Kajian Kraken

Kraken yang berpusat di San Francisco adalah salah satu pertukaran Bitcoin terbesar, dan dianggap sebagai pertukaran bitcoin terbesar berdasarkan jumlah euro, kecairan, dan perdagangan dolar Kanada, dolar AS, pound Britain, dan yen Jepun.

Kraken mendarat di persada antarabangsa pada tahun 2011, dan merupakan pertukaran Bitcoin pertama yang menampilkan harga dan jumlah dagangan di Terminal Bloomberg. Pengiktirafan Kraken juga termasuk menjadi orang pertama yang lulus audit bukti bukti simpanan yang dapat disahkan secara kriptografi, adalah pemegang amanah yang dilantik oleh pengadilan pemerintah Tokyo, dan BaFin yang diatur oleh Fidor Bank.

Namun demikian, Kraken merupakan salah satu daripada banyak pertukaran yang boleh dibeli oleh pengguna dan menjual Bitcoin.

Jadi, betapa baiknya Kraken?

Ulasan berikut akan membuat anda cepat.

Pendapat Popular

Mengenai pengadilan pendapat umum, Kraken mempunyai ulasan yang pelbagai.

Yang baik: Ulasan positif Kraken sebahagian besarnya memberi kredit kepada pertukaran kerana dapat berdagang dan mempunyai pengalaman yang lancar. Namun, ulasan yang paling positif menunjukkan bahawa perisian (untuk perdagangan) mempunyai banyak ruang untuk diperbaiki. Kenyataan bahawa Kraken sangat mudah diakses di peringkat antarabangsa menjadikannya pilihan utama banyak pengguna antarabangsa.

Yang jahat: Pencarian Google yang pantas menunjukkan banyak ulasan negatif mengenai pertukaran dan perkhidmatan pelanggan Kraken. Perlu diingat bahawa banyak ulasan negatif sering kali merupakan hasil daripada pelanggan yang mempunyai pengalaman yang sangat tidak menyenangkan, dan pergi ke Internet untuk menceburkan diri. Walaupun tinjauan ini mungkin gambaran yang tepat, masih ada orang yang mempunyai pengalaman baik dengan platform ini. Ulasan negatif terhadap Kraken menunjukkan bahawa kekurangan perkhidmatan pelanggan menjadikan pengalaman itu sangat mengecewakan. Selain itu, masa pengeluaran boleh menjadi sangat perlahan dan sebilangan pengguna melaporkan akses terhad ke dana mereka.

Ulasan Kraken: Maklumat Utama

Tinjauan Kraken

Dimiliki oleh Payward, Inc. dan setelah menerima berjuta-juta daripada pelabur, Kraken adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbesar.

Kraken mempunyai pelbagai jenis cryptocurrency (lebih daripada Coinbase), dan memudahkan pedagang antarabangsa.

Untuk memulakan, anda perlu disahkan oleh Kraken. Pengguna diurutkan ke dalam tingkatan yang berbeza yang menentukan perkara seperti berapa banyak pengguna yang dapat mendepositkan tahap tertentu setiap hari. Setiap peringkat memerlukan satu set butiran yang berbeza.

Dapatkan Pengesahan di Kraken

Menariknya adalah bahawa portfolio Kraken memberi anda jumlah USD, EUR, dan lain-lain yang bernilai portfolio anda.

Pemesanan di Kraken agak mudah menggunakan antara muka asas mereka, tetapi alat perdagangan mereka memberikan fungsi yang lebih mantap sekiranya anda memilih untuk menggunakannya. Anda boleh membuat pesanan sederhana atau menghadkan pesanan. Rata-rata, pesanan had datang dengan yuran 0.16%, dan pesanan pasaran datang dengan biaya 0.26%. Bayarannya kebanyakannya berbeza berdasarkan jumlah perdagangan. Untuk pasangan perdagangan utama, yuran biasanya antara 0,1% dan 0,35%, dan untuk pasangan crypto lain yang tidak biasa, julatnya boleh berada di antara 0,05% dan 0,75%. Peniaga yang menawarkan kecairan mendapat bayaran 0%.

Berdagang di Kraken

Selain itu, anda boleh melakukan perdagangan dengan melakukan margin margin tetapi ini adalah cara yang sangat berisiko untuk melakukannya dan tidak digalakkan melainkan anda benar-benar (BENAR-BENAR) tahu apa yang anda buat.

Satu perkara yang saya gemari mengenai Kraken ialah ia mempunyai banyak pasangan fiat dan cryptocurrency yang berbeza. Ini bermaksud orang boleh membeli pelbagai kripto secara langsung menggunakan USD dan EUR, bukannya harus membeli BTC terlebih dahulu dan kemudian menggunakan pertukaran sekunder untuk membeli alt-coin yang ditentukan. Ini adalah salah satu kelebihan tersendiri yang dimiliki Kraken berbanding Coinbase dan pertukaran lain yang hanya terhad kepada segelintir pasangan cryptocurrency dan fiat / crypto.

Pasangan Perdagangan Kraken

Pengeluaran agak mudah di platform. Yang harus anda lakukan hanyalah pergi ke bahagian pengeluaran dan mengeluarkan wang terus ke akaun bank anda. Sekiranya anda ingin mengeluarkan Euro dan mempunyai akaun bank Eropah, itu juga merupakan pilihan melalui SEPA dengan harga 9 sen sahaja.

Bayaran pengeluaran dan deposit sangat berbeza-beza mengikut kaedah ini, tetapi secara amnya mereka merangkumi sekitar 0.19% dengan minimum $ 20. Untuk Yen Jepun, bagaimanapun, ada deposit minimum 5000 Yen tanpa biaya transaksi untuk deposit, tetapi diperlukan 20 Yen untuk mengeluarkan.

Keselamatan: Kraken membolehkan anda menyediakan Pengesahan 2 Faktor (2-FA), tetapi anda mesti pergi ke tab Keselamatan untuk melakukannya. Anda tidak akan pernah terlalu selamat, dan jika anda menggunakan Kraken, pastikan untuk mengaktifkan 2-FA.

Ringkasan Kajian Kraken

Kraken telah berada di dunia pertukaran cryptocurrency sejak 2011, setahun sebelum Coinbase pesaingnya lebih popular (di Amerika Syarikat). Kraken telah menghabiskan masa yang agak lama untuk membuktikan reputasinya di dunia cryptocurrency, dan merupakan pilihan pertama bagi banyak pedagang cryptocurrency antarabangsa.

Walaupun banyak ulasan dalam talian mencerminkan beberapa masalah dan kekeliruan yang perlu dilakukan oleh pasukan Kraken (terutamanya kekurangan perkhidmatan pelanggan), Kraken masih memberikan nilai yang besar kepada pedagang di Amerika Syarikat dan di persada antarabangsa.

Ini adalah platform yang agak selamat dan telah menjadi pemain utama dalam evolusi dunia cryptocurrency. Kraken mempunyai yuran yang lebih rendah daripada Coinbase dengan akses ke platform perdagangan yang jauh lebih mantap dari dalam Kraken. Ia memerlukan sedikit pemahaman daripada pengantara tentang cara berdagang cryptocurrency, tetapi pastikan anda menonton beberapa panduan untuk mengetahui bagaimana memastikan anda melakukan semuanya dengan betul.