Ovaj tjedan u Crypto-u: 3. kolovoza 2018

Ne gazi moju liniju trenda

Kripto tržište širom imovine pogodilo je ovog tjedna. Nakon tjedan dana gotovo dobitaka koji su izmijenjeni brzom rasprodajom nakon što je SEC odbila najnoviju prijavu ETF-a Winklevosssa, ukupna tržišna kapitalizacija kripto kompanije pala 8% u tjednu. S 263 milijarde dolara, nalazi se malo iznad nekih od najnižih brojeva objavljenih ove godine.

Bitcoin: Na 7400 dolara Bitcoin je izgubio 6% njegove vrijednosti tijekom tjedna.

Ethereum: Ako se pogoršava, Ethereum je propao 10% u tjednu na 413 dolara.

XRP: Gotovo stagnirajući, XRP je samo izgubio 2% ovog tjedna, sportska cijena od 0,43 USD.

Statistika tržišta (8/3/18)

Domaće vijesti

Odjel nedavnog Fintech-ovog izvještaja riznice ukratko se odnosi na Blockchain: U izvješću predsjedniku Trumpu pod nazivom “Financijski sustav koji stvara ekonomske mogućnosti: nebankarske financije, Fintech i inovacije”, američko Ministarstvo financija pokrenulo je temu blockchaina zajedno s ostalim rastućim FinTech tehnologijama poput AI, računalstva u oblaku i drugih. „Nove tehnologije, poput prediktivne analitike podataka, umjetne inteligencije i tehnologije blockchaina ili distribuirane knjige, primjeri su obećavajućih inovacija koje bi tvrtke financijskih usluga mogle koristiti. To su također tehnologije za koje regulatorni tretman može biti neizvjestan, ako ni zbog čega drugog, osim što toj inovativnoj tehnologiji treba vremena da sazrije ”, navodi se u izvješću.

U SAD-u Blockchain financiranje u 2018. premašuje brojke iz 2017 .: U izvješću KPMG-a, velika četvero tvrtki otkrilo je da su, uz međunarodna ulaganja u FinTech, koja premašuju ukupan iznos od 2017. do 2018., u porastu i ulaganja u blockchain u SAD-u. “U prvoj polovici 2018. godine blockchain ulaganja u SAD-u premašila su ukupna ulaganja viđena u 2017. godini, vođena sa 100 milijuna dolara + krugovima financiranja za R3 i Circle Internet Finance. Tijekom Q1 i Q2’18 također su se dogodili brojni drugi značajni blockchain poslovi, uključujući prikupljanje paketa Paxos od 65 milijuna USD, čiji je cilj pomoć u skaliranju operacija za isporuku njegove blockchain platforme “, navodi se u izvješću.

Long Blockchain, nekada ledeni čaj na Long Islandu, ošamario subpoenom od SEC-a: Na vrhuncu bitcoin-ove hipe prošle godine, Long Island Ice Tea odlučio je da će promijeniti ime u Long Blockchain. Premještanje je bilo dobro za proizvođača čaja jer su njegove zalihe porasle za više od 300% kao odgovor na promjenu robne marke. Pa, SEC je to primijetio, zatraživši financijske dokumente subpoenom od 10. srpnja. “Tvrtka u potpunosti surađuje s istragom DIP-a”, navodi se u priopćenju tvrtke. “Tvrtka ne može predvidjeti ili odrediti može li DIP pokrenuti bilo kakav postupak u vezi s pozivom na sud ili ishodom bilo kojeg postupka koji može biti pokrenut.”

Bill Clinton Kickoffu RippleuListopadska tehnička konferencija s glavnim obraćanjem: 42. predsjednik Sjedinjenih Država, veliki otac Bill Clinton, planira održati uvodni govor na Rippleovoj jesenskoj konferenciji Swell, koja će se održati u San Franciscu, CA 1. i 2. listopada. Ripple je izabrao bivšeg predsjednika da otvori konferenciju, jer, „u vrijeme kada su revolucionarna tehnologija i regulacija često bili na putu sudara, predsjednik Clinton pomogao je započeti razdoblje ekstremnog rasta i usvajanja Interneta oblikujući ono što je danas . Također je uspostavio programe koji su premostili “digitalnu podjelu” i donijeli novu tehnologiju u nedovoljno opslužene zajednice širom svijeta “, navodi se u objavi na blogu objave.

Oduševljeni smo što to možemo objaviti @BillClinton kao glavni govornik za ovogodišnju # ZbogomRipple. Za više detalja: https://t.co/KYQgI4YrWv pic.twitter.com/XSo46T2s3d

– Ripple (@Ripple) 31. srpnja 2018


Studija: Samo 2% američkih investitora drži Bitcoin i kripto u nekom obliku: Zajednička anketa koju su proveli Gallup i Wells Fargo pokazuje da je bitcoin još uvijek relativno neistražen teritorij za većinu američkih ulagača. Prema nalazu studije, „samo 2% investitora kaže da trenutno posjeduju bitcoin, a manje od 1% planira ga kupiti u bliskoj budućnosti. Iako većina ulagača kaže da ih ne zanima ikada kupiti bitcoin, otprilike svaki četvrti (26%) kaže da ga to zaintrigira, ali da ga neće uskoro kupiti. “

Pokretanje decentralizirane razmjene u San Franciscu, koristi XRP kao osnovnu valutu: DCEX burza sa sjedištem u San Franciscu pokrenuta je ovog tjedna. Koristeći XRP kao osnovnu valutu, razmjenu omogućuje blockchin platforma koju je izgradio AlphaPoint. “DCEX je tržište kripto-kripto-kripto-generacija sljedeće generacije, sa svim valutama koje trguju prema XRP (XRP) kao osnovnoj valuti. Klijenti će moći trgovati ukupno 15 parova novčića – XRP, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum classic (ETC), OmiseGo ( OMG), EOS (EOS), DASH (DASH), Tron (TRX), Monero (XMR), VeChain (VEN), IOTA (IOTA), ZCash (ZEC) i TrueUSD (TUSD) sa stabilnim novčićem, s planovima dodajte Neo (NEO), Cardano (ADA) i još parova u narednim mjesecima. Uz to, DCEX nudi pristup svih deset kovanica navedenih u Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI) na jednom mjestu ”, navodi se u službenom blogu.

Što je novo u CoinCentralu?

Blockchain problemi postoje, uzmite dva aspirina i obilje odmora: Blockchain nije savršen, pa je važno računati s njegovim greškama.

Bitcoin Cash u odnosu na Bitcoin | Za i protiv: Čini se da su njih dvoje osuđeni na konkurenciju, pa kako se međusobno slažu?

Propisi o digitalnoj valuti trebali bi biti među glavnim prioritetima Kongresa, kaže istaknuti zakonodavac: Ovaj zakonodavac smatra da bi Kongres trebao staviti kripto na vrh svog popisa obveza.

Kratka povijest Puta svile: droge, (ne) nasilje i video igre: Pogled na Put svile i samo ono što se događa na tržištima mračne mreže.

Kapitalizirajte izvršnog direktora i suosnivača Shahar Rubin na pojednostavljivanju algoritama trgovanja: Provjerite što CEO Capitalize ima za reći o obrezivanju masti za trgovanje.

AI i Blockchain – super kul ili malo jeziv ?: Ozbiljno, najavljuju li dolazak automatizirane utopije ili neke distopije kojom dominira tehnologija?

Što je Gridcoin ?: Platforma Gridcoin stvara okruženje nalik superračunalu kombinirajući računarsku snagu svakog korisnika na mreži.

DMG Blockchain instalira podstanicu za rudarstvo kriptovaluta: DMG Blockchain Solutions, tvrtka za rudarstvo kriptovaluta koja također nudi rješenja za blockchain, trenutno postavlja trafostanicu i transformator za kripto rudarstvo od 85 megavata. Time se želi proširiti rudarski posao.

Razlozi zbog kojih su američke vlasti izazvane da legaliziraju transakcije bitcoin kasina: U ovom članku ispitujemo zašto su regulatorni organi u SAD-u sporo legalizirali transakcije izvršene putem bitcoin kasina. Također razmatramo zašto se ove politike vjerojatno neće promijeniti u narednim godinama.

Crypto Mining: Googleova trgovina Play pridružila se Appleu u zabrani aplikacija za rudarstvo: Prvo su došli po oglase, zatim po aplikacije.

2. dio: Intervju s Andyjem Levineom na Steemu danas i sutra: Pogledajte drugu rundu našeg intervjua sa Steemovim Andyjem Levineom.

Blockchain platforme za digitalno oglašavanje koje se koriste za borbu protiv prijevara: Transparentnost, učinkovitost, pouzdanost – kako blockchain može promijeniti digitalno oglašavanje i učiniti ga iskrenijim.

Hoće li kriptovaluta regulirati inovacije ?: Mnogi misle da propisi pozivaju na inovacije, ali drugi nisu toliko uvjereni.

Indijska država će implementirati Blockchain tehnologiju: 26. srpnja indijska država Telangana najavila je inicijative za poticanje blockchaina radi ublažavanja sveprisutne korupcije i prijevara u državama i nacionalnim vladama.

Blockchain će poremetiti ekonomiju dijeljenja tvrtki: Od decentraliziranih Ubersa, Airbnbsa i šire, kripto u osnovi drži etos ekonomije dijeljenja.

Upravljanje otpadom iz blockchaina | Smeće jednog čovjeka je blago drugog čovjeka: Sada, s dolaskom decentralizirane tehnologije koju je Bitcoin predvodio, tvrtke traže blockchain za značajna rješenja za otpad.

Poznavanje vaših kategorija kriptovaluta je poznavanje vašeg portfelja: Raznolikost je ključna, posebno u ovoj nestabilnoj industriji.

Nova studija britanskog tržišta ističe nedostatak razumijevanja kriptovaluta: Iako će industrija uskoro imati deset godina, oko nje još uvijek ima puno nesporazuma.

Tržišna kapitalizacija kriptovaluta: što je to? Kako ga upotrebljavate ?: Metrika novaka, tržišna kapitalizacija važan je alat za svakog ulagača i trgovca.

Ethereum protiv EOS | Analiza dvije najveće Dapp platforme Blockchaina: Ako su Bitcoin i Bitcoin Cash prirodne suprotnosti, Ethereum i EOS bubnjaju rivalstvo protiv dva najveća suprotstavljena kovanica kriptoa.

Dio 3: Intervju s Andyjem Levineom na Steemu danas i sutra: Pogledajte treću rundu našeg intervjua sa Steemovim Andyjem Levineom.

Tvrtke za kriptovalute Bermuda, Malte, Gibraltara i Lihtenštajna: Te male zemlje žele privući velike igrače na svoje granice.

Kako kupiti Ripple na GateHubu Detaljni vodič: Kratki vodič za kupnju Ripplea na GateHubu.

uPort-ov Danny Zuckerman o samo-suverenom identitetu: Uživajte u ovom informativnom razgovoru o trenutnom stanju i razvoju digitalnog identiteta.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Indijska država će implementirati Blockchain tehnologiju: Indijska država Telangana najavila je ovog tjedna niz inicijativa kojima će se pokušati blokirati lanci za policiju protiv korupcije i prijevara koje muče vladu Telangane. Prošli mjesec država je uvela blockchain rješenja u vladine zemljišne knjige i odsjeke prihoda u nastojanju da poveća transparentnost, preventivni odgovor na ublažavanje mita koje se događa u otprilike 38% državnih transakcija nekretninama.

Börse Stuttgart, druga po veličini njemačka burza, planira ICO, Multilateralno trgovanje: Börse Stuttgart dodaje svoje opterećenje. Mjesec dana od izlaska svoje predviđene aplikacije za kripto trgovanje Bison, druga najveća njemačka burza najavila je svoje planove za stvaranje ICO platforme, kao i multilateralnog mjesta kripto trgovanja. Dvije usluge bile bi neprocjenjive mogućnosti likvidnosti za bilo koga na ICO tržištu koji ga koristi, a istovremeno bi proširile doseg Börse Stuttgarta u ovu industriju. “Na mjestu trgovanja tokenima izdanim putem naše ICO platforme može se trgovati na sekundarnom tržištu. Ovo je važan čimbenik uspjeha za ICO. Istodobno odgovaramo na potražnju kako maloprodajnih tako i institucionalnih ulagača za uređenim i pouzdanim okruženjem za trgovanje kriptovalutama “, rekao je izvršni direktor Alexander Höptner u izjavi.

Boerse Stuttgart će biti domaćin kripto trgovanja i ponuda kovanica – https://t.co/iG6GsvLKcp

Oglašavati #ICO https://t.co/89O4ciDsi7

#bitcoin #btc #bitcoinnews #cryptocurrency #blockchain #btcusd # 比特 幣 新聞 pic.twitter.com/Q6XPXWWeEn

– Bitcoin vijesti (@TheBitcoinNews) 3. kolovoza 2018

Južnokorejska financijska agencija iznosi slučaj za integraciju Blockchaina u tržište dionica: U izvješću lokalnim i regulatorima i dužnosnicima, Južnokorejska služba za financijski nadzor (FSS) pozvala je domaće općine da počnu razvijati rješenja za integraciju blockchaina s tradicionalnim financijskim sustavima i platformama. Agencija drži da bi blockchain mogao namirivanje transakcija na burzi učiniti bržim i sigurnijim od trenutnog softvera. Prema izvješću, primijetio je upotrebu blockchaina na međunarodnim burzama, obraćajući posebnu pozornost na Nasdaqovu upotrebu blockchaina za vođenje evidencije i privatnih podataka.

Morgan Stanley unajmljuje Credit Suisse Crypto Advocate, trgovca na mjestu šefa digitalnih tržišta: Jedna od najvećih svjetskih multinacionalnih banaka ide sve više prema industriji kriptovaluta. Ovog puta u obliku novog najma, investicijska banka angažirala je Andrewa Peela, zaposlenika u Credit Suisse i samoproglašenog stručnjaka za trgovinu kriptovalutama, kao novog šefa digitalnih tržišta. Peel je prethodno proveo 12 godina u Credit Suisseu, služeći ih 9 kao trgovac derivatima, a od 2013. je zagovornik kriptovaluta.

Binance stječe TrustWallet, prvu javnu akviziciju Burze: Binance je otkupio TrustWallet, decentralizirani Ethereum novčanik s otvorenim kodom koji podržava “preko 20 000 različitih tokena temeljenih na Ethereumu (ERC20, ERC223 i ERC721)”, navodi se u objavi na Binanceovom blogu. Kupnja TrustWallet-a dodati će lančani mobilni novčanik na popis Binance usluga s drugim budućim mogućnostima integracije. Robna marka i tim TrustWallet zadržat će autonomiju i slobodu u razvoju temeljnog proizvoda, a istovremeno će imati koristi od povećane sinergije tvrtke Binance, uključujući široku bazu korisnika i nadolazeći DEX “, nastavlja se u postu. Izvršni direktor Binancea Changpeng Zhao naznačio je da akvizicije igraju važnu ulogu za sazrijevanje ove industrije, nagovijestivši da bi ovo moglo biti prvo od mnogih za Binance: „Tražimo jake tehnološke timove. Stjecanje će biti vrlo ključna komponenta za daljnji rast i doprinos ovoj industriji. ”

Bitmain objavljuje impresivnu milijardu dolara dobiti za prvo tromjesečje 2018. godine, planira IPO: Kineski rudarski div Bitmain ostvario je nevjerojatnih 1 milijardu dolara dobiti – ne prihoda, imajte na umu – u prvom tromjesečju 2018. Na kraju ove vijesti, neimenovani izvor rekao je za Fortune da je tvrtka napredovala svojim IPO-om, koji je Juhan Wu , Izvršni direktor Bitmaina, nagovijestio je u lipnju. Izvor je naznačio da će se IPO pokrenuti “vrlo brzo” na inozemnom tržištu koje će omogućiti investitorima da kupe ponudu s USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map