Deze week in cryptocurrency – 8 december 2017

Bitcoin blijft groeien: Als je dacht dat vorige week een grote week was voor de prijs van Bitcoin, hoop ik dat je voor deze een verrassing hebt bewaard. Bitcoin schoot omhoog tot $ 17.500,00 op CoinMarketCap. Sommige Bitcoin-enthousiastelingen hebben $ 20.000, $ 30.000 en zelfs $ 50.000 in de gaten, terwijl sommige Bitcoin-antagonisten hun niet zo verhulde doemdagprofetieën voortzetten, vermomd als zorgen over het financiële welzijn van hun vrienden..

Alts nam een ​​adempauze: Een van de meest opvallende alt-groei deze week was IOTA, bijna 4xing in prijs. Veel van de andere alts deden het deze week rustig aan en trokken zich enigszins terug van de explosieve groei die ze vorige week zagen. Ethereum siste terug naar $ 430,00, Litecoin viel op $ 97,00, Dash zakte rond $ 690,00. Monero sprong echter naar het bereik van $ 280.

CMC-winsten

Opkomst van de CryptoKitties: Zoals crypto? Houd van katten? Cryptokitties explodeerden deze week op het toneel. CryptoKitties doet denken aan Neopets en is in wezen een platform voor de aankoop en uitwisseling van digitale kittens mogelijk gemaakt door de Ethereum-blockchain. Gebruikers kunnen katten kopen, ze fokken en de nakomelingen aan andere gebruikers verkopen. CryptoKitties gebracht $ 7 miljoen waard van uitwisselingen, waarbij sommige gebruikers in een tijdsbestek van een paar uur consequent 200% tot 400% rendement op hun kittens kunnen ontvangen.

cryptokitty

Is het raar? Ja. Ga ik ooit een CryptoKitten kopen? Waarschijnlijk.

De lancering van CryptoKitties zorgde voor een grote druk op het Ethereum-netwerk tot 32.903 transacties wachten om in één keer te worden verwerkt. CryptoKitties heeft een stresstest op het Ethereum-netwerk uitgevoerd en enig licht geworpen op enkele praktische schaalbaarheidsproblemen van Ethereum. Als Ethereum problemen heeft met zoiets dwaas als het enkele spel CryptoKitties, zit het in de problemen.

Dit is echter iets dat de kritische discussie over hoe Ethereum voorbij deze problemen kan komen, nieuw leven heeft ingeblazen.

The Big Short: Bitcoin-editie ?: Het gerucht dat er een enorme tekort aan Bitcoin zal komen, begint op stoom te komen. Met de geplande introductie van bitcoin-futurescontracten op de Chicago Mercantile Exchange, zal de optie om tegen Bitcoin te wedden een aanzienlijke hoeveelheid belangstelling trekken. De groei van Bitcoin is met miljoenen procent gestegen sinds het begon in 2010, en sommige mensen beschouwen Bitcoin als een van de “grootste kortsluitmogelijkheden ooit.​

Hoewel het slechts een gerucht is, lijkt het idee dat de vervreemde wereld van traditionele financiën de introductie van Bitcoin-futures gaat gebruiken om aanzienlijke opbrengsten te behalen, niet zo vergezocht. Dit klinkt vooral redelijk gezien het feit dat grote namen zoals JPMorgan CEO Jamie Dimon elke week hun reputatie door de modder slepen.Bitcoin groeit steeds meer..

Steam breekt met Bitcoin: Valve, de eigenaar van het distributieplatform voor videogames Steam, verklaarde van wel beëindiging van ondersteuning voor Steam-aankopen gemaakt met Bitcoin vanwege de “hoge kosten en volatiliteit”.

Omdat de prijs van Bitcoin snel blijft schommelen tussen hoogte- en dieptepunten, en de stijging van transactiekosten blijft stijgen, is het moeilijk voor platforms zoals Steam om Bitcoin redelijk te gebruiken als betalingsoptie..

Sommige transactiekosten voor Bitcoin bedroegen ongeveer $ 20 per transactie, wat veel minder smakelijk is in vergelijking met de oorspronkelijke kosten van $ 0,20 toen Steam voor het eerst Bitcoin inschakelde. Het had weinig zin dat mensen die een videogame van $ 50 kochten, $ 20 extra zouden uitgeven alleen voor de transactie.

Dit is een van de eerste grote retailers en distributiekanalen die Bitcoin als betaalmethode steunen, wat een flinke klap is voor het idee dat Bitcoin een handige betaalmethode is voor dagelijkse transacties..

Overbruggen van de kloof: Terwijl Bitcoin in prijs blijft groeien, komen er veel nieuwe projecten uit met nieuwe manieren om de kloof tussen traditioneel bankieren en cryptocurrency te overbruggen. Bijvoorbeeld een van de projecten, Revolut, is een $ 90 miljoen gefinancierde startup voor mobiel bankieren die mensen wil helpen hun cryptovaluta op een gebruiksvriendelijkere manier aan dagelijkse transacties te besteden. Iemand die de Revolut-betaalpas gebruikt, zou zijn transacties met cryptocurrency kunnen financieren als de fiat op is.

Bank of America zet bezienswaardigheden op Crypto: Bank of America, de op een na grootste bank in de Verenigde Staten, heeft een patent gewonnen om een ​​uniek, geautomatiseerd cryptocurrency-uitwisselingssysteem te creëren dat digitale valuta in andere zou omzetten.

Het patent beschrijft ook een driedelig systeem, waarbij het eerste deel het account van de klant is en de andere twee accounts die eigendom zijn van het bedrijf dat het systeem beheert. Gebruikers kunnen hun cryptocurrency opslaan in hun klantaccount, de tweede account zou de cryptocurrency aanhouden als een “float-account” en de derde zou het equivalente bedrag van de nieuwe valuta dragen en deze overboeken naar de oorspronkelijke klantaccount..

Het octrooi beweert dat deze service bedoeld is voor klanten op bedrijfsniveau. “” Bedrijven kunnen dagelijks een groot aantal financiële transacties afhandelen. Naarmate de technologie vordert, komen financiële transacties met cryptocurrency steeds vaker voor. Voor sommige ondernemingen kan het wenselijk zijn om valuta’s en cryptocurrencies om te wisselen. ” Het systeem kan ook transacties markeren voor mogelijk illegale transacties door een risicoscore te berekenen op basis van het bedrag van de overboeking en andere relevante informatie.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Deze week hebben we nog meer geweldige bronnen meegebracht.

Nieuwe cryptocurrency-gidsen gemaakt deze week:

  • Wat is TenX? – Lees meer over deze digitale portemonnee en fysieke kaart en het PAY-token.
  • Wat is Bitcoin Gold? – Lees meer over deze Bitcoin-vork.
  • Wat is NEM? – Een beginnershandleiding voor een enterprise-grade oplossing om de aanstaande blockchain-economie van stroom te voorzien.
  • Wat is Cardano? – Een gids over het eerste blockchain-project dat is gemaakt vanuit de wetenschappelijke filosofie en is gebaseerd op collegiaal getoetst academisch onderzoek.
  • Wanneer stopt Ethereum-mijnbouw? – Inzicht in hoe het mijnbouwproces van Ethereum zal evolueren.
  • Bitcoin Futures Trading – Relevante informatie over de komende Bitcoin-futurescontracten.

Meer cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Viva La Petro: De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft aangekondigd dat Venezuela een cryptocurrency zal lanceren die wordt ondersteund door olie-, gas-, goud- en diamantreserves. De “petro” zal Venezuela helpen “vooruitgang te boeken in kwesties van monetaire soevereiniteit, financiële transacties te doen en de financiële blokkade te overwinnen”. Dit verwijst naar de Amerikaanse sancties die van invloed zijn geweest op het vermogen van Venezuela om geld via internationale banken te verplaatsen.

De ironie in Venezuela dat ze plotseling aankondigen dat ze een cryptocurrency beginnen om de bovenstaande redenen, is dat veel van de Venezolaanse burgers zwaar betrokken raken bij het delven van cryptocurrency om de controle van de overheid op hun vermogen om USD te vinden, online aankopen te doen, te omzeilen. evenals de snelle inflatie van de inheemse bolívar.

Bulgarije Tassen Bitcoin: De Bulgaarse regering heeft ongeveer 213.519 Bitcoins (ongeveer $ 3,4 miljard) in handen van een hardhandig optreden tegen de georganiseerde misdaad in mei. Autoriteiten zeiden over de inbeslagname: “De overtreders kiezen de bitcoin-manier om het geld te investeren / sparen, omdat het nogal moeilijk is om gevolgd en gevolgd te worden.” De vermeende criminelen werden ook beschuldigd van het creëren van een virus dat de Bulgaarse douane-computers hackte, waardoor ze de betaalde vergoedingen konden omzeilen bij het vervoer van goederen naar Bulgarije.

Een toekomst in Tokio: De Tokyo Financial Exchange is begonnen met het brouwen van acties rond het idee om een ​​toekomstig Bitcoin-aanbod op hun beurs te creëren. Net als bij de aanstaande CME- en CBOE-futures-aanbiedingen, zou de Tokyo Financial Exchange nog meer mensen toegang geven tot Bitcoin-futures-contracten. Deze lancering is echter afhankelijk van de Financial Instruments and Exchange Act herkennen van cryptocurrencies als financiële producten.

Wrestlemania: Bitcoin versus China + Rusland? Een ander gerucht dat de ronde doet, is dat Bitcoin wel $ 60.000 zou kunnen bereiken voor een scherpe en steile crash tot onder $ 1.000. Deze plotselinge daling zal te wijten zijn aan het feit dat China en Rusland “een meervoudige aanval op het gedecentraliseerde cryptocurrency-ecosysteem hebben ontketend om” de focus van Bitcoin te verleggen “vanwege hun zorgen over een kapitaalvlucht. Het is echter vermeldenswaard dat deze beweringen werden gedaan door een Deense investeringsbank genaamd Saxo Bank in zijn publicatie genaamd “Schandalige voorspellingen‘Dat tot doel heeft’ hoogst onwaarschijnlijke gebeurtenissen met een ondergewaardeerd potentieel ‘te identificeren. Dus ja, neem dit met een korreltje zout.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me