Ovaj tjedan u Crypto | 13. travnja 2018

Bikovi na paradi (nemojte se zgaziti)

Po prvi smo put vidjeli nekoliko jasnih, pozitivnih zamaha prema gore za tržište cijelog novca. Sveobuhvatna tržišna kapitalizacija kriptovaluta je porasla 23% na 326 milijardi dolara, u odnosu na 248 milijardi dolara prošlog petka ujutro. No, postoji jedno upozorenje: većina ovog rasta dogodila se u posljednjih 36 sati.

Vodeći kretanje cijena kao i obično, Bitcoin je u jednom satu porastao otprilike 1.000 dolara, skočivši sa 6.800 na nešto više od 7.700 dolara između 7:00 i 8:00 ujutro 12. travnja. Poklapajući se s ovim dramatičnim kretanjem cijena, Bitcoin kratke hlače stisnute su na najmanju količinu u pola mjeseca, jer je oko 16.000 trgovina zatvorilo svoju poziciju tijekom četvrtka ujutro. Kako su kratke hlače skraćene, a cijene puhale kroz krov, jednosatni promet Bitcoina tijekom njegovog skoka iznosio je 1,2 milijarde dolara, potencijalno najveći jednosatni volumen u povijesti valute.

Kretanje cijena prema gore bez sumnje je dobro – svi smo sretni što smo vidjeli nešto zelenog u portfelju – ali ovaj je kratki pritisak bio toliko spontan, a kretanje cijena poput “oporavka” koje smo vidjeli ranije na medvjeđem tržištu 2018. godine, da smo ” još uvijek ne pijete bikovski Kool-Aid. Ipak, kratke hlače bile su sve vrijeme na vrhuncu prije pomicanja cijena i nekih ~ 37% je likvidirano, a ogroman obujam trgovanja na Bitcoinovom jednosatnom porastu ohrabruje.

Pozitivan razvoj događaja, ali budite pametni jer možda još uvijek nismo odobreni za polijetanje.

Bitcoin: Kako smo prošli gore, Bitcoin je jučer ujutro doživio drastično povećanje cijena. Što se tiče vremena tiska, cijena se povećava tjedno 18% na 8050 dolara.

Ethereum: Nakon što je nekoliko tjedana imao loše rezultate, Ethereum izgleda čak bolje od Bitcoina 27% preko tjedna s cijenom nešto većom od 510 USD.

Mreškanje: Ripple ide u korak s Ethereumom, sjedeći na 0,65 dolara nakon što je ovog tjedna porastao za 27%.

Domaće vijesti

Nano tim povezan s tužbom za skupnu akciju zbog gubitaka Bitgraila: Saga Bitgrail nastavlja se, ali ovoga puta poduzima se akcija protiv nanovog osnovnog tima. Colin LeMahieu, Mica Busch, Zack Shapiro i Troy Retzer optuženi su u tužbi koju je na sudu države New York pokrenuo tužitelj Alex Brola, koji tvrdi da zastupa investicijsku zajednicu Nano u cjelini. Skupna tužba tereti tužitelje za zavaravanje investitora da koriste Bitgrail razmjenu za kupnju i pohranu Nanoa, zahtijevajući da tim hard fork Nano povrati izgubljena sredstva. Nekoliko sati prije nego što se pojavila tužba, Nano najavio da je osnovao pravni fond za žrtve koje su izgubile NANO od Bitgraila, uz zalog da će uplatiti doprinose do milion dolara.

U tjednu odijela, JP Morgan se nosi sa pravnim problemima zbog prikrivenih naknada za kripto-kupnju: Financijski titan JPMorgan Chase & Co. zure u cijev vlastite tužbe. Izlazeći sa saveznog suda na Manhattanu, nacionalna klasa optuženika optužuje instituciju da nameće naknade za iznenađenje za kupnju kriptovaluta i tretira ih kao predujam u gotovini. Između ostalih optužbi, optuženici kažu da je “Chase (JPM.N) naplatio i dodatne naknade i znatno veće kamate na gotovinske predujmove nego na kreditne kartice.” Početkom veljače banka je počela odbijati kupnju kriptovaluta kreditnim karticama, vjerojatno zbog volatilnosti klase imovine.

Blizanci Winklevoss osvojili su prijavu patenta za kriptografski sustav plaćanja u oblaku: Nisu mogli doći do uporišta u novom sektoru društvenih medija, ali blizanci Winklevoss postaju pokretači industrije u kriptosferi. Vlasnici razmjene Gemini upravo su dobili patent za „sustav, metodu i programski proizvod za obradu sigurnih transakcija unutar računalnog sustava u oblaku“. To dodaje sve širi paket pet patenata koju drži Winklevoss IP, LLC, pravna osoba blizanca. Nagađa se da bi dvojac mogao pokušati implementirati tehnologiju u svoju razmjenu Blizanaca.

Poreske zabrinutosti zbog kriptovaluta (i FUD) postaju sve bliže američkom danu poreza: Puno tinte proliveno je preko porezne politike IRS-a za ulaganje i trgovinu kriptovalutama. Neki se članci čitaju kao korisni vodiči za savjetovanje čitatelja o postupcima sigurne prijave, dok drugi čitaju kao čisti FUD i taktike zastrašivanja – poput CNBC-ovog članka povezanog gore. Ne govorimo vam da štedite svoje odgovornosti kao američki državljanin, ali reći ćemo da, osim ako niste poludjeli (šest ili više cifara) na svojim ulaganjima tijekom protekle godine, 250.000 dolara kazne i zatvora reference vjerojatno nisu za vas.

Trifecta od milijardu dolara: Rockefelleri se pridružuju Soros, Rothschildovim fondovima s Crypto investicijama: Obitelj Rockefeller kladi se na kriptovalutu i kladi se na duge staze. Venrock, obiteljski fond rizičnog kapitala, udružio se s tvrtkom za ulaganje u kriptovalute CoinFund kako bi provjerio tvrtke i startupe temeljene na blockchainu. To čini Rockefellere najnovijim najbogatijim svjetskim obiteljima i fondovima koji ulažu u industriju, slijedeći poput Georgea Sorosa i Rothschilda.

Bittrex ponovno otvara registraciju korisnika, pozdravlja novopridošlice s novim izgledom i ponovno zatvara registraciju: Kao dio općeg rebrandinga web mjesta, Bittrex je ovog tjedna otvorio ruke svojim novim korisnicima. Ovaj potez dolazi nakon što je Bittrex u prosincu zaustavio stvaranje novog računa, što je akcija koju su poduzele mnoge vodeće burze radi proširenja infrastrukture. Bittrex tvrdi da se u međuvremenu proširio na preko 50 zaposlenika, dajući svom izgledu potpunu reviziju UI / UX-a (naišli na mješovite recenzije unutar zajednice). Nakon što je poplava pridošlica utopila burzu na svježim računima, burza je morala zatvoriti registraciju kako bi upravljala potražnjom.

I … vratili smo se! Bittrex je sinoć ponovno otvorio registracije za nove korisnike. Jednostavno dovršite naš postupak registracije i provjere kupaca da biste započeli trgovanje https://t.co/F7hqiiHOup pic.twitter.com/DVtXG8vYUZ

– Bittrex (@BittrexExchange) 12. travnja 2018

Direktor ostavlja Goldman Sachs da radi na Crypto Merchant Bank Mikea Novogratza: Muka za naslijeđene financijske institucije? Usporimo tamo, jer je to samo jedan izvršni direktor, ali i pored toga, to je simbolična gesta. Richard Kim, koji je navodno radio na stolu za strategiju kriptovaluta Goldmana Sacha, napustio je tvrtku da bi se pridružio Mikeu Novogratzu kao COO-u Galaxy Digital-a. Novogratz, koji je također 11 godina bio na poziciji Goldman Sachsa, napustio je Wall Street 2015. godine kako bi se usredotočio na kriptovalute.

Što je novo u CoinCentralu?

Kako Blockchain tehnologija mijenja igraću industriju: Blockchain može preoblikovati način na koji programeri dobivaju naknadu, kako funkcioniraju ekonomije u igri i kako igrači mogu upravljati imovinom u igri.

Kako prenijeti Ethereum u Ledger Nano S: Jednostavna lekcija, ali toliko važna za pravilno upravljanje EH zalihom.

3 ključne poslovne prednosti Blockchaina: Prednosti tehnologije imaju široko posljedice za način na koji naslijeđena poduzeća pohranjuju, prenose i upravljaju podacima te upravljaju svakodnevnim operacijama.

Što je Bancor (BNT)? Vodič za početnike: Naučite sve što trebate znati o Bancoru s našim vodičem za početnike.

Što Blockchain znači za male izvođače: Slučaj je napravljen za kripto otvaranje vrata kreativnim vrstama radi ravnomjernijeg unovčavanja njihovog rada, a umjetnici nisu iznimka.

Država rudarstva bitcoina: Pravni propisi širom svijeta: Prepoznajte međunarodne rudarske propise našim zapisom o statusu globalnog rudarskog zakonodavstva.

Kako Blockchain može promijeniti vrhunski svijet umjetnosti: Mali umjetnici definitivno će ubrati blagodati blockchaina, ali to ne znači da bismo trebali izostaviti kustose, vlasnike galerija, muzejske upravitelje i poznate umjetnike.

Kako prenijeti Ethereum iz Ledger Nano S: Naslov govori sve, članak vam govori sve što trebate znati – rekao je Nuff.

5 načina na koje se Blockchain tehnologija mijenja kako nastaje umjetnost: Mijenja se kako unovčavamo, registriramo i prodajemo umjetnost, ali blockchain također ima ruku u revitalizaciji cjelokupnog umjetničkog procesa.

BitMEX (Bitcoin Mercantile Exchange Review): BitMEX je postao sve popularniji tijekom medvjeđeg pada 2018. godine za svoje usluge trgovanja maržama. Saznajte više s našim detaljnim pregledom.

Skupna akcija podnesena protiv Nano tima, zahtijeva “Rescue Fork” za izgubljene fondove Bitgrail: Nanoov glavni tim ošamario se tužbom zbog navodnog promicanja Bitgraila svojim investitorima, a tužitelj (i) žele tvrdu vilicu za povrat izgubljene imovine.

Izgradnja pametnog ugovora: Jednostavnije je nego što mislite: Slično kao i kovanje vlastitog shitcoina, stvaranje vlastitog pametnog ugovora nije tako komplicirano kao što možda mislite.

Monero: Priča o pet vilica: Ako vam se Bitcoin teško previše račvao, što kažete na ovaj – Monero je u jednom tjednu proizveo pet rašljenih kovanica.

Što je CryptoKitties? Vodič za početnike o kolekcionarskim mačkama Blockchaina: Volite ih ili ih mrzite, CryptoKitties su postali glavna stvar u ekosustavu Ethereuma, pa u čemu je uopće frka?

Vodič za najbolje osobe s decentraliziranim umjetničkim galerijama: Mislite da zapravo postoje decentralizirane umjetničke galerije? Da, zašto mislite da u posljednje vrijeme toliko razgovaramo o sve većoj prisutnosti blockchaina u svijetu umjetnosti?

Codex surađuje s ConsenSys i Rare Art Labs za aukciju uživo na NYC Ethereal Summit: Ovog je utorka Codex, registar naslova blockchaina, najavio partnerstvo s ConsenSys, tvrtkom za razvoj blockchain softvera i inkubatorom koju je osnovao suosnivač Ethereuma Joe Lubin, a koji će biti domaćin dobrotvorne aukcije uživo tijekom summita Ethereal.

Intervju: Halsey Minor o transformiranju video svijeta sa VideoCoin: Halsey Minor je serijski poduzetnik sa životopisom koji će pokretati glavu bilo kojeg startup štrebera, a mi smo imali zadovoljstvo razgovarati s njim o njegovom najnovijem pothvatu, VideoCoin.

Bittrex Exchange ponovno otvara registraciju korisnika, ponovno je zatvara nakon vala registracija: Nakon mjeseci zidanja od novih korisnika, Bittrex je otvorio vrata za nove račune, da bi nakon velike potražnje ponovno zatvorio registraciju.

Fizička imovina na blockchainu: Zašto mučiti ?: Ako je kripto samo digitalizacija, zašto koristiti blockchain i tokene za fizičku imovinu? Pa, kao što će vam pokazati naš vodič, pitanje nekako samo po sebi odgovara.

Što je Pepe Cash? Vodič za početnike za memove na Blockchainu: Neki bi se potrudili posjedovati svoj vlastiti rijetki Pepe – toliko da postoji ekonomija za ovu vrstu nepatvorenih sjećanja (ako vam se ovo čini moronskim, nastavite i čitajte jer ovaj vodič vjerojatno neće promijeniti Vaše mišljenje).

Intervju: Halsey Minor o inovacijama u blockchain svijetu: Pogledajte drugi dio našeg intervjua s osnivačem VideoCoin-a Halsey Minor-om.

Što je problem bizantskih generala? Osmislite ovu neuobičajenu informatiku s našim vodičem.

Time Draper na vidiku vidi 250 000 USD Bitcoina: Plodni tehnološki investitor i bikovski bik Tim Draper ima neka optimistična očekivanja za cijenu bitcoina u tri godine.

Što je Decentraland (MANA)? Vodič za početnike: Decentraland je platforma za virtualnu stvarnost koju pokreće Ethereum. U ovom virtualnom svijetu kupujete zemljišne parcele koje kasnije možete preći, nadograditi i unovčiti. Nema ograničenja onoga što možete učiniti. To je prva digitalna platforma u potpunosti u vlasništvu svojih korisnika.

Bitcoin rudarstvo: rizici i nagrade za poduzetnike: Rudarstvo nije za svakoga, ali ako ste ga odlučili započeti sami, postoje neke prednosti i nedostatke koje biste trebali razmotriti prije nego što zaronite ravno u.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Zbog ASIC rudarstva, Monero račva pet puta: Nakon što je Bitmain objavio da će izdati ASIC rudar za ASIC-otporan Monero, novčić za privatnost odlučio je proći vilicu kako bi promijenio svoj algoritam skriptiranja i zadržao svoje korijene. Neki programeri, međutim, pozdravljaju ASIC rudarstvo na Monerovom konsenzusu i svi su odlučili tvrdo forkirati Monero kako bi se prilagodio razvoju, dajući nam Monero 0, Monero Original, Monero Classic, MoneroC i Monero-Classic (da, postoje dva, i oboje imaju isti tiker (XMC), ali hej, barem ih crtica razlikuje).

22 Europska naroda iz europskog blokchain partnerstva: Ovaj tjedan 22 europske države potpisale su kolektivni ugovor o formiranju Europskog blokchain partnerstva, koji uključuje Austriju, Belgiju, Bugarsku, Češku, Estoniju, Finsku, Francusku, Njemačku, Irsku, Latviju, Litvu, Luksemburg, Maltu, Nizozemsku, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Velika Britanija Koalicija treba biti „sredstvo suradnje među državama članicama za razmjenu iskustava i stručnosti u tehničkim i regulatornim poljima i pripremu za pokretanje blockchaina na razini cijele EU. aplikacije na jedinstvenom digitalnom tržištu u korist javnog i privatnog sektora. “

Zlonamjerni softver kriptovalute postaje sveopće globalno pitanje, izvještaj otkriva: Prema britanskom Nacionalnom centru za cyber sigurnost, zlonamjerni softver za rudarenje kriptovaluta postao je sveprisutan, digitalni parazit za mnoge korisnike računala širom svijeta. Trend je započeo 2017. godine kada su hakeri razvili skripte za daljinsko rudarstvo za Monero, a izvještaj ukazuje da bi čak 4.000 web stranica moglo biti zaraženo zlonamjernim softverom, uključujući čak 55% globalnih tvrtki.

Ne zaboravite platiti komunalne usluge: Ruska rudarska operacija isključena zbog zaostalih računa za struju: Rusko Ministarstvo unutarnjih poslova ugasilo je jednu od najvećih rudarskih farmi u Rusiji (ako ne u Europi). MUP je uhitio dvojicu muškaraca zaduženih za rudarske operacije u gradu Orenburgu zbog toga što nisu podnijeli račun za struju od više milijuna kilovat-sati. Očito je operacija ilegalno isisavala električnu energiju iz podstanica lokalnog dobavljača električne energije.

Malta nastavlja privlačiti kripto tvrtke dok se OKEx seli u Island Island: Južnokorejska burza OKEx, koja dosljedno koketira s # 1 i # 2 24-satnim količinama trgovanja na CoinMarketCap, pridružila se Binanceu na Malti. Razmjena je taj potez javno objavila u priopćenju za medije ovog četvrtka. Malta, koja je nedavno donijela kripto i ICO prijateljsko zakonodavstvo, brzo stječe reputaciju “Blockchain Island”, jer pokušaj privlačenja tvrtki povezanih s blockchainom na svoje obale, prilagodljivo zakonodavstvo postiže željeni učinak.

OKEx se širi na Maltu s obzirom na sveobuhvatne blokchain inicijative u zemlji.https://t.co/CrE4wEPOuq pic.twitter.com/nMfKFl4N1g

– OKEx (@OKEx_) 12. travnja 2018

Kakva zabrana? Kineski kripto investicijski fond narastao s 1,6 milijardi dolara kapitala: I dalje vjerujete starosnim medijskim pričama koje kažu da Kina opet “zabranjuje” kripto? Recite to Xiong’An Global Blockchain Innovation Fund-u, privatnom i javno financiranom kripto / blockchain razvojnom fondu koji je pokrenut prošlog ponedjeljka. Zajedničko financirano ulagačko tijelo omogućili su vlada okruga Yuhang, Gradski upravni odbor za budućnost i znanost i tehnologiju i Hangzhou Yanqi Investment Management Co., s državnim fondovima koji čine otprilike 30% kapitala organizacije.

Santander predstavio aplikaciju za prekogranično plaćanje koristeći Rippleov protokol: Santander Group, globalna bankarska institucija, planira predstaviti novu aplikaciju za plaćanje. One Pay FX, kako se naziva, koristi Rippleovu mrežu za fokus na prekogranične doznake, a Santander je najavio da planira ponuditi aplikaciju kupcima u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj i Brazilu, zemljama koje čine gotovo polovica baze klijenata banke. U nastavku se nada da će proširiti usluge aplikacije i na druge zemlje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me