LRN: Token Neo Loopring

Loopring dengan cepat mendapat penglihatan sebagai salah satu pilihan pertukaran yang terdesentralisasi yang membuat kemajuan dalam perdagangan di pelbagai blok. Penyelesaian Loopring menggunakan urus niaga dering dan pemadanan pesanan untuk memudahkan pertukaran aset. Pada dasarnya, ia mengumpulkan buku pesanan pertukaran lain. Ini membolehkan pertukaran, terdesentralisasi atau terpusat, menggunakan protokol Loopring untuk menyesuaikan pesanan. Sebahagian daripada menyediakan protokol terbuka adalah baki blockchain agnostic. Oleh itu, Loopring telah melancarkan mata wang awal di Ethereum (LRC), tetapi ia juga merancang untuk melancarkan Loopring NEO (LRN) dan Loopring QTUM (LRQ).

Rancangan untuk melancarkan Loopring NEO akan dilaksanakan. Pengedaran token baru, LRN, sudah bermula. Pada asasnya, pengedaran token merangkumi dua fasa: penjualan pelabur dan saluran udara. Panduan ini akan melihat kedua fasa, cara membeli LRN, dan apa yang diharapkan dari Loopring NEO.

Mengapa Token Lain?

daniel wang loopring

Daniel Wang, Pengasas Loopring

Titik penjualan penyelesaian pertukaran Loopring adalah anda tidak perlu mendepositkan dana kepada Loopring. Dengan kebanyakan pertukaran, bahkan pertukaran terdesentralisasi yang lain, anda masih perlu memindahkan dana ke dompet mereka. Di Loopring, anda boleh menyimpan dana anda di dompet peribadi anda semasa berniaga.

Sudah tentu, itu menimbulkan cabaran untuk Loopring kerana pertukaran tidak lagi mengawal dompet dan itu bermaksud kontrak pintar perlu melakukan kerja untuk mengesahkan bahawa transaksi itu sah dan disahkan. Apabila perdagangan berlaku, ia berlaku pengguna ke pengguna, tanpa orang tengah. Loopring menemui kesesuaian dan menyelaraskan syarat perdagangan, tetapi tidak pernah mengawal aset.

Ini menjadi sukar apabila anda ingin berdagang di seluruh ekosistem blockchain utama. Kontrak pintar Ethereum tidak dapat menguatkuasakan peraturannya pada blockchain NEO. Sekiranya tiada penyelesaian rantai silang penyatuan, Loopring sebenarnya mesti wujud secara berasingan pada setiap blockchain. Ekosistem Loopring NEO akan berbeza dan terpisah dari ekosistem Loopring Ethereum. Ini termasuk mempunyai pasukan pengembangan dan pengurus perniagaannya sendiri.

Loopring memerlukan penjualan token lain untuk LRN kerana pada dasarnya melancarkan versi yang sama sekali baru. Semua yang mereka laksanakan di Ethereum harus dilaksanakan lagi di NEO. Perkara yang sama berlaku untuk QTUM.

Jadi apa kesepakatan dengan acara pengedaran token ini?

Pembahagian LRN

Penjanaan token akan mempunyai pengedaran berikut:

  • 60% Airdrop
  • Jualan 30% kepada Pelabur
  • Pembangun Teras 5%
  • Insentif 5% untuk Rakan Kongsi, Dev Pihak Ketiga, & Pemasaran

Jumlah bekalan LRN adalah 139.507.605.45. Ini betul-betul 1/10 dari jumlah bekalan LRC. Walau bagaimanapun, mata wang tidak semestinya kurang atau lebih bernilai berdasarkan jumlah penawaran. Bilangan LRC tidak menjadi masalah. Yang penting ialah bahagian dari jumlah penawaran yang anda miliki dan pertumbuhan permodalan pasaran Loopring NEO.

Jualan Token LRN

Loopring NEO menjual LRN kepada pelabur terakreditasi di seluruh dunia. Mereka menggunakan kerangka Perjanjian Mudah untuk Token Masa Depan (SAFT) untuk penjualan token ini untuk mengekalkan kepatuhan. Ini bermaksud bahawa pelabur swasta membuat perjanjian undang-undang untuk menerima token setelah rangkaian beroperasi. Pengawal selia seperti SEC mungkin melihat pelaburan ICO sebagai aset yang dilindungi kerana tidak ada produk. Dengan menggunakan SAFT, projek dan pelabur pada dasarnya melakukan pengakhiran pada pengawal selia, menjanjikan token setelah rangkaian beroperasi dan token mempunyai utiliti sebenar.

Penjualan token LRN adalah peribadi dan terhad kepada pelabur yang terakreditasi di negara tertentu. Dari Loopring:

“Penduduk AS, Kanada, Cuba, Iran, Iraq, Syria, Korea Utara, Singapura dan China tidak dapat mengambil bahagian dalam penjualan token kerana peraturan perundangan negara. Semua aplikasi perlu melalui proses KYC dan AML kami. “

Oleh itu, melainkan jika anda adalah pelabur bertauliah di luar negara yang sudah ada dalam senarai penjualan peribadi Loopring, kemungkinan anda tidak akan mendapat penjualan token ini.

Sebenarnya, seperti penulisan, Loopring NEO telah menyelesaikan dua pusingan penjualan peribadi untuk LRN. Pusingan pertama menjual LRN pada harga $ 0.75 setiap satu manakala pusingan kedua menjual token pada harga $ 1.00 setiap satu. Pusingan akhir penjualan peribadi akan berlaku dalam tiga bulan akan datang. Secara keseluruhan, di antara ketiga-tiga pusingan tersebut, Loopring akan mengagihkan 30% daripada jumlah bekalan LRN.

LRN Airdrop

Bagi masyarakat umum, pertaruhan terbaik anda untuk mendapatkan LRN pada awalnya adalah melalui saluran udara. LRN akan mempunyai tiga titisan udara yang berasingan di mana pemegang Loopring Ethereum (LRC) akan menerima LRN.

Ketiga-tiga LRN airdrops akan berlaku pada 5 Julai 2018; 5 September 2018; dan 5 November 2018. Setiap saluran udara akan menjadi 20% dari jumlah penawaran LRN, menambahkan hingga 60% dari jumlah penawaran seperti yang ditentukan dalam peruntukan token.

Peserta di landasan udara akan menerima LRN dengan nisbah 100 LRC: 2 LRN untuk masing-masing dari tiga airdrops. Sekiranya anda memegang 100 LRC di setiap tiga tangkapan gambar, sebagai contoh, anda akan menerima sejumlah 6 LRN. Nisbah ini adalah berkat jumlah bekalan LRN yang lebih kecil dan hanya 60% dari bekalan itu ke aliran udara.

Untuk menerima LRN anda, anda perlu memegang LRC anda dalam dompet yang mampu mengikat kontrak airdrop. Dompet pertukaran tidak akan berfungsi. Beberapa dompet perkakasan membolehkan anda menandatangani kontrak pintar. Anda akan dapat menggunakan MyEtherWallet untuk melakukannya. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan loopring.io untuk mengikat alamat dompet anda ke kontrak dan berkongsi alamat sasaran di blockchain NEO untuk LRN baru anda.

gelung.io

Arahan yang tepat mengenai cara melakukannya akan datang. Mereka akan tersedia sebelum pertunjukan udara 5 Julai. Walau bagaimanapun, anda harus mempunyai dana dan bon anda terlebih dahulu. Loopring tidak akan mengumumkan ketinggian blok di mana mereka mengambil gambar lebih awal. Ini untuk mengelakkan orang daripada bermain sistem.

Cara Membeli LRN di Bursa

Dua bahagian pertama LRN pelabur swasta akan segera bubar, dan lima bursa telah mengumumkan bahawa mereka akan menyokong pasangan perdagangan untuk LRN. Sekiranya anda tidak mempunyai LRC (atau tidak mahu membeli LRC) untuk udara, anda akan dapat membeli LRN secara langsung.

Gate.io, Cex.io, Syex.io, Idax.mn, dan Bitpaction semuanya akan melancarkan pasangan perdagangan LRN.

Cara Menyimpan LRN

Anda akan dapat menyimpan LRN di mana-mana dompet yang sesuai dengan NEO. Ini adalah token NEP-5. Kami mengesyorkan dompet Neon atau Ledger Nano S.

Kesimpulannya

Loopring adalah salah satu projek pertama yang cuba melancarkan pelbagai ekosistem blockchain. Eksperimen ini menarik dan menarik. Ini juga berpotensi menjadi lumayan jika Loopring terus meningkat nilainya.

Mendapatkan tangan anda di LRN sama sekali tidak dapat diselesaikan. Anda ingin mengikuti Loopring dengan teliti di blog dan media sosial mereka untuk mengikuti perkembangan rancangan ketika snapshot semakin hampir. Daniel Wang, Pengasas, biasanya mempunyai maklumat yang jelas dan dapat ditindaklanjuti dalam catatannya, jadi awasi.

Sumber tambahan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me