Cobinhood – pristup bez ikakvih naknada

Cobinhood je prva svjetska razmjena kriptovaluta bez ikakvih naknada. Zbog drugih razmjena koje se natječu za najniže naknade u industriji, Cobinhood ih je sve potkopao tako što je otišao ravno na nulu! Kao rezultat toga, nadaju se da će privući trgovce na svoju platformu i ukrasti tržišni udio putem burzi na temelju naknada. Ovaj Cobinhood pregled istražit će pristup trgovanja bez naknade.

Ispunjava li hype? I, može li pružiti vrhunsko korisničko iskustvo na prepunom tržištu razmjene kriptovaluta? Hajde da vidimo:

Ključne informacije o kobinitetu

Kako radi

Pregled kobinstva

Otvori račun

Tijekom pregleda Cobinhood otvorili smo račun i prošli uobičajene sigurnosne mjere i potvrde. Bio je to prilično jednostavan postupak.

Također smo primijetili prilikom prijave u sustav s novog uređaja koji će biti potreban Cobinhoodu provjera autentičnosti e-pošte s ovog uređaja. Ovo je izvrsna mala sigurnosna značajka koju su implementirali i koju bismo željeli da se više vježba u razmjenama.

Nadzorna ploča

Nadzorna ploča koja se preusmjerava prikladno se sprema s puta, ali može joj se brzo pristupiti u gornjem desnom dijelu zaslona. Odavde možete pristupiti važnim značajkama kao što su vaš račun, sredstva i centar za pomoć.

The Fondovi Odjeljak će vam omogućiti da položite sredstva potrebna za prvo trgovanje. No, pobrinite se da ispravnu kriptovalutu položite na odgovarajuću adresu jer deponiranje druge kripto valute od one na koju ste kliknuli može rezultirati gubitkom sredstava!

Cobinhood trenutno prihvaća samo depozite u kriptovalutama, ali planira u budućnosti uključiti fiat (američki dolar, euro itd.) Depozite.

Napokon, Računi u odjeljku na nadzornoj ploči ažurirat ćete sigurnosne postavke poput izrade četveroznamenkaste pribadače i postavljanja dvofaktorske provjere autentičnosti. Ove se dodatne mjere predostrožnosti preporučuju bez obzira na količinu novca kojim trgujete.

Razmjena kobiniteta

Možete trgovati putem platforme za razmjenu koja je prvi zaslon koji se prikazuje prilikom prijave. To je prilično jednostavno, ali početnike ulagače može zastrašiti.

Također, možete poslati jednostavne tržišne i ograničene narudžbe izravno iz obrasca za narudžbu kao što je istaknuto u nastavku. Ako razumijete napredne opcije trgovanja poput stop-ograničenja, i ovo možete postaviti ovdje.

Pregled kobinstva

Standardne grafikone nemaju priključene alate, ali to možete promijeniti odabirom TradingView u gornjem desnom dijelu prozora grafikona. Pojavit će se brojni korisni alati, uključujući većinu koje bi iskusniji trgovac poželio poput Fibonaccijevih linija, linija trendova i uzoraka.

Obavezno razumite narudžbe s tržišta i limite, shemiranje svijeća i knjigu narudžbi ako želite dobiti najviše od svog trgovanja. Ako želite poboljšati svoje grafikone, imamo koristan vodič za izradu karata u TradingViewu.

Mobilno trgovanje

Pregled kobinstva

Tijekom našeg Cobinhood pregleda dali smo i njihovu mobilnu aplikaciju na probnom radu. Oni pružaju aplikacije za iOS i Android platforme. Ovo je izvrstan bonus za trgovca u pokretu. Preporučujemo da se prvo upoznate s web platformom prije nego što uskočite u mobilnu.

Naknade za trgovanje

Prilikom naručivanja na stvarnoj burzi nema naknade. To znači nulu i na strani kupnje i prodaje bilo koje trgovine. Ali imajte na umu da se to ne odnosi na pologe i isplate. I dalje morate platiti standardne naknade rudarima blockchaina koji potvrđuju transakcije kao što biste to obično činili.

Kao rezultat toga, naknade za polog u potpunosti ovise o tome koju kriptovalutu šaljete i kolike su naknade za taj kripto blockchain. Evo primjera na Ethereum blockchainu. Možete pronaći detaljan opis naknada za povlačenje Cobinhooda na njihovoj web stranici.

U našoj recenziji Cobinhood primijetili smo da su dodali lijep dodir sličan onome što je Binance učinio sa svojim izvornim tokenom. Postojeće Cobinhood (COB) tokene možete koristiti za plaćanje naknada za povlačenje.

Cobinhood vam daje popust od 50% prilikom povlačenja. To znači da će Cobinhood platiti upola manju naknadu za rudar za sva podizanja novca ukoliko na računu imate COB za plaćanje.

Dostupne kriptovalute

Cobinhood osigurava trgovanje u preko 60 različitih kripto valuta, a nove se dodaju redovito. Kao što se očekivalo, podržavaju široko prihvaćene kriptos poput Bitcoina, Litecoina, Ethereuma i Bitcoin Casha.

Također navode niz manjih kovanica koje nema na drugim burzama. To, međutim, dolazi s rizikom niže likvidnosti (teže je pronaći kupca ili prodavatelja u usporedbi s glavnim kovanicama poput Bitcoina). Imajte ovo na umu prilikom trgovanja, ne želite zaglaviti novčić koji ne možete lako prodati ako to trebate u kratkom roku.

Ograničenja prijenosa

Vaša dnevna ograničenja prijenosa ovise o vašem potvrda računa.

Provjera razine 1 omogućuje vam povlačenje do 3 BTC svaki dan. Razina 2 omogućuje do ogromnih 100 BTC dnevno. Konačno, VIP razina je dostupna za ono što možemo pretpostaviti da je za kripto kitove (trgovci / investitori s vrlo velikom količinom kripto). Nema ograničenja na svim razinama za depozite.

Pregled kobinstva

Za razinu 1 nisu potrebni nikakvi dokumenti, dok za razinu 2 bit će potrebna potvrda identiteta i telefona.

Konačno, ako ste američki državljanin, morat ćete potvrditi svoje relevantne porezne podatke Cobinhoodu u skladu s FATCA, Zakonom o usklađivanju poreza s inozemnim računom.

Povjerenje tvrtke

Teško je procijeniti povjerenje zajednice u zajedništvo u ovoj ranoj fazi projekta. Tijekom našeg pregleda Cobinhooda, pokupili smo neke probleme na raznim postovima Reddita i čini se da je zajednica podijeljena oko nekih pitanja.

Čini se da su prilično aktivni na brojnim komunikacijskim kanalima, što je pozitivan znak. Kao rezultat toga, vjerojatno bi bilo u njihovom najboljem interesu da se više resursa posveti odgovorima na zabrinutosti korisnika.

Osiguranje fonda

Sigurnost kobiniteta izgleda sasvim solidno i platforma koristi sve standardne sigurnosne postupke (SSL, multi-sig, 2FA). Prema službenom priopćenju za medije, oni detaljno opisuju svoje izvanmrežni postupak pohrane je kako slijedi:

„Da biste pristupili izvanmrežnom novčaniku, potrebno je potvrditi 5 od 8 HSM-ova. Na taj način, ako je ugrožen samo 1 ili 2 HSM-a, vaš novčanik ostaje siguran. HSM-ovi se također distribuiraju u različitim zemljama, čime se dodatno povećava sigurnost. “

Važno je napomenuti da je Cobinhood (kao i većina tamošnjih burzi) trenutno centraliziran. Centralizirane razmjene sklonije su hakiranju i prijevarama u usporedbi s decentraliziranim. Kao rezultat toga, najavili su planove za decentraliziranu razmjenu koja bi dugoročno trebala biti korisna trgovcima.

Korisnička podrška

Cobinhood’s službeno priopćenje za javnost polaže zahtjev za 24/7 službu za korisnike i odgovor na upit u roku od jednog dana. Njihova web stranica nudi obrazac za kontakt i telegram kanal ako trebate stupiti u kontakt. Nismo uspjeli pronaći stvarne probleme zajednice sa njihovom korisničkom podrškom.

Web stranica također uključuje dobro organiziranu Odjeljak s čestim pitanjima s velikim nizom pitanja i korisnih odgovora.

Zaključak: Cobinhood Review

U ovom Cobinhood pregledu vidjeli smo kako je lako započeti s radom na platformi. Ali pitanje je na mnogim usnama korisnika trenutno, kako Cobinhood zarađuje novac trgovanjem bez ikakvih naknada? Pa, kroz sljedeće kanale:

  • Usluga pretplate na visokofrekventni poslužitelj za trgovanje
  • Usluga pretplate Cobinhood Prime
  • Opcija zajma za trgovanje maržom
  • Cobinhood ICO usluga osiguranja

Čini se da je ovo prilično visokorizičan poslovni model koji ovisi o tome koliko Cobinhood privlači velik broj trgovaca. Ako to mogu učiniti i ispeglati neke kinkove u sustavu, ovo bi se moglo pokazati kao najbolji izbor za trgovce u budućnosti.

Zaključno, ako su vam nulta naknada i visokofrekventno trgovanje glavni prioriteti, ovo je platforma za vas.