Ovaj tjedan u Crypto – 6. travnja 2018

Čovječe, gdje je pod?

Ne ozbiljno, gdje je? Nakon daljnjeg pada sredine ožujka, tržište kripto valuta nakratko se vratilo iznad 350 milijardi dolara, da bi nastavilo polagan i stabilan pad sve do razine sredinom ožujka.

Sada je, međutim, ukupna tržišna kapitalizacija prostora niža od najnižih temperatura koje je dotaknuo prije pola mjeseca. S 249 milijardi dolara najniži smo od 22. studenoga 2017. Od sada nadalje, gledanje nekih bočnih akcija dugih nekoliko mjeseci bilo bi povoljan znak koji ukazuje na to da se tržište smiruje i konsolidira. Ako ne, i Bitcoin se probije ispod $ 6k, pripremite se za nastavak pada.

Bitcoin: Dolje 4% u tjednu se Bitcoin odmara na nešto više od 6.600 dolara. Ne najgori pad, ali puki znak da nismo dobili jasan preokret trenda u korist rasta cijena.

Ethereum: Cryptoov srebrni dječak nalazi se u istom čamcu kao i veliki brat Bitcoin. Na 368 dolara Ethereum također pada 4%, što je gotovo dobrodošao odmak od većih gubitaka koje je postigla u usporedbi sa svojim kohortama posljednjih tjedana.

Mreškanje: Dolazeći na trećem mjestu (i u pogledu cijene i tržišne kapitalizacije), Ripple je pretrpio dvostruke gubitke naše druge dvije imovine, dolje 8% od njegove cijene prošlog petka.

tržište kriptovaluta 6. travnja

Domaće vijesti

Sav taj novac i talasa još uvijek se ne može naći na listi Blizanaca ili Coinbasea: Ovaj su se tjedan pojavila izvješća da, usprkos višestrukim naporima, Ripple nije uspio uvrstiti XRP na Coinbase ili Gemini. Tim bankarskog novčića okušao se u tome da Geminima unaprijed plati milijun dolara, pa čak i posudi XRP u vrijednosti od 100 milijuna dolara Coinbaseu, oboje bezuspješno. Kao američka žarišna mjesta za kupnju kripto izravno s fiatom, uvrštavanje na bilo koju burzu dodatno bi učvrstilo Rippleov status kao jednu od najviših imovina kriptovaluta.

Američki investitori duguju kumulativnih 25 milijardi dolara kripto poreza, procjene stratega: Zamislite beznačajan dio – manje od 7% – stanovništva zemlje koji duguje više poreza od cjelokupnog BDP-a male države. Pa, prema Thomasu Leeju, suosnivaču i vodećem istraživaču Fundstrata, ova čizma odgovara pučanstvu Sjedinjenih Država za ulaganje u kriptovalute. Analitičar procjenjuje da američki ulagači duguju oko 25 milijardi dolara poreza na kriptovalute, što bi posljedica moglo biti kasno bolesno zdravlje kripto tržišta, vjeruje Lee.

Kongres (konačno) daje kriptovaluti S / O u godišnjem zajedničkom ekonomskom izvješću: Do prošlog mjeseca, kongresni odbori i pododbori vodili su raspravu o kriptovalutama za saveznu vladu. Međutim, 13. ožujka cijeli se Kongres obratio kriptografiji u svom Zajedničkom ekonomskom izvješću, posvetivši čitav dio utjecaju kriptovaluta i blockchain tehnologije. Posebno se ističe u izvješću koje je 2017. označeno kao „godina kriptovaluta“, nastavljajući s tim da „[ako] digitalne valute postanu manje nestabilne, vrednovanje predmeta u tim apoenima može postati lakše i pojedinci bi ih mogli početi češće koristiti kao medij razmjene. “

Kongresno izvješće Bitcoin

Robinhood lansira mogućnost kripto ulaganja bez naknada: Robinhood je 2. travnja lansirao svoje dugo očekivane usluge trgovanja kriptovalutama, dodajući svoj paket mogućnosti trgovanja dionicama. Popularni među milenijalcima, Robinhood je ovog siječnja najavio da će pružiti besplatno trgovanje kriptovalutama za Ethereum i Bitcoin. Sada je usluga aktivna i omogućava stanovnicima Kalifornije, Massachusettsa, Missourija i Montane da kupuju Bitcoin i Ethereum za USD. Robinhood očekuje da će proširiti uslugu na više država.

SEC isporučuje KO ICO-u koji promovira Floyd Mayweather: Možda će slavne osobe dvaput razmisliti prije nego što od sada promoviraju ICO. Centra Tech Inc., koju je promovirao umirovljeni boksač Floyd Mayweather, prikupio je 32 milijuna dolara nakon što je investitorima obećao da će im omogućiti automatski prijenos kripto valuta u fiat zahvaljujući svom partnerstvu s Visa i Mastercardom. Naravno, takva partnerstva nisu postojala, a DIP je svoje osnivače, Sohrab Sharmu i Roberta Farkasa, optužio za prijevaru, uhitivši Farkasa u zračnoj luci dok se pripremao za bijeg iz zemlje..

Američki studenti kopaju bitcoin s besplatnom električnom energijom u spavaonicama: Vremena u kojima se mijenjaju i studenti se mijenjaju s njima. Umjesto da se zadovolje tipičnim radnim studijem ili honorarnim poslom, djeca s fakulteta danas koriste besplatnu električnu energiju svojih studentskih domova kako bi iskopala Bitcoin i druge kriptovalute. Trend je počeo rasti prošle godine, ali tijekom pada tržišta postao je manje popularan jer se dobit od rudarstva smanjuje.

Arizona legalizira upotrebu blockchaina za tvrtke, korporacije: Naslov sve govori. Dodajući se na svoj popis kripto-prihvatljivih parnica, Arizona je sada tvrtkama u državi dala zeleno svjetlo za pohranu i prijenos podataka pomoću blockchain tehnologije. Guverner Arizone Doug Ducey potpisao je zakon 3. aprila.

Coinbase nastavlja s kutnim tržištem kako započinje s formiranjem VC fonda: Tržište je možda u padu, ali Coinbase ne obraća pažnju. Najveća svjetska burza / dobavljač kriptovaluta najavila je ovog ožujka da će pokrenuti vlastiti indeks, a sada uspostavlja vlastiti fond rizičnog kapitala. Kako se naziva Coinbase Ventures, nastojat će kurirati “tvrtke u ranoj fazi koje imaju timove i ideje koje mogu pomaknuti prostor naprijed na pozitivan, značajan način”, prema Coinbaseu.

Predstavljamo Coinbase Ventureshttps://t.co/flW2jsF60M

– Coinbase (@coinbase) 5. travnja 2018

George Soros odobrio je trgovanje kriptovalutama za svoj investicijski fond: Iznenađujućim razvojem događaja George Soros odobrio je trgovanje kriptovalutama za New York-ov Soros Fund. Prošlog siječnja Soros nije nimalo visoko govorio o kriptovalutama na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu u Švicarskoj, ali čini se da ovaj potez ukazuje na odstupanje od njegova tvrdog stava od prije samo nekoliko mjeseci.

Što je novo u CoinCentralu?

Vodič za postavljanje Ledger Nano S (Konfiguracija + instalacija aplikacije): Trebate pomoć u postavljanju Ledger Nano S? Pokrili smo vas.

Bitcoin puni čvorovi: što su oni i kako ih postaviti: Razumjeti kako čvorovi rade je vlastiti zadatak, a kamoli uspostaviti ga za sebe. Srećom, dobili smo sve potrebne informacije.

Blockchain i umjetnost: tržište je ovdje i ono što trebate znati: Neki ljudi kažu da je tehnologija oblik umjetnosti. S nedavnim procvatom blockchain umjetničkog tržišta, čini se da je ovo danas više činjenica nego fikcija.

Što je Civic (CVC)? Vodič za početnike: Pogledajte naš početnički vodič za Civic kako biste saznali više o verifikaciji i upravljanju identitetom blockchaina.

Kako poslati ERC20 tokene iz Ledger Nano S (pomoću MyEtherWallet): Hardverski novčanici Ledger Nano S integriraju se s uslugama MyEtherWallet, čineći pohranu i slanje ERC20 tokena savršenim.

Chris Keshian iz Apex Token fonda donosi kripto hedge fondove prosječnom investitoru: Malo je hedge fondova za kriptovalute otvoreno za neakreditirane ulagače – Chris Keshian to želi promijeniti.

Blockchain poštarina: Novi protokol otpreme: Blockchain tehnologija može revolucionirati vjekovnu industriju: brodarstvo.

Rudarstvo bitkoina zagrijava se u kampusima: Hej, da imate pristup besplatnoj električnoj energiji, ne biste li probali rudarstvo?

Bitcoin Private, prvo te vrste “spajanje vilica” Bitcoina i Zclassica: Neki su se programeri okupili kako bi izveli nešto bez presedana u kriptosferi: stvorili su novu valutu račvanjem dvije postojeće.

Kako prenijeti ERC20 tokene iz Ledger Nano S (pomoću MyEtherWallet): Slanje ERC20 tokena na svoju knjigu malo je složenije od slanja Bitcoina i Ethereuma. Umjesto da koristite aplikaciju Ledger, trebate koristiti MyEtherWallet. Ne uznemiravajte se. U ovom vodiču naučit ćemo vas kako prenijeti ERC20 tokene u Ledger Nano S.

Kao tržišni klasovi, Crypto Hedge fondovi propadaju s tim: S 9 hedge fondova koji su već ove godine prisiljeni zatvoriti usluge, preostalih 250+ kripto valuta na svijetu moglo bi vidjeti probleme na pomolu.

Blockchain u susret digitalnom oglašavanju: 3 projekta koja žele skinuti kraljeve s trona: Blockchain je dao stotinama projekata srebrni metak za uklanjanje vladajućih posrednika – pitanje je imaju li oni što potrebno za izgradnju pištolja i pucanje u njega.

Uvod u obrasce dijagrama preokreta: Želite poboljšati svoje TA vještine? Možemo vam pomoći s našim vodičem za preokretanje uzoraka.

Što je Enjin Coin? Vodič za početnike: Saznajte više o Enjin kovanicama i imovini u igri koja podržava blockchain s našim vodičem za početnike.

Kako prenijeti Bitcoin na Ledger Nano S: Koliko god zvučalo jednostavno, ponekad svima treba malo pomoći, zato se nemojte znojiti sitnicama – već ih imamo za vas.

Upoznajte Plantoid: djelo robotske umjetnosti temeljeno na blockchainu, djelo Bitcoin-a: A Plantoid je umjetnička instalacija robota izgrađena na blockchainu. Potpuno autonomna, robotska biljka preživljava od donacija Bitcoina s jedinim ciljem reprodukcije ostalih Plantoida.

Čak i kad je novac na stolu, vodeće američke burze ne žele mreškanje: Čini se da Ripple jednostavno ne može predahnuti, čak iako pokušava platiti Gemini i Coinbase.

Verge trpi 51% napada, jake vilice u odgovoru: Verge je postao plijen prvog ikad 51% napada u kripto povijesti, a njegov tim teško se forsira kako bi umanjio novčanu štetu.

Coinnest CEO uhićen zbog prijevare, pronevjere: I za banke i za mjenjačnice, južnokorejski su dužnosnici bili oprezni kako bi zaustavili praksu prijevara i pranja novca, a kako ukazuju i uhićenja Coinnesta, s razlogom.

Aragonov Luis Cuende o upravljanju blockchainom & Digitalna nadležnost: Imali smo privilegiju razgovarati s Luisom Cuendeom, osnivačem i voditeljem projekta Aragona, o ulozi blockchaina u upravljanju.

Uspon tečajeva blockchaina na vrhunskim američkim sveučilištima: Blockchain se probija u nastavne planove i programe informatike širom zemlje, pa smo pogledali ove nastavne programe i sveučilišta koja ih nude.

Kako poslati Bitcoin iz Ledger Nano S: Ponovno, možda se čini jednostavno, ali evo kratkog pregleda u slučaju da vam zatreba.

Kripto vijesti iz cijelog svijeta

Korejski izvršitelji razmjene biti označeni malverzacijama: Južnokorejska policija zadržava izvršnog direktora Coinnesta i njegovu posadu zbog “pronevjere milijardi osvojenih računa s računa njihovih klijenata i njihovog prenošenja na njihove vlastite”. Ukupno se izvještava da su pronevjerili oko 940 000 USD sredstava.

Monex kupuje Coincheck, slijedi korake iz kruga: Monex, japanska internetska brokerska tvrtka, pruža pomoć Coinchecku otkupom od nekoliko milijuna dolara. Krajem siječnja ove godine, razmjena je pretrpjela najskuplji hak u kriptosferi do sada, izgubivši oko 530 milijuna dolara na NEM-u. Akvizicija čini Monex drugom tvrtkom koja je kupila burzu ove godine, nakon što je Circle kupio burze Poloniex.

Indijska središnja banka ukida sve račune povezane s kripto-mrežom: Ne, Indija ne zabranjuje kriptovalute, kako su pogrešno sugerirala neka izvješća. Međutim, Centralna banka Indije prekida sve veze s tvrtkama, osobama ili organizacijama koje su uključene u kriptovalute. Bankarsko tijelo objavilo je vijest u svom “Izjava o razvojnoj i regulatornoj politici” 5. travnja, zajedno sa svojim planovima za puštanje vlastite nacionalne kriptovalute.

Verge je pogođen s 51% napada, tim odlučuje za hard fork: Prvi na području kriptovaluta, popularni novčić za privatnost Verge ove je srijede postao žrtva 51% mrežnog napada. Iskorištavajući jedinstveni Verge-ov multi-algoritamski PoW konsenzus, haker je prevario mrežu kako bi mu omogućio / la da iskopa blok u sekundi pomoću Scrypta. Nakon što je haker odradio XVG s nekih milijun dolara, tim Vergea planira tvrdu rašlje za nadoknadu gubitaka.

Sutra ćemo objaviti novi Qt novčanik za Windows i Mac OS, zajedno s detaljnim objašnjenjem eksploatacije rudarstva s kojom smo se bavili. hvala svima na strpljenju! NEMAMO davanje poklona, ​​kao što se vidi u nastavku, to je neželjena pošta. #vergefam XVG $

– vergecurrency (@vergecurrency) 6. travnja 2018

Japan razvija okvir za ICO-e, gleda na legalizaciju: Zadaća skupina za japansku vladu ICO iznijela je knjigu pravila za omogućavanje legalne početne ponude kovanica u svojoj zemlji. 5. travnja ICO istraživačka skupina izdala je izvješće koja nastoji potaknuti rast, a istodobno zadržati prevare, navodeći kako je „ICO [model] još uvijek u povojima i još nema industrijske prakse“, pa „moraju se postaviti [odgovarajuća] pravila koja će omogućiti [ICO-ima] da steknu povjerenje javnosti i proširiti se kao zdrava i pouzdana metoda financiranja. “

Južnokorejski bankarski divovi ostaju prijateljski raspoloženi prema kriptovalutama, OmiseGo: Čak i dok Kookmin, najveća južnokorejska banka, zatvara usluge kriptovaluta, Shinhan i Woori držali su otvorene ruke za pokret i njegove razmjene. Primjerice, Shinhan je započeo testiranje plaćanja na Rippleovoj mreži, razvija usluge novčanika i trezora za hladnjače i sklopio je strateško partnerstvo s OmiseGo.

Prva aplikacija Lightning Network udarila u trgovinu Google Play: Prošla su nešto više od tri tjedna otkako je Lightning Labs objavio svoju beta verziju za Lightning Network, a programeri su zauzeti. ACINQ je 4. travnja objavio svoj Eclair novčanik, jednu primjenu LN-a, “sljedeću generaciju, Bitcoin novčanik spreman za munje” koji se “može koristiti kao redoviti Bitcoin novčanik, a također se može jeftino i trenutno povezati s Lightning Networkom plaćanja “, prema tehnološkom pokretanju.

Bitmain predstavlja Ethash, ASIC rudar koji podržava Ethereum: Kineski proizvođač rudarstava Bitmain objavio je 3. travnja da su započeli proizvodnju za svoj Ethash ASIC rudar. ASIC bi korisnicima omogućio da kopaju Ethereum i pregršt Proof-of-Work altcoina, a tvrtka oglašava hardver kao “najsnažniji i najučinkovitiji ASH rudar EtHash-a”. Svaki košta 800 dolara, nisu dostupni za kineske stanovnike, a kupci su ograničeni na jedan po narudžbi. Ironično, tvrtka za narudžbe prihvaća samo BCH ili USD.

Zadovoljstvo nam je najaviti Antminer E3, najmoćniji i najučinkovitiji ASH rudar na svijetu EtHash.

Ograničenje narudžbe od jednog rudara po korisniku i nije dostupno u Kini.

Ograničena zaliha, naručite ovdje odmah: https://t.co/Zfw3afjJHs# antminerE3 pic.twitter.com/SjHu2eUThp

– BITMAIN (@BITMAINtech) 3. travnja 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me