Ovaj tjedan u kriptovalutama: 10. svibnja 2019

Bitcoin je nastavio rast unatoč tjednu općenito negativnih vijesti za kripto prostor, dodajući još jednu 8,71% rast ovog tjedna na svojih 10,35% prošlogodišnjeg rasta. Ostali dobitnici u tjednu uključuju Ethereum (up 2%), Chainlink (39%), ABBC novčić (46,75%) i Arcblock (116%).

Međutim, ovotjedna tržišta nisu bila sve čisto zeleno. Većina kovanica u prvih 100 pala je okolo 8% do 15%. Binance Coin je pao 17,61% umjesto ~ 7000 BTC hakovanja na burzi ovog tjedna, a Cosmos dolje 24,88%.

cijene kovanica

Binance hakiran za 40 milijuna dolara, ali Korisnički fond je SAFU: U utorak su hakeri iz Binancea ugrabili preko 7000 bitcoina (oko 40 milijuna USD), koristeći razne strategije napada kako bi izvršili veliko sigurnosno kršenje. Binance je objavio izjavu da će pokrivati ​​gubitak od 40 milijuna dolara koristeći korporativne fondove u svom Secure Asset Fund For Users (SAFU), internom fondu osiguranja koji je tvrtka stvorila 2018. Oh, i Justin Sun je “ponudio” da osobno pokrije gubitak ako CZ odobrava.

Podržati @binance , Osobno ću položiti 7000 BTC u vrijednosti USDT (40 milijuna USDT) na @binance kupiti $ BNB, $ BTC , $ TRX & $ BTT ako @cz_binance slaže se. Nema potrebe za #FUD! Sredstva jesu #SAFU!

– Justin Sun (@justinsuntron) 8. svibnja 2019

Facebook vratio zabranu kripto oglasa: Ovaj tjedan Facebook je najavio da će ukinuti ograničenja na oglase koji se odnose na blockchain tehnologiju, vijesti iz industrije, obrazovanje ili događaje povezane s kripto ciljanjem ažuriranja 5. lipnja. Facebook-ova zabrana oglašavanja iz siječnja 2018. za oglase koji promiču gotovo sve što ima veze s kriptovalutom ili blockchainom trnom je u oku mnogim kripto tvrtkama u proteklih godinu dana. Neki također nagađaju da je Facebook-ov razlog za ukidanje zabrane oglasa strateškiji i da je povezan s tvrtkom koja gradi stabilni novčić koji će se koristiti za WhatsApp i Facebook. ICO oglasi i dalje će biti zabranjeni.

Što je novo u CoinCentralu?

Trgovine Amazon Go zrele su za usvajanje bitcoina: Amazon bi trebao biti jedan od najvećih zagovornika usvajanja bitcoina. Bitcoin omogućuje trgovinama Amazon Go da pružaju robu ljudima koji nemaju debitne ili kreditne kartice, a da ne moraju trošiti novac na zaposlenike trgovina koji trenutno trebaju obavljati gotovinske transakcije. Budući da će broj trgovina do 2021. potencijalno doseći 3.000, Amazon bi trebao smanjiti troškove gdje god je to moguće.

Facebook olabavlja zabranu kripto oglašivača, uključujući i sebe: Ažurirano pravilo “više ne zahtijeva prethodno odobrenje za oglase koji se odnose na blockchain tehnologiju, industrijske vijesti, obrazovanje ili događaje povezane s kriptovalutom.” Ako ipak želite oglašavati svoju novu, kripto kripto, nemate sreće. ‘Knjiga i dalje zahtijeva postupak prijave i odobrenja za oglašivače koji promiču kriptovalute. I nastavlja stavljati potpunu zabranu inicijalne ponude kovanica (ICO).

Mračno poduzeće slično kao što je Put svile zaustavio FBI, Europol: Vlasti u Njemačkoj uhitile su glavne operatore jedne od najvećih svjetskih pijaca na mraku pod nazivom Wall Street Market.

Zašto su kineski rudari u bijesu zbog korištenih rudarskih postrojenja za bitcoin: Cijene rabljenih rudarskih platformi više su nego udvostručene od travnja. Natječaji za opremu uglavnom su krivi za taj trend. Primjerice, AntMiner S9 jedinice prodavale su se na cijeni od 140 dolara prije nego što je kripto tržište poraslo, ali sada koštaju više od 250 dolara. Neki kupci trenutno izvršavaju narudžbe od 320 USD, što podiže referentne cijene.

Kongresmen poziva na kripto zabranu: U četvrtak je kongresmen Bradley Sherman pozvao na zabranu kupnje kriptovaluta od strane Amerikanaca, tvrdeći da će kriptovalute smanjiti snagu američkog dolara i potkopati američke sankcije nad drugim zemljama, navodeći kao primjer Iran. Vrijedno je napomenuti da logika ove zabrane nije utemeljena u anonimnosti ili korupciji, već u međunarodnoj politici. Bradley Sherman je demokrat koji predstavlja 30. kalifornijski kongresni okrug u dolini San Fernando. Sherman je rekao:

Danas je u Kongresnom predstavniku Sherman pozvao na zakon o zabrani svih kriptovaluta.

Zbog toga je Coin Center sada potreban više nego ikad u DC-u. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Coin Center (@coincenter) 9. svibnja 2019

„Tražim kolege da mi se pridruže u donošenju zakona kojim se zabranjuje kupnja kriptovaluta od strane Amerikanaca, kako bismo to spriječili, dijelom i zato što strahovita većina naše međunarodne moći dolazi iz činjenice da je dolar standardna jedinica međunarodnih financija i transakcija.

“Najavljena je svrha pristaša kriptovalute da nam oduzmu tu moć, da nas dovedu u poziciju u kojoj će biti najznačajnije sankcije na koje imamo Iran, na primjer, postalo bi irelevantno.

„Bilo da se radi o razvlašćenju naše vanjske politike, provedbi naplate poreza ili tradicionalnom provođenju zakona, svrha kriptovalute – prednost koju ona ima nad suverenom valutom – isključivo je pomoć u oduzimanju ovlasti Sjedinjenih Država i vladavine zakona. “

Indijska kripto razmjena Coinome mogla bi se isključiti: 9. svibnja popularna indijska burza kriptovaluta Coinome tweetala je da će obustaviti sve kripto trgovanje na platformi 15. svibnja 2019. i pozvao svoje kupce da povuku svoju imovinu što je prije moguće. Poduzeća s kriptovalutom našla su se na meti Indijske rezervne banke (RBI) koja je izvršila zabranu poslovanja povezanih s kriptovalutom u 2018. godini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map