Ovaj tjedan u kriptovalutama: 24. svibnja 2019

Ovaj tjedan obilježava još jedan srdačan uspjeh u kontinuiranom porastu na tržištima kriptovaluta, i dječače, je li zabavnije pisati o dobicima na tržištu kriptovaluta, a ne o tjednim gubicima tijekom godine.

Bitcoin je narastao još jedan 13% u tjednu, dovodeći svoju cijenu do ATH za godinu 8.100 američkih dolara. Podignut je Ethereum 8,67%, Bitcoin Cash 17%, Litecoin 16,3%, Crtica 19%, i Valovi 19%.

Čak su i relativno novi došljaci ovaj tjedan pokrenuli neke značajne akcije, s Binanceom Coinom 36%, Lančana veza gore 47%, BitTorrent 51%, Holo 47%, i Aurora 156% (koji izgleda kao da prolazi kroz pumpu i odlagalište u vrijeme pisanja ovog članka.)

Cijene bitcoina

Vijesti o kriptovalutama za ovaj tjedan

Galaxy Digital prodaje svoj ulog u Block.one: Galaxy Digital, banka kripto trgovaca koja želi biti “most između kripto-krila i institucionalnih svjetova” koju je osnovao bivši upravitelj hedge fondova Michael Novogratz, prodala je svoje dionice u Block.oneu za 71,2 milijuna dolara, tvrdeći da je ostvarila 123 posto povrata na svoj ostvarivanje ulaganja. Novogratz je izjavio da su razlozi prodaje njihovog udjela bili “održavanje odgovarajuće razine diverzifikacije nakon povećanja pozicije zbog značajne nadmašivanja u odnosu na ostatak portfelja.” Prema a Bloombergov izvještaj, Block.one procjenjuje se na oko 2,3 milijarde dolara (66 puta više u odnosu na krug financiranja sjemena iz 2017.), temeljem programa otkupa Block.onea za 10 posto svojih dionica.

Facebook će pokrenuti “Globalcoin” do kraja 2019: Prema BBC-u, Facebook planira uvesti digitalni sustav plaćanja u “desetak” zemalja do prvog tromjesečja 2020, s namjerom da javno iznese planove dalje tijekom ljeta. Zašto kripto? Facebook želi srušiti financijske barijere za svoje milijarde korisnika širom Facebooka, WhatsAppa i Instagrama, a globalna kriptovaluta pomoći će im smanjiti potrošačke troškove slanja novca. Govori se da je kovanica „ubojica Bitcoina“.

Binance za uvođenje maržnog trgovanja: Pomalo kasno za zabavu u pridruživanju razmjenama poput Kraken, GDAX, OKCoin, Poloniex i Huobi, Binance je potvrdio da će njegovi korisnici moći margin trgovati “uskoro”. Trgovanje maržom ili posuđivanje sredstava od brokera radi trgovanja financijskom imovinom zahtijeva da korisnici imaju minimalnu maržu koja će djelovati kao kolateral. Binance koji pokreće trgovinu maržama vjerojatno će povećati obujam kako institucionalnih tako i maloprodajnih ulagača.

Tamni način rada &# 127770; ili Light mode &# 127773;? #Binance pic.twitter.com/pGSb1np4yp

– Binance (@binance) 24. svibnja 2019

Što je novo u CoinCentralu?

Komunalne usluge Blockchain transformirat će tržište energije i vode: Više zemalja nego ikad prije traži obnovljivu energiju i načine smanjenja ovisnosti o ograničenim izvorima poput nafte. Istodobno, planet prolazi kroz globalnu krizu s vodom, pri čemu rizik od potražnje nadmašuje ponudu u sljedećih nekoliko desetljeća. Jesu li uslužni programi blockchaina odgovor?

Blockchain u javnom sektoru: Gdje je utjecaj: Vlade počinju ne samo testirati mogućnosti blockchain tehnologije već je i koriste za poboljšanje upravljanja u stvarnom svijetu. Evo nekoliko primjera trenutnih aplikacija za blockchain u javnom sektoru.

Binance CZ najavljuje BNB dijeljenje nakon pljačke Bitcoina, Noćne more pranja novca ustrajavaju: Nedavno nezapamćeno hakiranje Binancea koje je dovelo do krađe preko 7000 bitcoina poslalo je udarne valove po kriptosferi i omalovažilo gotovo besprijekoran sigurnosni rekord kripto burze. A sada je izvršni direktor Changpeng Zhao, poznat i kao CZ, najavio darivanje u iznosu od 1,2 milijuna dolara u Binance Coinu (BNB) kao poklon “zahvalnost” kupcima tvrtke za podršku u ovim pokušajima.

Crypto virtualni novčanik hakira tvrtke prema osiguranju, naprednim sigurnosnim tehnologijama: Sve veći broj hakiranja kripto platformi je okamenjen, a tvrtke s virtualnim novčanikom ulažu u napredna sigurnosna rješenja i proizvode osiguranja kako bi molificirale investitore.

Financiranje filmova … na Blockchainu: Ryan Kavanaugh, filmski producent i izvršni direktor tvrtke Warner Brothers, najavio je investiciju Central Wealth Group iz Hong Konga i Step Ventures za kriptovalute tvrtke Proxima Media u iznosu od 100 milijuna dolara. Proxima Media planira izbaciti alat za financiranje za film, glazbu, TV i drugu imovinu s pogonom na IP putem kripto valute Proxicoin.

NEO Pump laži i izluđuje ljude: “Promatrači kitova” iznenada su primijetili 29.461.168 NEO-a, vrijednih oko 326 milijuna dolara, kako napuštaju NEO novčanik i zazvoni na alarme zabune. Preneseni iznos otprilike je polovica ukupne tržišne kapitalizacije NEO-a, tako da su ljudi bili pomalo izbezumljeni. Sva je zabuna kratko trajala, jer se iznos brzo vratio u izvorni novčanik, a NEO je ispravio situaciju i rekao da je prijenos rutinski i planiran. NEO je otključao 5,5M NEO i poslao preostalih 29,4M NEO na promjenjivu adresu prije nego što je vraćen na zaključanu adresu.

&# 128226; Obavijest: # NEO Zaklada otključava 5.530.000 $ NEO kao što je planirano. Ta se sredstva koriste za izgradnju NEO ekosustava i potporu rastu zajednice. #EcoBoost #DEVzajednica

Obavijest možete detaljno pronaći putem donje poveznice,https://t.co/wx8lyr48Z2

– NEO pametna ekonomija (@NEO_Blockchain) 23. svibnja 2019

Uhvaćen! Europol isključio Crypto Tumblr Bestmixer od 200 milijuna dolara: Nizozemska služba za fiskalne informacije i istrage (FIOD) zaplijenila je šest poslužitelja Bestmixer.io, jedne od tri najveće usluge kripto miješanja, tvrdeći da je velik broj mješovitih kovanica na toj usluzi proizašao iz kriminalnih aktivnosti poput nezakonitog financiranja ili pranja novca. Mješalica kriptovaluta ili tumblr alat je koji tvrdi da transformira ne privatne transakcije kovanica poput bitcoina u privatne miješanjem kripto fondova, što otežava praćenje izvornog izvora svake transakcije. Od pokretanja u svibnju 2018. godine, Bestmixer.io je zabilježio promet od najmanje 200 milijuna dolara

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map