Ključni detalji BitClave ICO-a

 • Datum početka – 28. studenog 2017
 • Datum završetka – 8. prosinca 2017
 • Simbol tokena – CAT
 • Soft Cap – 25 547 000 USD
 • Hard Cap – 1.000.000.000 USD
 • Ukupni tokeni – 2.000.000.000
 • Tečajna lista – oko 0,07 USD / žeton (najnoviji)
 • Prihvaćene kriptovalute – BTC, ETH, LTC i QTUM
 • Pretprodaja – ~ 22 000 000 USD prikupljeno u pretprodaji

bitklava ico

BitClave zajednica

Cvrkut: 18.3k sljedbenika

Facebook: 22.686 sviđanja

Srednji: 780 sljedbenika

Što je BitClave?

BitClave nudi otvoreno tržište pretraživanja čiji je cilj održati cijene oglasa fer. BitClave želi vratiti vrijednost tvrtkama i kupcima uklanjanjem upotrebe posrednika. “Posrednici” se odnose na više oglašivačkih mreža, poput Adwordsa koje potrošače i trgovce drže odvojeno.

Bitclave funkcija prije

Iz bijelog papira BitClave

Na predloženom tržištu oglasa BitClave, tvrtke bi mogle izravno pronaći svoju ciljnu publiku i ponuditi im svoje proizvode i usluge. Na primjer, ako vodite radionicu za popravak bicikala, moći ćete pronaći svakoga tko posjeduje bicikl i izravno mu poslati svoje ponude.

Kako bi natjerao ljude da koriste ovaj sustav, BitClave predlaže oblik poticane pretrage. Međutim, to bi se razlikovalo od vaših uobičajenih pretraživanja podjele prihoda od oglasa, kao što je Bing Rewards. BitClave želi stvoriti sustav u kojem bi se predloženi oglas prikazivao samo ljudima koji za to imaju izraženi interes. To tvrtkama omogućuje pojednostavljivanje oglašavanja jer bi eliminirali ogroman dio izgubljene potrošnje na oglašavanje i daje im mogućnost da ponude vrate veću vrijednost u obliku popusta, uzoraka i probnih ponuda. Da bi zasladili posao, dokazano je da popust, uzorci i probne ponude dobivaju veći odgovor.

Bitklava nakon

Iz bijelog papira BitClave

Ekosustav BitClave omogućio bi potrošačima potpunu kontrolu nad vlastitim podacima i birao žele li svoje osobne podatke otkriti trgovcima. To se vraća na malo trgovcima koji bi mogli upotrijebiti pružene informacije da odgovore ciljanim promocijama.

Natjecatelji

Što se tiče ICO-a koji pokušavaju ukrasti vatru od Bogova, BitClave je jedan od najistaknutijih. Natjecanje BitClavea uključuje ljude poput Googlea, Facebooka, Baidua i zapravo bilo koga u industriji pretraživača ili oglašavanja.

Prava metrika uspjeha za BitClave projekt je koliko se brzo mogu proširiti i potaknuti usvajanje, a istovremeno privlače značajne klijente na strani poslovnog oglašavanja. Ne samo da imaju zadatak pokušati ukrcati milijarde korisnika, već se i natječu s nekim od najnovijih svjetski visokotehnoloških tvrtki.

Prilika

Oglašivačka industrija vrijedi 550 milijardi dolara dolara, a njime u velikoj mjeri upravljaju posrednici poput Facebooka i Googlea. Iako je trenutna industrija oglašavanja još uvijek relativno učinkovita, BitClave pokušava iskoristiti brojne neučinkovitosti i slabosti. Prva je vrijednost vrijednosti koja procuri kroz pukotine zahvaljujući bot prometu (procjenjuje se da 50% cjelokupnog prometa generiraju botovi) i loše ciljani oglasi. Drugi je nedostatak slobode za korisnike da kontroliraju svoje podatke, što se tražilice naviknu.

Tim

BitClave je osnovan 2016. djeluje izvan doma glavnog Googleovog kampusa u Mountain Viewu u Kaliforniji (razgovor o bockanju medvjeda). To znači da BitClave ima priliku regrutirati sve vrste talentovanih tehnologija visoke razine pretraživanja.

Izvršni direktor BitClavea je Alex Bessonov, koji ima iskustva u radu s brojnim startup akceleratorima, kao i softverski inženjer u Microsoftu, eBayu i Informatici.

BitClaveov CTO je Patrick Tague, i ima iskustva u mobilnoj, ugrađenoj i bežičnoj sigurnosti.

Vremenski slijedovi su sljedeći:

bitklava vremenska crta

BitClave profesionalci:

 • BitClave pokušava riješiti veliku neučinkovitost na masivnom tržištu. Čak i .5% od 550 milijardi tržišta oglasa iznosi 2,75 milijardi dolara.
 • Ima prednost za zapošljavanje underdoga u cvatućem svijetu kriptovaluta.
 • Tim je već prikupio 16.532.341 USD u pretprodaji.
 • Mekani poklopac čini se vrlo izvedivim za projekt i tim ove veličine.

BitClave kontra:

 • BitClaveova konkurencija nije ništa za zagovarati. Ako postoji nešto što može ujediniti poput Googlea i Facebooka, to je zaštita njihovog prihoda.
 • BitClave ima ogroman zadatak brzog ukrcavanja tona ljudi s oba kraja (potrošački i poslovni).

Završne misli:

BitClave ICO već je privukao značajnu pozornost. Ako ste zainteresirani, preporučuje se da pažljivo provjerite i provjerite njihovu bijeli papir jer je to zapravo jedna od rijetkih tehničkih knjiga koja pruža nevjerojatno detaljan i temeljit opis svega što tvrtka želi postići u doglednoj budućnosti.

Jedna od glavnih briga je kako će konkurencija reagirati ako (i to je veliko ako) BitClave može predstavljati i najmanju prijetnju. Ne samo da Facebook i Google imaju resurse za izgradnju vlastitog blockchain rješenja, oni imaju i dovoljno duboke džepove za stjecanje BitClavea u budućnosti.

Bez obzira odlučite li investirati ili ne, ovo će biti zanimljiva priča koju ćete slijediti sljedećih mjeseci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me