Što je Seuntjies DiceBot?

Seuntjies DiceBot je softverski program koji automatizira strategije klađenja za web stranice s kockanjem u kriptovalutama, posebno s igrama kockica. Omogućuje vam pokretanje niza različitih strategija klađenja na mnoštvu web stranica s kriptokockama bez potrebe za ručnim postavljanjem oklada. Jednostavnije, to je kripto kockica.

Crypto dicebot trenutno podržava preko 25 mjesta za klađenje.

Osim automatiziranih strategija klađenja, Seuntjies DiceBot uključuje i neke dodatne značajke koje bi vam mogle biti korisne za igranje. Je li to najbolji kripto dicebot za vas? Hajde da vidimo.

Značajke DiceBot Seuntjiesa

Kruh i maslac Seuntjies DiceBot su automatizirane strategije klađenja u kockice. Izvan okvira, na raspolaganju vam je poprilično njih. Na popisu su Martingale, Labouchere, Fibonacci i d’Alembert. Sve ove strategije također možete prilagoditi prema svom ukusu.

Zadane strategije DiceBot-a

Zadane strategije

Ako tražite nešto više od zadanih strategija, imate nekoliko dodatnih mogućnosti. Prvo, web mjesto Seuntjies DiceBot uključuje a dugačak popis skripti za kodiranje stvorili drugi korisnici kockica. Za programere vani, platforma također uključuje način programiranja u kojem možete pisati vlastite skripte za klađenje.

DiceBot Statistika

Glavno sučelje Seuntjies DiceBot prikazuje neke osnovne statistike za vašu strategiju klađenja. Možete pogledati tablicu s posljednjih 100 (ili bilo kojim brojem koji ste ser) stavili do bota, uključujući informacije u vezi sa:

  • Iznos oklade
  • Kockanje kockica
  • Nonce vrijednost (kako bi se osigurala poštena igra)
  • Dobit

Uz tu tablicu imate i grafikon vaše dobiti tijekom vremena. Iako vam je zadani graf uživo, platforma podržava i druge vrste. Također imate mogućnost izrade statičkih karata svojih oklada u određenom vremenskom rasponu.

dicebot tablica tablice

Tablica dobiti i tablice

Pored toga, imate ploču koja prikazuje neke jednostavne, pregledne statistike za vašeg bota, poput pobjeda, gubitaka i dobiti.

Također imate pristup detaljnijim statistikama. Prozor statistike putem izbornika prikaza daje vam podatke o vašoj dobiti po satu, najboljim / najgorim nizovima, postotku sreće, prosječnoj dobiti po okladi među mnogim drugim podacima.

dodatne statistike

Dodatne statistike

Simulacije strategije klađenja

Ako želite isprobati novu strategiju prije nego što riskirate svoj teško zaradjeni novac, Seuntjies DiceBot omogućuje vam da je pokrenete kroz simulaciju. Možete prilagoditi početni saldo i broj oklada koje stavite, a simulacija će ispljunuti vaš konačni saldo, pobjede / poraze, kao i vaše najbolje i najgore pruge.

Ostale funkcionalnosti

DiceBot Seuntjies uključuje neke dodatne funkcije koje bi vam mogle biti korisne. Softver se može povezati s chat forumima na određenim web mjestima s kripto kockama. Možete postaviti e-poštu i zvučne obavijesti za određene događaje. I moći ćete automatski izvršiti povlačenje na adresu novčanika kada dosegnete zadani prag (koji ste sami postavili).

Napokon, ako imate vruću seriju (ili hladnu seriju po tom pitanju), Seuntjies DiceBot ima ključ za bijeg u nuždi koji odmah zaustavlja sve kladionice.

Sučelje

Sučelje Seuntjies DiceBot je datirano, u to nema sumnje. Podsjeća na neke od najranijih računalnih programa. Kad se to već kaže, korisničko sučelje koristi barebones raspored koji je jednostavan i jednostavan za upotrebu. Web stranica uključuje a Početak rada Vodič koji bi trebao pomoći i kod zabune.

Otvarajući nedavni tweet, čini se kao da se platforma uskoro ažurira na sučelju. Sve dok se tvrtka drži jasnih korijena sučelja, ovo bi ažuriranje trebalo biti općenito pozitivno za proizvod.

Da možete potpuno preoblikovati korisničko sučelje za DiceBot, kako bi to izgledalo? Što biste željeli vidjeti ili želite ukloniti? Što volite u trenutnom korisničkom sučelju i što mrzite u njemu?

– Seuntjie (@SeuntjieDiceBot) 02. veljače 2019

Mogu li vjerovati Seuntjies DiceBot-u?

Prvo i najvažnije, Seuntijies DiceBot je otvorenog koda, tako da je kôd dostupan za provjeru Github. Sve dok softver preuzimate s računala službena stranica, vas treba biti u redu.

Ovisno o vašoj omiljenoj web lokaciji za kockanje, morate navesti svoje korisničko ime / lozinku ili API ključ da biste koristili kockicu. Ovo vas otvara sigurnosnom riziku; međutim, imate mogućnost lokalnog pohranjivanja tih podataka. To znači da vaši osjetljivi podaci nikada ne dodiruju poslužitelje platforme. Umjesto toga ostaje na vašem računalu.

Platforma također ima mjeru provjere za poboljšanje sigurnosti vašeg internetskog kockanja. Grafikon za klađenje uključuje stupac koji prikazuje neočekivanu vrijednost svakog bacanja / oklade. Nonce osigurava da web lokacija za kockanje koju upotrebljavate ne mijenja broj koji ubacite u gubitak.

Je li Seuntjies DiceBot najbolji kripto Dicebot?

Nećemo vam reći je li Seuntjies DiceBot najbolji kripto dicebot. To je odluka koju ćete morati donijeti sami. Međutim, čini se da zajednica vjeruje da je softver barem jedan od najboljih kripto dicebotova vani.

Seuntjies DiceBot pokrenut je 2013. godine s dosljednim ažuriranjima i komunikacijom tima koji stoji iza njega u posljednjih šest godina. Rani i trenutni pregledi softvera uglavnom su pozitivni s povremenim izvješćima o smrzavanju sučelja ili nekoj sistemskoj pogrešci. Međutim, čini se da razvojni tim reagira i odmah rješava probleme koji se pojave.

Osim toga, tim je bio prihvatljiv za zahtjeve za značajke, primjenjujući nove strategije klađenja i druge funkcije temeljene na povratnim informacijama zajednice. Vrijedno je preko pet godina Bitcointalk forum chatove za čitanje ako ste zainteresirani za daljnje ispitivanje osjećaja zajednice.

Kao besplatni softver, Seuntjies DiceBot vrijedi isprobati. Dakle, zavrtite se i odlučite je li to najbolji kripto dicebot za vašu strategiju klađenja.