Pregled razmjene KuCoin: Kako se KuCoin slaže?

Pregled razmjene KuCoin

Još 2011. godine osnivači KuCoin burze započeli su s istraživanjem blockchain tehnologije i krenuli dalje u izgradnju tehničke arhitekture za KuCoin u 2013. godini. 4 godine kasnije, burza je pokrenuta s krajnjim ciljem da „postane jedna od 10 najvrućih svjetskih platformi za razmjenu ] ”Do 2019. U ovom kratkom vremenskom razdoblju KuCoin se uspio probiti od opskurne razmjene do mjesta kao 18. najveći razmjena po 24-satnom obujmu trgovanja.

Sa sjedištem u Hong Kongu, ova međunarodna burza kriptovaluta trenutno podržava trgovanje velikim brojem digitalne imovine. Izvršni direktor i jedan od izvornih osnivača, Michael Gam, bivši je tehnički stručnjak u Ant Financial, najcjenjenijoj fintech tvrtki na svijetu.

Zanimljivo je kod ove burze da slijedi sustav podjele dobiti i distribuira 50% ukupnog dnevnog prihoda od naknada za trgovanje korisnicima koji drže njihov token temeljen na razmjeni, KuCoin Shares (KCS). Na sličan način kao Binance, KuCoin nudi relativno niske naknade za trgovanje i poticaje za držanje (ili trgovanje) vlastite kriptovalute.

Pa što je još tako posebno o KuCoinu? U sljedećem pregledu zaronit ćemo duboko u unutarnji rad trgovačke platforme KuCoin.

Popularno mišljenje

Kako bi prikupio javno mnijenje, spisatelj je pogledao Reddit da vidi što Internet kaže o ovoj razmjeni. Sve u svemu, čini se da KuCoin skuplja dobre povratne informacije od ovih anonimnih izvora.

Dobro: Pozitivne kritike tvrtke KuCoin su korisničko sučelje, detaljni grafikoni trgovanja, dvofaktorska provjera autentičnosti, nagrade za vlasnike KCS-a, niske naknade za trgovanje / povlačenje i sposobnost zarade GAS-a dok NEO drži na burzi. Također, nudi svoju razmjenu međunarodnoj zajednici tako što će joj biti dostupna na više od 10 jezika.

Loše: početnu kriptovalutu ne možete kupiti na burzi, a neki korisnici prijavljuju zaostajanje u sustavu i usporenu korisničku uslugu. Postoje i neki koji razmjenu povezuju s prevarom Confido, lažnom ICO-om koja je pobjegla novcem investitora. Iako većina korisnika prepoznaje da razmjena KuCoin nije bila povezana s prijevarom, negativni događaj ostaje u svijesti korisnika. Međutim, čini se da njihova zajednica poštuje KuCoin zbog naknade onima koji su uložili u Confido.

KuCoin pregled: ključne informacije

ID tablice je obavezna vrijednost!

Pregled KuCoin tima

Kao što je navedeno na njihovom službena stranica koja navodi 12 osnovnih članova, „Kucoin ima za cilj pružiti korisnicima usluge digitalne transakcije i razmjene imovine koje su još sigurnije i prikladnije, integrirajući premium imovinu širom svijeta i konstruirajući najmoderniju platformu za transakcije“.

Izvršni direktor i osnivač, Michael Gam, bivši je tehnički stručnjak u Ant Financialu, pridruženom poduzeću kineske Alibaba Grupe. Također je bio stariji partner u Internet divovima poput MikeCRM i KF5.COM.

Operativni direktor, Eric Don, naziva se “višim istraživačem interneta, arhitektom sustava i zvijezdom internetske industrije”. Također se navodi da je glavni tehnički direktor i stariji partner IT tvrtki, uključujući YOULIN.COM, KITEME i REINOT. Međutim, nejasno je postoje li te web stranice stvarno jer se nisu prikazale u Google pretraživanju ili prilikom ulaska u domene web mjesta. Prema njegov LinkedIn, trenutno je tehnički direktor u tvrtki Youlin Network Technologies, ali nema spominjanja KITEME ili REINOT.

Pisac priznaje da mogu postojati određena ograničenja u istraživanju pozadine mnogih od ovih osnivača / članova tima zbog jezičnih barijera. Međutim, ako su članovi tima onakvi kakvima se predstavljaju, donose dugogodišnje iskustvo od renomiranih tvrtki kao što su 18,4 milijarde dolara investicijska tvrtka GF Securities i rješenje za mobilno plaćanje te davatelj usluga iBoxPay.

kucoin

Pregled korištenja razmjene KuCoin

KuCoin pruža prilično brz postupak aktivacije korisnika i piscu je trebalo manje od 3 minute da postavi račun.

kucoin

Da biste započeli, morate:

  1. Pristanite na uvjete i odredbe
  2. Prijavite se s e-poštom i lozinkom
  3. Kliknite vezu za aktivaciju u svojoj e-pošti (koja se može nalaziti u vašem neželjenom okviru),
  4. Prijavljeni ste.
  5. Položite sredstva iz drugog novčanika i počnite trgovati!

kucoin

Za trgovinu jednostavno upišite cijenu i iznos koji želite kupiti za određeni trgovinski par. Za svaku trgovinu KuCoin zahtijeva da unesete svoj Google 2-FA (osim ako ne želite ukloniti ovu značajku u postavkama).

Recimo da želite kupiti 1 KCS i zamijeniti ga za ETH, unijeli biste 1 u odjeljak za iznos i traženu cijenu za koju ga želite kupiti. Ako želite trenutnu transakciju, pomaže vam da unesete trenutnu cijenu “Pitaj”, a prikazana je u gornjem desnom kutu rešetke za kupnju.

Ključne značajke trgovanja na burzi su sposobnost kontaktiranja automatizirane podrške 24/7, sposobnost trgovanja brojnim osnovnim trgovačkim parovima poput BTC-a, ETH-a, NEO-a i KCS-a te da vam stranica prikazuje iznos u USD ili BTC koji vaš portfelj vrijedi. Također omogućuje korisnicima da kliknu na trgovinski par za detaljniji uvid u trgovanje (prikazano u nastavku).

kucoin

Naknada za svaku trgovinu iznosi 0,1% imovine koju ste kupili (umanjena za popust koji imate od držanja KCS-a). Za svakih 1000 KCS koje posjedujete ostvarujete popust od 1% (ograničen na 30%). U vrijednosti od približno 5 USD, trebali biste držati oko 5000 USD KCS-a za popust od 1% i 50 000 USD KCS-a (10.000 KCS) za 10% popusta. Jasno je da značajni popusti na naknade za trgovanje nisu dostupni prosječnom vlasniku računa.

Polaganje i povlačenje prilično su jednostavni. Sve što trebate jest prijeći na odjeljak “Imovina” i upisati odgovarajuće podatke.

kucoin povući

Polaganje je besplatno, a troškovi podizanja ovise o valuti koju želite podići. Na primjer, povlačenje NEO i GAS-a je besplatno, ali povlačenje ETH košta 0,01 ETH, a povlačenje BTC-a iznosi 0,0005.

Binance trenutno košta korisnike 0,1% po trgovini, nudi besplatne depozite, besplatna povlačenja NEO-a i GAS-a, 0,001 BTC i 0,01 ETH naknadu za povlačenje. Kao što vidite, KuCoins naknade su prilično slične kada se uspoređuju s Binanceovim, poznatom jeftinom platformom za trgovanje.

Primanje dividende

Ako želite izračunati koliko ćete dobiti u novčanim dividendama, možete kliknuti na ovaj link i unesite iznos KCS koji imate. Trenutačno držanje 100 KCS zaradit će vam oko 10 centi dnevno na dividendi od oko 100 različitih kovanica. Iako se ovo može činiti kao mala količina, imajte na umu da vrijednost jedinice KCS također može rasti. Od pokretanja, KCS je porastao za više od 900%.

kucoin nagrade

Sažetak

KuCoin je jednostavan za upotrebu, nudi dobru sigurnost, ima mobilnu aplikaciju, pruža niske naknade za trgovanje i daje poticaje za trgovanje / držanje KCS-a. Štoviše, činjenica da burze zatvaraju vrata za nove korisničke račune zbog nedostatka skalabilnosti, ali KuCoin ga ne čini solidnim izborom za nove korisnike koji žele trgovati na altcoin tržištu. To je rečeno, KuCoin je definitivno na putu da postane jedna od najvećih svjetskih burzi.

U vrijeme pisanja ovog članka, KuCoin je trenutno 28. najveća burza s količinom od 84.243.753 USD. Iako je ovaj broj daleko iza globalnog lidera razmjene Upbit (4.309.450,07 USD), možda će nastaviti s masovnim izvlačenjem novih korisnika i preseliti se na top 10 mjesta. Ipak, da bi ušao u prvih deset, mora premašiti Bittrex i zaraditi oko 600 milijuna USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map