Težak tjedan za Ethereum

Prošli je tjedan ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta opala 14,33%, uglavnom kao rezultat odlaganja SEC-a odluke o Bitcoin-ETF-u koji su predložili CBOE, VanEck i SolidX.

Ovaj je tjedan tržište kriptovaluta skliznulo još jedno 5,7%, što nije toliko loše kad uzmete u obzir strmi pad u srijedu, udaranje okolo 189 666 000 000 USD, najniža tržišna kapitalizacija od početka studenog 2017.

Bitcoin je zapravo gore 1,35% a ukupna dominacija na tržištu je do 52,31%, najviša prije klizanja 18. prosinca 2017.

Ideja Ethereuma Vitalika Buterina je pala 16,90%, najniža od početka studenog 2017.

Ripple je dolje 5,12%, i ukupno 91,46% manje od najviših rekordnih vrijednosti 4. siječnja 2018.

Bitcoin Cash i EOS su u padu 8,42% i 11,46% odnosno.

Domaće vijesti o kriptovalutama

Suosnivač Bitangelsa šamara AT&T s tužbom od 224 milijuna dolara:

Michael Terpin, investitor u kriptovalute i suosnivač prve grupe anđeoskih investitora usredotočio se na Crypto BitAngels, izdajući telekom diva AT&T zbog hakova koje je omogućio AT&T-ova prevara sa SIM karticom. Terpin tvrdi da je hakerima izgubio 24 milijuna dolara u kriptovalutama i vjeruje da je njegove telefone izložio AT&T zaposlenik (i) koji surađuju s hakerima. Terpin također traži kaznenu odštetu od 200 milijuna dolara. Žalba napominje: „Što AT&To je bilo poput hotela koji lopovu s lažnom iskaznicom daje ključ sobe i ključ sefa u sobi da ukrade nakit u sefu od zakonitog vlasnika. “

SEC novčane kazne i zabrane 76-godišnji osnivač ICO-a za prijevaru nafte:

Američka Komisija za vrijednosne papire (SEC) objavila je da je poduzela mjere protiv Davida Thompsona Laurencea i njegove tvrtke za istraživanje nafte i plina Tomahawk Exploration LLC. David Thompson Laurence, 76-godišnji stanovnik Kalifornije, jedini je član uprave tvrtke.

Iako ICO nije uspio prikupiti novac, SEC je otkrio problem s tokenima izdanim kao dio programa bounty prodaje tokena i smatra ih vrijednosnim papirima. Laurence je pristao na naredbu o prestanku i odricanju, policajac i direktor, bar za sitnišu i kaznu od 30.000 dolara.

Thompson je navodno napuhao projekcije proizvodnje nafte kojima je proturječila interna analiza vlastite tvrtke u svojim promotivnim materijalima i zavaravajuće sugerirao da njegova tvrtka ima najmove za mjesta bušenja kad nije. Tomahawk je također tvrdio da će vlasnici tokena moći pretvoriti tomahawkcoine u kapital i potencijalno profitirati od predviđene proizvodnje nafte i sekundarne trgovine tokenima ”, tvrdi DIP.

Američki senat tražit će energetsku učinkovitost Blockchaina:

Odbor američkog senata za energiju i prirodne resurse trebao bi se sastati 21. kolovoza kako bi razgovarao o utjecaju koji će povećana potražnja za blockchainom imati na cijene električne energije. Ipak, neće biti sve negativne glasine. Također će ispitati kako blockchain može koristiti energetskoj industriji. Ovo će saslušanje biti prvo takve vrste s posebnim fokusom na blockchain i energetski sektor.

Cleveland postaje prvi gradski partner Instituta za istraživanje Blockchain:

Cleveland je možda posljednji u NFL-u, ali grad je jedno od glavnih mjesta za usvajanje blockchaina. U četvrtak ujutro, Blockchain Research Institute najavio je partnerstvo s glavnim gradom Rock and Rolla na sastanku Greater Cleveland Partnership. Njih su se dvoje udružili uglavnom zahvaljujući automobilskom mogulu Bernieju Morenu. Moreno se nada da će Cleveland učiniti središtem blockchain inovacija kroz napor nazvan “Blockland”.

SEC započinje istragu o blokadi nereda:

Prva tvrtka s liste NASDAQ koja se fokusira isključivo na blockchain i tvrtke sa sjedištem na Bitcoinima, Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), otkrila je da je Komisija za vrijednosne papire pokrenula istragu koja bi vlasnicima i dioničarima mogla onemogućiti prodaju dionica pod određenom registracijom izjave.

Riot Blockchain počeo je privlačiti očne jabučice u listopadu 2017. godine, kada se preimenovao iz Bioptixa i najavio svoj preokret u svijet blockchaina i kriptovaluta. Nakon najave, cijena dionica Riot Blockchaina gotovo se udvostručila. Riot Blockchain je također pokrenuo niz akvizicija i kupnji većinom uključujući 11% udjela u kanadskoj burzi kriptovaluta Coinsquare i rudarsku operaciju na američkom srednjem zapadu s 3000 Antminer S9 i 12 MWs snage

Playboy tuži Global Blockchain Technologies:

Izgleda da zečići nisu tako mekani i umiljati kao što bi htjeli da vjerujete. Playboy Enterprises tuži investicijsku tvrtku Global Blockchain Technologies zbog kršenja ugovora. Očito je Global Blockchain propao u svom obećanju da će proizvesti digitalni novčanik koji će se integrirati s Playboyevom medijskom stranicom Playboy.tv. Heffovo poduzeće također tvrdi da investicijska tvrtka nije predala 4 milijuna dolara, što je značajan dio posla.

Ohio legalno prepoznaje Blockchain podatke:

Nakon što su godinama bili siročad, blockchain podaci sada se uvode u zakonski okvir Ohaja. Račun, potpisan zakonom prošlog petka, prepoznaje podatke pohranjene na blockchainu i putem pametnih ugovora kao elektroničke zapise. Ohio se sada pridružuje Arizoni u cool dječjem klubu država koji legalno priznaje podatke pohranjene u blockchainu dok je Kalifornija još uvijek u fazi izrade.

što je novo u coincentralu

Što je kvadrantski protokol (QUAD)? | Vodič za početnike – Saznajte o ovom tržištu za izvore podataka za učinkovitiju prodaju informacija potrošačima podataka. Tim koji stoji iza toga vjeruje da smo na pragu budućnosti koja se temelji na podacima i želimo riješiti brojne probleme koje već vide kako se javljaju u industriji.

Jeste li se ikad pitali zašto vlade teže maltretirati kriptovalute? – Otkako se zahvat kriptovaluta uhvatio, vlade širom svijeta trude se regulirati ih, posebno nakon eksplozije cijene Bitcoina prošle godine.

Satoshi valuta: Upoznavanje bitcoin frakcija – Slijedite dok istražujemo frakcije Bitcoina i objašnjavamo kako lako valuta Satoshi djeluje u usporedbi sa svakodnevnim gotovinom.

Značajke CoinCentral: stavljanje Ripplea (XRP) na probno | Disekcija najkontroverznijeg novčića Cryptoa – Uz glasine o podmićivanju burzi za uvrštavanje na tržište i žestoku parnicu s R3, lako je shvatiti zašto se toliko ljudi ne sviđa projektu. Ali, zaslužuje li Ripple pahuljicu koju je primio?

5 znakova procvata blockchain inovacija u Australiji: Dom klokana, koala, AC / DC-a i vegemita na dobrom je putu da postanu svjetski lider u blockchain prostoru. Evo barem pet znakova blockchain inovacija u Australiji trenutno.

Crypto monitori reguliraju blockchain kako bi izvukli vašu imovinu iz vatre: Crypto monitori funkcioniraju kao regulatorni carevi za uspostavljanje propisa o kriptovalutama, a to proizlazi iz potrebe za zaštitom ulagača.

Kriptovaluta je živa i zdrava: Ne slušajte mrzitelje i naivce. Kriptovaluta je živa i zdrava. Ne ide nikamo. Svako tržište ima razdoblja bikova i medvjeda. Potpuno je prirodno i izuzetno zdravo da se tržište ispravi nakon masovnog trka bikova. Dobrodošli u trenutno kripto stanje oko kolovoza 2018.

Tko je Ross Ulbricht? | Putovanje u mračnu mrežu i kriptovalute: Put svile bio je pionirski projekt koji je iskoristio osnovna decentralizirana svojstva Bitcoina.

Komplet alata za kriptovalute CoinCentral: Pitali smo čitatelje i početnike u kriptovalutama o njihovim najvećim, gorućim pitanjima. Konzultirali smo se sa stručnjacima za kriptovalute o najboljim izvorima informacija i najvažnijim stvarima koje bi itko u svemiru trebao znati. Napravili smo vlastito istraživanje temeljeno na osobnim iskustvima i sve zapakirali u vodič prilagođen čitateljima za samo 7 dolara.

Vijesti o kriptovalutama iz cijelog svijeta

Saudijska Arabija zabranjuje bitcoin:

Kraljevina Saudijska Arabija preko Monetarne uprave Saudijske Arabije proglasila je da su kriptovalute poput Bitcoina u Saudijskoj Arabiji ilegalne s ciljem “zaštite subjekata od sebe” od “negativnih posljedica” i “visokog rizika” povezanih s digitalnim valutama. Monetarna uprava Saudijske Arabije središnja je banka kraljevine i odgovorna je za regulaciju i izdavanje Rijala, nadzor banaka i deviza te nadgledanje i zaštitu domaćeg financijskog sustava.

SAMA je komentirala: „Odbor je uvjeravao da su virtualne valute, uključujući, na primjer, ali ne ograničavajući se na, bitkoine ilegalne u kraljevstvu i nijedna stranka ili pojedinac nemaju dozvolu za takvu praksu. Odbor upozorava sve građane i stanovnike na neslaganje nakon takve iluzije i sheme bogaćenja zbog visokih regulatornih, sigurnosnih i tržišnih rizika, a da ne spominjemo potpisivanje fiktivnih ugovora i prijenos sredstava nepoznatim primateljima / entitetima / strankama. “

UEFA distribuira karte za Superkup putem Blockchaina:

Radujte se, ljubitelji sporta. Ulaznice temeljene na blockchainu uskoro mogu postati nova norma. UEFA od početka godine testira blockchain sustav za mobilne karte. I, do sada je sve teklo plivajuće. Toliko da se organizacija osjećala ugodno šireći distribuciju blockchain sustava na Superkup ovog tjedna. Ulaznice na blockchainu smanjuju rizik od prijevara i pomažu smanjiti maržu prodaje na sekundarnom tržištu. UEFA je izjavila da će i dalje koristiti blockchain krećući se naprijed.

Južna Koreja stavlja velike oklade na Blockchain:

Južna Koreja udvostručuje njihovu tehnologiju. Ministarstvo gospodarstva i financija otkrilo je ovaj tjedan da je vlada u proračun planirala 1 bilijun vona (~ 880 milijuna USD) za tehnološke inovacije u 2019. Tehnološka potrošnja bit će u područjima koja okružuju Big Data, AI i, naravno, blockchain. Dodjela od 1 bilijun osvojenih porast je za 80 posto u odnosu na potrošnju u 2018. godini.

Iran daje SAD-u sigurnost, razvijajući vlastiti kripto:

U pokušaju zaobilaženja američkih sankcija, Iran je najavio planove za razvoj vlastite nacionalne kriptovalute. Najava je naizgled odgovor na izjavu predsjednika Trumpa da će se SAD povući iz iranskog nuklearnog sporazuma. Iranska ekonomija bila je klimava u najboljem slučaju tijekom posljednjih nekoliko godina, zbog čega su se mnogi Iranci okrenuli vanjskoj imovini poput Bitcoina kako bi zadržali vrijednost. Čini se kao da se iranska vlada nada da će zadržati kapital u zemlji lansiranjem kriptovaluta.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva zagrijava se za pametne ugovore u zakonu:

Vlada Velike Britanije čini svoj dio kako bi bila u korak s vremenom i držala britanski zakon u korak sa modernom tehnologijom. Komisija za pravo Ujedinjenog Kraljevstva otkrila je u svom godišnjem izvješću da je u toku pravni okvir za pametne ugovore.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me