Mainframe naar AirDrop $ 1 miljoen MFT om geld in te zamelen voor goede doelen

We zijn inmiddels behoorlijk gewend geraakt aan het horen over airdrops in de cryptocurrency-wereld. Als uitgedroogde overlevenden op een onbewoond eiland zwaaien we vol verwachting met onze armen naar de lucht terwijl de broodnodige voorraden naar beneden regenen … Nou, niet bepaald. Maar de meesten van ons hebben hier en daar een welkomstgeschenk van een paar penningen gehad.

Omdat de reputatie van ICO’s op het spel staat, dankzij de overvloed aan oplichters die het door de modder slepen en populaire platforms zoals Facebook, Google en Twitter ICO-advertenties verbieden, wordt de perfecte storm voor cryptocurrency airdrops gecreëerd. En het is niet verwonderlijk dat ze aan populariteit winnen.

Als je vanuit marketingoogpunt aan cryptocurrency-airdrops denkt, zijn ze een perfecte manier om de bekendheid van een munt te vergroten en zelfs de waarde ervan voor een verkoop te verhogen. Iedereen houdt van gratis geld. En ICO-marketingteams kunnen voor een heel kleine prijs het woord over hun project verspreiden (tenzij hun symbolische waarde toeneemt, maar zelfs dan wint iedereen).

Airdrops worden minder een nieuw idee en meer een gangbare praktijk. En aangezien munten nog meer aandacht lijken te krijgen, zijn airdrops niet vaak meer onverwachte verrassingen, maar nemen ze de vorm aan van een eerder aangekondigd evenement..

Veel airdrops vereisen in feite dat de ontvanger eerst een deel van de cryptocurrency bezit. De houder wordt dan beloond met een percentage dat evenredig is met het bedrag dat hij bezit. Nog een geniale manier om mensen meer te laten kopen en nog een win-win voor beide partijen.

Maar naarmate airdrops mainstream worden en de ICO-markt blijft groeien, worden bedrijven nog creatiever met hun marketingtactieken.

Mainframe is het gedecentraliseerde communicatienetwerk dat airdrops naar een nieuw niveau tilt.

Geld valt letterlijk uit de lucht

“We houden ervan om dingen een beetje anders te doen”, zegt Mick Hagen CEO en oprichter van Mainframe. En met fysieke tokens die uit de lucht vielen, deden ze dat zeker. Toen ze hun Asia Airdrop-tour lanceerden, waren ze het eerste bedrijf dat een gloednieuwe cryptocurrency introduceerde via een fysieke distributie (hoewel de tokens daarna natuurlijk moeten worden ingewisseld voor code).

Mainframe startte de fysieke airdrops in het Verre Oosten, waarbij grote steden als Hong Kong, Tokio, Seoul en Peking werden bezocht. In een overvolle salon met veelkleurige ballonnen die hoog in netten werden gehesen, wachtten de mensen afwachtend. De netten werden geopend, de ballonnen losgelaten en de beleefde Aziatische mensen lachten en gilden van verrukking, terwijl ze een paar ballonnen verzamelden.

Misschien is dat de reden waarom het bedrijf Azië koos als hun eerste plaats om te vliegen, wetende dat de beruchte beleefdheid van de mensen hen niet zou toestaan ​​elkaar te vertrappen bij het vooruitzicht van gratis tokens. Dezelfde scène wordt mogelijk niet gerepliceerd in een westerse bar.

Maar door de airdrops vast te houden, vooral in China, kreeg Mainframe’s boodschap van privacy en vrijheid een extra aangrijpende laag, in een land waar censuur wijdverbreid is..

De fysieke airdrops van de mainframe begonnen grip te krijgen toen ze ze in fasen uitrolden. Fase één, “Proof of Being” en fase twee, “Proof of Freedom”, zijn al met succes voltooid en tonen de onfeilbare aantrekkingskracht van gratis geld.

Maar cryptocurrency hoeft niet alleen om persoonlijk gewin te gaan, wel?

Proof of Heart – een primeur in Philanthropic Airdrops?

Bewijs van hart

“In deze blockchain en crypto-industrie proberen veel mensen snel rijk te worden,” zegt Hagen, “veel speculatie, veel hebzucht … we geloven al lang in deze technologie, het ontwricht veel industrieën daar en het zal de wereld voor altijd veranderen. En we dachten dat we een deel van dat minder dan hartige gedrag dat er is, zouden nemen en proberen dat naar een goede zaak te kanaliseren. “

In de laatste fase drie van hun Airdrop-campagne geeft Mainframe $ 1 miljoen van hun MFT-token weg aan gebruikers die het meeste doneren aan een non-profitorganisatie die aansluit bij hun waarden van privacy en vrijheid. Dus dat is eigenlijk elke geregistreerde liefdadigheidsinstelling of non-profitorganisatie die staat voor vrijheid van meningsuiting en mensenrechten, inclusief de ACLU, Freedom of the Press en Amnesty International.

Wie zijn er eigenlijk mainframe??

OK, dus deze enorm coole airdrops hebben zeker onze aandacht getrokken. Leuk. Maar wie zijn er eigenlijk Mainframe?

Door zichzelf te labelen als de ‘berichtenlaag voor het nieuwe web’, zorgt mainframe ervoor dat berichten en gegevens privé kunnen worden verzonden, aangezien de technologie datapakketten veilig door hun peer-to-peer-netwerk stuurt.

Het team achter dit nieuwe platform is bestand tegen censuur en bewaking, met de opmerkelijke uitzondering van een “catastrofale asteroïde-gebeurtenis of een agressieve buitenaardse invasie”, en gelooft dat het niet te stoppen is. En wat ze het meest waarderen, is vrijheid van meningsuiting en eigendom van gegevens.

Via Mainframe kan uw berichtgeving niet worden geopend of gevolgd. En omdat het een gedecentraliseerd platform is met gedecentraliseerde datadiensten, is het praktisch onmogelijk om te stoppen of te censureren. Wat ze misschien niet populair maakt bij overheden en wetshandhavers wereldwijd.

Hun volgende fysieke airdrop wordt gehouden tijdens Consensus in NYC. Dus als u wat gratis geld zoekt, pas dan op voor de gekleurde ballonnen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me