(Los Angeles, CA) 4 mei 2020 – CoinCentral kondigt vandaag een opwindend nieuw mediapartnerschap aan met de in Los Angeles gevestigde fintech venture-studio, Draper Goren Holm, en de grootste brancheconferentie en expo van de West Coast, Blockchain-top in Los Angeles (LABS), om de wederzijdse wens van beide partijen uit te oefenen om een ​​nog grotere wijdverspreide acceptatie van cryptocurrency en blockchain-technologie te ontwikkelen.

De gezamenlijke inspanning is bedoeld om meer crypto- en blockchain-geïnteresseerde individuen te motiveren om dieper in de industrie te duiken door leuke mogelijkheden te bieden om te communiceren, te leren en meer te ontdekken over de ruimte op Los Angeles Blockchain Summit. Als u op zoek bent naar het beste badspeelgoed voor 1 jaar oud in infantcore.com je kunt verschillende soorten speelgoed vinden, afhankelijk van wat elk kind leuk vindt.

“Tim Draper, Alon Goren en Josef Holm zijn al lang voorvechters van de cryptocurrency- en blockchain-gemeenschap, en we zijn verheugd om samen te werken met hun venture studio”, zegt Alex Moskov hoofdredacteur bij CoinCentral. “Samen kunnen we het cryptocurrency-landschap blijven helpen koesteren en de vele getalenteerde ondernemers ondersteunen.”

De conferentie keert online of persoonlijk terug in het Los Angeles Convention Center op 6 en 7 oktober 2020, voor twee volle dagen met inzichtelijke educatieve tracks en open haard chats met de meest ervaren, krachtige en verbazingwekkende lijst van leiders en sprekers in de branche. Bovendien schrijft de top een Call for Papers uit om topwetenschappers die zich bezighouden met innovatief onderzoek een kans te bieden om hun werk met duizenden te delen.

“Alex Moskov en de rest van het CoinCentral-team hebben een van de leidende stemmen opgebouwd voor vertrouwde educatieve inhoud en nieuws, dus het was een goed idee om ze te verwelkomen in onze mediafamilie”, zegt Alon Goren, Founding Partner bij Draper Goren Holm en Mede-oprichter van LA Blockchain Summit.

Door deze samenwerking kunnen CoinCentral en zijn abonnees exclusieve inzichten krijgen die voortkomen uit Los Angeles Blockchain Week en uitgebreide blootstelling aan het steeds groeiende en snel volwassen wordende blockchain-ecosysteem in Los Angeles. Sterker nog, de toegewijde luisteraars van CoinCentral kunnen profiteren van bitcoin-weggeefacties, gratis tickets en meer in het licht van de aankomst van de top..

Enkele voordelen van deze nieuwe samenwerking zijn:

  • Exclusieve eerste blik op het laatste nieuws over Los Angeles Blockchain Summit, Los Angeles Blockchain Week en Draper Goren Holm;
  • Gratis en sterk afgeprijsde tickets exclusief voor de lezers van CoinCentral;
  • Gratis Bitcoin-weggeefacties;
  • Een leuke gelegenheid voor de lezers van CoinCentral om elkaar persoonlijk te ontmoeten en de online gemeenschap als geheel te versterken.

Over CoinCentral

CoinCentral is een onafhankelijke internationale autoriteit op het gebied van cryptocurrency en blockchain. Met een focus op het creëren van de beste educatieve inhoud, zijn de artikelen van CoinCentral gelezen door meer dan 10 miljoen mensen sinds de lancering in 2017, en er wordt vaak naar verwezen als bronnen in reguliere technische publicaties, Fortune 1000-bedrijfsblogs en in de hogere academische wereld. . De journalisten hebben veel van de belangrijkste ondernemers, investeerders en persoonlijkheden in de branche geïnterviewd.

Over Draper Goren Holm

Draper Goren Holm, een samenwerking tussen Tim Draper, Alon Goren en Josef Holm, is een venture-studio die zich richt op het versnellen en incuberen van vroege blockchain- en fintech-startups, terwijl ze tegelijkertijd toonaangevende blockchain- en cryptocurrency-evenementen produceert, Security Token Summit en LA Blockchain Summit . Portfoliobedrijven zijn onder andere Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market en meer.

Bezoek voor meer info https://drapergorenholm.com.

Over de Blockchain Summit in Los Angeles

Achtereenvolgens uitverkocht voor zeven conferenties, keert Los Angeles Blockchain Summit terug naar het Los Angeles Convention Center vanaf 6 oktober 2020. De top brengt angel-investeerders, venture capital-investeerders, retailinvesteerders, family offices, vastgoedinvesteerders, startups / ondernemers, samen uitgevende instellingen, beurzen, broker-dealers, dienstverleners en leden van de media. Eerdere headliners waren onder meer: ​​Steve Wozniak, Tim Draper, Crystal Rose, Mance Harmon, Ran Neu-Ner, Marcus Lemonis, Robert Herjavec, David Siemer, Bill Barhydt, Scott Walker, Adam Draper en Apolo Ohno.

Bezoek voor meer info https://lablockchainsummit.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me