pregled razmjene bitFlyer

bitFlyer – najveća svjetska razmjena bitcoina

bitFlyer je najveća svjetska razmjena bitcoina djeluje u Japanu, Europi i Sjedinjenim Državama. Burza je u 2017. izvršila globalni promet od preko 100 milijardi dolara i ima najveći obim trgovine od svih burzi u Japanu.

S bitFlyerovim nedavnim ulaskom na američko tržište, možda se pitate je li to dobra opcija za vas. Usporedna s Gemini i GDAX, renomirana platforma nudi pouzdanu metodu za kupnju Bitcoina s USD.

U ovom bitFlyer pregledu obradit ćemo:

bitFlyer ključne informacije

Kako radi

bitFlyer ima dva sučelja koja možete koristiti za upravljanje trgovanjem:

  • Nadzorna ploča
  • bitFlyer razmjena munja

Nadzorna ploča

Na nadzornoj ploči upravljate svojim računom i pregledavate povijest trgovanja. Na Kartica Početna, možete vidjeti vrijednost svoje imovine, neke podatke o tržištu na visokoj razini i glavne podatke o računu, poput klase računa.

U Izvještaj o trgovini odjeljku možete pronaći evidenciju svojih trgovina i bankovnih transakcija. Te dokumente možete lako izvesti i u CSV ili Excel datoteku.

bitflyer nadzorna ploča za razmjenu

Nadzorna ploča također uključuje područja za polaganje i povlačenje sredstava (i BTC i USD) na / s računa. Depozite i isplate u USD morate izvršiti putem bankovne banke. bitFlyer će odbiti ACH naslage i vratiti žice koje su iznad vašeg ograničenja.

Napokon, Kartica Postavke na nadzornoj ploči ćete ažurirati svoje sigurnosne postavke poput izrade četveroznamenkaste pribadače i postavljanja dvofaktorske provjere autentičnosti. Ove se dodatne mjere predostrožnosti preporučuju bez obzira na količinu novca kojim trgujete.

bitFlyer razmjena munja

BitFlyer Lightning Exchange platforma je na kojoj trgujete. Platforma za razmjenu prilično je jednostavna, ali početnike može zastrašiti. Možete poslati jednostavne tržišne i ograničene narudžbe izravno sa sučelja dok pregledavate povezane karte.

bitflyer razmjena munja

Ove karte uključuju većinu stvari koje bi iskusniji trgovac poželio poput Fibonaccijevih linija, pomičnih prosjeka, svijećnjaka i dubinskih karata.

Ako tražite naprednije opcije trgovanja, možete dodirnuti Kartica “Posebna” za postavljanje uvjetnih uvjeta poput ograničenja zaustavljanja i višestrukih automatiziranih trgovina.

bitflyer munje razmjenjuju posebne narudžbe

Lightning Exchange također ima oglasnu ploču za sve trgovce koji su trenutno na platformi. Nije sasvim jasno kakvu vrijednost ovo donosi iskustvu trgovanja, ali zanimljiv je dodir.

Naknade za trgovanje

Tamo je 0.0008 BTC naknada za transakciju prilikom povlačenja Bitcoina s platforme i a Naknada od 10 dolara prilikom podizanja USD.

BitFlyer naknade za trgovanje kreću se od 0,02% do 0,12% za one koji proizvode i uzimaju, ovisno o količini od 30 dana.

Dostupne kriptovalute

Trenutno je Bitcoin jedina kriptovaluta koju možete kupiti i prodati na bitFlyeru u Sjedinjenim Državama. Mjenjačnica podržava dodatne valute u inozemstvu, ali oprezni su s odabirom valuta i podršku polako uvode.

Još nisu objavili koje kovanice planiraju sljedeće podržavati u SAD-u, ali najvjerojatnije će slijediti svog japanskog kolegu dodavanjem Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic i / ili Bitcoin Cash.

Ograničenja prijenosa

Vaša dnevna ograničenja prijenosa određuje vaš klasa računa.

Pomoću Trade Lite računa možete položiti i podići novac do 2000 dolara svaki dan. Ovo je ograničenje isto bez obzira prenosite li Bitcoin ili američke dolare ili ne. U ovoj klasi računa također imate maksimum ograničenje pojedinačne transakcije od 3000 USD prilikom trgovanja na platformi. Da biste dobili status klase računa Trade Lite, morate navesti svoje ime, datum rođenja, telefonski broj i kućnu adresu.

Ako dodatno dostavite potvrdu osobnog dokumenta, pridružite se klasičnoj klasi računa trgovine. U ovoj klasi imate dnevno ograničenje pologa / isplate povećava se na 50 000 USD. To se opet odnosi i na Bitcoin i na američke dolare. Uz to, s ovom klasom nestaje vaše maksimalno ograničenje za jednu transakciju. To znači da postoji nema ograničenja na iznos koji možete zamijeniti u jednoj trgovini.

Napokon, ako ispunite upitnik za poboljšanu dubinsku skrb, možete primiti Trade Pro status. U ovoj klasi računa nema ograničenja ni za jedan polog, podizanje ili trgovanje.

Povjerenje tvrtke

BitFlyer-ov veliki obim trgovine pokazuje da ulagači širom svijeta vjeruju tvrtki i ljudima koji stoje iza nje. Tvrtka je također dobila odgovarajuće dozvole od Japanske agencije za financijske usluge (FSA), Europske unije i većine američkih država.

Burza je također platinasti član Japan Blockchain Association zbog svojih strogih sigurnosnih politika.

Osiguranje fonda

bitFlyer je siguran koliko god dolazi. Platforma koristi sve standardne sigurnosne postupke (SSL, multi-sig, 2FA) i pohranjuje preko 80% Bitcoin sredstava u offline novčanik. Ovaj novčanik osiguran je brojnim fizičkim bravama i 24-satnim sustavom nadzora.

Ako ste zainteresirani za saznavanje više o bitFlyer-ovim robusnim sigurnosnim politikama, možete pogledati njihove publikacije ovdje.

Korisnička podrška

Možete se obratiti korisničkoj podršci putem e-pošte, iako nije jasno koliko obično traju odgovori. Kopajući po forumima i recenzijama, jasno je da oni koji koriste razmjenu vole bitFlyer i nisu prijavili probleme s korisničkom službom.

Web stranica također uključuje dobro organiziranu Odjeljak s čestim pitanjima s velikim nizom pitanja i korisnih odgovora.

Zaključak

Iako nije toliko intuitivan za početnike, bitFlyer bi mogao biti pravi za vas ako tražite brz način za kupnju Bitcoina. Mjenjačnica je jedna od najpovjerljivijih na svijetu i ima suvišne sigurnosne mjere kako bi osigurala da su vaša sredstva sigurna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map