Ovaj tjedan u Crypto-u

Riječi me ne mogu srušiti, ali cijene mogu

Palice i kamenje mogu mi slomiti kosti, ali pritisak prodaje prema dolje bankrotirat će me.

Nakon što Bitcoin nije uspio probiti ključnu razinu otpora na 10 tisuća dolara, tržište se bori da pronađe podršku. Pada neprestano od nedjelje, a trenutno se čini kao da ćemo zatvoriti tjedan crvenom svijećom. S ukupnom tržišnom kapitalizacijom kriptota od 392 milijarde dolara, a 14% smanjio se od prošlog petka, velika je vjerojatnost da se vidi ta duga crvena svijeća u tjedniku.

S obzirom na trendove sa zamkama za bikove na ovogodišnjem tržištu medvjeda, mogli bismo biti u padu. Ili bi ovo mogao biti samo ispravak pozitivne akcije cijena koju smo nedavno vidjeli. U svakom slučaju, pripazite na Bitcoin za potencijalne razine podrške u višekratnicima od dva (8.400, 8.000, 7600, itd.) I pristupite tržištu s malo zdrave rezerve – ako se probijemo ispod 8.000 dolara, to bi moglo značiti tjedan više crvene.

Bitcoin: S 8.610 američkih dolara, Bitcoin se slomio i gotovo je mjesečni niz tjednih dobitaka, objavivši 10% gubitak od prošlog petka.

Ethereum: Ethereum ide još gore, dolje 16% na tjedniku s cijenom od 680 dolara.

Mreškanje: Izgledajući najgore od svega, Ripple je sa 0,69 dolara izgubio 30% njegove vrijednosti tijekom tjedna.

tržište kriptovaluta 10. svibnja

Domaće vijesti

Zakonodavno tijelo Colorada kaže da onda ne zakonodavstvu koje će pružiti smjernice za identificiranje žetona kao vrijednosnih papira: Račun, HB 1426, prošao je bez problema u kući Colorada, ali Senat je imao druge planove za zakonodavstvo. Nakon što je izglasao HB 1426, Senat je pozvao na ponovno glasanje i zakon je oboren 18-17. Da je usvojen u zakonu, račun bi razlikovao komunalne tokene i tokene vrijednosnih papira; prvi, tokeni za stvari poput CryptoKitties, smatrali bi se „naplativim markama“, dok bi se svi tokeni koji se distribuiraju radi financijske dobiti smatraju vrijednosnim papirima. Zakonodavni sažetak zakona glasi kako slijedi: „Zakon definira„ otvoreni blockchain token “i izuzima određene otvorene blockchain tokene iz definicije„ sigurnosti “u svrhe„ Colorado Securities Act “.“

U međuvremenu je Zapadna Virginia upravo koristila Blockchain za svoje državne izbore, prvo za SAD: Colorado možda pere zakonske ruke od blockchaina, ali s druge strane zemlje Zapadna Virginia prlja ruke. Kako su se birališta zatvorila 8. svibnja, vlada Zapadne Virginije primila je dio svojih podataka od Voatzove blokchain platforme za glasanje, što je bio prvi američki izbor koji je zabilježio glasove koristeći tu tehnologiju. Opcija, koja je za sada tretirana kao probno vođenje, bila je otvorena samo za raspoređeno vojno osoblje, glasače u odsutnosti, supružnike i uzdržavane članove bilo koje skupine, te registrirane glasače iz okruga Harrison i Monongalia.

Bloomberg, novogratzov Galaxy Galaxy Capital tim koji pokreće Crypto Index Fund: Ulagač milijardera i kriptokapitalist Mike Novogratz Galaxy Digital Capital i Bloomberg pokreću zajednički fond za indeksiranje kriptovaluta. Poznat kao Bloomberg Galaxy Crypto Index, fond će pratiti cijene Bitcoin, Ethereum ,, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Dash, Monero, Ethereum Classic i Zcash. Obje strane pozdravljaju indeks kao “mjerilo prvog institucionalnog stupnja” na kripto tržištu. Iako je izvorno Bloombergovo izvješće naznačilo da će indeks biti otvoren za Bloombergove klijente, nije otkrilo hoće li indeks biti otvoren investitorima izvan Bloombergove klijentele, bili oni akreditirani ili ne..

Winklevosses osigurao peti patent jer institucionalni igrači pojačavaju stisak na tržištu: Registriran u prosincu 2017. godine, Američki ured za patente i žigove dodijelio je Winklevossu IP patent za „[sustave], metode i programske proizvode za rad proizvoda koji se trguju na burzi i koji posjeduju digitalnu imovinu zasnovanu na matematici“. U osnovi, patent Winklevossima daje dozvolu za obavljanje poslova s ​​kojima se trguje na burzi (ETP) pomoću kriptovaluta (vjerojatno tokena).

Winklevossov patent

Robinhood prikupio 363 milijuna dolara u krugu rizičnog kapitala serije D: Kažu da su ljudi koji su najviše zaradili tijekom zlatne groznice iz 19. stoljeća bili oni koji su prodavali lopate. Pa, Robinhood mora imati prilično lijepih lopata, jer je privukao 363 milijuna dolara financiranja u svojoj seriji D rizičnog kapitala. Financiranje, koje su pridonijeli DST Global, Iconiq, Capital G, Sequoia Capital i KPCB, ima trgovačku tvrtku u vrijednosti od 5,6 milijardi dolara. Robinhood planira upotrijebiti kapital za proširenje svoje usluge trgovine kriptovalutama, trenutno dostupne u 10 država, na cijeli SAD..

Matična tvrtka New York burze želi predstaviti trgovanje bitcoinima na Wall Streetu: Intercontinental Exchange (ICE), tvrtka sa sjedištem u Atlanti koja posjeduje New York Stock Exchange, navodno planira vlastitu platformu za trgovanje kriptovalutama. Ako se uspostavi, razmjena bi institucionalnim klijentima omogućila trgovinu Bitcoinom koristeći swap ugovore, derivate koji bi bankama omogućili da drže ugovore o cijenama kriptovalute i podmiruju transakcije plaćanjem sljedećeg dana. Ovi ugovori o zamjeni pružili bi razmjeni potpunu regulatornu zaštitu prema CFTC-ovim zakonima o trgovanju, a sama razmjena bila bi prva tradicionalna financijska burza koja izravno trguje Bitcoinom ako bi se ostvario.

Facebook istražujući Blockchain, stvara istraživačku grupu: Mark Zuckerberg i tim na Facebooku ne žele oglase s kriptovalutom na svojoj web stranici, ali to ne znači da ne istražuju tehnologiju za Facebook korist i razvoj. David Marcus, čelnik Facebook Messengera i član uprave Coinbasea, objavio je na svojoj osobnoj Facebook stranici da “uspostavlja malu grupu koja će istražiti kako najbolje iskoristiti blockchain na Facebooku, počevši od nule”. Zuckerberg je javno izašao u siječnju u korist vaganja blockchain-ove aplikacije za Facebook usluge, rekavši na svojoj osobnoj stranici, „Zanima me da dublje proučim pozitivne i negativne aspekte ovih tehnologija i kako ih najbolje koristiti u našem usluge. “

Što je novo u CoinCentralu

Pet najvećih rudarskih operacija na svijetu: Ako su podaci novo ulje, tada su takvi postupci novi bušilice i naftne platforme.

Usporedba GDAX-a i Binance razmjene: Jedan ima fiat opcije, drugi je postao svjetski izbor za altcoin, ali obojica se neprestano svrstavaju u prvih pet dnevnih količina.

Summit o fluidnosti 2018: Blockchain i budućnost financija: Dio blokchain tjedna u New Yorku, konferencija Fluiditet predstavit će likove poput Mikea Novogratza, Billa Lubina i drugih istaknutih glasova u kriptosferi.

Potaknite Adama Drapera iz VC-a na Blockchainu kao startup supersilu: Slijedeći očeve stope, Adam Draper je bikovit u blockchainu.

Što je uopće u bloku? | Uvod u istraživače blokova: Nađete li se izgubljeni u lavirintu nonces-a, hashova i adresa novčanika kada upotrebljavate istraživače blokova poput etherscan-a? Za to postoji karta.

Koje bi mogućnosti Blockchain mogao stvoriti za intelektualno vlasništvo (IP) ?: Kopiranje i patenti na blockchainu – zvuče prilično logično za nas.

Odliv rudarstva kriptovaluta na GPU opskrbi: Kako rudarstvo postaje sve popularnije, proizvođači grafičkih kartica moraju računati sa zadržavanjem igrača, njihove tradicionalne baze korisnika, sretnih jer GPU cijene rižu.

Papua Nova Gvineja je najnovije dijete na neregulisanom ekonomskom bloku (lanac): Manje nacije kriptotu pristupaju kao svojoj prilici za poticanje rasta, a Papua Nova Gvineja nije iznimka.

Da, Blockchain se može hakirati: Žao nam je što vas razočaravam, ali bilo da je riječ o interferenciji ili napadu od 51%, blockchains mogu biti ugroženi.

Što bi dobrotvorne organizacije trebale znati prije prihvaćanja donacija bitcoina ?: Svi smo za kripto dobrotvorne svrhe, ali prije nego što dodate Bitcoin kao opciju donacije, postoji nekoliko čimbenika koje vrijedi uzeti u obzir.

Zašto je Blockchain tehnologija odgovor na nevolje svjetskog bankarskog sustava: Čekajte, mislio sam da pokušavamo izbjeći banke – zar ne, momci?

Stotine web stranica pogođenih softverom Coinhive, posjetitelji nespremno kopaju Monero: Troy Mursch iz Loših paketa razotkrio je mrežu od preko 300 web lokacija zaraženih Coinhiveom, softverom koji se koristi za pregledavanje Monero.

Matična tvrtka NYSE planira donijeti bitcoin na Wallstreet: Izvješće NYT-a: Intercontinental Exchange, vlasnik njujorške burze, navodno radi na vlastitoj Bitcoin burzi.

7 najzgodnijih stvari koje možete kupiti s bitcoinom: Krstarenja, stanovi – vrag – čak i fakultetska diploma, a to su samo nekonvencionalne stvari.

Na izvoru: Istraživanje Blockchain carstva Github-a: Zaronite u Githubove kutke s našim istraživačkim vodičem.

Mainframe će usmjeriti milijun USD MFT za prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe: Airdrops su postali novi vrući način cirkulacije valuta, a sada se koriste u filantropska sredstva.

Pitanja se naziru kako bytecoin pumpa 1000% s glavnim popisima burzi, odlagališta nakon mrežnih problema: Je li to bila pumpa i smeće, je li to bila prijevara? Kako ova pitanja ostaju, evo što znamo.

Tko je Adam Natrag? O izvršnom direktoru Blockstream-a: U najnovijim našim profilima pokretača industrije, osvrćemo se na Adama Backa i njegov rad u Blockstreamu.

Usporedba razmjene Binance i Bitfinex: Pogledajte kako se dvije najpopularnije svjetske burze međusobno slažu uz našu najnoviju usporedbu.

Što je kriptovaluta Mainnet: S desecima matičnih mreža koje bi trebale biti pokrenute ovog proljeća i ljeta, vidjet ćemo koliko je od ovih projekata vrijedilo nagađati.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Blockchain standardi u radovima za Kinu, očekujte ih do 2019., dužnosnici kažu: Riječi “Kina”, “Bitcoin”, “blockchain” i “zabrana” pojavile su se u istim naslovima i / ili rečenicama više puta nego što smo voljni izbrojati, ali samo zato što to mediji kažu, ne uspijeva tako; Jer su kineska vlada i antikripto raspoloženja postali sinonimi jedni s drugima, netko je to zaboravio reći kineskim političarima. Prema lokalnim izvješćima, kreatori politike formuliraju odbor i radnu skupinu za blockchain standarde. Odbor za standardizaciju blokchain-a i distribuirane računovodstvene tehnologije, kako se naziva, stvara se kako bi “industriji dao neke smjernice”, rekao je Li Ming, direktor kineskog Ureda za istraživanje blokchaina, za Xinxua’s Economic Information Daily.

Uzmite novac i bježite: Iranci koriste Crypto za prelazak 2,5 milijardi dolara preko granica: Navodno kao odgovor na izlazak SAD-a iz iranskog nuklearnog sporazuma iz Obamine ere, Iranci koriste kripto za premještanje novca iz zemlje u iznosu od 2,5 milijardi dolara, prema Mohammadu Rezi Pourebrahimiju, predsjedniku iranske ekonomske komisije. Neizvjesnost oko budućnosti nuklearnog sporazuma, koji podupire mnoštvo međunarodnih vlada, dovela je do pada iranskog rijala u posljednjih pola godine, izgubivši četvrtinu svoje vrijednosti. S porastom kamatnih stopa, deviznim dilerima pod vladinim ozdravljenjem i devalvacijom nacionalne valute, Iranci su se okrenuli Bitcoin-u i slično, jer su postali vezani za razumne metode za pomicanje svojih financija. “Za sada se čini da je Bitcoin doslovno jedini način da novac izvučete iz zemlje … ali s neobuzdanom inflacijom rijala, mnogi ga ljudi neće moći priuštiti”, rekao je jedan izvor za Forbes.

Prvo izdanje Caspera pogađa Github, pozdravljen napredak nakon mjeseci tišine: Očekivana inicijativa za preoblikovanjem konsenzusnog mehanizma Ethereuma pokazuje znakove života nakon što je nekoliko mjeseci živio u sjeni medijske nejasnoće. Dana 8. svibnja, Danny Ryan, Casperov vodeći programer, počinio je prva verzija protokola za Github, dodajući da nas „v0.1.0 jasnije označava s izdanjima kako bismo pomogli klijentima i vanjskim revizorima da lakše prate ugovor i promjene.“ Na Redditu je najavio zajednici da “[više] nego samo istraživački tim sada koristi ugovor – revizori, klijentski programeri itd. – pa smo htjeli početi izdavati jasnije verzije verzija i zapise promjena kako bismo svima pomogli da ostanu organizirani.”

Canaan Creative, drugi po veličini kineski rudarski proizvođač, izlazi u javnost u Hong Kongu: South China Morning Post izvijestio je ove srijede da Canaan Creative planira pokrenuti IPO u Hong Kongu. Izvorno planiran za SAD, IPO bi bila prva javna ponuda blokchain kompanije u gradu ako bi se trebala dogoditi. Prema izvoru upoznatom s tim slučajem, Canaan Creative se nada da će od prodaje prikupiti milijardu dolara.

Whitehat razotkriva operaciju hakiranja koja je zarazila preko 300 web stranica softverom Coinhive Mining: Uz dodatak kriptokrivnom jeziku modnih riječi, kriptodokret je nezgrapna, neslana kombinacija slogova koja je još neslanija u praksi i postaje sve veća tema koja brine o cyber-sigurnosti. U najrasprostranjenijoj instanci koja je izašla na vidjelo, Troy Mursch, sigurnosni istraživač iz tvrtke Bad Packets, otkrio je hakersku kampanju koja je zarazila 348 web stranica Coinhiveom, softverom koji posjetiteljima web stranica omogućuje da putem svojih preglednika doprinesu računarskoj snazi ​​za rudarstvo Monero. . Operacija, otkako je demontirana, utjecala je na web stranice zoološkog vrta u San Diegu, vlade Chihuahua, Meksika, Lenovo i UCLA, između ostalog.

Vidjeli smo bezbroj primjera kako zlonamjerni softver za kriptodrobavanje krade vaše CPU resurse kako bi iskopao kriptovalutu. U svom najnovijem postu na blogu objašnjavam kako se nadgleda s #PRTG može ublažiti ovu prijetnju.https://t.co/f7FNoy03Xl

– Izvješće o lošim paketima (@bad_packets) 11. svibnja 2018

Australska vlada vaga blockchain za trgovanje lancem opskrbe: U obraćanju Zajedničkom odboru za rast trgovine i ulaganja, australsko Ministarstvo unutarnjih poslova (DHA) istaknulo je kako će blockchain, među ostalim tehnologijama u nastajanju poput IoT hardvera i AI, predstaviti kao rješenje za postizanje veće transparentnosti i učinkovitosti u australskoj trgovini. opskrbnog lanca. “Većini trgovaca se vjeruje i komuniciraju u sigurnom i transparentnom lancu opskrbe”, izjavio je glasnogovornik DHA “Sposobnosti za procjenu obavještajnih podataka i rizika te prikupljanje prihoda poboljšavaju se novim i novim tehnologijama, poput blockchaina, koje bi poboljšale istinitost, provjeru valjanosti i analizu podataka obavještajnih podataka i trgovine.”

Europske burze potiču zakonodavce na regulaciju, veću pravnu jasnoću: Rukovoditelji londonske eToro i austrijske burze Bitpanda traže više, a ne manje, propisa o trgovanju kriptovalutama od europskih vlada. “Bili bismo sretni da imamo propise, tako da znamo gdje se nalazimo”, rekao je Eric Demuth, suizvršni direktor Bitpande, za Bloomberg. “Prednosti propisa su jasne. Odgovarajući okvir služio bi i zaštiti potrošača i osigurao dugovječnost i legitimitet same industrije ”, izjavio je direktor eTora, Iqbal Gandham, ponavljajući Demuthov poziv na akciju. Adekvatni zakoni o KYC-u i sprečavanju pranja novca mogli bi dati vjerodostojnost tržištu često obilježenom svojim tamnim mrežama, otvarajući put glavnom prihvaćanju, vjeruju obojica rukovoditelja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me