Deze week in cryptocurrency – 5 januari 2018

Bitcoin: Het vlaggenschip van de cryptocurrency begon 2018 in een relatief rustig tempo, maar begon rond het einde van deze week te herstellen. Op het moment van schrijven is Bitcoin up 14,55% voor de week.

Ethereum: Hoewel Ethereum zijn # 2 marktkapitalisatiepositie verloor aan de explosieve run van Ripple, brak het door de prijsbarrière van $ 1.000 naar bijna $ 1075 met een winst van 31,82% voor de week.

Ripple nu de tweede meest waardevolle valuta: Dit was deze week een wilde en opwindende rit voor Ripple-investeerders. De valuta bereikte een ATH van $ 3,81, een 1424% verhoging van 30 dagen ervoor. De dramatische toename komt doordat een wereldwijde interesse in cryptocurrency blijft groeien en gezien het praktische gebruik (met grote financiële partnerschappen) voor grensoverschrijdende betalingen..

Altcoins helpen Crypto Market Cap ATH van $ 700 miljard te bereiken: December was misschien niet de beste maand voor Bitcoin en andere grote cryptocurrencies, maar “de uitverkoop vóór Kerstmis lijkt nu ver achter ons te liggen”, zegt eToro-analist Mati Greenspan. Volgens CoinMarketCap op 4 januari op het moment van schrijven, bedroeg de totale marktkapitalisatie bijna $ 762 miljard.

Tron betreedt de Top Tien Arena: Alleen al in de afgelopen 7 dagen is de officiële valuta van Tron (TRX) bijna gegroeid 444% om ongeveer $ .28 te bereiken. Tron staat momenteel op de 6e positie in marktkapitalisatie. Tron heeft de recente krantenkoppen gehaald vanwege zijn verbazingwekkende groei, evenals partnerschappen met grote namen en een door sterren bestudeerd zakelijk team.

Stellar stijgt naar nieuwe hoogten: De technologie achter Stellar (voorheen bekend als Stellar Lumens) is bijna identiek aan Ripple, wat voor veel investeerders een sterk argument maakt om het Stellar-project te zien als een geloofwaardige munt met een mooie toekomst. Toen John McCaleb Ripple verliet om Stellar te starten, kan men aannemen dat zelfs McCaleb niet kon voorspellen dat Stellar zo snel ATH’s van $ 0,91 zou bereiken. De waardering markeert een bijna 10-voudige stijging ten opzichte van de waardering van $ 0,09 cent begin december. Stellar groeide 127% voor de week.

CMC januari

Peter Thiel’s Silicon Valley Venture Capital Firm zet grote gok op Bitcoin Halverwege 2017 besteedde het Founder’s Fund tussen $ 15 miljoen en $ 20 miljoen aan Bitcoin. Destijds lag de prijs van Bitcoin rond de $ 2.500. Thiel beschouwt Bitcoin als het goud van cryptocurrency en speculeert dat het sterk ondergewaardeerd is tegen zijn huidige waarde.

Crypto’s New Billionaire Mile: Kijk uit naar Bill Gates, Warren Buffet en Jeff Bezos, er is een nieuw stel miljardairs in de stad. Op maandag 1 januari 2018, met een marktkapitalisatie van $ 88.900.000.000, waren de CEO’s / oprichters van Ripple het volgende waard: Chris Larsen ($ 37,3 miljard), Brad Garlinghouse ($ 9,5 miljard), en Jed McCaleb (5,3 miljard XRP). Gezien de vluchtige aard van crypto’s is er echter geen garantie dat ze op lange termijn in deze categorie zullen blijven.

Criminelen & Crypto: Terwijl Bitcoin berucht werd vanwege het faciliteren van transacties op de zwarte markt, heeft een recente trend om meer privémunten te gebruiken, zoals Monero, ambtenaren gealarmeerd. Volgens Europol, het Agentschap van de Europese Unie voor rechtshandhaving, winnen Monero samen met “Ethereum en Zcash aan populariteit binnen de digitale underground”. Hoewel deze munten schijnbaar niet traceerbaar zijn, verbeteren bedrijven zoals Chainalysis maatregelen om deze criminelen te bestrijden, waaronder misdaden zoals het witwassen van geld en afpersing..

BitConnect geslagen met Cease and Desist: Het beruchte bitcoin-uitleenplatform BitConnect staat in de war nadat de Texas Securities Commissioner een Emergency Cease and Desist Order heeft uitgevaardigd. Het controversiële platform heeft een marktkapitalisatie van 4,1 miljard USD en is gehuld in mysterie.

Bitconnect houdt op

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Er zijn zoveel veelbelovende projecten en ideeën om te ontdekken in 2018, dat we niet opgewondener kunnen zijn. De artikelen van deze week zijn onder meer:

  • Wat is Substratum: Dit gedecentraliseerde platform heeft als missie om de gecentraliseerde banden tussen webhosting en toegang tot inhoud te bevrijden.
  • Wat is Bodhi: Lees meer over de underdog van de wereld van het voorspellingsmarktplatform.
  • Wat is ICON (ICX): ICON wil de wereld verbinden door een gigantisch onderling verbonden gedecentraliseerd netwerk te bouwen.
  • Wat is Bytecoin?​ Dit token is gemaakt in 2012 en is een van de vroegst ontwikkelde cryptocurrencies.
  • Bits & Bytes 101: een inleiding tot cryptografie: Begrijp hoe bytes een kernonderdeel zijn van de kennis die nodig is om de drijvende krachten achter cryptocurrencies volledig te begrijpen.

    Is 2018 het jaar van de Alts ?: Nu Bitcoin marktdominantie verliest, kan 2018 een jaar worden voor enorme altcoin-groei.

  • Overheden die overheidssancties willen omzeilen met cryptocurrencies: Sommige landen kijken naar cryptocurrencies om door de overheid opgelegde sancties te omzeilen.
  • Is Bitcoin Mining het waard ?: Ontdek of investeren in een Bitcoin-mijnbouw de tijd, moeite en geld waard is.

Om wereldbeïnvloeders van cryptocurrency zoals Tim Draper, Brad Garlinhhouse (CEO van Ripple) en Charlie Lee (oprichter van Litecoin) te zien spreken, ga je naar Blockchain Connect in San Francisco op 26 januari 2018. Onze lezers ontvangen 30% korting met de code “coincentral” &# 128578;

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Japanse Finance Mammoth beweert dat Bitcoin het BBP met 0,3% verhoogt: Volgens twee analisten van Nomura kan “de omvang van deze toename van activa nauwelijks worden genegeerd”. Met het “rijkdomseffect” nemen beleggers in cryptocurrency die zich rijker voelen hun nieuwe fortuin en veranderen ze in “echte” uitgaven. Momenteel is ongeveer 3,7 miljoen aan bitcoins in handen van 1 miljoen Japanse burgers.

De grootmoefti van Egypte beweert dat Bitcoin ‘onislamitisch’ is: Na overleg met verschillende economische experts stelde grootmoefti Shawki Allam dat cryptocurrency op zichzelf indruist tegen het islamitische geloof. Door cryptocurrency te vergelijken met gokken (wat verboden is in de islam), verklaarde de grootmoefti dat virtuele valuta hand in hand gaat met “Directe verantwoordelijkheid in financiële ondergang voor individuen.” Evenzo merkte de religieuze hoofdautoriteit in Turkije in november 2017 congruente uitspraken op, waarin ze aanhaalde dat digitale valuta crimineel van aard zijn en daarom tegen de islam..

Egypte Mufti

President Reagan’s Prior Office of Management Director denkt dat we allemaal ‘domme speculanten’ zijn: David Stockman is duidelijk geen fan van cryptocurrency. In een interview met CNBC-show “Futures Now”, verklaarde Stockman zelfs: “Het is eigenlijk een klasse van echt domme speculanten die zichzelf ervan hebben overtuigd dat bomen naar de hemel groeien. Het zal doorbranden bij een spectaculaire crash. ” Opgemerkt moet worden dat Stockman vaak bearish vooruitzichten heeft in de financiële wereld.

Terwijl Bitcoin stijgt, daalt de USD: Met een verlies van 10% beleefde de Amerikaanse dollar de grootste jaarlijkse daling in vergelijking met andere belangrijke valuta’s sinds 2003. Terwijl fiat-valuta’s zoals de euro en het pond sterker werden ten opzichte van de dollar, was geen enkele zo krachtig als digitale valuta’s, waaronder Bitcoins met een stijging van 1,341 procent in waarde van begin tot eind 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me