Što je Blockport? | Razumijevanje prve društvene kripto razmjene ICO

Blockport: Prva društvena kripto razmjena

Blockport je Razmjena sa sjedištem u Amsterdamu usredotočujući se na otvaranje kripto trgovanja svim korisnicima bez obzira na razinu iskustva.

Trenutni ulagački pejzaž ispunjen je visokim preprekama za ulazak, što često obeshrabruje početnike ulagače da se odvaže. Da biste trgovali većinom kovanica, morate imati najmanje 2 računa na odvojenim mjenjačnicama u kojima sučelja mogu biti zbunjujuća i loše dizajnirana. Povrh toga, dugi postupci odobravanja i neprestano premještanje sredstava s računa uzrokuju daljnje glavobolje.

Tim Blockporta pokušava to riješiti dodavanjem likvidnosti, sigurnosti, transparentnosti, upotrebljivosti i obrazovanja trenutnom krajoliku.

blockport nadzorna ploča

Pojedinosti o ključnom bloku

Ticker: BPT

Vrsta žetona: ERC20

Cijena ICO žetona: 1 ETH = 2880 BPT

Cilj prikupljanja sredstava: 16666 ETH

Ukupno žetona: 69.440.000

Dostupno za prodaju žetona: 49.600.000 (71,4%)

Upoznajte svog kupca (KYC): Ne

Prihvaća: ETH


Što je Blockport?

Blockport je prvi takve vrste kao društvena, hibridna decentralizirana razmjena. Platforma uključuje nekoliko aspekata društvenog trgovanja i dijeljenja kako bi se investitorima pomoglo da se osjećaju ugodnije u zbunjujućem svijetu kriptografije.

Socijalni dizajn

Korištenjem Blockporta možete se povezati s drugim trgovcima, razgovarati o investicijskim strategijama, pa čak i kopirati trgovački portfelj druge osobe. To omogućuje novim ulagačima da uče od profesionalaca i daje im set kotača za vježbanje kad započinju trgovati.

Nije teško vidjeti kako kopiranje portfelja postaje popularno. Forumi na Facebooku i Redditu neprestano su preplavljeni novim trgovcima koji pitaju u koje kovanice ulagati – kopiranje portfelja Blockporta uklanja nagađanja.

Tim također gradi a baza znanja, robusna služba za korisnike i stranica zajednice za dodatno poboljšanje vašeg korisničkog iskustva.

Hibridna centralizirana arhitektura

Blockport jedinstveno koristi tehnološku arhitekturu iz centralizirane i decentralizirane razmjene.

BlockPort arhitektura

S decentralizirane strane, vaša sredstva ostaju u novčaniku u kojem imate privatne ključeve. To pomaže u sprečavanju napada hakiranja na platformu – uobičajeni problem centralizirane razmjene.

Na centraliziranoj strani, svaka trgovina koju obavite odvija se putem razmjene treće strane i dovršena je izvan lanca. Ovo uklanja problem likvidnosti koji decentralizirane burze ponekad mogu imati.

Kroz ovu hibridnu strukturu dobivate najbolje od oba svijeta.

Blockport Token (BPT)

BPT je ERC20 token koji koristite za kupnju premium sadržaja, plaćanje diskontiranih naknada za trgovanje i zamjenu za značajke društvene trgovine.

Izvan ICO-a BPT možete kupiti u Token Shopu na platformi Blockport. BPT možete dobiti i dijeljenjem portfelja s drugim trgovcima. Svaki trgovac koji kopira vaš portfelj mora platiti naknadu u kojoj primite 90%, a Blockport ostalih 10%.

Prodaja žetona

Blockport podiže maksimalno 16.666 ETH kroz pretprodaju i crowdsale runde. Samo 69.440.000 BPT ikad će se stvoriti, a 71,4% od toga dodijeljeno je sudionicima ICO-a. Preostali tokeni podijeljeni su između tima i ranih investitora, Token trgovine i zajednice.

Distribucija ICO tokena Blockport

Natjecanje

Ne nedostaje kripto razmjena koje se natječu s Blockportom. Trenutno veliko ime u svemiru je, naravno, Coinbase. Obje su platforme specijalizirane za sučelja jednostavna za upotrebu koja svaki investitor može ugodno koristiti.

Decentralizirane razmjene polako postaju norma, iako nekoliko značajnih kripto projekata izrađuju vlastite, uključujući:

  • Platforma Komodo
  • Valovi
  • 0x

EtherDelta je još jedna popularna decentralizirana burza, ali njezin neintuitivan dizajn uzrokuje da investitori lako griješe.

Blockport tim

Tim Blockporta radi izvan TQ-a, tehnološkog središta iza kojeg stoje Google i KPMG u Amsterdamu.

Sebastiaan Lichter (glavni proizvod) i Kai Bennink (glavni strateg) osnovali su tim. Obojica osnivača imaju dugogodišnje iskustvo u tehnologiji, a Bennink se specijalizirao za blockchain na Tehničkom sveučilištu Delft.

Ono što je najvažnije, tim se nedavno udružio s Arkom, projektom koji stvara ekosustav međusobno povezanih blokova. S Arkovim fokusom na dizajnu i jednostavnosti upotrebe, logično je da bi se ove dvije tvrtke udružile. Lars Rensing, financijski direktor tvrtke Ark, također je pozvan kao savjetnik za Blockport.

Blockport profesionalci

  • Veliki problematični prostor. Burzno tržište je gigantsko i ima mjesta za nekoliko uspješnih tvrtki. Vrhunske burze omogućuju trgovanje vrijedno preko 1B dolara dnevno.
  • Partnerstvo s Arkom. Ark je dobro uspostavljena blockchain tvrtka s jakom zajednicom. Blockport će moći iskoristiti zajednicu i najvjerojatnije koristi i njihovu tehnologiju.
  • Prekrasan dizajn. Blockportov dizajn otpuhuje većinu ostalih razmjena iz vode. Ne bi im trebalo biti teško da usvoje korisnike svojim elegantnim dizajnom.

putokaz blokporta

Blockport Cons

  • Neprovjereni proizvod. Razmjena je još uvijek u razvoju, a tim će uskoro izdati beta verziju. Bez funkcionalnog proizvoda, još uvijek postoji puno rizika.
  • Nema podjele dobiti. Kucoin i Binance, dvije druge burze koje su održavale ICO, u svoje su tokene ugradili podjelu dobiti. Blockportu ovo nedostaje.

Završne misli

Blockport pokušava smanjiti prepreke ulasku u kripto ulaganje putem jednostavnih korisničkih sučelja i društvenog trgovanja. Ovo je prijeko potreban proizvod u industriji koja je prepuna loših iskustava i zbunjujućih procesa.

Tim iskorištava svojstvenu društvenu prirodu ulaganja gradeći platformu na kojoj novi ulagači mogu učiti i trgovati zajedno s iskusnijim trgovcima. Još bolje, ulaganje veterana bit će plaćeno za razmjenu znanja i unapređivanje zajednice.

Pretprodaja tokena već se dogodila, ali svejedno možete sudjelovati u crowdsaleu 24. siječnja. Obavezno prijavite se na popis dopuštenih prije toga, doduše.

Više informacija o Blockportu možete pronaći u njihovoj tehničkoj knjizi ovdje.

Dodatni Blockport resursi

Telegram

Facebook

Cvrkut

Bitcointalk

Srednji

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map