Deze week in cryptocurrency – 9 maart 2018

Slecht nieuws beren

De winter is bijna voorbij, mensen, en deze week merkten de beren het op door uit hun winterslaap te komen – tenminste op de markt voor cryptovaluta. De prijzen stegen sterk in de eerste helft van de week, waarbij munten hun hoogste punt ooit testten sinds de januari-februari-crash, maar de koopkracht ging achteruit in de tweede helft van de week. Net zoals de prijzen eruit zagen alsof ze hun vorige weerstandsniveaus zouden kunnen doorbreken, stuiterden ze naar beneden. Te midden van media-fanfare van zorgen over regelgeving en Mt. Gox crasht de markt (nogmaals), munten over de hele linie zijn de afgelopen 48 uur het verst gedaald in de week.

Bitcoin: Niet in staat om halverwege de week een prijs van meer dan $ 11.500 te handhaven of te overstijgen, heeft het prijsverlies van Bitcoin (niet verrassend) dat van de markt weerspiegeld. Op $ 8720 in de tijd van dit schrijven, is het gedaald 19% tijdens de week.

Ethereum: Crypto’s nummer 2 doet het nog erger. Na het zien van statische prijsactie en een stabiele grafiek gedurende het grootste deel van de week, handelt het momenteel op $ 685. Dat is een 20% hit van de $ 865 die het aan het begin van de week droeg.

Rimpeling: Met geruchten over de aanstaande Coinbase-notering van Ripple, steeg XRP naar $ 1,08 na het begin van de week op $ 0,90. Met de markt draaien en Coinbase die het gebabbel tot zwijgen brengt boven het toevoegen van nieuwe valuta’s, is het gedaald 11% op de week – maar hey, dat is minstens de helft beter dan BTC / ETH.

Eervolle vermeldingen

Al is het maar met een paar procentpunten, S / O voor die activa die nog groen zijn, namelijk: Bitcore Aeternity, Loopring, HShare, SingularityNET, SmartCash en Ethos

prijsoverzichten

Binnenlands nieuws

Twitter-oplichters imiteren beroemde mensen om uw crypto te stelen: Net als bij de Nigeriaanse prins, als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk oplichterij. Wat er gebeurt, is dat mensen cryptovaluta sturen naar adressen waarvan ze denken dat ze eigendom zijn van bekende figuren zoals Elon Musk, die beloven hen veel meer terug te geven. Sommigen van jullie denken misschien “wauw, wie zou hier ooit voor trappen?”. Blijkbaar veel mensen: zo veel dat Ethereum-oprichter Vitalik Buterin zijn gebruikersnaam veranderde in “Nee, ik geef ETH niet weg”.

Nee, ik geef ETH niet weg.

– Vitalik “Nee, ik geef ETH niet weg” Buterin (@VitalikButerin) 4 maart 2018

Ongereguleerde beurzen kunnen alles met geld doen, zegt SEC: In een waarschuwing aan investeerders zei de SEC: “veel platforms noemen zichzelf‘ beurzen ’, wat investeerders de verkeerde indruk kan geven dat ze gereguleerd zijn of voldoen aan de regelgevingsnormen van een nationale effectenbeurs.” Hoewel sommige beurzen hun eigen regels hebben, kan de SEC de veiligheid van uw munten niet garanderen.

Mede-oprichter van Uber lanceert zijn eigen cryptocurrency: Garrett Camp, mede-oprichter van Uber en oprichter van het accelerator / venture fonds Expa, noemde de cryptocurrency “Eco”. Camp hoopt dat de munt zal worden gebruikt als een wereldwijde valuta die wordt gebruikt bij de transactie van dagelijkse betalingen. 50% van de eerste biljoen tokens die het uitgeeft, wordt gegeven aan de eerste 1 miljard gebruikers die aanmelden.

Hackers liepen dit decennium weg met $ 1,2 miljard aan Bitcoin en Ether: Dit is de reden waarom mensen je altijd vertellen om je crypto uitwisselingen te houden. Volgens Lex Sokolin, de wereldwijde directeur van de fintech-strategie bij Autonomous Research LLP, “lijkt het erop dat crypto-hacking een sector is met een jaarlijkse omzet van $ 200 miljoen”. Volgens hem hebben hackers meer dan 14% van het aanbod van Bitcoin en Ether in gevaar gebracht. Omdat blockchain zo’n nieuwe technologie is, heeft de industrie geen tijd gehad om kwetsbaarheden op te lossen en blockchain zou potentieel weerlozer kunnen zijn dan eerder werd gedacht.

JP Morgan gaat in het spel met Crypto Report voor vermogensbeheerders: Op haar website publiceerde institutioneel bankwezen JP Morgan een officieel rapport over de voordelen van blockchain voor de financiële en zakelijke sectoren. Het is gericht op vermogensbeheerders en noemt blockchain ‘the real deal’, smeekt financiële bigwigs om van de zijlijn af te komen en projecteert de toekomst van blockchain-acceptatie door de potentiële impact ervan op legacy-organisaties te benadrukken.

Als u het geld kunt ophoesten, heeft Coinbase een Crypto Index-fonds klaar om het te nemen: Eerder deze week kondigde Coinbase – misschien wel de meest populaire plaats ter wereld om populaire munten voor contant geld te kopen en te verkopen – aan dat het zijn eigen cryptocurrency-indexfonds zou oprichten. Het Coinbase Index Fund, aangekondigd als de Dow Jones van crypto, zal bestaan ​​uit Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin, en staat alleen open voor geaccrediteerde investeerders. Het de Dow Jones van crypto noemen, is misschien een beetje verfraaiend. Zeker, het is het eerste indexfonds van een van de grote jongens van crypto, maar de Dow Jones staat open voor alle investeerders en omvat gemiddeld 30 aandelen op een bepaald moment, niet 4.

Vastgoed op de blockchain? Het is echt, oké, en het gebeurt in Vermont: De allereerste blockchain-gestuurde onroerendgoedtransactie vond afgelopen donderdag plaats in South Burlington, VT. De transactie vond plaats dankzij Propy Inc.., een blockchain-vastgoedbedrijf waarmee de stad in januari samenwerkte. Bronnen die dicht bij de zakelijke deal stonden, waren voorstander van die transactie en het initiatief van South Burlington om er toezicht op te houden en die stad te bestempelen als een ‘wereldwijde blockchain-leider’.

propy

New York Federal Judge: Cryptocurrencies zijn Commodities: De Amerikaanse districtsrechter Jack Weinstein valideerde deze week wat de CFTC sinds 2015 zegt: crypto is een commodity. De rechter in de staat New York heeft dinsdag de historische uitspraak gedaan en de CFTC zal de rechtszaak tegen Patrick McDonnell en Coin Market Drops wegens fraude kunnen voortzetten.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

“Blockchain is the Real Deal”: JP Morgan onthult een rapport over de economische voordelen van crypto’s, dat dient als een fysiek bewijs van de toegenomen interesse in blockchain en cryptocurrencies die we het afgelopen jaar hebben gezien.

Wat is Enigma: Enigma belooft privacy en schaalbaarheid, het is zeldzaam om zo’n uniek project tegen te komen met een toegewijd, doorgelicht team dat ernaar streeft om conceptie te realiseren.

Wat is SmartCash (SMART) ?: SmartCash is een project waarin alles draait om open governance. Het is vooral aantrekkelijk voor diegenen die ten koste van alles geïnteresseerd zijn in privacy, transparantie en decentralisatie.

Bluzelle CEO Pavel Bains spreekt over gedecentraliseerde clouddatabase: Op de Neo DevCon van dit jaar hadden we het genoegen om met Pavel Bains, CEO van Bluzelle.

Wat is Streamr DATAcoin ?: Ontdek hoe dit project een alternatieve hub zou kunnen bieden voor het genereren van data, dat concurreert met de huidige cloud-gebaseerde, gecentraliseerde modellen.

Coinbase klaar om zijn eigen Cryptocurrency Index Fund te lanceren: Nu gaan ze klanten aanbieden wat neerkomt op de Dow Jones of de S.&P 500 van crypto-activa: het Coinbase Index Fund.

Wat is Reddcoin (RDD) ?: Stel je voor dat je in cryptovaluta wordt betaald voor je FB-post en deze kunt ruilen voor producten, cadeaubonnen en andere items. Welkom bij Reddcoin.

Wat is ZenCash (ZEN) ?: Ontdek waarom ZenCash een echte leider is, niet alleen op het gebied van privacy, maar ook op het gebied van bestuur, economische prikkels en puur technisch vernuft.

Wat is Dogezer (DGZ) ?: Ontdek in deze beginnershandleiding hoe Dogezar een platform heeft gemaakt om netwerkeffecten te gebruiken ten behoeve van de makers en early adopters van nieuwe software.

Wie is John McAfee: vet, bizar en bullish op Bitcoin: Gevaarlijk. Paranoïde. Excentriek. Bullish over Bitcoin Dit zijn een paar woorden die opduiken in een snelle zoekopdracht naar John McAfee – een gewaagde reeks bijvoeglijke naamwoorden voor een computerprogrammeur en oprichter van een softwarebedrijf.

Wat is Zcoin ?: Zcoin gebruikt het Zerocoin-protocol om anonieme transacties op een unieke schaalbare manier aan te bieden. Met het protocol, oorspronkelijk bedoeld als een uitbreiding van Bitcoin, kunt u munten verzenden zonder transactiegeschiedenis.

Decred onthult 2018 roadmap: Het Decred-team werkt aan een aantal behoorlijk coole projecten en heeft plannen onthuld voor gedecentraliseerde uitwisselingen en privacyfuncties, & meer.

CEO van DeepBrain Chain bespreekt de rol van Blockchain in de toekomst van AI: Waarom kunstmatige intelligentie op de blockchain? De CEO van DeepBrain Chain bespreekt het onderwerp.

Wat is Byteball (GBYTE) ?: Lees meer over hoe Byteball veel van de problemen wil oplossen die de massale acceptatie van blockchain-technologie hebben belemmerd.

Wat is BitBay (BAY)?: BitBay is een gratis, gedecentraliseerde marktplaats voor het kopen en verkopen van goederen en diensten op de blockchain. U kunt rechtstreeks verbinding maken met collega’s en transacties uitvoeren zonder tussenkomst van een tussenpersoon zoals Amazon, eBay of Craigslist.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Japanse regelgevers zijn aan het kraken & Sommige uitwisselingen opschorten: De Japanse Financial Services Agency (FSA) “zal administratieve straffen op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen slaan” en sommigen dwingen hun bedrijf stop te zetten. De stap komt nadat de FSA valkuilen heeft blootgelegd in de verschillende uitwisselingen tegen witwaspraktijken en maatregelen ter bescherming van de klant tijdens controles ter plaatse.

Venezolaanse wetgevers achten de Petro onwettig: De Nationale Vergadering van Venezuela, een groep politici die zich vaak verzet tegen het beleid van president Nicolas Maduro, verklaarde dinsdag dat de Petro ongrondwettelijk is. De groep beschuldigt de Petro als een andere manier voor de corrupte regering om geld te verduisteren, en dat het de Venezolanen niet uit hun economische crises zal helpen. In plaats daarvan zal het de economie verslechteren en valse hoop geven aan een natie onder Maduro, die het idee van de Petro “uit een web van leugens” heeft gesponnen..

De Chinese regering censureert Crypto ruilt sociale media-accounts: Het lijkt erop dat de Chinese regering haar brute strijd tegen cryptocurrency zal voortzetten. Sociale media-accounts zoals die van de wereldwijde uitwisseling OKEx op de belangrijkste Chinese app voor sociale berichten, WeChat, zijn al geblokkeerd. Wanneer u naar eerdere links probeert te gaan die door de beurs zijn geplaatst, staat er een bericht dat “het platform mogelijk relevante wet- en regelgeving heeft geschonden nadat het door de klachten van gebruikers is beoordeeld. Het account is momenteel geblokkeerd en er is geen inhoud beschikbaar. ”

Binace-gebruikers hebben phishing-accounts, bots verkopen Alts voor ViacoinAfgelopen woensdag klaagden Binance-gebruikers dat de exchange met geweld hun altcoins had verkocht en ze naar Bitcoin had omgezet om de obscure Viacoin van de site te kopen. Na wat speurwerk te hebben gedaan, ontdekte het Binance-team dat getroffen gebruikers het onderwerp waren van een phishing-aanval waarbij de hacker handelsrobots op hun profielen downloadde, geld omzette naar Bitcoin en vervolgens die Bitcoin gebruikte om Viacoin te kopen en te pompen. Gelukkig hebben de alarmtriggers van Binance de zwendel opgevangen en opnames opgeschort voordat de hacker (s) hun opgeblazen zegen konden intrekken. De slimme zwendel laat zien dat hackers hun spel opvoeren, maar het bewijst ook dat Binance, een van ‘s werelds populairste beurzen, zijn zout waard is.

Op slechts 22 jaar oud is de Duitse oprichter van IOTA nog maar net begonnen: Ongeveer 50 mensen werken onder leiding van Dominik Schiener, die sinds 2016 in Berlijn woont. Het project breidt zich binnenkort uit naar meer gebieden, waaronder Toronto, Oslo, Taiwan en Tokio, en heeft meer dan 300 miljoen euro aan reserves om het project te financieren. waarvan geschonken door gebruikers. Netwerken vanuit de Duitse hoofdstad, heeft IOTA al bedrijven zoals Volkswagen die aan boord springen met het project.

Dieven op de Hot Seat terwijl de politie van IJsland 11 verdacht van arrestatie van mijnbouwhardware: De thuisbasis van goedkope, hernieuwbare energie en een koud, mijnbouw-gunstig klimaat, IJsland is een populair land geworden voor cryptocurrency-mijnwerkers om een ​​winkel op te zetten. Een goede plek om te beginnen, totdat sommige niet-doen-putten besluiten om 600 stuks mijnbouwhardware (computers, processors, enz.) Ter waarde van ongeveer $ 2 mln te verzamelen. De vier afzonderlijke inbraken vonden plaats tussen december en januari, en de IJslandse politie heeft elf verdachten aangehouden van wie zij denken dat ze daders zijn van de misdaad..

Vier jaar verwijderd van Mt.Gox en investeerders worden nog steeds (letterlijk) gedumpt: Woede, walging, verdriet, medelijden, angst: alle gevoelens die de vermelding van Mt. Gox zou kunnen opschudden, vooral voor personen die de gebeurtenis hebben meegemaakt die crypto in een 2-jarige winter in 2014 gooide. Welnu, de nasleep veroorzaakt nog steeds een scène. Rapporten eerder deze week suggereren dat een groot deel van de bearish prijsactie op de markt recentelijk kan worden toegeschreven aan Nobuaki Kobayashi, een van de inmiddels ter ziele gegane beursbeheerders, die 35.000 BTC en 34.000 BCH verkocht om de Mt. Gox ‘schuld bij schuldeisers. De fondsen werden tussen december en februari verkocht en waren goed voor ongeveer $ 400 mln aan totale transacties.

Crypto gaat pedagogisch: Cryptocurrency toegevoegd aan Merriam-Webster Dictionary: Het populaire woordenboek onthuld in een blogpost eerder deze week dat, naast 850 nieuwe toevoegingen aan hun definities in maart, cryptocurrency, blockchain en het eerste muntenaanbod aan de lijst werden toegevoegd. Emily Brewster, een associate editor bij Merriam-Webster, legde de grondgedachte van de organisatie uit in een persbericht: “Om een ​​woord aan het woordenboek toe te voegen, moet het wijdverspreid, duurzaam en zinvol zijn gebruikt. Deze nieuwe woorden zijn aan het woordenboek toegevoegd omdat ze gevestigde leden van de Engelse taal zijn geworden, en het zijn termen die mensen waarschijnlijk zullen tegenkomen. “

Merriamwebsterbtc

Colin Harper heeft bijgedragen aan dit bericht *