst te voorspellen, met details over wat hij denkt dat in petto heeft voor Bitcoin, Cryptocurrency en Blockchain. Deze middelgrote post voor Hackernoon is naar schatting 34 minuten gelezen, maar het is de moeite waard als je het hebt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me