Ovotjedno tržište kriptovaluta bilo je mješovita vreća. Veliki dječak Bitcoin je gotov 5,2%, Ethereum gore 2,91%, XRP dolje 6,17%, i Litecoin je gotov 11,94%.

Kao rezultat neodlučne najave da Binance više neće dopuštati američke kupce, BNB je u padu 11,64% na dan.

Tržište kriptovaluta

John McAfee vs. Američka vlada: “Kralj ću vas sahraniti!”: John McAfee, ikonoklastički programer poznat po svom drskom odnosu prema vladi (i, eto, životu), usmjerio je svoj bijes prema američkoj vladi. McAfee tvrdi da ga je vlada maltretirala zbog neplaćenog poreza planirajući ga optužiti za ubojstva, reket i pranje novca s ciljem izručenja s Bahama i bacanja u sramotu zbog utaje poreza. McAfee je u siječnju priznao da već osam godina nije podnio porez na dohodak iz ideoloških razloga. “Američka se vlada nikada prije nije suočila s neprijateljem poput mene,”McAfee je odredio. U lipnju 2018. McAfee je najavio da će se kandidirati za predsjednika 2020. godine.

Sve što sam želio bilo je da me ostave na miru. Platio sam desetke milijuna dolara poreza, a zauzvrat sam dobio samo snishodljivost federalnih zaposlenika, kad su mi trebale usluge. Odlučio sam ne plaćati više. Ovo je moj zločin. Trebao si me ostaviti na miru.

– John McAfee (@officialmcafee) 10. lipnja 2019

Binance će blokirati američke kupce da koriste njegove usluge: Najveća svjetska burza kripto-kripto-najava najavila je da će u rujnu prestati pružati svoje usluge američkim kupcima. Binance trenutno prima oko 15% prometa od američkih korisnika. Nakon 12. rujna korisnici u SAD-u neće moći trgovati niti polagati na Binance.com, ali će i dalje imati pristup svojim novčanicima i sredstvima. Mršava od toga: ako ste kupac iz SAD-a, uzmite sredstva iz Binancea.

Kriptovaluta postaje katolička: Rick Santorum podržava žeton: Bivši američki senator Rick Santorum tweetao je potporu za Cathio, profitnu organizaciju kojoj je cilj “osigurati učinkovito, sigurno i transparentno kretanje sredstava unutar katoličkog svijeta”. Korisnici tvrtke Cathio platit će 2% da svoje transakcije provode kroz sustav, zaobilazeći tradicionalnije pružatelje usluga plaćanja. Pored toga, korisnici će moći transparentno vidjeti kamo idu njihove donacije. Cathio također dolazi s mapom koja omogućava svećenicima i korisnicima da objavljuju fotografije i puta na karti. “Milenijalci ne nose novac, izlaze u aplikacijama i gledaju zabavu na zahtjev. Moramo biti tamo, moramo učiti od uspješnih tehnoloških tvrtki i moramo pružiti univerzalno rješenje koje mlađim generacijama olakšava interakciju s Crkvom ”, napomenuo je Santorum.

Što je novo u CoinCentralu?

Što je BitTorrent (BTT)? | Najveći svjetski decentralizirani protokol za dijeljenje datoteka: BitTorrent je peer-to-peer protokol za dijeljenje datoteka koji je nedavno lansirao novu kriptovalutu, BTT. Mreža vam omogućuje brzo i besplatno preuzimanje nekoliko različitih vrsta datoteka s Interneta. Trenutno više od 170 milijuna ljudi koristi protokol svakog mjeseca.

Intervju s Richardom Dennisom, osnivačem & Izvršni direktor temtuma, mreže za plaćanja sljedeće generacije: Uhvatili smo osnivača i izvršnog direktora Richarda Dennisa kako bismo saznali koji su svojstveni problemi s trenutnim kriptovalutama i kako temtum planira preuzeti uspostavljene igrače i objaviti platformu za plaćanje kako bi postigao usvajanje kritične mase.

Indija želi nametnuti oštro kripto zakonodavstvo, očekuje se pomak na tržištu: Indijski zakonodavci protiv bitcoin-a predložili su zakon koji zabranjuje građanima posjedovanje, trgovanje ili zaradu od pothvata povezanih s bitcoinima koji uključuju rudarstvo. “Zabrana kriptovaluta i regulacija službenog zakona o digitalnoj valuti 2019.” predlaže da se osobe za koje se utvrdi da trguju kriptovalutama suočavaju s nesposobnih 10 godina iza rešetaka..

Live Planet Chases 5G, imenuje Fox Exec Hanno Basse iz XX. Stoljeća: Live Planet imenovao je tehničkog direktora tvrtke 20th Century Fox Film Hanno Basse da se pridruži njegovom timu kao predsjednik decentraliziranih medijskih rješenja. Postojeća rješenja Live Planeta uključuju cjelovito rješenje za streaming i objavljivanje videozapisa virtualne stvarnosti (VR) i potpunu stereoskopsku VR kameru i oblak sposobne za streaming 4K video zapisa uživo na milijune uređaja.

Prestanite nazivati ​​Facebookov GlobalCoin ‘Bitcoin ubojicom’: Ako niste posljednjih mjesec dana bili u internetskoj stanci, vjerojatno ste čuli za tajni Facebookov Project Libra i predstojeće pokretanje kompanije GlobalCoin. Iako još uvijek malo znamo o novom stablecoin-u, nekoliko brojki i vijesti već ga prozovu sljedećim Bitcoin ubojicom. Primijetite našu namjernu upotrebu riječi “sljedeći”.

BRD surađuje s Wyreom kako bi donio niske naknade za bankovni prijenos za kripto: BRD, sigurni kriptovalutni mobilni novčanik koji koristi otprilike dva milijuna korisnika u 170 zemalja, najavio je svoje novo partnerstvo s Wyreom, vodećim pružateljem usluga plaćanja u blockchain industriji. Ovo partnerstvo omogućit će BRD-ovim američkim kupcima da izravno povežu svoje bankovne račune i sigurno razmijene svoj fiat za kripto. Uz bankovni prijenos, korisnici će također uživati ​​najniže naknade prilikom kupnje kripto. Ovu novu sposobnost podržava preko 1.700 američkih banaka.

John McAfee lansira platformu za kripto trgovanje i debitnu karticu nazvanu McAfee Magic: Dupla nevolja! Dvije neovisne vijesti o Johnu McAfeeu u jednom tjednu, sretni smo. McAfee Magic kombinirat će ručno i botovsko trgovanje na osam burzi, omogućujući korisnicima brzo trgovanje, istovremeno koristeći i unaprijed postavljene automatizirane botove. Platforma također omogućava korisnicima da “trguju u sjeni” ili kopiraju tehnike trgovanja profesionalaca. McAfee Magic pokreće Arbitrage (ARB), ERC20 token. “Oprostite što kasnim s mojom magnum opus trgovinskom platformom”, primijetio je McAfee u ponedjeljak. “Ali nisam predvidio da ću ovog tjedna morati blatiti hrvača s povjerenikom Bahamske policije, zajedno s izbjegavanjem atentatora – Ali bolje nego nikad – Evo ga.”

Čarobni kripto

Prodaja Telegram tokena konačno postaje javna u maloj dozi: Prema izvještaju TechCruncha, bit će ograničena prodaja Telegramovog tokena na burzi Liquid od 10. srpnja, umjesto pune javne prodaje zakazane za listopad. Prodaju će izvršiti Gram Asia, korejska tvrtka koja tvrdi da je najveći pojedinačni imatelj grama. Telegramov token zapažen je jer je najveći ICO do sada, s 1,7 milijardi dolara prikupljenih u dvofaznom ICO-u u veljači i ožujku 2018. Prema web mjestu, „Tokeni koji se prodaju neće biti objavljeni sve dok TON ne bude objavljen (glavno neto izdanje ), u skladu s rasporedom isporuke. Kupci neće moći prenijeti, povući ili trgovati Grams-om prije nego što budu pušteni. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me