Paxful Review

Ne morate nužno gledati vijesti da biste znali da je Bitcoin trenutno vrući nego ikad.

Kako potražnja za najcjenjenijom kriptovalutom i dalje raste, postoje kupci koji je žele kupiti i trenutni vlasnici koji je žele prodati. Nova pojava koja olakšava ovu potražnju za trgovanjem Bitcoinima je neskladna – peer-to-peer tržište na kojem korisnici mogu kupovati i prodavati svoje kriptovalute koristeći mnoštvo načina plaćanja. Opisujući sebe kao “PayPal + Uber i narodni Wall Street”, Paxful daje prednost praktičnosti i pristupačnosti, nudeći besmislen i transparentan servis za svoje korisnike. Pregledali smo web mjesto u nastavku.

(Ovdje imamo brojne druge metode kupnje bitcoina koje su ocjenjene više nego ugodno)

Paxful Review: Ključne informacije

Osnovana je 2015. godine od strane kolekcije iskusnih programera, Paxful jedinstven je na nekoliko načina. Prvo, to je ravnopravno tržište na kojem kupci i prodavači objavljuju trgovinske ponude. Zamislite to kao eBay; za razliku od toga da je trgovac Bitcoinom, Paxful jednostavno djeluje kao posrednik između strana i pruža javni prostor korisnicima da objavljuju svoje zahtjeve.

Drugo, korisnici mogu kupovati i prodavati svoje Bitcoin koristeći najrazličitiji izbor načina plaćanja. To uključuje kreditnu / debitnu karticu, bankovni prijenos, PayPal, Neteller, Skrill i ogroman broj poklon kartica (uključujući iTunes, Amazon i Steam).

Paxful ne uzima nikakve naknade izravno od kupca kada kupuje Bitcoin. Međutim, kupcu će se naplatiti naknada po vlastitom nahođenju prodavatelja; ovaj postotak može se uvelike razlikovati ovisno o načinu plaćanja koji se koristi. Te naknade mogu biti prilično visoke, posebno za nišne načine plaćanja poput darovnih kartica.

Prodavatelji Bitcoina na Paxfulu naplatit će se 1% naknade. Postoji i mala naknada poznata kao ‘naknada za rudarstvo’ kada se Bitcoin šalje s jedne adrese na drugu – to će također platiti prodavatelj. Podaci o korisniku su transparentni, a drugi mogu ostaviti pozitivne ili negativne povratne informacije s dodatnim komentarima – koji će se svi prikazati na vašem profilu.

Kupnja bitcoina na Paxfulu

Prvi korak za kupnju bitcoina Paxful je odabrati iznos koji želite kupiti.

Odaberite iznos ugodne kupnje

Ako još nemate račun Paxful, od vas će se zatražiti e-pošta da započnete postupak registracije. Paxful će za stvaranje računa trebati najviše e-poštu, korisničko ime i lozinku.

Registrirajte se na PaxfulTada ćete morati odabrati način plaćanja koji želite koristiti. Prodavatelji koji prihvaćaju poklon kartice obično naplaćuju vrlo visoke naknade, međutim nećete morati dokazivati ​​svoj identitet i plaćanja bi trebala biti trenutna.

Odaberite Način plaćanja Paxful

Jednom kada odaberete ponudu, bit ćete usklađeni s prodavateljem. Tada možete vidjeti profil i reputaciju prodavača. Imat ćete mogućnost odabira drugog prodavatelja za kupnju.

Ugodan korisnički profil

Nakon što izvršite kupnju od odabranog prodavača, morat ćete izvršiti korake prikazane na Paxfulu. Pojedinosti će se razlikovati ovisno o načinu kupnje koji upotrebljavate.

Je li Paxful siguran?

Kada obavljate financijske transakcije na internetu, presudno je da web stranica koju koristite bude sigurna i štiti vaše osobne podatke. Paxful osigurava Comodo, što znači da su svi osjetljivi podaci šifrirani 256-bitnim SSL-om. Web mjesto je također u skladu s PCI standardima ranjivosti kako bi se osiguralo da okoliš bude što sigurniji za svoje korisnike. Budući da je Paxful peer-to-peer usluga, trebali biste biti sigurni da je korisnik s kojim trgujete ugledan i potvrđen pozitivnim povratnim informacijama. Sredstva štiti Escrow, a sve sporove između trgovačkih stranaka rješava Paxfulov tim moderatora.

Legitimnost tvrtke

Paxful Inc. je registrirana tvrtka sa sjedištem smještenom na adresi 3422 Old Capitol Trail, PMB # 989, Wilmington, DE 19808, Sjedinjene Države. Informacije o njihovom osoblju mogu se naći na stranici “O nama”. Recenzije tvrtke Paxful su pozitivne, a web je od 2015. poslužila više od 55 000 zadovoljnih kupaca.

Sigurnost sredstava

Ako ne navedete drugačije, vaša sredstva na web mjestu pohranit će se u novčanik koji Paxful automatski kreira za vas kada se registrirate za račun. Novčanik je siguran kao vaša lozinka i dvofaktorska provjera autentičnosti, pa će složena lozinka i 2FA omogućiti da vaš novčanik bude adekvatno zaštićen. Paxfulovi poslužitelji čuvaju se u skladu s najvišim bankarskim specifikacijama.

Sigurnost osobnog računa

Paxful ima omogućenu dvofaktorsku provjeru autentičnosti tako da svom računu možete dodati dodatni nivo zaštite. Da biste to učinili, posjetite sljedeću vezu: https://paxful.com/account#security (za pristup ovoj stranici morate biti prijavljeni). Lozinku biste trebali učiniti što sigurnijom tako što ćete uključiti mala i velika slova zajedno s brojevima i simbolima.

Korisnička podrška

Tim za podršku u Paxfulu vrlo je reagiran i dostupan je na različite načine. Za konkretne upite kontaktirajte putem e-pošte na [e-pošta zaštićena] ili telefonom na +1 (865) 272-9385. Na web mjestu postoji i usluga razmjene poruka – samo kliknite sliku okvira za chat u donjem desnom dijelu zaslona. Korisnici društvenih mreža također mogu kontaktirati Paxful putem svoje Facebook stranice na https://www.facebook.com/paxful/ ili više na njihovom Twitteru (https://twitter.com/paxful). Općenita česta pitanja potražite na stranici https://paxful.com/support.

Ograničenja

Ograničenja kupca / prodavača ne kontrolira Paxful već sudionici svake trgovine. Obavezno pročitajte ograničenja koja je postavio korisnik s kojim trgujete kako bi vaši zahtjevi bili zadovoljeni.

Podržane zemlje

Paxful nema ograničenja na podržane zemlje – svi korisnici ispunjavaju uvjete za registraciju bez obzira na svoje mjesto. Međutim, kupci i prodavači imat će svoje uvjete u zemljama koje podržavaju. Neki su načini plaćanja međunarodno prihvaćeni (poput Western Union-a), drugi će ovisiti o zemlji.

Sažetan pregled sažetka

Ako tražite brz način za kupnju i prodaju Bitcoina pomoću različitih načina plaćanja, Paxful je idealno. Najveća prednost stranice je ogroman broj načina na koje možete platiti za svoju kripto. Bez obzira želite li kupiti Bitcoin putem PayPala, Netflix poklon kartice ili Runescape Gold, Paxful ste to pokrili.

Uz ovu fleksibilnost dolazi i odgovornost, a kada koristite peer-to-peer sustav trgovanja, uvijek biste trebali osigurati istraživanje korisnika s kojima želite izvršiti razmjenu. Budući da prodavatelji naknadu određuju pojedinačno, uvijek biste trebali tražiti najbolju ponudu i izbjegavati ponude koje naplaćuju izuzetno visoke naknade za zamjenu i žele profitirati na svojoj naivnosti.

Za alternativne mogućnosti kupnje i prodaje kriptovaluta pogledajte našu stranicu Kako kupiti kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me