Solide als een rots

Alles bij elkaar genomen hebben we een relatief goede week gehad op de markt. De hele markt stond gedurende de week in het groen en groeide met ongeveer 7%. Het lijkt erop dat we eindelijk aan het einde van de bearmarkt zijn. Maar we zullen nog een paar weken van dit soort moeten meemaken voordat we het zeker kunnen zeggen.

Dus in de tussentijd houden we onze adem niet in.

Bitcoin groeide deze week met een gezonde 5,86% en leidde daarmee de top drie munten.

Ethereum amper een positieve week achter de rug met een winst van 0,31%.

XRP vertoonde ook geen echte tekenen van beweging en sloot de week af met 2,29%.

Marktstatistieken cryptovaluta (31-8-2018)

Marktstatistieken cryptovaluta (31-8-2018)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Square wint groot met Crypto-patent: Het Amerikaanse handelsmerk- en octrooibureau heeft deze week een patentaanvraag van Square goedgekeurd voor een nieuw Point-of-Sale (POS) -systeem. De geavanceerde POS zou een win-win zijn voor zowel klanten als verkopers. Hiermee kunnen klanten betalen met een verscheidenheid aan valuta, waaronder crypto, terwijl handelaren nog steeds de valuta van hun keuze ontvangen, zelfs als het maar een fiat is (ga met de tijd mee, handelaren)

Sterker nog, het patent schetst dat cryptocurrency-transacties via de POS real-time zijn, waardoor het vorige probleem werd opgelost dat bijvoorbeeld meerdere bevestigingen nodig waren voor Bitcoin-transacties..

Yahoo betreedt de Crypto Exchange-markt (en doet het vervolgens niet): Yahoo hield de cryptogemeenschap scherp en lanceerde plotseling ondersteuning voor het kopen en verkopen van cryptocurrency zonder een officiële aankondiging te doen. Maar voordat je Satoshi kon zeggen, verdween het kenmerk op mysterieuze wijze.

Eenmaal daadwerkelijk gelanceerd, lijkt het erop dat u met Yahoo in Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash kunt handelen. Het is echter onduidelijk wanneer dat zal zijn. Een vertegenwoordiger van Yahoo heeft nog geen commentaar gegeven.

Beroemde mensen die dingen zeggen

Elon Musk voelt een beetje FOMO Als reactie op de constante stroom bots die zich voordoen als hem in Twitter-scams, tweette Musk dat hij op dit moment wat ETH zou willen, “zelfs als het een oplichterij is.” Of deze tweet positief is voor de Ethereum-gemeenschap, is de vraag. Aan de ene kant heb je een technische moloch die publiekelijk beweert dat hij oppakt wat je naar beneden gooit. Aan de andere kant doet hij het misschien niet om de juiste redenen.

Op dit moment wil ik ETH, zelfs als het oplichterij is

– Elon Musk (@elonmusk) 28 augustus 2018

Vitalik brengt de hitte naar Craig Wright: Tijdens de brand van de eeuw (of misschien gewoon de afgelopen week) zei Ethereum wonderkind Vitalik Buterin tegen zijn volgelingen: “Als ik onweerlegbaar bewijs zie dat CSW Satoshi is, zou dat mijn mening over Satoshi meer veranderen dan dat het mijn mening zou veranderen. CSW. ” Au.

De tweet komt voort uit de hardnekkige beweringen van Dr. Wright dat hij Satoshi Nakamoto is, ook al moet hij nog geen redelijk bewijs leveren.

Als ik onweerlegbaar bewijs zie dat CSW Satoshi is, zou het mijn mening over Satoshi meer veranderen dan dat het mijn mening over CSW zou veranderen.

– Vitalik niet-gever van Ether (@VitalikButerin) 25 augustus 2018

Scammer Wolf of Wall Street roept Bitcoin Scam Ze zeggen dat je er een nodig hebt om er een te kennen. De beruchte oplichter Jordan Belfort spreekt zich uit tegen Bitcoin in een aankomend interview met CNBC. Hij vergelijkt het Bitcoin-landschap met de aandelenmanipulaties die zijn bedrijf uitvoerde bij het bedriegen van investeerders.

Het interview maakt deel uit van een langere documentaire, “Bitcoin: Boom or Bust”, die aanstaande maandag wordt uitgezonden.

wat is nieuw bij coincentral

WeChat verbiedt Crypto-nieuwsaccounts omdat China offshore crypto-uitwisselingen wil blokkeren: China zet zijn crypto-hardhandig optreden voort en dwingt WeChat om actie te ondernemen tegen cryptocurrency-nieuws.

Bekijk ‘s werelds beste Twitter Blockchain-beïnvloeders: Crypto Twitter is een topbron voor het laatste nieuws. Hier is een lijst met de mensen die u moet volgen.

Zou cryptocurrency de oplossing kunnen zijn voor de problemen van Venezuela?: Blockchain brengt veel goeds in de wereld, maar zal het voldoende zijn om de bevolking van Venezuela te helpen?

Een beginnershandleiding voor OTC-markten in crypto: je weet het misschien niet, maar je hebt opties buiten de traditionele beurzen om in cryptocurrency te investeren.

De Siacoin (SC) Internet Cafe-hack en de stijgende populariteit van Cryptojacking: Cryptojacking komt steeds vaker voor en Siacoin is nu het meest recente doelwit.

Samenvatting van de conferentie: ChainXChange in Las Vegas: kon je Vegas niet halen voor ChainXChange? We hebben je in deze samenvatting behandeld.

Onderzoek naar DAG’s en blockchain-schaalbaarheidsproblemen met Constellation Labs: Constellation Labs benadert de schaalbaarheidsproblemen van blockchain met een volledig nieuwe infrastructuur – de DAG.

Texas Bitcoin Mining Facility tilt Crypto Mining naar nieuwe niveaus: alles is echt groter in Texas, zelfs de mijnbouw. Ontdek hoe een faciliteit innovatieve koelmechanismen gebruikt om kosten te besparen.

NVIDIA trekt zich terug uit Cryptocurrency Mining Industry: NVIDIA gooit de handdoek in de ring voor cryptomining. Lees hier waarom.

Kunnen cryptocurrency en blockchain worden gescheiden?: Crypto en blockchain gaan samen als pindakaas en gelei. Maar is er enige geldigheid aan de bewering dat het een zonder het ander kan bestaan??

Wat zijn NFT’s? Niet-fungibele tokens, uitgelegd: Cryptokitties maakten ze populair, maar het gebruik van NFT’s reikt veel verder dan verzamelobjecten. Lees meer over hun potentieel in deze gids.

Wat is FOLM Coin (FLM) ?: Grote vraag. Deze handleiding bevat alles wat u moet weten over de ‘betalingssleutel van de toekomst’.

Hoe cryptografische algoritmen en hash-beveiligde blockchains zijn: laten we teruggaan naar de basis. Crypto-algos en hashing vormen de kern van blockchain-beveiliging.

Interview: Virtual Reality binnengaan & Blockchain met Mary Spio van CEEK VR: we spraken met Mary Spio van CEEK VR over VR en blockchain. Deze wil je niet missen.

Wegen van het Bitcoin ETF SEC-goedkeuringsdebat: de SEC ontkende (soort van) een aantal Bitcoin ETF’s. Hij is wat sommige mensen over de kwestie denken.

Ethlend vs Salt: wat het Better Crypto Lending Platform is: je kunt niet voor altijd HODL – soms heb je wat contant geld nodig om de rekeningen te betalen. We analyseren met welk platform u een lening kunt afsluiten.

Sleutelversleuteling ontgrendelen in One Handy Explainer: we hebben een korte handleiding om u te helpen precies te begrijpen hoe uw persoonlijke / openbare sleutels werken.

Wat is een cryptokaart?​Een allesomvattende gids: wat heb je aan al je cryptovaluta als je deze nergens kunt uitgeven? Lees hoe een cryptokaart kan helpen.

Interview: IoT en Blockchain verkennen met Frederick Leung van IOTW: IoT en blockchain passen bij elkaar. Luister naar wat Frederick Leung van IOTW hierover te zeggen heeft.

Geen beursintroducties, grote crypto-mijnbouwbedrijven richten zich op productinnovatie: lees hoe cryptomijnbouwbedrijven beursintroducties naderen en welke vorderingen ze maken met hun producten.

Wie is Dan Larimer? Een korte biografie over de visionaire blockchain-architect: de man, de mythe, het controversiële boegbeeld. Een korte geschiedenis van het leven van Dan Larimer.

Wat is een EOS-afgevaardigde?​Een basisuitlegger: eenentwintig entiteiten met heel veel controle. Lees hier meer over de rol van afgevaardigden in het EOS-ecosysteem.

Wat is een DEX? Gedecentraliseerde uitwisselingen, uitgelegd: niet uw sleutels, niet uw crypto. De opkomst van DEX’s kan uw hoofd doen draaien met vragen. We staan ​​voor je klaar.

Wat is een slim contract?​Uitleg voor beginners: naast blockchain is het de term die iedereen zou moeten kennen. Zorg ervoor dat u niet achterblijft.

Een Blockchain Education Network: The New Era of Scholastics: Scholen lijken misschien vast te zitten in het rigide verleden, maar blockchain heeft het potentieel om dat te veranderen.

De True North-gids voor cryptocurrencies in Canada: dacht dat we onze noordelijke broers waren vergeten, toch? Bekijk deze cryptogids voor onze vrienden boven de grens.

Hoe Ricardian Smart Contracts Blockchain-acceptatie mogelijk maken: de inherente problemen van slimme contracten verhinderen een wijdverbreide acceptatie door bedrijven. Ricardiaanse slimme contracten zouden kunnen helpen.

Tron vs. XRP, en beide controversiële tokens Against the World: de twee cryptocurrencies die je graag haat. Hoewel we twee verschillende problemen aanpakken, kunnen ze meer op elkaar lijken dan u zou denken.

Blockchain mobiele games zijn hier, maar je bent misschien niet zo onder de indruk: je hebt wel een paar mobiele blockchain-games tot je beschikking, maar we hebben je gewaarschuwd: ze zijn geen Flappy Bird.

China kondigt nieuw Blockchain Lab-initiatief aan: China blijft de blockchain, niet de crypto-agenda pushen, en is bezig met het creëren van een nieuw blockchain-lab. Neem een ​​besluit, jongens.

Kaspersky Lab onthult enge waarheden over cybercriminaliteit en cryptocurrency: het is geen vrijdag de 13e, maar er is nog steeds reden om bang te zijn. Kaspersky Lab onthult meer dan een handvol blockchain-gerelateerde misdrijven die momenteel plaatsvinden.

Wat zijn Bitcoin Oracles? Nieuwe functionaliteit op de blockchain: in een ideale wereld vinden alle acties plaats op de blockchain. Er is echter informatie (d.w.z. weersveranderingen) waarin dat onmogelijk is. Dat is waar orakels in het spel komen.

De beste Bytecoin Exchange-sites voor crypto-investeerders: als u op zoek bent naar Bytecoin, dan hebben wij dat voor u.

Square Cryptocurrency Payment Network Approved: Point-of-Sale (POS) -systemen over de hele wereld kunnen binnenkort mogelijk alle soorten digitale betalingen accepteren, inclusief cryptocurrency.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Wereldbank geeft alleen Blockchain-obligaties uit: In een wereldprimeur heeft de Wereldbank zojuist een obligatie gelanceerd waarin het “hele obligatieproces – van creatie tot toewijzing en beheer gedurende zijn tweejarige levenscyclus – plaatsvindt op blockchain.” De Commonwealth Bank of Australia haalde $ 80 miljoen op om de obligatie te regelen en noemde het ‘bond-i’ voor ‘blockchain-beheerd nieuw schuldinstrument’. Of naar het iconische Bondi Beach in Australië.

Australië kondigt landelijke blockchain aan: Australië kan gewoon geen genoeg krijgen van blockchain-technologie. Afgelopen woensdag kondigde de Australische overheidsinstantie CSIRO een partnerschap aan met het advocatenkantoor Herbert Smith Freehills en IBM om een ​​landelijke, openbaar beschikbare blockchain-oplossing voor bedrijven in het land te creëren..

De Australian National Blockchain (ANB) geeft bedrijven “slimme juridische contracten (SLC) die slimme clausules bevatten met de mogelijkheid om externe gegevensbronnen op te nemen, zoals apparaatgegevens van het Internet of Things (IoT).” De pilot van de blockchain staat gepland voor dit jaar.

OESO-plannen Blockchain-beleidsforum: De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling organiseert op 4 en 5 september een forum in Parijs. Het onderwerp: blockchain-technologie bij overheidsactiviteiten en publieke initiatieven.

Sprekers van Hyperledger, Ripple en IOTA zullen aanwezig zijn, evenals functionarissen uit onder meer Israël, Rusland en Italië.

Polen verduidelijkt crypto-belasting: Na een zware terugslag van cryptovoorstanders op hun eerste belastingvoorstel, hebben Poolse wetgevers een nieuw wetsvoorstel geschreven dat belastingen op crypto vereenvoudigt. Het nieuwe voorstel stelt dat crypto-naar-crypto-transacties gratis zullen zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Het schetst ook dat individuele cryptomijnwerkers niet worden belast op hun beloningen, maar anderen die voor iemand anders werken, wel.

Het voorstel lijkt een stap in de goede richting te zijn voor een regering die begon met een anti-cryptocurrency-sentiment.

Noord-Korea Planning Cryptocurrency-conferentie: Dat klopt, mensen. Noord-Korea organiseert in oktober van dit jaar een tweedaagse cryptocurrency-conferentie, de Korean International Blockchain Conference. Veel details over de conferentie zijn nog niet vrijgegeven, inclusief de sprekerslijst. De ontvangers willen de conferentie echter gebruiken als een gelegenheid om te pronken met de technische bekwaamheid van het land.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me