BitQuick pregled: Je li BitQuick legitiman način kupnje i prodaje Bitcoina?

Svatko tko želi kupiti ili prodati Bitcoin trebao bi barem biti svjestan BitQuicka. Da, čak i ti.

BitQuick je jednostavna razmjena Bitcoina koja omogućava kupcima da lako kupuju ili prodaju Bitcoin koristeći gotovinu ili SEPA transfere. Postupak je jednostavan:

 1. Kupci uplaćuju gotovinu na bankovni račun prodavatelja putem pologa u gotovini (žiro doznake trenutno nisu podržane)
 2. Kupci šalju prodavaču sliku računa :, zatim prodavač potvrđuje da su primljena sredstva
 3. Prodavači puštaju novčiće iz usluge escrow-a BitQuick

Sve se to događa bez potrebe za susretom sa neznancem kako bi im predao novac (gledam vas, LocalBitcoins). Uz BitQuick možete s lakoćom kupiti Bitcoin koristeći gotovinu.

Za prodavače svoj Bitcoin možete iskrcati po višim cijenama od tržišnih, jer su ljudi koji kupuju gotovinom spremni platiti te cijene.

Međutim, bilo koju uslugu koja uključuje kupnju i prodaju Bitcoina treba pažljivo ispitati prije nego što se koristi; uostalom, zato ste ovdje, zar ne? Iako u svijetu bitcoina postoji mnogo pouzdanih web lokacija, još uvijek postoji priličan broj obmanjujućih web stranica koje imaju za cilj namamiti vas da na njih prebacite svoj teško stečeni Bitcoin ili USD.

Dakle, je li BitQuick legitimna usluga? Svi znakovi upućuju na da.

Međutim, sami biste trebali odlučiti nakon što ovo pročitate BitQuick pregled ako se usluga isplati koristiti.

BitQuick pregled: ključne informacije

Poznat po jednostavnosti i brzini, BitQuick pruža jednostavan način za pretvorbu gotovine u Bitcoin ili Bitcoin u gotovinu. Međutim, za kupce to dolazi uz plaćanje cijena Bitcoina viših od tržišnih i plaćanje naknade od 2%.

bitquick početna stranica

Za razliku od ostalih usluga, za kupnju Bitcoina ne trebate kreditnu karticu ili bankovni račun. Od kupaca je potrebno samo gotovina.

Ako ste novi u Bitcoinu, trebat će vam Bitcoin novčanik i funkcionalno razumijevanje načina slanja i primanja Bitcoina prije nego što započnete s BitQuickom. Osim toga, BitQuick je jednostavan za upotrebu i odličan je za početnike koji gotovinom žele kupiti Bitcoin.

Kako kupiti Bitcoin na BitQuicku

kupiti bitcoin bitquick

Programeri BitQuick olakšali su kupnju Bitcoina. To je jednostavan postupak u tri koraka:

 1. Odaberite željenu narudžbu iz knjige narudžbi, unesite svoju e-adresu i adresu Bitcoin novčanika. E-poštom ćete dobiti vezu – spremite ovu e-poštu.

 2. Idite u banku i uplatite iznos u gotovini na broj računa koji je prikazan na stranici za potvrdu narudžbe. Sve što je potrebno je popunjavanje uplatnice i predaja banke gotovini.
 3. Prenesite račun na vezu na koju ste dobili e-poštu.

Nakon što prodavatelj primi račun, pustit će Bitcoin i on će biti prebačen u vaš novčanik, umanjen za naknadu od 2,0%. BitQuick pruža vremenski okvir od 3 sata od trenutka kada učitate račun do trenutka puštanja novčića, iako je često kraći. Planirajte tri sata, a zatim se ugodno iznenadite kad bude manje.

Kako prodati Bitcoin na BitQuicku

prodati bitcoin bitquick

Prodaja Bitcoina na BitQuicku vjerojatno je jednostavnija od kupnje. To je također postupak u tri koraka:

 1. Dovršiti prodati obrazac na BitQuicku.
 2. Pošaljite točnu količinu Bitcoina na escrow adresu koja je navedena nakon izrade narudžbe.
 3. Primite gotovinske depozite od kupaca, potvrdite ih i pustite novčiće.

Prodavatelji mogu sami postaviti cijenu za svoj Bitcoin. To omogućuje prodavačima da kupuju Bitcoin iz drugog izvora i prodaju ih na BitQuicku kako bi ostvarili dobit.

Kolika je naknada za upotrebu BitQuicka?

Za kupnju putem BitQuicka naplaćuje se 2,0% naknade. Tamo je bez naknade za prodaju. Naknade se odbijaju od iznosa Bitcoina prije nego što je pušten. Iako je ovo pravilo jasno navedeno u odjeljku s čestim pitanjima o njihovom web mjestu, primilo je nekoliko žalbi na nekim web mjestima s pregledom.

Je li BitQuick siguran?

Svaka usluga koja će pohraniti Bitcoin ili primiti bilo koji od vaših osobnih podataka mora biti sigurna. Sigurnost BitQuicka može se procijeniti ispitivanjem tri elementa sigurnosti:

 1. Legitimnost tvrtke. BitQuick ima veliku reputaciju u Bitcoin zajednici. Iako su iznesene neke pritužbe u vezi s naknadama i visokom cijenom, one su nadmašene pohvalom. Još kad se tvrtka zvala BuyBitcoin.us (2013), objavili su objavu na BitcoinTalkForum i bili su dobro prihvaćeni u zajednici.
 2. Sigurno čuvanje sredstava. BitQuick nije namijenjen uporabi kao Bitcoin novčanik. Umjesto toga, novo kupljeni Bitcoin prenesite u novčanik. Usluga escrow-a treće strane koristi se za pohranu Bitcoina kada prodavač stvori popis. Međutim, nijedna informacija nije javno dostupna o njihovim sigurnosnim protokolima.
 3. Sigurnost osobnog računa. Korisnici se ne moraju registrirati za trgovinu. Umjesto toga, prodavači stvaraju PIN koji im omogućuje prihvaćanje, izmjenu ili otkazivanje narudžbi. Kupci daju svoju Bitcoin adresu tijekom postupka plaćanja, koja se koristi za ispunjavanje narudžbe nakon što izvrše uplatu.

Vrijedno je napomenuti da je BitQuick hakiran u ožujku 2017. Nisu izgubljena sredstva, kršenje je odmah otkriveno i platforma je odmah isključena kako bi procijenila situaciju. Nijedan kupac nije izgubio sredstva zbog kršenja i radnje koja je iz toga proizašla.

Ima li BitQuick korisničku podršku?

Apsolutno. BitQuick je stekao zvjezdanu reputaciju jer reagira. Mogu ih kontaktirati putem svojih mrežni obrazac ili na sljedeću adresu:

9435 Waterstone Blvd # 140

Cincinnati, OH 45249

Zemlje koje podržava BitQuick

Pruža se međunarodna podrška, ali čini se da platformu isključivo koriste stanovnici Sjedinjenih Država. Službeno su podržane sljedeće države:

 • SAD
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

U vrijeme pisanja ovog članka ne postoji niti jedan nalog za prodaju u drugoj valuti.

Slanje i primanje Bitcoina s BitQuickom

Mnoge usluge zahtijevaju zadržavanje sredstava i njihovo prebacivanje u novčanik u slobodno vrijeme. BitQuick ima na umu još jedan plan.

Kupci kupljeni Bitcoin ne moraju slati u novčanik, to će se dogoditi automatski kada prodavatelj pusti sredstva.

Prodavatelji će Bitcoin morati poslati na uslugu za pohranu BitQuicka nakon što stave svoj popis. Nakon što prijenos primi jednu potvrdu s mreže, narudžba će se objaviti na web mjestu BitQuick.

Ovaj postupak uklanja zbrku koja prati mnoge druge usluge kupnje i prodaje Bitcoina; postoji minimalan prijenos između vašeg novčanika na BitQuicku. To ne samo da omogućuje izvrsno korisničko iskustvo, već smanjuje i mrežne naknade.

BitQuick pregled: Konačne misli

BitQuick je naizgled fantastična usluga za one koji žele poslovati u gotovini. Za ostale usluge potrebne su kreditne kartice ili bankovni računi, ali sve što vam treba je gotovina za kupnju Bitcoina pomoću BitQuicka. Jedna od ključnih prednosti je ta što ne morate osobno upoznati stranca i predati mu gotovinu – novac jednostavno položite na njegov bankovni račun.

Kao prodavač, budući da nema naknade i možete sami odrediti cijenu, to je scenarij iz snova. Obično možete prodati svoj Bitcoin po cijenama iznad tržišnih ljudima onima koji su spremni platiti te stope da bi ih platili gotovinom.

BitQuick vrijedi vašeg vremena ako radije kupujete Bitcoin s gotovinom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map