Ovaj tjedan u kriptovalutama – 02. veljače 2018

Ima li liječnika u sobi da zaustavi krvarenje?

Arhaična umjetnost puštanja krvi bila je uobičajena medicinska praksa koju su koristili liječnici od starih Grka do europskih kirurga 19. stoljeća. Pretpostavljalo se da humori (krv i druge tjelesne tekućine) nose bolest i bolest, pa će liječnici iskrvariti svoje bolesnike u nadi da će ublažiti njihove bolesti.

Pa, tržište kriptovaluta trenutno jako krvari, i slično kao i zastarjela praksa, malo čini stvari da budu bolje – također je daleko od šaljivog.

Bitcoin: Ovaj je veliki momak vidio bolje dane. Dno nije ispalo, ali počinjemo se pitati gdje je dno jer se Bitcoin stalno spušta na niže razine podrške. Crypto-ov teški udarac je pao 18% od njegove cijene koja je krenula u prošli petak, otprilike sjedeći za 9000 američkih dolara. Kako smo sinoć mnogi od nas bili smješteni u svojim krevetima, Bitcoin je ovjesio 7.800 američkih dolara, niža od megakorekcije u siječnju i najniža od druge polovice studenog.

Ethereum: Srebrna medalja Coin Market Cap-a ovog tjedna nadmašuje Bitcoin, čak iako je još uvijek u minusu. Ethereum je izgubio oko 8% njegove vrijednosti od prošlog tjedna, čija je cijena trenutno 950 USD. Kao i Bitcoin, sinoć je imao bljesak do nekih ekstremnih najnižih temperatura, dodirujući 779 dolara prvi put od prvog dana Nove godine.

Mreškanje: Kao i prošli tjedan, Ripple je pogođen najgore od naša tri najbolja. Dole je 28% od ulaska u prošli petak s traženom cijenom od 0,88 USD, i išlo je do najniže 0,64 USD preko noći.

oznaka feb

Časna priznanja: Unatoč općenitoj tržišnoj krvnoj kupelji, DigixDAO (319 dolara) je gore 28% tijekom posljednja 24 sata i 23% tijekom proteklog tjedna. Osim toga, ništa drugo na tržištu ne pliva dobro protiv trenutka pada cijena.

Preko milijun ljudi pridružilo se Robinhoodu za besplatno kripto trgovanje: Jedno od najvećih problema s trgovanjem kriptovalutama su visoke naknade. Na primjer, Coinbase naplaćuje 1,49% na sve narudžbe za kupnju / prodaju, što je nepristojan iznos u usporedbi s Binanceovom naknadom za trgovanje od 0,1%. Međutim, ništa ne pobjeđuje besplatno.

Major Exchange Huobi u otvorene urede u SAD-u: Kineska burza Huobi zamijenila je San Francisco pogledom na novi ured. U izjavi osoblju Coin Central, Huobijev direktor za strategiju Cai Kailong izjavio je, “razlog što smo odabrali SAD je taj što ima veliko tržište i institucionalno dobre investitore.”

Ruby utorkom, lažni Uber i strahovito planirano otmica: Prema Fortune.com, Louis Meza namamio je svoju žrtvu / suradnika u Uber koji je “naručio” nakon večere u Ruby utorkom na Times Squareu. Ušavši unutra, naoružani čovjek u automobilu zatražio je ključeve stana od žrtvine rezidencije, na kraju ukravši Ledger Nano S koji je pronašao unutra. Međutim, Meza je napravio sudbonosnu pogrešku prebacujući sredstva na lako sljediv način i ne noseći masku prilikom ulaska u zgradu žrtava (koja je imala nadzorne kamere).

Samsung započinje s proizvodnjom čipova za vađenje kriptovaluta: Kako je izvijestio TechCrunch, Samsung proizvodi ASIC čipove za vađenje kriptovaluta poput Ethereuma i Bitcoina. Glasnogovornik tvrtke rekao je novinskom divu „Samsungova ljevačka tvrtka trenutno se bavi proizvodnjom čipova za vađenje kriptovaluta. Međutim, ne možemo otkriti daljnje detalje u vezi s našim kupcima. “

Mastercard Uživanje u povećanju dobiti od kripto kupovina: Iako Mastercard ne možete kupiti za kupnju Big Maca s Bitcoinom, možete ga koristiti za kupnju kriptovaluta s web lokacija kao što je Coinbase. Iako ove kupnje pomažu tvrtki s kreditnim karticama, dugoročno su nepouzdane, prema riječima glavne financijske direktorice Martine Hund-Mejean. “Samo prošli tjedan – kako su se neke cijene spustile – već ste vidjeli kako se trend usporava”, rekao je Hund-Mejean o kripto kupnjama pomoću njihove kreditne kartice.

Papa Zuck povlači utikač na kripto oglasima: Proteklog utorka Facebook je obnovio svoju politiku oglašavanja za zabranu oglasa povezanih s kriptovalutom. Citirajući njihovu “obmanjujuću ili obmanjujuću promocijsku praksu” u postu na blogu na tu temu. Facebook želi smanjiti potencijal za prevarante da dođu do korisnika platforme društvenih mreža.

Kupili ste, oni revidiraju: Stare vijesti i dalje su vijesti, a ovaj su tjedan mainstream i kripto mediji iskopali vijesti o dva sudska poziva dostavljena i Bitfinex burzi i Tetheru. Pozivi datiraju od 6. prosinca 2017. godine i istražuju zakonitost Tethera, popularnog alt-coin-a koji je “vezan” za fiat valute.

Šerifov povratak u grad: Texas naređuje AriseBank-u da prestane s radom: Državni regulatori Lone Star nastavili su s naporima da ukrote beskrupulozne aktere kripto divljeg zapada. Pomogli su u uklanjanju BitConnecta, a sada imaju web stranice postavljene na AriseBank, samoopisanoj kripto banci sa sjedištem u Teksasu. Dužnosnici u državi tvrde da “[prestati & Desist Order zasnovan je na zaključku Povjerenika da je AriseBank prekršila poglavlje 31. Teksaškog financijskog zakonika korištenjem izraza “banka” u svom nazivu i marketinškim materijalima da implicira da se bavi bankarstvom u ovoj državi “

Što je novo u CoinCentralu?

 • Porez na kriptovalutu za ljude u naletu: Morate platiti porez na dobit od kriptovaluta (bez izuzetaka)! Pogledajte ovaj brzi vodič kako biste izbjegli probleme s poreznom upravom.
 • Tezos u previranju: Što se događa možete pitati? Tužba tu ili tamo, administrativne poteškoće i čitav nered u svađi.
 • Što je Lightning Network: Ako ste ikad imali posla s Bitcoinom, možda ste patili kroz satna (ili u najgorem slučaju cjelodnevna) vremena transakcija, munja mreža je tu da vam pomogne.
 • Lightning Network je ovdje: “Budućnost je upravo stigla pred moj prag!” Pročitajte ovaj članak da biste stekli uvid u prvu fizičku kupnju ikada koristeći Lightning Network.
 • Što je MediBloc?: Doznajte kako bi ovaj relativno novi blockchain projekt mogao revolucionirati zdravstvenu industriju.
 • Što je mreža zahtjeva?: Iako se Request Network pokušava nadmetati s PayPalom kao globalnim sustavom plaćanja broj jedan, to je puno više od toga. Saznajte zašto.
 • Što je kriptovaluta Airdrop?: Jeste li ikada primijetili neočekivani rast vašeg novčanika s kriptovalutom i niste znali odakle dolaze besplatni novčići? Doznajte zašto u ovom članku.
 • Što je Siacoin?: Otkrijte kako se Sia namjerava natjecati s centraliziranim naslijeđenim konkurentima kao što su DropBox, Amazon, Apple i Microsoft.
 • CoinCentral + NEO DevCon: Naša je temeljna filozofija pružanje najkvalitetnijih istraživanja i sadržaja našim čitateljima, pa smo, kako bismo čitateljima pružili informacije izravno iz izvora, imali priliku sastati se i intervjuirati osnivače mnogih inovativnih projekata u NEO-u. ekosustav.
 • Što je Rentberry ?: Doznajte kako će ova blockchain tehnologija pojednostaviti postupak iznajmljivanja za stanare i iznajmljivače.
 • Što je Cindicator?: Pogledajte ovaj početni vodič za hibridno predviđanje obavještajnih podataka, projekt koji ide “za učinkovito upravljanje kapitalom investitora u tradicionalnim financijskim i kriptomarketima”.
 • Odlazak na utrke: Saznajte više o 5 projekata koji se natječu za najbolju platformu Dapps. Tko će izaći na vrh?
 • Bitfinex i Tether subpoenani od strane američkih regulatora: Je li Tether cijelo vrijeme bila prijevara? Otkrijte zašto su Bitfinex i Tether pod vatrom.
 • Što je Ethos?: Dubinski uvid u novčić i kako ovaj projekt želi olakšati bilo kome da posjeduje kriptovalute.
 • Što je Burstcoin?: Budući da Bitcoin prima kritike zbog rasipane energije, Burst nudi ekološki prihvatljiviji način za rudarenje i pokretanje decentraliziranog blockchaina. Saznajte više o zanimljivoj tehnologiji koja stoji iza ovog ekološki prihvatljivog novčića.
 • Što je dokaz o kapacitetu?: Ovaj će vam članak pomoći da postanete upućeniji u dokaze o eksploataciji kapaciteta, a to je i sposobnost korištenja praznog prostora na tvrdom disku za kopanje besplatnih novčića.
 • Što je DigiByte?: Osnovan 2014. godine, dio je starije klase projekata kriptovaluta. Međutim, unatoč starosti i stalnom razvoju tijekom posljednje četiri godine, DigiByte je još uvijek relativno nepoznat.
 • Što su atomski zamjene?: Uvod u to kako atomske zamjene pokušavaju trgovinu učiniti sigurnijom, učinkovitijom i bez povjerenja.
 • Odlazim na utrke: Tesna je utrka između ovih novčića. Saznajte više o 4 kovanice koja se natječu za najbolju mogućnost privatnosti kriptografije.
 • NEO i blockchains širom Kine: Na površini se čini kao da se kriptovalute i Kina ne slažu uvijek … U svakom slučaju, NEO ne namjerava zaustaviti svoj ambiciozni plan širenja blockchain tehnologije po cijeloj Kini.
 • Što je QASH?: Saznajte više o tome kako se ova globalna tvrtka za kriptovalute rješava problema s likvidnošću koji se pojavljuju zbog kripto ulaganja.
 • Što je Dentacoin?: Misija ovog blockchain projekta je pružiti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu zuba dostupnoj gotovo 80% svjetske populacije bez nje. Zavirite kako to planira učiniti.
 • Što su maglice ?: Internet budućnosti? Pogled na maglice, novi “Google za Blockchain” koji nudi mnogo više od tražilice.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Tajvanski kapital izgradit će “Pametni grad” zahvaljujući partnerstvu IOTA: Grad Taipei raduje se što će svojim građanima donijeti korist blockchain tehnologijom, a na kraju je odabrao IOTA Foundation kako bi pomogao gradu da ostvari svoje tehnološke ciljeve. Povjerenik Odjela za informacijsku tehnologiju u vladi gradske uprave Taipei Wei-bin Lee izjavio je „s obzirom da je grad Taipei uvijek razmišljao unaprijed, a s IOTA-inom tehnologijom ovo je partnerstvo strateški potez za uvođenje doba pametnih gradova građanima Taipeija. Pozdravljamo zakladu IOTA u gradu Taipei i uzbuđeni smo što ćemo zajedno krenuti u budućnost. ” Projekti iz partnerstva već su u tijeku.

Je li Bitcoin pao usred razgovora o indijskim propisima?: U prijepis dnevnih novina The Hindu, indijski ministar financija Arun Jaitley rekao je zakonodavcima da indijska vlada “ne priznaje kriptovalutu kao zakonsko sredstvo plaćanja ili kovanicu i da će poduzeti sve mjere kako bi eliminirala upotrebu ove kripto-imovine”. Jedan od razloga za ovaj antikripto raspoloženje njihove vlade je upotreba kriptovaluta u kriminalnim radnjama, poput pranja novca.

Veliko europsko komunalno poduzeće odbija prodati obnovljive izvore energije kripto rudarskim tvrtkama: Talijanska tvrtka Enel izjavila je u četvrtak za Reuters da “uopće ne zanima prodaju energije” kompaniji za rudarstvo kripto valuta, Envion. U izvješću je Enel izjavio da je “krenuo jasnim putem prema dekarbonizaciji i održivom razvoju i da intenzivnu upotrebu energije posvećene rudarstvu kriptovaluta vidi kao neodrživu praksu koja se ne uklapa u poslovni model koji slijedi”.

Deutsche Bank upozorava da kripto investitori mogu doživjeti “totalni gubitak”: Prema globalnom voditelju glavnog ureda za investicije Markusu Muelleru, još nas dijeli pet do deset godina od „potrebnog upravljanja“ potrebnog da bi se kriptovalute smatrale klasom imovine, što će se dogoditi tek kad se stvore povjerenje i sigurnost. Mueller ne razumije nezadovoljstvo kripto entuzijasta koji se plaše vladinih propisa, koji mogu zaštititi investitore od prijevara i prijevara u industriji.

‘Meka’ kripto regulacija u radovima za Saudijsku Arabiju: U intervjuu za Business Insider, vrhunski financijski regulator rekao je novinskom timu da ne namjeravaju osakati tržište kriptovaluta; međutim, oni to pomno promatraju. “Još uvijek procjenjujemo kakav bi trebao biti naš odgovarajući regulatorni odgovor”, rekao je predsjedatelj Saudijske uprave za tržište kapitala Mohammed El-Kuwaiz. “Mislim da ćemo vjerojatno nešto vrlo brzo smisliti.”

Britanski službeni proizvođač novca Royal Mint lansira kripto zlato s potporom: Osnovana AD 886 (prije 1132 godine), britanska vladina tvrtka Royal Mint kaže da će njezin novčić RMG nuditi izravno vlasništvo nad zlatom bez bavljenja troškovima upravljanja ili skladištenja. Ono što ovu kriptovalutu odvaja od ostalih jest to što je potpomognuta materijalnom imovinom, a 1 RMG na blockchainu predstavlja jedan gram u trezoru Royal Mint.

Izvještaj južnokorejske carinske službe: 600 milijuna dolara kripto trgovanja ilegalno: Korejska carinska služba u priopćenju za javnost 31. siječnja komentirala je protok novca građana putem mjenjačnica stranih valuta, koje su u zemlji ilegalne. Izgleda da su korejski državljani putem tih stranih burzi obradili nekih 637,5 milijardi osvojenih (~ 600 milijardi dolara) korejskih građana, za što vlasti smatraju da je utaja poreza, pranje novca i prijevara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me