Deze week in cryptocurrency – 9 februari 2018

Het gras is altijd groener aan de andere kant van een dip

Het een dip noemen, doet het niet echt recht. Zelfs het noemen van wat we de afgelopen maand hebben meegemaakt een correctie lijkt in een slecht humeur te zijn. Hoe kunnen we anders rechtvaardigen dat de totale marktkapitalisatie van crypto’s van $ 834mld op het hoogtepunt in januari naar $ 282mld op het laagste punt gaat? Door vast te houden met ijzeren handen, zo is het.

Nu weten we niet of het al voorbij is, hoeveel we ook bidden dat het ergste achter ons is. Dat gezegd hebbende, de markt ziet er gezonder uit dan in een hete minuut, en een top 10 glimlachend met groen is iets om dankbaar voor te zijn.

Bitcoin: Bitcoin heeft betere dagen gekend, dat is zeker, maar alles bij elkaar genomen, doet het het redelijk goed. Nou, technisch gezien is het nog steeds defect 2% vanaf deze tijd vorige week. Maar ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat $ 8.400 een stuk beter is dan de $ 6.000 dieptepunt van Bitcoin eerder deze week tijdens de uitverkoop..

Ethereum: Het lijkt erop dat de nummer twee van de marketcap in exact hetzelfde schuitje zit als Bitcoin. Ethereum is ook uitgevallen 2% vanaf het startpunt afgelopen vrijdag, momenteel met een prijs van $ 854.

Rimpeling: Ripple doorbreekt echter de mal Bitcoin / Ethereum-set, zoals deze momenteel aan de gang is 6% vanaf deze tijd vorige week. Dit is grotendeels het resultaat van een opwaartse prijsactie van gisteravond die het tot $ 0,90 heeft verhoogd.

top 10

Eervolle vermeldingen: Geen eervolle vermeldingen deze week, aangezien geen enkele munt het vermelden waard heeft gedaan (behalve E-munt, die herlaadt voor zijn tweede pump-n-dump van de week, up 1855% in 24 / uur). Nee, we hebben geen legitieme eervolle vermeldingen, maar eerder een eervol toeval. Zoals u / steelflight84 gewezen op r / cryptocurrency eerder deze week volgden Bitcoin, Ethereum en Ripple elkaar op de voet tijdens de neerwaartse race van deze week. Zo nauw zelfs dat hun prijzen elkaar weerspiegelden door machten van 10.

Binnenlands nieuws:

Forbes geeft liefhebbers de kans om hun favoriete Crypto Fat Cats te stalken: Dus stalken is misschien een sterk woord. Hoe dan ook, Forbes heeft de allereerste ‘Richest People in Cryptocurrency’ uitgebracht, het digitale economie-equivalent van de ‘World’s Billionaire List’. Bovenaan de lijst staan ​​figuren als Ripple’s voormalige CEO Chris Larsen en Binance-oprichter Changpeng Zhao.

Goldman

SEC / CFTC Senaatsgetuigenis geeft Crypto Hope (en een nieuwe mascotte): Jay Clayton en Chris Giancarlo pleitten dinsdag voor het reguleren van cryptocurrencies voor de Senaat. De vergadering eindigde met een positieve noot, aangezien de wetgevers open leken te staan ​​voor de acties die beide SEC / CFTC-hoofden voorstelden. Dit gaf investeerders en enthousiastelingen een sprankje optimisme voor de toekomst van de ruimte in een tijd waarin de marktcrash velen in wanhoop achterliet. Giancarlo, die zelfs senatoren vertelde over de wonderen van HODLing, verliet de bijeenkomst en zag er enigszins uit als een mascotte voor de crypto-sfeer, en leden van de gemeenschap bedankten hem voor zijn cheerleading door zijn Twitter-volgers in minder dan 48 uur te verhogen van 5k naar 28,5k..

Bittrex verhoogt het vuur op Coinbase, lijkt USD-deposito’s toe te voegen: Eerst kondigde Robinhood aan dat het cryptocurrency-handel zou openen, en nu heeft Bittrex aangekondigd dat het USD-stortingen zal integreren, terwijl het ook nieuwe accounts zal openen om nieuwe gebruikers te verwelkomen. Moet Coinbase zich zorgen maken? Net als Bitcoin heeft het ‘first mover’-voordeel, maar het begint enige concurrentie de fiat-to-crypto-markt te zien betreden.

Nogmaals, Goldman Sachs zegt dat de meeste munten binnenkort waardeloos zullen zijn: Hoofd Global Investment Research Steve Strongin zegt niet dat alle munten het op de lange termijn niet zullen redden, maar hij zegt wel dat de meeste digitale activa in hun huidige vorm waardeloos zijn. In een markt met weinig winnaars, zal blockchain-technologie overleven, terwijl de valuta’s die het niet overleven hoogstwaarschijnlijk op nul worden verhandeld.

gs

Creditcardbedrijven proberen de opkomst van Crypto te bestrijden met aankoopverboden: Grote banken zoals Bank of America en J.P. Morgan beginnen aankopen van bekende cryptocurrency-uitwisselingen zoals Coinbase te blokkeren. Terwijl de woordvoerder van J.P. Morgan, Mary Jane Rogers, zegt dat het risico van cryptocurrencies op dit moment te hoog is, vragen we ons af of het verbod een poging is om het succes en de opkomst van de concurrentie te bestrijden..

U kunt nu GPU’s kopen voor Crypto Mining op Amazon: Als je je afvraagt ​​waar je je eerste mijnbouwinstallatie kunt kopen, zoek dan niet verder… Amazon biedt mijnwerkers nu de mogelijkheid om hun eigen GPU te scoren via verkoop door externe leveranciers. Als u op zoek bent naar een koopje, kunt u zelfs een pakket van zes koude harde GPU’s kopen (dat wil zeggen, totdat ze oververhit raken). De prijzen voor deze tools zijn de afgelopen drie maanden enorm gestegen, van de lage $ 200 naar bijna drie keer zoveel.

Ohio Teen wordt miljonair na aankoop van crypto met besparingen van hele levens“Ik dacht:‘ Wauw, ik heb net 10% rendement behaald in een dag. Dat is gek ”, zei de 18-jarige Eddy Zillan in een interview met Business Insider. Zillan begon crypto te kopen op de jonge leeftijd van 15, 3 jaar onder de vereiste leeftijd om een ​​Coinbase-account te openen. Maar dat weerhield deze opportunistische crpyto-jongen er niet van om deel te nemen aan de actie, die nu tot $ 250 per uur in rekening brengt voor zijn adviesdiensten.

Liefhebbers van California Crypto vinden nieuw gevonden vrijheid in Puerto Rico: Wonend in een gebouw dat ze “Sol” noemden, verhuisde een stel Californiërs naar het Caribische eiland, niet vanwege zijn schoonheid, maar om vermogenswinstbelasting en federale belastingen te vermijden. Hun doel is om een ​​‘cryptotopia’ te vestigen in het hart van de hoofdstad van het gebied, San Juan, en ze zeggen zelfs dat de overheid hen toestaat een cryptocurrency-bank op te zetten. Oprichter van Halsey Minor zegt dat hoewel de orkanen die Puerto Rico verwoestten verschrikkelijk waren, de lage vastgoedkosten en bedrijven die hun hoofdkantoor naar Puerto Rico verhuizen een ‘godsgeschenk’ op de lange termijn is..

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Achter de schermen van cryptocurrency-uitwisselingen: Ooit meer willen weten over de geheimen en strategieën die worden gebruikt door ‘s werelds toonaangevende beurzen? Hier belichten we enkele van de inzichten die zijn opgedaan tijdens de Blockchain Connect-conferentie van 2018 in San Francisco.

Op naar de races: De wedstrijd voor de meest populaire gedecentraliseerde uitwisseling is aan de gang en we hebben een lijst samengesteld met de meer populaire DEX’s die er zijn, zodat je een keuze kunt maken uit het nest.

KuCoin Exchange-recensie: Hoe presteert het handelsplatform van KuCoin ten opzichte van concurrenten? We zullen het je vertellen.

NEO’s nieuwe visie: The Moonshot: NEO DevCon bracht blockchain-enthousiastelingen, ontwikkelaars, investeerders en ondernemers van over de hele wereld samen in een intieme omgeving die samenwerkte met informatie en enthousiasme. Kom met ons mee en leer meer over wat het NEO-team voor ogen heeft en waar het in de toekomst naartoe gaat.

Wat is Status (SNT) ?: Wilt u meer weten over deze mobiele client die het sociale netwerk opnieuw vormgeeft? Zoek niet verder.

Wat is Zilliqa ?: Deze gids gaat dieper in op een blockchain met een hoog schaalbare oplossing.

Wat is MaidSafeCoin ?: Hoewel het SAFE-netwerk nog in de kinderschoenen staat, zijn de vele mogelijke voordelen die kunnen optreden door de missie van het project duidelijk. Lees meer over deze baanbrekende technologie in dit artikel.

Spotlight op cryptocurrency-industrie: Tim Draper: Draper is al lang een voorstander van Bitcoin en blockchain-technologie en heeft veel aandacht getrokken voor zichzelf en zijn activiteit in de cryptocurrency-wereld. Lees meer over deze durfkapitalist en prominente figuur in de blockchain-wereld in deze spotlight in de branche. Draper University lanceerde ook een Blockchain intensief cursus afgestemd op de inzichten van Draper en zijn netwerk.

Het laten groeien van de Blockchain-community was een groot onderwerp bij NEO DevCon: In dit artikel bekijken we enkele van de grootste thema’s die uit NEO’s DevCon komen in termen van het laten groeien van de blockchain-gemeenschap.

Wat is Power Ledger (POWR) ?: Stel je een wereld voor zonder afhankelijk te zijn van grote nutsbedrijven of buitenlandse hulpbronnen voor alle energie die nodig is om je leven te leiden. Hallo toekomst, ontmoet Power Ledger.

Blockchain Connect 2018 SamenvattingOp 26 januari had het CoinCentral-team het genoegen om de Blockchain Connect-conferentie in San Francisco bij te wonen. Hoewel het onmogelijk is om alle geweldige conferentiegebeurtenissen op te nemen, belichten we in deze samenvatting enkele van de evenementen die er echt uitspringen.

Wat zijn KuCoin-aandelen (KCS) ?: Wat als je met 1 munt elke dag meer dan 200 verschillende munten hebt verdiend? Welkom bij KuCoin, de grootste concurrent van Binance.

Wat is Loopring? Het is geen ruil, maar het is gemaakt om te ruilen. Zie deze gids voor meer informatie over de protocollen die Loopring echt een uniek platform voor gedecentraliseerde uitwisseling maken.

Hoe maak je een shitcoin Van snel geld grijpt te plat oplichting, het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig profiteert van de bloeiende, maar ongereguleerde cryptocurrency-markt. Dus waarom zou je dat niet doen? (disclaimer: dat zou je zeker niet moeten doen).

SEC en CFTC pleiten voor Crypto-voorschriften vóór de senaat: Het geld begint hier eigenlijk, omdat de Amerikaanse regering om regelgeving vraagt. Is het een stap in de goede richting?

Min Kim spreekt over ICON’s toewijding aan onderwijs, adoptie: Bij de eerste jaarlijkse Blockchain Connect van dit jaar gingen enkelen van ons van Coin Central zitten voor een interview met Min Kim, een lid van ICON’s Foundation Council en de Chief Strategy Officer bij DAYLI Financial Group.

Asic, GPU en CPU-mijnbouw: Overweeg voordat u uw volgende transactie of investering doet, de gevolgen van het feit of uw munt gebruikmaakt van ASIC-, GPU- en CPU-mining – als het dan wel Proof of Work is. Maar eerst moet u de verschillen tussen deze mijnbouwprocessen leren kennen.

Wat is WanChain ?: Ontdek waarom 2018 een belangrijk jaar wordt voor het WanChain-project.

Wat is Electroneum ?: Hoewel Electroneum is vernoemd naar het elektron, is het moeilijk om negatief te zijn over zijn toekomst. In deze beginnershandleiding verkennen we de innerlijke werking van Electorneum, die de blockchain-industrie in een mum van tijd wakker moet schudden.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Bitcoin niet langer de favoriet van Darkweb: Als je op zoek bent naar betaling voor illegale diensten op internet, kun je hulp zoeken bij het kleine broertje van Bitcoin. Litecoin heeft de gunst gewonnen van de groezelige onderbuik van internet. Volgens een rapport van Recorded Future wordt Litecoin geaccepteerd door 30% van de Darkweb-leveranciers, met DASH en Bitcoin Cash respectievelijk op de tweede en derde plaats..

UNICEF wil dat u Ethereum ontgint voor Syrische kinderen: Volgens Reuters hebben meer dan 500 mensen zich aangesloten bij het “Game Changers” -initiatief om kinderen van het door oorlog verscheurde Syrië te steunen. In een verklaring zei UNICEF: “door het gebruik van mijnbouw creëren we een kans voor degenen die dit niet kunnen of nooit hebben gehad.” Sinds de lancering op 2 februari heeft het project al meer dan 1.500 euro opgehaald.

uni

China verbiedt valutaplatforms in pogingen om handel te stoppen: China probeert een definitief einde te maken aan ICO’s en cryptohandel, zoals vermeld in een artikel van de Financial Times (aangesloten bij de People’s Bank of China). Net als Amerikaanse creditcardmaatschappijen die crypto-aankopen proberen te stoppen vanwege “financiële risico’s”, gelooft China dat digitale activa te riskant zijn om in hun huidige vorm te blijven. Ondanks alle maatregelen van de Chinese regering om de risico’s te beperken, vinden haar burgers manieren om door te gaan met handelen.

In tegenstelling tot China verwelkomt Singapore Cryptocurrency … “For Now”: Tharman Shanmugaratnam, vicepremier van Singapore, verklaarde maandag dat “de aard en omvang van de cryptocurrency-handel in Singapore voorlopig geen risico’s vormt voor de veiligheid en integriteit van ons financiële systeem.” De ontspannen opvattingen van de regering van Singapore volgen de milde houding van Japan ten opzichte van blockchain-technologie, waarbij beide landen het grote potentieel van cryptocurrency zien.

Geen hack: Binance stopt transacties voor onderhoudEen van ‘s werelds meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen, Binance, heeft onlangs opnames en handel opgeschort. Volgens Changpeng Zhao, CEO van Binance, was er een probleem met de servers van de exchange waardoor de gegevens “niet synchroon liepen”, maar hij verzekerde gebruikers dat alle gegevens veilig zijn. De diensten zijn op de 7e uitgevallen en zullen naar verwachting op de 9e worden hervat.

In ander nieuws: porno wordt nu gebruikt om cryptocurrencies te delven: Merk je op dat je computer net zo heet en zwaar is als jij nadat je je hebt overgegeven aan een aantal online fantasieën? Zo ja, dan kunnen jouw porno-gewoonten iemand anders geld opleveren. Uit een recent onderzoek van het Chinese beveiligingsbedrijf 360 Netlab blijkt dat 49% van alle browsermining afkomstig is van pornowebsites. Deze sites voeren mijnscripts uit die de computers van bezoekers gebruiken om verschillende valuta’s te delven terwijl ze hun vleselijke eetlust stillen.

Regelgeving die niet op de agenda van de Europese Centrale Bank staat: Terwijl de Verenigde Staten schijnbaar hun deuren hebben geopend voor discussies over regelgeving, is de Europese Centrale Bank niet klaar om het onderwerp een slag te geven. “We onderzoeken de kwestie vanuit een regelgevingsperspectief, we zijn bereid iets te doen als het nodig is, maar tot dusver staat het niet bepaald hoog op onze to-do-lijst”, vertelde Daniele Nou, voorzitter van de Raad van Toezicht van de ECB, aan CNBC in een recente interview.

Voor andere banken, een stap om crypto-aankopen op krediet te verbieden: De markten kregen een klap en banken in het VK treden in de voetsporen van hun broers aan de overkant van de vijver om risico’s te beperken. Loyds Banking Group Plc en Virgin Money hebben cryptocurrency-aankopen op hun creditcards geblokkeerd. Op het hoogtepunt van de aanloop van crypto’s aan het einde van het jaar, werden creditcardaankopen steeds gebruikelijker, en de verhuizing lijkt klanten te beschermen tegen het storten in schulden terwijl de markt in een vrije val terechtkwam..

Noord-Korea zit waarschijnlijk achter Coincheck-hack, Zuid-Koreaanse functionarissen zeggen: De Japanse beurs Coincheck werd twee weken geleden gehackt, waardoor $ 530 mln aan cryptocurrency werd gestolen. De Nationale Inlichtingendienst van Zuid-Korea is van mening dat Noord-Korea achter de aanval had kunnen zitten. Helaas is dit niet zo verwonderlijk, aangezien Noord-Korea er ook van wordt verdacht achter een reeks Bithumb- en Youbit-aanvallen te hebben gezeten die vorig jaar plaatsvonden.

Noord-Koreaanse hackers