GDAX vs Binance

GDAX vs Binance: Dvije najveće platforme za razmjenu u prostoru kriptovaluta. GDAX je obično prvi korak investitora izvan Coinbasea, dok je Binance mjesto gdje trgovci obično prvi put umaču nožne prste u alternativni bazen (altcoin).

Korisno je usporediti to dvoje, ali u idealnom slučaju trebali biste razmisliti kako možete upotrijebite oboje zajedno. GDAX je sjajna fiat-rampa na kojoj možete trgovati, recimo, američkim dolarima za osnovne kovanice. Dok je Binance isključivo za kripto razmjenu.

U ovoj usporedbi razmjene GDAX protiv Binance, pokriti ćemo sve što trebate znati kako biste odlučili koja je razmjena najbolja za vašu strategiju trgovanja.

Objasnit ćemo:

GDAX vs Binance ključne informacije

Metode financiranja

Imate dosta mogućnosti kako financirati svoj GDAX račun. Možete uplatiti USD putem ACH, bankovna doznaka, ili čak od vašeg Novčanik Coinbase. Svi prijenosi s Coinbasea su besplatni i trenutni. Povrh toga, svoj račun možete financirati bilo kojom podržanom kriptovalutom, koja trenutno uključuje Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Bitcoin Cash.

Binance ima samo jedan način financiranja – kriptovaluta. Možete položiti bilo koju kriptovalutu koju nudi platforma. Međutim, preporučujemo da se držite kovanica koje imaju trgovačke parove – Bitcoin, Ethereum, Binance Coin i Tether.

Sučelje

GDAX sučelje nešto je usmjerenije prema početnicima od Binancea, ali još uvijek nudi robusne alate za podatke.

GDAX povoljno smješta važne ljestvice, podatke o knjigama narudžbi i povijest trgovine na istu stranicu. To vam omogućuje izvođenje analize bez potrebe za prebacivanjem između prikaza. GDAX vam također omogućuje izvršavanje svih standardnih narudžbi (tržišno, limitirano, zaustavljeno).

GDAX Bitcoin nadzorna ploča

Binance vam nudi dvije mogućnosti za trgovanje sučeljima: Basic i Advanced. Primarna razlika između njih dvije je ta što napredni prikaz ima više alata za tehničku analizu. Slično GDAX-u, Binance prikazuje sve relevantne podatke, grafikone i knjige narudžbi na istoj stranici – premda u malo drugačijem izgledu.

Pronađi Binance IOTA

Naknade za trgovanje

GDAX koristi a raspored naknada za trgovanje kako biste odredili svoje naknade za svaku trgovinu. Ako naručite knjige kao izrađivač, ne plaćate naknadu. No ako ispunite narudžbu iz knjiga, platit ćete bilo gdje od a 0,10% do 0,30% naknada za trgovanje. Što je veći vaš opseg trgovanja od 30 dana, to ćete platiti nižu naknadu.

Binance naknada je 0,10% za sve obrte. Međutim, ako naknadu platite Binance Coin (BNB), prepolovljena je.

Dostupne kriptovalute

Trenutno GDAX nudi samo Bitcoin, Litecoin, Ethereum i Bitcoin Cash. Najavili su da će uskoro podržati neke ERC20 tokene, ali nisu naveli koji će to tokeni biti.

Na Binanceu možete trgovati za preko 100 različitih kovanica i tokena. Popis uključuje iste kriptovalute kao i GDAX plus:

 • ARK
 • ŠIŠMIŠ
 • JOTA
 • NANO
 • NEO
 • VeChain
 • Valovi
 • Još puno više

Ako želite diverzificirati nekoliko različitih kriptovaluta, Binance je za vas.

Ograničenja prijenosa

Na GDAX-u nemate ograničenje pologa za kriptovalute ili devizne doznake. Vaša povijest trgovanja, starost računa i razina potvrde određuju vaše tjedno ograničenje za ACH depozite. Ti depoziti obično ulaze na vaš račun u roku od 3-5 radnih dana, ali ponekad može potrajati i do 7-10 kalendarskih dana.

GDAX ima ograničenje povlačenja od 10.000 USD dnevno.

Binance je znatno manje restriktivan što se tiče ograničenja prijenosa. Platforma nema ograničenje depozita. Ali, vaše dnevno ograničenje povlačenja je sljedeće:

 • 2 BTC bez provjere
 • 50 BTC s provjerom osobnih podataka

Povjerenje tvrtke

Obje ove tvrtke imaju povjerenje milijuna trgovaca koji koriste njihove platforme.

GDAX, u vlasništvu i pod upravom iste tvrtke kao i Coinbase, nalazi se u San Franciscu i pridržava se strogih propisa američke vlade i SEC-a.

Binance je vjerojatno najtransparentnija razmjena kriptovaluta na tržištu. Stalno informiraju korisnike o svim problemima koje imaju, a zajednica zauzvrat u velikoj mjeri podržava tvrtku.

Osiguranje fonda

Vaša sredstva u američkim dolarima na GDAX-u osigurana su od FDIC-a do 250.000 USD. A razmjena većinu sredstava kriptovaluta pohranjuje izvan mreže u novčanike za hladnjake.

Binance nije tako unaprijed u vezi s njihovim sigurnosnim mjerama. Međutim, razmjena je pokazala da sigurnost fonda moraju shvatiti ozbiljno. U nedavnom phishing / API napadu, Binance je zamrznuo povlačenja povezana sa sumnjivim aktivnostima, preokrenuo zlonamjernu trgovinu i vratio sredstva trgovcima koji su bili pogođeni napadom.

Korisnička podrška

Iako je prethodno bio preplavljen iznenadnim rastom korisnika prema kraju 2017., čini se da se korisnička usluga na obje platforme poboljšava.

GDAX je dodao telefonsku liniju za korisničku podršku kako bi nadopunio njihov uobičajeni sustav ulaznica za podršku. Burza također ima dugačak popis korisnih često postavljanih pitanja.

Binance brzo uklanja njihov popis problema s podrškom za pranje rublja, a tim je komunikativan na društvenim mrežama u odgovorima na sva dodatna pitanja koja imate..

GDAX vs Binance zaključak

GDAX i Binance izvrsni su u onome za što su se specijalizirali. GDAX je jednostavan fiat pristupnik s niskim naknadama, dok Binance koristi vrhunski mehanizam za trgovanje koji nudi stotine trgovačkih parova s ​​minimalnim naknadama.

Mnogi se ulagači odluče prvo kupiti Bitcoin ili Ethereum s uključenim fiatom GDAX prije prijenosa tih sredstava na Binance. Odatle te kriptovalute možete lako mijenjati za druge altcoine. Sinergijska svojstva između dviju burzi pružaju jeftino, izravno iskustvo trgovanja.

(Pogledajte cijeli popis CoinCentral-ovih recenzija o kripto razmjeni)

Više GDAX usporedbi

 • GDAX vs Bittrex
 • GDAX protiv Blizanaca
 • GDAX vs Kraken
 • GDAX vs Poloniex

Više usporedbi Binancea

 • Binance vs Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me