CoinCentral sluit zich aan bij het eerste Blockchain VR-netwerk (BVRN) gemaakt door Live Planet, Inc.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met de Blockchain Virtual Reality (VR) -netwerk (BVRN), gemaakt door Live Planet, Inc.

Live Planet is een pionier op het gebied van geavanceerde mediatechnologie-infrastructuur en heeft zojuist de aanstaande lancering aangekondigd van het eerste VR-netwerk dat speciaal is gebouwd voor de blockchain-industrie. Het netwerk biedt diepgaande en boeiende VR-programmering van de beste blockchain-industrie-beïnvloeders, waaronder Bad Crypto Podcast, Crypto Trader, Boxmining, BLOCKTV en CoinCentral.com, allemaal gemaakt met de Live Planet VR-systeem, ‘s Werelds meest geavanceerde end-to-end opname- en distributiesysteem voor meeslepende video, en de eerste applicatie die gebruikmaakt van VideoCoin-netwerk technologie, een gedecentraliseerd systeem voor videocodering, opslag en inhoudsdistributie. Het netwerk stelt influencers op een unieke manier in staat om het publiek op nieuwe, opwindende en creatieve manieren te betrekken, hun volgers te laten groeien en hun relatie met hun bestaande fans te verdiepen.

Het Blockchain VR-netwerk combineert twee van de meest consequente en ontwrichtende technologieën van vandaag: blockchain en VR. Contentpartners zullen het revolutionaire end-to-end Live Planet VR-systeem gebruiken om hun podcasts en videocasts te streamen in kristalheldere 360-stereoscopische video, live of opgenomen. Het netwerk is momenteel beschikbaar voor streaming op meeslepende video-outlets, waaronder Samsung VR, Oculus, Daydream, op internet op LivePlanet.live en YouTube.

Live Planet werkt samen met enkele van de meest gewaardeerde crypto- en blockchain-persoonlijkheden, met een gecombineerd wereldwijd publiek van een half miljoen blockchain-enthousiastelingen..

  • CoinCentral: een onafhankelijke publicatie en een top 10 nieuwe site voor cryptocurrency met betrekking tot nieuwe technologieën, innovatieve tokens, uitwisselingen, kruispunten met de echte wereld, bitcoin, ethereum en hun onderliggende blockchain. Alex Moskov is een partner en hoofdredacteur.
  • Slechte Crypto Podcast: ‘S Werelds beste bitcoin-podcast over blockchain, cryptocurrency, ethereum, altcoins, fintech en de toekomst van digitale betalingen. The Bad Crypto Podcast, gehost door internetpionier Joel Comm en marketingtechnoloog Travis Wright, maakt crypto gemakkelijk te begrijpen voor zowel nieuwkomers als cryptoliefhebbers.

  • BLOCKTV: Live, 24/7, vooraanstaande nieuwsbron op televisie voor de blockchain- en cryptocurrency-gemeenschap, met betrouwbare, realtime, innovatieve en diepgaande updates wereldwijd.

  • Boxmining: Michael Gu is de oprichter van Boxmining.com, een centrale hub voor nauwkeurige bespreking van cryptocurrencies, blockchain en de gedecentraliseerde toekomst. Het YouTube-kanaal van Boxmining heeft meer dan 190.000 abonnees en 12 miljoen views.

  • Crypto-handelaar: Ran Neuner is de uitvoerend producent en gastheer van Crypto Trader, ‘s werelds eerste cryptocurrency-show op televisie uitgezonden op CNBC Africa en YouTube.

  • Gedecentraliseerde films: Een in Los Angeles gevestigd productiebedrijf dat volledig wordt gefinancierd door cryptocurrency. Het werd in 2017 opgericht door de Braziliaans-Amerikaanse acteur en producer Oto Gomes.

  • YEN.io: Een platform voor gemeenschapsbeheer en gemeenschapsgroei voor online groepen die de gesprekken van de toekomst cultiveren. Crypto-gemeenschappen hebben moderne tools nodig om communicatie te beheren en hun stam te laten groeien; dat is wat we aan het bouwen zijn. Momenteel in privé-bèta.

Voor makers van inhoud is het Blockchain VR-netwerk een kans om innovatie te demonstreren, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde meeslepende mediatechnologieën om nieuw en bestaand publiek op een dieper niveau te betrekken. Voor kijkers biedt het netwerk een ongekende, opwindende meeslepende ervaring van alles wat met blockchain en crypto te maken heeft.

“We zijn zo enthousiast over dit nieuwe netwerk en alle mogelijkheden die het biedt. Live Planet en VideoCoin hebben elk onvermoeibaar gewerkt aan het nastreven van de visie van het samenbrengen van VR met blockchain-technologie – een match made in heaven, ”zei Halsey Minor, oprichter en CEO van Live Planet en Strategic Technology Partner van het VideoCoin Network. “Het Blockchain VR-netwerk actualiseert die visie en we zijn verheugd om voor zijn debuut samen te werken met de hoogste kwaliteit influencers en commentatoren in de branche.”

Het Blockchain VR-netwerk zal binnenkort in VR streamen. Inhoudspartners die geïnteresseerd zijn om lid te worden van het netwerk kan zich hier aanmelden.

Over Live Planet, Inc..

Live Planet, Inc.. ontwikkelt infrastructurele technologieën op het gebied van mediatechnologie om de wereld van media en aanverwante diensten te transformeren naar een meer boeiende, controleerbare toekomst voor consumenten- en bedrijfstoepassingen overal. De initiatieven van Live Planet omvatten The VideoCoin Network en het Live Planet VR-systeem: de end-to-end-oplossing voor het eenvoudig creëren en leveren van live en opgenomen beeld-perfecte stereoscopische VR-videoprogrammering en -toepassingen. Bezoek voor meer informatie over het Live Planet VR-systeem https://www.liveplanet.net. Creatieve professionals en innovators die de toekomst van immersieve media willen vormgeven, kunnen zich bij ons partnerprogramma aansluiten door contact op te nemen [e-mail beveiligd].

Over het VideoCoin-netwerk:

Het VideoCoin-netwerk is een gedecentraliseerd video-infrastructuurplatform dat het proces voor het maken, opslaan en distribueren van digitale video-inhoud opnieuw definieert. Ontwikkeld door de VideoCoin Development Association Ltd. (Kaaimaneilanden) en geïmplementeerd door Live Planet, Inc om te draaien op een nieuwe blockchain met een native protocol-token, de VideoCoin (VID). Aangedreven door een grootschalige, gedistribueerde video-infrastructuur, zal het VideoCoin-netwerk “de nieuwe cloud” inluiden door onderbenutte computerbronnen van over de hele wereld te bundelen om een ​​revolutie teweeg te brengen in videodiensten met blockchain-technologie. Het VideoCoin Network-ecosysteem zal de kosten verlagen door ongebruikte computerbronnen en peer-to-peer videodistributie in te zetten, waardoor een nieuwe generatie applicaties mogelijk wordt gemaakt via open API’s en open source-gebaseerde ontwikkeling, met meer privacy door middel van gedecentraliseerde end-to-end encryptie. Voor meer informatie bezoek https://videocoin.io of onze blog, Volg ons op Twitter en sluit je aan bij onze Discord-groep hier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map