Osnovan 2012. godine, Coinbase zacementirao se kao rani zagovornik kriptovaluta, a često je i prva ulazna točka za mnoge početnike u kriptovalutama. Preko 35 milijuna ljudi u preko 100 zemalja koristi Coinbase.

Na Coinbase sa sjedištem u San Franciscu simpatično se gleda kao na jednoroga s kriptovalutom (tvrtku s procjenom većom od milijardu dolara) s procijenjenih 8 milijardi dolara.

Prikupila je 547,3 milijuna dolara od zvjezdanog popisa investitora kao što su Andreessen-Horowitz, Y-Combinator, osnivač Reddita Alexis Ohanian, Union Square Ventures i drugi. Kao takav, Coinbase se smatra pionirom u prostoru kriptovaluta, usko surađujući s regulatorima kako bi osigurao usklađenost. Coinbase je registriran kao tvrtka za novčane usluge kod FinCEN, i u skladu je s Zakon o bankovnoj tajni, Zakon o domoljubima SAD-a, te s državnim zakonima i propisima o prijenosu novca.

Iskustvo Coinbase osmišljeno je da bude što jednostavnije i jednostavnije, pogodnost koja se odražava u njegovim naknadama.

Istražimo Coinbase i njegove razne značajke.

Je li Coinbase siguran?

Ako ovo čitate Coinbase pregled, šanse su da je to glavno pitanje koje postavljate. Kratki odgovor je Da, ali to ćemo pobliže pogledati u tri dijela u nastavku.

Legitimnost tvrtke

Kao tvrtka koja posluje u Sjedinjenim Državama, Coinbase se mora pridržavati američkih zakona i propisa, kako na saveznoj, tako i na državnoj razini. Evo nekih zakona, propisa i regulatornih tijela s kojima se Coinbase pridržava:

Ovi propisi i zakoni nameću odgovornost Coinbaseu, što možda nedostaje nekim njihovim offshore konkurentima u drugim zemljama s manje strogim propisima.

Također je vrijedno pažnje, Coinbase ima mnogo pouzdanih investitora koji podržavaju tvrtku. Ti investitori uključuju Alexis Ohanian (suosnivač Reddita), Bank Of Tokyo, Blockchain Capital i Digital Currency Group.

Sigurno čuvanje sredstava

Coinbase odvaja sredstva kupaca od operativnih fondova tvrtke. Ova sredstva klijenta čuvaju se na skrbničkim bankovnim računima. To znači da neće koristiti vaša sredstva za poslovanje. Oni također tvrde, „Čak i ako Coinbase propadne kao posao, Coinbase ili njegovi vjerovnici ne mogu potraživati ​​sredstva na skrbničkim bankovnim računima. Sredstva na tim računima bila bi povratna kupcima Coinbasea. “

98 posto sredstava kriptovaluta kupaca pohranjeno je u sigurnoj izvanmrežnoj hladnjači. Te se kriptovalute drže na više hardverskih novčanika i papirnatih novčanika. Fizički novčanici s kriptovalutom potom se čuvaju u trezorima i sefovima širom svijeta. Te mjere štite sredstva kupaca od gubitka ili krađe hakera.

Preostali dio kriptovalute koji je pohranjen na mreži u potpunosti je osiguran od strane sindikata Lloyd’s iz Londona.

Stanovnici Sjedinjenih Država koji koriste Coinbaseov USD novčanik pokriveni su FDIC osiguranjem, do najviše 250 000 USD.

Važno je napomenuti da, unatoč svemu tome, kupci i dalje odgovaraju ako su njihovi osobni računi ugroženi. Zbog toga se obično preporučuje da svoje kriptovalute pohranite u izvanmrežni novčanik za hladnu pohranu koji kontrolirate. Preporučene novčanike možete pogledati ovdje.

Sigurnost osobnog računa

Coinbase vam nudi razne značajke za zaštitu vaših osobnih računa. trebali biste koristiti i snažnu, jedinstvenu lozinku.

Višestruko Dvofaktorska autentifikacija (2FA) Dostupne su metode koje pomažu u zaštiti vašeg računa. Najosnovnija opcija 2FA je putem SMS-ova, ali preporučujemo postavljanje aplikacije 2FA treće strane. Opcije za to uključuju Google Autentifikator i Authy.

Također možete pratiti aktivnost svog računa i dobiti obavijest ako novi uređaj ili IP adresa pokuša pristupiti vašem računu.

Korisnička podrška

Coinbase nudi korisničku podršku putem e-pošte ili telefona. Odgovori putem e-pošte obično stižu u roku od 24 do 72 sata. Za opća pitanja, oni također imaju opsežan odjeljak s čestim pitanjima na svojoj web stranici.

Podržane zemlje

Coinbase opslužuje kupce u sljedećim zemljama:

Andora, Australija, Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Guernsey, Mađarska, Island, Irska, Italija, Jersey, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg , Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Slovačka, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Države

Ograničenja kupnje i prodaje

Ograničenja kupnje i prodaje mogu se razlikovati ovisno o lokaciji korisnika, načinu plaćanja i statusu potvrde. YOgraničenja možete pregledati u bilo kojem trenutku pregledavanjem stranice s ograničenjima računa. Kao provjereni američki kupac, vjerojatno ćete prilično lako moći dobiti ova tjedna ograničenja:

 • 5.000 USD Kupite putem bankovnog računa.
 • $ 50 Kupite putem kreditne / debitne kartice
 • 50.000 USD Prodaj

Možete se prijaviti za veća ograničenja ako ta ograničenja ne udovoljavaju vašim potrebama. Vaša ograničenja za trenutne kupnje možda se neće moći povećati. Posjetiti gstopslots kako biste pogledali njihova najbolja web mjesta u casinu, a ne na gamstopu, gdje možete igrati širom svijeta i zabaviti se kockanjem.

Informacije o Coinbaseu

Slanje kriptovalute s vašeg novčanika Coinbase

pošaljite bitcoin iz svog novčanika na coinbase-uNovčanik na Coinbase omogućuje vam lako spremanje, slanje i primanje kriptovaluta. Slanje BAT-a, Bitcoina, Bitcoin Casha, Ethereuma, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash i ZRX iz vašeg novčanika može se izvršiti u samo nekoliko koraka:

Bilješka: Coinbase neprestano dodaje podršku za novu kriptovalutu, pa će ovaj popis novčića najvjerojatnije rasti.

 1. Idite na Poslati karticu vašeg računa.
 2. Odaberite novčanik iz kojeg želite poslati, učinkovito odabirući koju kripto valutu šaljete.
 3. Unesite iznos koji želite poslati.
 4. Unesite adresu na koju želite poslati sredstva.
 5. Pošaljite sredstva.

računi novčanika coinbasePrimanje kriptovalute na vaš novčanik Coinbase

Primanje kriptovaluta također je jednostavno pomoću Coinbasea.

Idite na svoj Računi tab. Zatim pronađite novčanik kamo želite da idu sredstva i kliknite Primite dugme.

Tada ćete dobiti svoj račun adresa novčanika. Upotrijebite ovu adresu u polju za slanje transakcije za primanje kripto valute.

adresa novčanika na coinbaseu

Budite pažljivi tamo gdje šaljete sredstva s Coinbasea

Poznato je da Coinbase prati gdje njihovi korisnici šalju svoju kriptovalutu i zabranjuje korisnicima određene prijenose. Coinbase je isključio račune za sljedeće aktivnosti:

 • Slanje kriptovaluta web mjestima za kockanje.
 • Slanje kriptovalute na LocalBitcoins.
 • Slanje kriptovalute za darknet kupnje.

U situacijama kada Coinbase ima zatvorene račune, korisnicima se gotovo uvijek vraća novac na njihove bankovne račune.

Iako ne odobravamo upotrebu kriptovaluta za nezakonite aktivnosti, ne mislimo da poduzeće treba odlučiti kako možete potrošiti svoju kriptovalutu. To je još jedan razlog zbog kojeg zajednica preporučuje pohranjivanje svoje kriptovalute u novčanik koji kontrolirate.

Sažetak pregleda Coinbase

Da rezimiram ovo Coinbase pregled, mislimo da je Coinbase izvrsno mjesto za pridošlice koji kupuju kriptovalute. Novopridošlima će Coinbase biti lakši za upotrebu od razmjene, dok će moći koristiti više načina plaćanja. Međutim, preporučujemo da svoju kriptovalutu pohranite u novčanik koji kontrolirate ako držite velike količine.

Pros

 • Jednostavnije za korištenje od razmjene
 • Kupujte kriptovalute brže od većine burzi
 • Kupujte kriptovalute debitnim karticama (uz bankovne transfere)
 • Niže naknade od konkurenata koji kupuju jednostavno
 • Pouzdana i regulirana tvrtka
 • Sigurno pohranjuje sredstva kupaca

Protiv

 • Prati kako trošite kriptovalutu
 • Novčanici su manje sigurni od novčanika kojim sami kontrolirate
 • Nešto veće naknade od većine burzi

coinbase team spotlight

Zaradite 10 USD kada otvorite novi Coinbase račun

Kada kliknete donju vezu i otvorite novi Coinbase račun, primit ćete 10 USD odmah uplaćenih na vaš račun.

Ne propustite besplatni novac – čak 10 USD … kliknite vezu dolje danas da biste započeli.

Kliknite ovdje da biste dobili 10 USD kada otvorite novi račun

Kako koristiti Coinbase za kupnju kriptovalute u 5 jednostavnih koraka (samo slijedite odskočnu loptu)

U ovom vodiču korak po korak pokazat ću točno kako se kupuje kriptovaluta putem Coinbasea.

1) Registrirajte se i potvrdite svoju adresu e-pošte

Prvi korak je stvaranje računa. U početku će se od vas tražiti samo vaše ime, e-adresa, lozinka i država.

coinbase prijava

2) Odaberite vrstu računa

Nakon što potvrdite svoju adresu e-pošte, proći ćete kroz 4-dijelni postupak kupnje.

Odaberite želite li stvoriti pojedinačni ili poslovni račun.

coinbase pojedinačne i poslovne prijave

3) Potvrdite svoj telefonski broj

Tada ćete morati potvrditi svoj telefonski broj. Ovo se koristi kao oblik dvofaktorske autentifikacije, pomažući u zaštiti vašeg računa.

provjera baza podataka

4) Postavite način plaćanja

Sljedeći je korak postavljanje načina plaćanja.

polog na coinbase

Coinbase prihvaća plaćanje putem bankovne doznake i kreditne kartice. Oba načina plaćanja mogu zahtijevati provjeru.

Prilikom postavljanja vašeg bankovnog računa s Coinbaseom, oni mogu prvo pokrenuti dvije male transakcije, a zatim zahtijevati da potvrdite iznose.

Prilikom postavljanja kreditne kartice, vjerojatno ćete trebati prenijeti slike svoje kreditne kartice.

Obje metode mogu zahtijevati da potvrdite svoj identitet. To zahtijevaju gotovo sve burze kriptovaluta koje rukuju fiat valutama (USD, EUR itd.), Kako bi bile u skladu s raznim vladinim propisima.

5) Kupite Bitcoin, Ethereum i / ili Litecoin

Na kraju, vrijeme je da izvršite kupnju kriptovalute. Cijena i sve Coinbase naknade jasno su navedene u trenutku narudžbe.

kupujte bitcoin na coinbaseu

Ako ste kupili putem bankovnog prijenosa, kriptovaluta će stići nakon obrade bankovnog prijenosa.

coinbase dovršena kupnja

Bilješka: Taj se postupak možda malo promijenio do trenutka kada ste se prijavili za Coinbase. Neprestano su unosili male prilagodbe u svoj dizajn i postupak prijave, ali bit ćemo sigurni da ćemo ažurirati sve veće promjene.

coinbase team spotlight

Zaradite 10 USD kada otvorite novi Coinbase račun

Kada kliknete donju vezu i otvorite novi račun Coinbase, dobit ćete 10 USD kada kupite ili prodate kriptovalute u vrijednosti od 100 USD.

Kliknite ovdje da biste dobili 10 USD kada otvorite novi račun