Ovaj tjedan u kriptovaluti – Zbirka tjednih vijesti

Cijene se nastavljaju penjati: Dobra većina kriptovaluta nastavila je rast cijena u odnosu na prethodni tjedan.

Iako je prethodni narativ bio da će Bitcoin Cash preteći Bitcoin, obojica su ovog tjedna zabilježila značajan rast. Bitcoin se približava 8300 američkih dolara i Bitcoin Cash doživjeli su 51,07% skok cijene.

Ethereum je također doživio popriličnu seriju pred kraj tjedna s a 37,81% skok cijene za tjedan dana. Od prvih 10 kovanica, Bitcoin Cash (+51,07%), Ethereum (+37,81%) i crtica (+32,54%) zabilježili su najveće skokove cijena. IOTA (-8,17%) doživjela je pomalo pad zbog velikog porasta u prethodnom tjednu.

Rast kovanica

Izvor: coinmarketcap

Problem za Tether: Tether je tvrdio da je 19. studenoga hakiran za oko 31 milijun dolara nakon što je 30 950 000 USDT poslano u neovlašteni digitalni novčanik. Ako niste upoznati, Tether je startup koji korisnicima omogućuje upotrebu digitalnih tokena koji su podržani fiat valutama poput američkog dolara, eura i jena. USDT je ​​vezan za američki dolar i navodno je u potpunosti potpomognut imovinom na Tetherovom računu pričuve.

Predviđanje problema: New York Times objavio je članak ovaj je tjedan pružio čitateljima riječi opreza pri korištenju nereguliranih razmjena, pozivajući Bitfinex kao razmjenu s većim rizikom zbog “neprozirne operacije”. Slučajno je i Tether u vlasništvu istih ljudi koji posjeduju Bitfinex. Bitfinex tvrdi da je najveća svjetska burza, a sličan uspješan napad na burzu mogao bi napraviti pustoš za kripto zajednicu.

Sad me vidiš, sad ne vidiš: Confido, startup koji je sa ICO-a prikupio 374 000 USD od pokretanja od 6. do 8. studenog, iznenada je nestao sa svim investicijskim tokenima. Startup je ponudio rješenje za praćenje pošiljaka i plaćanje. Confido predstavnik objavljen na Redditu, “Gledajte, apsolutno nemam pojma što se ovdje dogodilo. Uklanjanje svih naših platformi i web stranica na društvenim mrežama potpuno me iznenadilo. ” Je li Confido bila strateški izvršena prevara? Je li to stvarno nestalo i možda vidimo “Jeste li me vidjeli?” plakati na uglovima ulica? Samo će vrijeme pokazati.

Što je novo u CoinCentralu?

Sretan Dan zahvalnosti svima, nadamo se da ste imali priliku objasniti kako Bitcoin djeluje vašim tetama, ujacima, bakama i djedovima i otuđenim rođacima.

Ovaj tjedan, tim CoinCentral sastavio je još nekoliko zanimljivih izvora:

Novi vodiči za kriptovalute izrađeni ovog tjedna:

  • Što je Ark? – Saznajte o tome što je ARK i koje probleme tim želi riješiti.
  • Što je Hshares? – Pogled na token dizajniran da omogući prijenos vrijednosti između blockchain-ova i između blockchain-a i kriptovaluta bez bloka.
  • Što je Tangle – Vodič za početnike o tome što bi mogla biti revolucionarna nova struktura (i koje snage ima IOTA).
  • Vodič za početnike za papirnate novčanike Ethereum

Više vijesti o kriptovalutama s cijelog weba

Novi ATH za Bitcoin: Bitcoin je ovaj tjedan pogodio još jednu najvišu razinu, krećući se oko 8.290 dolara u vrijeme ovog ažuriranja. Cijena je nastavila gurati prema gore, usprkos brzom rastu od naizgled antagonističnog Bitcoin Casha. Ovo je bila fenomenalna godina za Bitcoin, jer je 2017. započela samo 970 USD, što je porast cijene do danas znatno iznad 700%.

JP Morgan razmatra mogućnost petljanja u bitcoin futures: Unatoč žestokim izjavama predsjednika uprave protiv Bitcoin-a, JP Morgan Chase razmišlja o pružanju pristupa futures trgovanju na trgovačkoj burzi u Chicagu (CME) putem vlastite futures platforme. Kako sve više i više financijskih institucija počinju podržavati ulaganje u Bitcoin i druge kriptovalute, čini se da će JP Morgan na kraju biti odmjeren odabranim riječima izvršnog direktora Jamie Dimona o tome da svakoga tko ulaže u Bitcoin naziva “glupim”.

Dugoročni timski HODL: Rick Falkvinge, samoprozvani izvršni direktor Bitcoin Casha, napomenuo je da bi, ako Bitcoin ispuni obećanje (“a nema naznaka da neće”), tada bi protuvrijednost pojedinačnog Bitcoina trebala biti u rasponu od 2.000.000 do 5.000.000 USD. Ova vizija također dolazi s posljedicom da više ne bi imalo smisla mjeriti vrijednost Bitcoina u američkim dolarima ili eurima jer bi se fiat urušio pod vlastitom težinom.

Tim kratkoročni HODL: Mike Novogratz, milijarder i dugoročni bik bitcoina, predviđa da će se cijena Bitcoina zatvoriti u 2017. na oko 10.000 američkih dolara, a Ethereumova oko 500 američkih dolara. Mislim da doslovno godinu završavamo sa 10.000 USD u Bitcoinu. Mislim da je to pristojan potez odavde. Mislim da smo godinu završili s blizu 500 dolara u Ethereumu. ” Novogratz je 2013. kupio Bitcoin za 50 dolara, a Ether je na IPO-u zaradio oko 0,30 dolara. Također tvrdi da je 10% svoje životne ušteđevine stavio i u Bitcoin i u Ether.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me