Ovaj tjedan u Crypto-u: 4.20.2018

Nemojte me zaustaviti sada

Ozbiljno, nemojte, jer je tržište upravo zabilježilo da je drugi tjedan zaredom uzlazni uzlazni – posljednji put kada smo imali jasan pozitivan rast u razdoblju od dva tjedna bilo je to u prosincu prošle godine.

S ukupnom kapitalizacijom od 375 milijardi dolara, cijelo kripto tržište je u porastu 13% od vrijednosti od prošloga petka od 325 milijardi dolara. Ovim povećanjem vratili smo se iznad cijena iz ožujka i pokucali smo na vrata od 400 milijardi dolara koje nismo vidjeli od početka ožujka.

Kao bičja predviđanja naći put do naslova klik-mamaca i “stručnjaka” glasnik neizbježni trk bikova, nastavite oprezno. Vidjeli smo kako se Bitcoin u veljači odbio na 12.000 dolara u brzom usponu koji je imao ljude vjerujući tržište medvjeda je bilo gotovo. Trendovi se sigurno traže, ali ugodnije ćemo se osjećati kad cijena Bitcoina nadiđe i ostane iznad 9.000 američkih dolara.

Bitcoin: Na 8.500 dolara Bitcoin se povećao 5% u tjednu. Ne toliko dramatičan porast kakav smo imali prošli tjedan, ali ipak na određenom rastu na kojem možemo biti zahvalni.

Ethereum: S 13% porast ovog tjedna, cijena Ethereuma od 587 dolara dobrodošao je preokret u odnosu na premlaćivanje u odnosu na svoje vršnjake tijekom tržišta medvjeda 2018. godine.

Mreškanje: Vodeći našu grupu od tri, Ripple je zabilježio najveći rast u tjednu, prema gore 23% tjedno po cijeni od 0,85 dolara.

Domaće vijesti

Plivajući u “tankoj juhi pretpostavke”, Craig Wright odbacuje tužbu od milijardu dolara: Nekada samoprozvani tvorac Bitcoina, Craig Wright, podnio je zahtjev za odbacivanje tužbe Saveznog suda južne četvrti Floride. Nakon bratove smrti, Ira Kleiman podnijela je tužbu protiv Wrighta još u veljači, tvrdeći da je Wright pogrešno “[oduzeo] bitkoine Davea Kleimana i njegova prava na određeno intelektualno vlasništvo povezano s tehnologijom bitcoin.” U showu kreativnosti u sudnici, Wright i njegovi odvjetnici odbijaju tužbu u svom prijedlogu za odbacivanje postupka, tvrdeći da se “shakendown” temelji na malo više od “tanke juhe pretpostavki, špekulacija, oprečnih navoda, glasina i nagovještaj. “

Osnova projekta Stablecoin prikuplja 133 milijuna USD financiranja VC-a: Ranije poznat kao Basecoin, američki start-up Basis sa sjedištem u SAD-u prikupio je ogromnih 133 milijuna dolara od mnoštva institucionalnih ulagača. Prema Osnovi post na blogu, Bain Capital Ventures, GV, Stanley Druckenmiller, Kevin Warsh, Lightspeed, Foundation Capital, Andreessen Horowitz, Wing VC, NFX, Valor Capital, Zhenfund, INBlockchain, Ceyuan Ventures, Sky9 Capital i drugi uložili su se u financiranje projekta. “Zajedno”, stoji u postu, “gradimo kriptovalutu s algoritamskom središnjom bankom za koju vjerujemo da će kriptovalutu učiniti stabilnom i upotrebljivom širom svijeta.”

Državni odvjetnik u New Yorku pokrenuo istragu o razmjeni kriptovaluta: Eric T. Schneiderman i njegov tim u uredu državnog odvjetnika u New Yorku poslali su upitnik američkim uredima 13 burzi kriptovaluta. Poslano Coinbase, Gemini, Bittrex, Binance, bitFlyer USA, Bitstamp USA, Bitfinex, Huobi, Kraken, Circle Internet Financial Limited (Poloniex), Tidex, Gate.io i itBit, upitnik traži informacije o osnovnim operacijama, naknadama i trgovanju politike, interne kontrole i upravljanje rizicima. Tyler Winklevoss, izvršni direktor i suosnivač Geminija, pozdravio je sondu kao priliku za pozitivnu regulatornu suradnju, ali izvršni direktor Kraken-a, Jesse Powell, omalovažio je pokušaj i javno je objavio naznačeno da se Kraken neće pridržavati.

Ulagači (još uvijek) ne prijavljuju dobitke od kriptovaluta na porezu: Prije otprilike mjesec dana popularna služba za prijavu poreza Credit Karma izvijestila je da manje od 1% svojih kupaca prijavljuje ulaganja u kriptovalute na svojim poreznim obrascima. Pa, porezni dan bio je prije tri dana i malo se toga promijenilo. Prema novim izvješćima tvrtke, manje od 100 od 250.000 prijava prijavilo je dobit od ulaganja u kriptovalute – to je samo 0,04%, što je značajan odmak od otprilike 8% Amerikanaca koji kripto drže u nekom obliku.

Coinbase kupuje Earn.com, angažira izvršnog direktora tvrtke Earn kao CTO: Coinbase je imao zauzeti Q1, a samo je nastavio pakirati kilograme do svoje već ojačane dominacije u industriji. Ovaj tjedan pojavila su se izvješća da je jedna od najvećih kripto tvrtki stekla Earn.com kupnjom za koju se procjenjuje da iznosi oko 100 milijuna dolara. Kao dio dogovora, izvršni direktor Earn.com-a, Balaji Srinivasan, bit će zaposlen u Coinbaseu kao prvi glavni direktor tvrtke.

SEC ošamari Riot Blockchain subpoenom, sondama za informiranje o fokusu tvrtke na Shift Blockchain: Otkako je kripto krenuo 2017. godine, tvrtke poput Long Island Iced Tea (danas Long Blockchain), Kodak, Overstock i Atari uskočile su u hype vlak, preimenovale ili predložile ICO u pokušaju da povećaju zaradu. Riot Blockchain, prije poznata kao biotehnološka tvrtka Bioptix, jedna je od tih tvrtki, a poput mnogih u ovoj mlinskoj kući privukli su neslanu pozornost SEC-a. Nakon promjene imena, dionice tvrtke porasle su za više od 1500%. Ovakvi sudski pozivi postali su uobičajeni za naslijeđene tvrtke koje su promijenile svoje poslovne modele kako bi iskoristile popularnost kriptoa, a DIP je „upozorio da nije prihvatljivo da se tvrtke bez značajnih rezultata u tom sektoru bave blockchain tehnologijom, mijenjaju se svoje ime i odmah ponuditi investitorima vrijednosne papire bez davanja odgovarajućih podataka o povezanim rizicima. “

Dow Jones Media Group partneri s hrabrim softverom: U velikoj pobjedi za usvajanje, Dow Jones Media Group udružio se s preglednikom Brave i timom Basic Attention Token kako bi testirao blockchain za digitalno oglašavanje i objavljivanje. Partnerstvo će Braveovom pregledniku omogućiti pristup premium sadržajima na MarketWatchu i Barronu, dvije marke Media Group, “po principu” prvi dođe, prvi posluži “, prema službenom službeniku priopćenje za javnost. Uz to, MarketWatch i Barron’s postat će certificirani izdavači za Basic Attention Token.

https://t.co/xsPVwWAN7h

– Hrabri softver (@brave) 18. travnja 2018

Što je novo u CoinCentralu?

Kako koristiti MetaMask | Vodič za početnike: Trebate pomoć u postavljanju i korištenju popularnog novčanika ERC20 u pregledniku? Vratili smo ti se.

Kako Blockchain glasanje djeluje i zašto nam je potrebno: Blockchain ima potencijal za brže, transparentnije i pouzdanije rezultate izbora nego što ih podržava trenutna tehnologija.

Pregled razmjene Binance: Mnogo se promijenilo od našeg zadnjeg pregleda Binancea, pa smo napisali još jedan kako bismo pratili napredak i rast burze.

Tko je Nick Szabo? Saznajte više o čovjeku koji je doslovno napisao knjigu o pametnim ugovorima i teoretizirao Bitcoin godinama prije bilo kojeg stvaranja.

Što je i tko je Bitmain? Rudarski div se proslavio u području proizvodnje ASIC čipova i sa svojim rudarskim kolektivom Antpool.

Edukativna kampanja o mogućim rizicima transakcija kriptovalutama: Iako postoje značajne regulative i zabrane kriptovaluta koje su uvele nacionalne vlade širom svijeta, vrlo je malo regulatora stavilo naglasak na obrazovne kampanje kao način da nove investitore nauče o potencijalnim rizicima ulaganja u kripto valutu.

Loopring, osnivači nebula uspostavljaju Blockchain Development Community za bivše Googleove zaposlenike: Hitters Xu, Daniel Wang i Andy Tian osnovali su xGoogler’s Blockchain Alliance u nastojanju da odaberu vrhunske Googleove talente za razvoj blockchain i kriptovaluta..

Coinbase Review: Je li Coinbase sigurno kupiti kriptovalute: Još jedan preuređeni pregled na jednoj od vodećih svemirskih burzi.

Asic Mining vs Cryptocurrency Project Teams: Igra mačke i miša: Uspon rudarskih platformi ASIC ne samo da je povećao prepreku ulasku na tržište rudarima hobistima, već je poduzećima i olakšao pokretanje masovnih rudarskih operacija.

Državni odvjetnik u New Yorku šalje upitnik na 13 burzi i istražuje poslovanje: Ured državnog državnog odvjetnika u New Yorku poslao je upitnike na 13 centrala kako bi saznao više o njihovim poslovnim modelima, unutarnjim kontrolama i osnovnim operacijama.

Liječnici i doktori znanosti preuzimaju Blockchain: intervju s Peer Atlas timom: PeerAtlas ima za cilj učiniti medicinske informacije besplatnima i stvoriti održivu i skalabilnu strukturu poticaja za liječnike i medicinske radnike koji će pridonijeti i ažurirati informacije u medicinskoj knjižnici bez recenzija i recenziranom medicinskom osoblju.

Istraživanje nalaza iz ICObenchovog pregleda tržišta ICO-a: 6. travnja, ICO web mjesto za pregled ICObench objavilo je njihov ICO Market Review za mjesec ožujak, zajedno s nekim fascinantnim podacima iz industrije. Uključuje podatke o različitim ICO platformama, ukupne trendove na tržištu, statistiku po djelatnostima i još mnogo toga.

Kako kupiti Animecoin (ANI): Naslov sve govori, ljudi.

Kako stabilan novac funkcionira i kakav balans postižu zbog volatilnosti cijena: Stablecoins rade na pružanju nehlapljivih kriptoaseta, kovanica koje bi mogle otvoriti vrata usvajanja za naslijeđene institucije koje neće dodirivati ​​kripto zbog kolebanja cijena.

Cambridge Analytica Nixes projekt kriptovaluta nakon Facebookovih podataka: Nakon što se našla usred Facebook-ove kontroverze o privatnosti podataka, Cambridge Analytica odstupa od svojih planova za pokretanje ICO-a.

Uvod u obrasce grafikona nastavka: Pogledajte naš najnoviji TA vodič za izoštravanje očiju radi dosljednosti uočavanja trendova.

Vrhunski vodič za kovanice za privatnost: Ovim vodičem stavljamo anonimnost na zaključavanje sa sveobuhvatnim pregledom glavne mogućnosti privatnosti kriptovaluta.

Vijesti iz cijelog svijeta

Osnivači Loopringa, Nebulasa i Gifta uspostavljaju Blockchain Alliance za bivše zaposlenike Googlea: Daniel Wang (Loopring), Hitters Xu (Nebulas) i Andy Tian (Gifto) imaju dvije zajedničke stvari: svi su oni bivši zaposlenici Googlea i svi su ostavili Google da radi na kripto projektima. Sada trio uspostavlja exGooglers Blockchain Alliance (GBA), grupu koja je posvećena regrutovanju najboljih Googleovih talenata za razvoj i istraživanje blockchain tehnologije. “Ova će zajednica služiti kao zajednički prostor za istraživanje, dijalog i razvoj u vezi s blockchain tehnologijom za Googleare”, tvrdi savezništvo. GBA trenutno ima aktivne zajednice u San Franciscu, Pekingu i Šangaju.

#Blockchain je napokon privukao pažnju xGooglera! Tri bivša Googlera @HittersXu (Osnivač # Maglice), Daniel Wang @daniel_loopring , Andy Tian @andytian su osnovali xGoogler Blockchain Alliance (GBA). Saznajte više o tome?https://t.co/XeA8hDJHLD

– Nebulas.io (@nebulasio) 16. travnja 2018

IBM, Međunarodne banke testiraju probne transakcije za trgovinsku platformu temeljenu na Blockchain-u: IBM, Ujedinjena banka Švicarske, Montrealska banka, CaixaBank, Commerzbank i Erste Group pokrenuli su pilot transakciju za Bataviju, platformu za praćenje i trgovinu lanca opskrbe koju pokreće blockchain. Usluga djeluje prateći pošiljke u lancu opskrbe i izvršavajući trgovinske ugovore putem pametnih ugovora. “Podaci o trgovini i pametno plaćanje, koje automatski pokreću podaci o prijevozu, čine važnu osnovu za upravljanje rizikom i instrumente financiranja i dodaju vrijednost svakom opskrbnom lancu”, rekao je predstavnik Commerzbank Niko Giesber u vezi s programom.

Binance (mogao bi biti) koji radi na primjeni novčanih depozita za trgovanje Fiat-to-Crypto: Nakon što je potražio povoljnije regulatorne vode na tropskim obalama Malte, Binance je navodno u pregovorima s domaćim bankama kako bi otvorio devizne račune “kako bi potencijalno podržao fiat”, prema Binanceovom izvršnom direktoru. „Vrlo smo sigurni da tamo uskoro možemo najaviti bankarsko partnerstvo. Malta je vrlo napredna što se tiče kripto i fintecha, ”izvršni direktor Zhao Changpeng komentirao je razvoj događaja.

Iako ne možemo predvidjeti budućnost, drugi nam je i dalje pokušavaju. Oba "vijesti" nisu točni. Surađujemo s bankama (da bismo potencijalno podržali fiat), ali kratkoročno ne planiramo USD. Nije uključen xvg ili xpr. Budite oprezni oko predviđanja "Kristalna kugla" vijesti.

– CZ (@cz_binance) 20. travnja 2018

Ne opterećujte se: Verge “Partneri” s PornHub: Kontroverzna kovanica za anonimnost Verge ovog je tjedna prekinula partnerstvo s jednom od najvećih svjetskih porno stranica Pornhub. Nekonvencionalno partnerstvo, razvoj događaja dodaje Verge kao opciju plaćanja na web mjestu za one koji odluče platiti svoj porok. Obje strane podjednako ih nazivaju revolucionarnim partnerstvom, neki članovi zajednice označili su ga kao malo više od toga što je Verge platio Pornhub za vrijeme oglašavanja, jer je sporazum došao s vlastitom najavom video i dobio Vergeov logotip istaknutu integraciju s vlastitim Pornhubom na početnoj stranici web mjesta na jedan dan.

Cambridge Analytica ukida planove za vlastiti novac slijedeći Facebook kontroverzu podataka: Cambridge Analytica, tvrtka za konzultantske usluge za podatke, našla se na udaru kritika nakon što je izašlo na vidjelo da je tvrtka kupila podatke o 87 milijuna korisnika Facebooka. Očito je tvrtka planirala lansirati vlastitu kriptovalutu s naglaskom na osobne podatke, ali nakon kontroverze to vjerojatno više nije na karticama iz više nego očiglednih razloga. “Prije kontroverze na Facebooku razvijali smo paket tehnologija kako bismo pomogli pojedincima da povrate svoje osobne podatke od pravnih osoba i kako bi imali potpunu transparentnost i kontrolu nad načinom na koji se njihovi osobni podaci koriste”, izjavio je glasnogovornik tvrtke. “Istražili smo više mogućnosti za upravljanje i unovčavanje svojih osobnih podataka, uključujući blockchain tehnologiju.”

Vijetnam pojačava nadzor nad kripto računima nakon što najveća prevara u industriji muči njegove građane: Prošlog tjedna vijetnamska tvrtka Modern Tech navodno je pobjegla s otprilike 658 milijuna dolara ICO sredstava za dva tokena, Ifan i Pincoin. Kao odgovor na to, premijer Nguyen Xuan Phuc pozvao je regulatore i vladine dužnosnike da pojačaju svoje praćenje i regulaciju projekata kriptovaluta, posebno ICO-a. “Ulaganje i trgovanje kriptovalutom te prikupljanje novca putem početne ponude kovanica razvijaju se na kompliciraniji način”, pozivajući na odgovarajući nadzor i mjere rizika, vlada vjeruje da vlada.

U Kini službenici uhićuju operatore sumnjive sheme piramida: Prema lokalnim izvorima, kineska policija uhitila je one koji su upleteni u domaću piramidalnu shemu. Platforma za kriptovalute, poznata kao DBTC, privukla je oko 13.000 ulagača i prikupila oko 13 milijuna dolara vrijednih sredstava. Očito je fond obećavao dnevni povrat od 12.700 američkih dolara za početno ulaganje od 400.000 američkih dolara, što će u roku od tri mjeseca dati povrat veći od 100%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me