Wat is Abra?

Abra is een investeringsplatform voor cryptocurrency waarmee gebruikers verschillende cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen, verhandelen en rente kunnen verdienen. Met slechts $ 5 kunnen gebruikers dagelijks ongeveer 10% rente verdienen op stablecoins en 4,5% rente op Bitcoin..

Charlie Lee, de maker van Litecoin, plaagde al lang een “enorme onverwachte verrassing” voor Litecoin. De verrassing is binnengekomen in de vorm van een nieuwe app van Abra. Met de app kunnen mensen investeren in 20 cryptocurrencies en 50 fiat-valuta’s door het gebruik van slimme contracten van Bitcoin en Litecoin. U kunt niet alleen in de 70 verschillende activa investeren, maar ook tussen hen handelen is gevoelloos en bijna direct.

2 naar beneden, 2 te gaan! &# 128640;

✅ Handelaar-processor @CommerceCB

&# 128306; Populaire online portemonnee

&# 128306; Handelsplatform voor goederen

✅ Een enorme onverwachte verrassing @AbraGlobal#PayWithLitecoin https://t.co/bYUPup67G0 https://t.co/bYUPup67G0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 15 maart 2018

Hoe werkt het?

Hier is een voorbeeld van hoe u Abra kunt gebruiken. Stel je voor dat je $ 1000 aan LTC in de app stort en wilt ruilen voor een blootstelling aan de prijs van Stellar voor $ 0,25. Hierdoor ontstaat een transactie op het Litecoin-netwerk waarvoor meerdere handtekeningen nodig zijn, zoals die van een smart contract. U ondertekent de eerste helft van de transactie bij Abra en vergrendelt uw LTC tegen de handelsprijs. Als Stellar in prijs verdubbelt ten opzichte van LTC, zou je nu het dubbele LTC hebben. Vervolgens kunt u Abra de tweede helft van de transactie laten ondertekenen. Dit zou uw LTC ontgrendelen en uw winst verzenden, wat resulteert in $ 2000 aan LTC in uw portemonnee.

Abra App

Op geen enkel moment in dit proces zou u ooit Stellar-munten bezitten. Het zou niet mogelijk zijn om Stellar van Abra naar een Stellar-portemonnee te sturen. U geeft uzelf gewoon marktblootstelling aan de prijsveranderingen van altcoins. Abra creëert een synthetische valuta die de prijs van Stellar volgt, maar je bent echt de hele tijd bezig met Litecoin. U kunt in 70 verschillende valuta’s beleggen, maar ze nooit echt bezitten. U zou synthetische valuta’s bezitten die hun prijs volgen via slimme contracten op de Litecoin-blockchain. “Op deze manier stelt Abra je in staat om in meerdere cryptocurrencies te investeren zonder een aparte portemonnee te creëren, aparte sleutels te beheren of uit te zoeken hoe je crypto’s op een beurs kunt kopen.”

Synthetische valuta

De liquiditeit van synthetische valuta’s zal geen probleem zijn. Abra heeft deze multi-sig-contracten met succes uitgevoerd om “fiat-, bitcoin- en ether-tegenpartijrisico’s nu al meer dan een jaar te beheren zonder onderbrekingen van de service.” U kunt altijd handelen voor Bitcoin of Litecoin en die munten naar elke gewenste portemonnee sturen. In de VS kunt u ook liquideren naar fiatvaluta en geld naar uw bankrekening sturen.

Abra kan deze slimme contracten aan hun gebruikers garanderen door de posities van hun gebruikers af te dekken. Om uw handelsposities af te dekken, voert Abra “een combinatie van het kopen en verkopen van cryptocurrencies met verschillende uitwisselingspartners.”Hun afdekking vormt geen risico voor de gebruikers of Abra. Hun winst komt niet voort uit hedging, maar uit het prijsverschil wanneer u uw transacties uitvoert.

Voortbouwend op het Litecoin-netwerk

Tot voor kort creëerde Abra slimme contracten met betrekking tot synthetische valuta’s op het Bitcoin-netwerk. Ze zijn nu echter van plan om de Litecoin-blockchain te gebruiken voor de meeste transacties.

“Abra heeft Litecoin gekozen als de primaire activaklasse voor ons investeringsplatform, hoewel we nu de mogelijkheid hebben om gebruikers te verplaatsen tussen Bitcoin- en Litecoin-contracten. We kozen voor Litecoin na een lang en grondig onderzoeksproces om de beleggingscategorie te bepalen die aan ons criterium voldeed: veilig, veilig, schaalbaar on-chain en off-chain, lage mining fees, en bij voorkeur met inachtneming van de gepubliceerde Bitcoin core roadmap. ”

Abra bepaalde het de toekomst van hun bedrijf kan volledig vertrouwen op het Litecoin-netwerk. In tegenstelling tot andere munten is Litecoin vrij van hard-fork-drama, netwerkstoringen en pieken in transactiekosten.

Abra gelooft dat “Bitcoin altijd zal zijn iets veiliger dan Litecoin, voornamelijk vanwege de kleinere blokgrootte – velen verwijzen naar Litecoin als digitaal zilver versus het digitale goud van Bitcoin. Maar deze kleine afweging op het gebied van beveiliging betekent lagere mijnbouwkosten en meer over schaalvergroting voor onze gebruikers. Wij zijn van mening dat Litecoin vandaag de beste keuze is voor deze contracten.

Niet alleen zijn de kosten van Litecoin lager dan die van Bitcoin, maar de nieuwste Litecoin Core-update verlaagt de kosten zelfs nog verder. De gemiddelde transactiekosten kunnen mogelijk minder dan 1 cent bedragen.

Wat betekent dit voor Litecoin?

Abra vermindert de complexiteit van het investeren in meerdere cryptocurrencies drastisch. Gebruikers buiten de VS die geïnteresseerd zijn in het investeringsplatform kunnen aan de slag door eerst Litecoin aan te schaffen. Als Abra in staat is om een ​​aanzienlijk aantal gebruikers aan te trekken, zou dit de vraag naar Litecoin kunnen stimuleren. Aan de aanbodzijde zullen de vele slimme contracten op Abra Litecoin blokkeren, waardoor het circulerende aanbod van LTC wordt verminderd. Ten slotte voegt de keuze van Abra de geloofwaardigheid van Litecoin toe. Van alle concurrenten zoals Ripple, Ethereum of Bitcoin Cash, toonde Abra’s onderzoek aan dat Litecoin de beste optie is.

Abra koos Litecoin boven Bitcoin Cash vanwege de betere beveiliging van Litecoin en de naleving van Bitcoin’s roadmap voor schaalbaarheid. &# 128020;&# 128640; #flappening https://t.co/ZtwLUfI1yx

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 16 maart 2018

Hoe gebruikt u Abra?

Download eerst de app om te beginnen hier en schrijf uw privésleutels op. Abra is een niet-bewaarplichtige portemonnee, zodat u te allen tijde toegang heeft tot uw eigen geld.

Gebruik vervolgens een Amerikaanse of Filipijnse bankrekening, American Express-kaart, Bitcoin, Litecoin of Ethereum en begin met het financieren van uw portemonnee. Zodra u geld aan uw Abra-portemonnee heeft toegevoegd, bent u klaar om te investeren in een van de 20 beschikbare cryptocurrencies.

Laatste gedachten

Charlie’s ‘grote verrassing’ was in het begin misschien wat verwarrend, maar Abra is ongetwijfeld niets dan goed nieuws voor de toekomst van Litecoin en zijn toepassingen. De meeste munten willen nog worden toegevoegd aan nieuwe uitwisselingen. In het geval van Abra wordt de nieuwe uitwisseling toegevoegd aan Litecoin.