De populairste cryptocurrency-partnerschappen van 2018

De partnerschappen van een project spelen een grote rol in de groeivooruitzichten en technische ontwikkelingen. Partnerschapsupdates worden de klok rond uitgebracht en kunnen heel gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

We beginnen ons wekelijkse segment over cryptocurrency-partnerschappen met enkele van de grootste partnerschappen op dit moment, die in de toekomst worden verwacht, evenals potentiële partnerschappen die voortkomen uit de geruchtenmolen.

Dit is geen beleggingsadvies. Doe uw eigen onderzoek en neem uw investeringsbeslissingen op uw eigen voorwaarden.

Huidige partnerschappen:

Tron (TRX): Op 3 januari kondigde Tron een samenwerking aan met het toonaangevende gamingplatform Game.com, waar gebruikers virtuele huisdieren kunnen kopen via TRX. Een week ervoor, o Fiets, een bedrijf met een gedeelde economie van 10 miljoen gebruikers dat actief is in 20 landen, werkte samen met Tron. Als je de primeur uit de eerste hand wilt krijgen, plaagt CEO Justin Sun zijn volgers meestal via belangrijke aankomende partnerschappen Twitter. Hieronder ziet u een van de eerste van de vele belangrijke aankondigingen van Sun over bedrijfsallianties.

Just Sun Partnership Twitter

Rimpel (XRP): Oplossing voor grensoverschrijdende betalingen XRP lijkt op dit moment de ster te zijn in het grote partnerschapsspel. Financiële giganten zoals Santander en American Express zullen proberen de blockchain te gebruiken om het verouderde SWIFT-systeem uit de jaren 70 te vervangen. Meer recentelijk kondigde het Japanse bedrijf SBI Holdings zijn plan aan om Ripple aan te bieden als betalingsoplossing voor banken in Aziatische landen, inclusief China, Japan en Taiwan.Ripple-partnerschappen

Raiden-netwerk (RDN): Volgens de Merkle.com, RDN heeft cruciale allianties gevormd in de energie- en computergames. Degenen in de energiesector zijn onder meer Grid + (symbool: GRID) en Energy Web Foundation (EWF). Momenteel probeert EWF blockchain-oplossingen in de energiesector in te zetten, met een lijst van klanten, waaronder een van de tien grootste bedrijven ter wereld, Royal Dutch Shell. In de game-industrie werkte Raiden Network samen met Enjin, dat een gebruikersbestand van 18 miljoen heeft en momenteel “het grootste platform voor het creëren van gamingcommunity’s ter wereld” is.

Dash (STREEPJE): In een Tweet Op 4 januari kondigde Dash zijn samenwerking aan met Bitnovo, een Spaanse startup die de cryptocurrency beschikbaar zou maken voor meer dan 12.000 retailers in Spanje. Consumenten zullen DASH kunnen kopen “met kortingsbon in duizenden winkels en in geselecteerde Carrefour- en Media Markt-verkooppunten door middel van de aankoop van cadeaubonnen.” Om deze samenwerking in perspectief te plaatsen: MediaMarkt is momenteel Europa’s grootste retailer in consumentenelektronica. Hoewel het aantal retailers zeker indrukwekkend klinkt, is Bitnovo van plan om uit te breiden naar andere landen, zoals het VK, Portugal en Italië, waardoor de kans op het succes van DASH op zijn beurt wordt vergroot door een dramatische nieuwe markttoegang in fysieke winkels..

Dash Twitter-partnerschappen

Qtum (QTUM): Met de ondersteuning van online audio- en video-entertainmentdiensten mammoet Baofeng (ter waarde van meer dan 1 miljard USD), hoopt het team van Qtum Ethereum en Bitcoin te overtreffen en het grootste en eerste Blockchain Consensus Network (BCN) te bouwen. Met het plan om 50.000 netwerkknooppunten mogelijk te maken, zal het 5 keer groter zijn dan het 10.000 knooppuntnetwerk van Bitcoin en 2,5 keer groter dan het 20.000 knooppuntnetwerk van Ethereum. Zoals verklaard door Baofeng CEO Reccon Cui, de “Baofeng Group beheert ‘s werelds grootste P2P-netwerk, dus we zijn onder de indruk van de veiligheid en superieure flexibiliteit van de blockchain-architectuur van Qtum”.

Stellair (XLM): Hoewel de technische aspecten van Stellar bijna (zo niet volledig) identiek zijn aan die van Ripple, gaan de twee krachten vanaf nu over het algemeen achter verschillende entiteiten aan. Stellar probeert betaalbare financiële diensten te bieden aan mensen in armoede, terwijl de partnerschappen van Ripple meer gericht zijn op financiële reuzen en grote banken. Samen met technologiegigant IBM en adviesbureau Deloitte, vindt u voortdurende aankondigingen van partnerschappen op de officiële website van het bedrijf Twitter, en vind ook de uitgebreide lijst van huidige samenwerkingsverbanden hier.

Stellaire partnerschappen

Cardano (ADA): Hoewel het geen grote naam is, wordt Cardano officieel geaccepteerd als betaalmiddel in Spanje Hotel Ginebra. Volgens de website van het hotel, “door ADA als betaling te accepteren, kunnen accommodaties wereldwijd besparen op grote bedragen aan commissies, wat uiteindelijk zal resulteren in betere tarieven voor jou, de klant.” Als alles goed komt, kan een zinvolle erkenning ADA de geloofwaardigheid geven om haar groei voort te zetten.

IOTA (MIOTA): In een blogpost Op 4 januari 2018 kondigde IOTA mede-oprichter Dominik Schiener aan dat het team “officieel een partnerschap aangaat met het International Transportation Innovation Center (ITIC) om met hen samen te werken aan testopstellingen voor autonome voertuigen.” De betekenis van dit partnerschap is dat het het testen van innovaties in ‘smart city’-omgevingen bevordert, zoals smart mobility-projecten. In 2018 zullen live demonstraties worden gehouden die het publiek inzicht geven in wat IOTA / ITIC aan het bereiken is, en er zullen “een grotere groep van gezamenlijke partnerbedrijven” bij betrokken zijn.

Pundi X (PXS): Volgens zijn website, Pundi X zal winkels in staat stellen om “cryptocurrency te kopen, verkopen en accepteren”. Omdat minder dan 1% van de bevolking valuta bezit, is Pundi X van plan het proces van de groei van de cryptogemeenschap te versnellen door in drie korte jaren meer dan 100.000 winkels de kans te bieden om hun winkel te ‘digitaliseren’. Hoewel ze de startdatum van hun ICO al hebben aangekondigd, kunnen deelnemende winkels bijna elke digitale valuta afhandelen, inclusief Ethereum, Stellar, Qtum en meer. Partnerships zijn onder meer Stellar, Fintech Indonesia en de Swiss Finance + Technology Association.

Pundi (PXS) partnerschappen

Monero (XMR): We weten allemaal dat artiesten houden van hun privacy als ze de kans krijgen om die te hebben. Met Project Coral Reef, cryptocurrency en muziekliefhebbers om hun passies te combineren door u muziek en merchandise te laten kopen met ultraprivate Monero-munt. Volgens G-Eazy, “Naarmate cryptocurrencies populairder worden, is het belangrijk dat mijn fans keuzes hebben als het gaat om hoe ze mijn liedjes en merchandise kopen … aangezien Monero een van de veiligste, veiligste en meest private cryptocurrencies is, is het een van de beste opties voor mijn fans deze feestdagen. ” Onder de artiesten van wie je via Monero producten kunt kopen, zijn SIA, Kaskade, Weezer en Mariah Carey.

De geruchtenmolen:

Western Union gebruikt XRP: Volgens Markten Insider, De waarde van Western Union en Ripples steeg naarmate er geruchten de ronde deden dat Western Union XRP in zijn systemen zal implementeren. Het lijkt erop dat het gerucht begon toen Ripple’s officiële Twitter aankondigde dat het had samengewerkt met drie geldtransferbedrijven die tot de grootste top vijf behoren. Western Union staat momenteel op nummer één en is waarschijnlijk de meest bekende. De nummer twee nemen is Moneygram, gevolgd door TransferWise, WorldRemit en vervolgens PayPal, wat betekent dat elk van deze mogelijk deel kan uitmaken van de alliantie.

Brad Garlinghouse Twitter XRP

Coinbase om XRP toe te voegen: EEN recente aankondiging door Coinbase platgedrukt veel Ripple-investeerders hopen dat het in de beurs wordt geïntegreerd. Voor de duidelijkheid: Coinbase heeft niet gezegd dat ze nooit zullen toevoegenXRP, ze zeggen echter dat ze vanaf nu geen plannen hebben om nieuwe munten aan hun uitwisseling toe te voegen. Er is dus nog steeds een mogelijkheid dat het in de toekomst zal worden toegevoegd, samen met andere munten.

Coinbase Blog Aankondiging munttoevoeging

Mark Zuckerberg kijkt naar Crypto: Sorry Mark, maar je loopt ver achter op de Winklevoss Twins. In een persoonlijk FB-bericht door de CEO zelf, zinspeelt Zuckerberg op het feit dat hij de problemen rond zijn bedrijf wil oplossen, gezien het feit dat veel mensen geloven dat FB een gecentraliseerd systeem is dat enigszins fungeert als een ‘grote broer’. Volgens de post kunnen de oplossingen al dan niet cryptocurrency bevatten. Moeten we op de hoogte blijven van een “Zuckcoin” in 2018?

Mark Zuckerberg Coin

TRX en openbare bedrijven: CEO Justin Sun kondigde in een live video aan dat hij vorige week werd benaderd door grote beursgenoteerde bedrijven die momenteel worden vermeld onder de NASDAQ en NYSE. Volgens Sun zijn er partnerschappen gevormd en is de integratie met TRX momenteel gaande. Er kwamen “minstens 5” openbare bedrijven aan boord. Vanwege regelgeving zegt Sun dat hij de namen pas kan delen als de bedrijven het partnerschap zelf aankondigen. De jonge CEO belooft zijn volgers en investeerders echter dat deze bedrijven Tron naar “een heel nieuw niveau” zullen brengen, met minstens 100 miljoen nieuwe gebruikers..

Laatste gedachten

Het is belangrijk dat we aandacht besteden aan waar deze innovatieve teams aan werken, en ook WHO ze zijn van plan om in de toekomst te werken. Deze partnerschappen zouden een substantiële rol kunnen spelen in de manier waarop een project zijn technologie en gebruikersbestand laat groeien.

Zorg ervoor dat u zich abonneert op onze e-maillijst voor toekomstige aankondigingen van partnerschappen en ander relevant nieuws over cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me