DeepBrain Chain ICO pregled

Prema web mjesto, DeepBrain Chain bit će na popisu nakon Božića (25. prosinca 2017.) na Huobi, Kucoin i Lbank.

 • Datum početka – ICO 14. prosinca (rasprodano u roku od 1 sata)
 • Datum početka razmjene – nakon 25. prosinca 2017
 • Simbol tokena – DBC
 • Hard Cap – 1.500.000.000 tokena (1,5 milijardi)
 • Ukupni tokeni – 10.000.000.000 (10 milijardi)
 • Tečajna lista – 1 NEO = 2200 DBC
 • Prihvaćene kriptovalute – NEO
 • Pretprodaja – 600 000 000 DBC izdano u pretprodaji

DBC tokeni

Zajednica lanca DeepBrain

Iako se na bilo kojoj stranici zajednice usmjerenoj na “DeepBrain Chain” ne može naći mnogo toga, na ICO-u postoji nekoliko postova o Reddit i Steem.

Što je DeepBrain Chain?

DeepBrain Chain nudi decentraliziranu računalnu mrežu i platformu za umjetnu inteligenciju za razne proizvode umjetne inteligencije.

To je u osnovi platforma stvorena za izračunavanje podataka i trgovanje podacima za distribuciju rezervnih računalnih resursa. To bi u konačnici znatno pojeftinilo zahtjeve za izračunavanjem AI (projekt procjenjuje smanjenje troškova za AI za 70%) štiteći od curenja podataka, istovremeno osiguravajući intelektualno vlasništvo za proizvode i podatke.

Osim toga, još jedan kritični element je DeepBrainova knjižnica semantike: knjižnica koja podržava aplikacije za glasovnu interakciju (slično Amazonovoj Alexa). Knjižnica semantike DeepBrain također se može koristiti za stvaranje aplikacija trećih strana koje zahtijevaju glas, sliku, tekst i druge unose

Prilika

Osnivački tim uvjeren je da je DeepBrain Chain već pokazao primjere upotrebe na postojećem tržištu, da se može razviti na gigantskom tržištu i da će moći postupno rasti oko svoje osnovne djelatnosti dijeljenja pohrane i svog mehanizma proračunskih kapaciteta rudarstvo.

Svaki DBC token odgovara računskoj vrijednosti usluge. To znači da je žeton vezan uz stvarnu vrijednost, a ako DeepBrain Chain može izvesti ovaj ambiciozni projekt, ulagači bi mogli vidjeti prilično znatne dividende.

Ako se DeepBrain Chain uspije uspostaviti kao pionir u AI prostoru koji se temelji na blockchainu, imat će značajna uporišta u potencijalno industriji od trilijuna dolara. Stručnjaci predviđaju da će se uloga umjetne inteligencije i dalje povećavati pojavom novih AI aplikacija.

AI industrija trenutno vrijedi oko 20 milijardi dolara godišnje, pri čemu se većina troškova troši na obradu računanja. To je mjesto na kojem se DeepBrain Chain uklapa, jer koristi blockchain za smanjenje troškova i povećanje brzine transakcija.

Tim

Sa sjedištem u Šangaju, DeepBrain Chain može se pohvaliti prilično složenim timom.

Izvršni direktor Feng Smatra se stručnjakom za prostor umjetne inteligencije, a poznat je i na kraju je postao cijenjena ličnost u kineskom svijetu bitcoina i blockchain tehnologija od 2014. Jednom je nadzirao razvoj prvog zvučnog okvira s umjetnom inteligencijom (Small Zhi), razvoj prvog kineskog oblaka moždanog sustava (DeepBrain), i vodio je istraživanje i razvoj prvog kineskog glasovnog asistenta (smart 360) s korisničkom bazom od preko 17 milijuna.

Tehnički direktor Shu Chang smatra se stručnjakom za AI, blockchain i kriptografiju zbog svog sudjelovanja kao direktora Laboratorija za umjetnu inteligenciju u Šangaju.

CMO Chuanfeng Lee jedan je od prvih kupaca poduzetnika u AI prostoru u Kini, Bitcoin i blockchain istraživanja. Također je vodio marketing za smart 360 i pomogao projektu da dosegne korisničku bazu od preko 17 milijuna.

Neka od zapaženih priznanja tima, uključujući osvajanje prvog mjesta u poduzetničkom sektoru SMP2017, ocjene kineskog dijaloga čovjek-stroj. Natjecanje je imalo preko 30 nacionalnih vrhunskih AI timova.

Tim planira raspodijeliti kapital u skladu s tim:

Distribucija DBC tokena

Profesionalci lanca DeepBrain:

 • Suradnja s NEO vijećem i jedna od prvih značajnih ICO-a koja je iznikla iz NEO-ove platforme. NEO zajednica pokazala se vrlo glasnom i podržavajućom, a podrška ove zajednice bit će velika prednost. Također se procjenjuje da je NEO prethodno investirao 6 milijuna dolara u projekt.
 • Industrija vrijedi 20 milijardi dolara, a očekuje se da će i dalje rasti kako se razvija sve više i više tehnologija temeljenih na AI. Ako je DBC u mogućnosti igrati značajnu ulogu u smanjenju troškova, to će pomoći industrijskoj skali (istovremeno usput ostvarujući lijepu zaradu).
 • Bijela knjiga DeepBrain Chain tvrdi da je od 2012. godine bilo samo 5.000 startupa temeljenih na AI, zaradivši više od 22 milijarde dolara. To prosječnu zaradu svakog startupa iznosi oko 4,4 milijuna dolara. Ovaj broj, međutim, ne odražava ulaganja poduzeća u AI, što lako povećava ukupni broj industrije na više od 100 milijardi USD od 2012..

DeepBrain Chain Cons:

 • Jedan od najvećih nedostataka projekta je taj što je NEO kineski projekt sa sjedištem u Singapuru, ne samo da ga čini malo izvan dosega američkih investitora. ICO je imao stroga kyc / aml pravila i nijednom Kinezu ili Amerikancu nije dopuštao ulaganje.
 • Sa samo 9% ukupnih tokena koji idu na ICO, daleko je od decentralizirane ICO na koju su mnogi ulagači navikli. Međutim, 50% tokena generira se rudarstvom, pri čemu se nešto poput ponude Bitcoina s vremenom napuhuje iz dokaza o radu. Budući da će svatko imati pristup ovom bazenu, projekt i dalje zadržava neke decentralizirane komponente. Centralizirani dio je da mnoge tokene drže tim i zaklada koji će se izdavati tijekom 10 godina. Nakon jedne godine osnivači će imati samo 3,5% ukupne ponude.
 • Web mjesta i marketinški materijal neobično je teško dobiti. Siguran sam da ovo može biti zaostalo u prijevodu, što, pošteno govoreći, ne čini se laganim naporima prevesti smjelu AI-blockchain tehnologiju na jednostavne pojmove i engleski jezik bez nekoliko kiksa.

Završne misli:

DeepBrain Chain slijedi neke prilično stroge KYC propise i nudi tanki prozor za svoj ICO. Očekuje se da će ICO sam uložiti puno ulaganja od NEO-ovih pristaša i nekolicine ljudi u kriptovaluti koji su upoznati s ovim kineskim i relativno lošim projektom.

Izgrađen na NEO-u, kineskom konkurentu Ethereuma, DeepBrain Child vjerojatno će privući veliku pažnju u sljedećim mjesecima. To će biti jedan projekt koji treba slijediti ako / kada dođe na glavne burze nakon ICO-a.

DBC distribucija

Da biste saznali više, posjetite njihov početna stranica (ali pripremite sebe i svoje zvučnike za dosadan videozapis sa automatskom reprodukcijom).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me